Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 23/11 έως και 27/11;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Το κλίμα είναι θετικό, οπότε μπορείς να υπολογίζεις σε μια καλύτερη αντιμετώπιση, ακόμα και από ένα άτομο που ίσως να είναι αρκετά απομακρυσμένο. Η διάθεσή σου θα βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες αρνητικές θεωρίες που πιθανόν να κουβαλάς μέσα σου. Η σκέψη ενός Τοξότη με κάποιο τρόπο σε εξουσιάζει αλλά είναι σημαντικό και από τις δυο πλευρές να γίνουν βήματα για να μπορέσετε να βρεθείτε στην ίδια συχνότητα. Με έναν Ταύρο υπάρχει έντονη κινητοποίηση και από εκεί που είχες πάρει απόφαση να σταματήσεις τώρα σε ξεσηκώνει και πάλι το έντονο συναίσθημα και τελικά κάνεις την κίνηση. Ένας Ζυγός επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι είναι το άλλο σου μισό.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Πιστεύεις ότι οι καταστάσεις που ζεις είναι μοιραίες γιατί δεν μπορείς να αντισταθείς σε ένα Ζυγό ή Τοξότη, οπότε παραδίνεσαι άνευ όρων. Αρκεί φυσικά να έχεις και την ανταπόκριση που θέλεις. Αλλά και να μην εισπράττεις την συμπεριφορά που σου δίνει το ΟΚ να προχωρήσεις, εσύ θα κολλήσεις εκεί, μέχρι να δεις, αν μπορεί να γίνει κάτι. Με έναν Κριό, πάλι, το παιχνίδι είναι τελείως διαφορετικό γιατί έχεις κάνει κινήσεις ήδη και περιμένεις την απάντησή του, η οποία όμως δεν θα αργήσει να έρθει. Πάντως όσο ανησυχείς και δεν χαλαρώνεις, τόσο καθυστερείς να φτάσεις στον προορισμό σου, που είναι ο αληθινός έρωτας. Αν σταματήσεις να κάθεσαι βουβός/η, τόσο το καλύτερο, γιατί θα βρεθείς σε καλύτερο επικοινωνιακό κλίμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Η Πανσέληνος που γίνεται στις 26 Νοεμβρίου σε επηρεάζει άμεσα, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Όλα θα σου φαίνονται αρκετά δύσκολα και θα εκφράζεσαι συγκρατημένα. Αλλά χωρίς να το καταλάβεις, θα βάλεις ψηλότερα τον πήχη σε όλες σου τις επιλογές, από τις μικρότερες σε ενδιαφέρον, μέχρι και τις μεγαλύτερες. Ευτυχώς, τα όρια δεν σε εμποδίζουν να σχετίζεσαι, απλά θα αναζητήσεις την ποιότητα και την αρμονία. Ένας Τοξότης που θεωρείς σημαντικό άτομο στη ζωή σου θα σε συντροφεύει αλλά ακόμα και αυτός έχει μπει στο στόχαστρο της κρίσης και του περιορισμού. Από την άλλη, με έναν Ζυγό ή Υδροχόο θα υπάρξει αληθινή επικοινωνία και αυτό θα σε ανακουφίσει. Οι προσπάθειες με έναν Ιχθύ θα ενταθούν γιατί θα υπάρχει δυσκολία στη συνεννόηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Βιώνεις κάτι πολύ έντονο και καθόλου εύκολο για τον τρόπο που σκέφτεσαι γι' αυτό είσαι αρκετά μπλοκαρισμένος/η. Η σχέση με έναν Τοξότη μπορεί να είναι χαοτική γιατί δεν θα υπάρχει αρχή και τέλος. Ακόμα και οι συζητήσεις σας θα είναι υπερβολικές. Με έναν Κριό ή Υδροχόο θα ηρεμήσουν τα πνεύματα γιατί έχεις αποφασίσει να είσαι περισσότερο συντροφικός/η και κυρίως πιο εναρμονισμένος/η με το περιβάλλον που ζείτε αυτή την στιγμή. Να ξέρεις ότι το μυστικό είναι η ευελιξία και η διπλωματία σε ό,τι κάνεις. Η Πανσέληνος πάντως θα σε αναγκάσει να μιλήσεις περισσότερο από το κανονικό.

ΛΕΩΝ

leo

Έχεις γενικά μπει σε μια περίοδο που θα σε βοηθήσει να εκτιμήσεις πολύ περισσότερο τον εαυτό σου αλλά και ένα πρόσωπο που πιθανόν να μην του είχες δώσει ιδιαίτερη σημασία. Με έναν Σκορπιό χρειάζεται πλέον να μιλήσεις ανοικτά και να μην φοβάσαι το «ναι» ή το «όχι» του και να προχωρήσεις με κάθε τρόπο. Να θυμάσαι ότι ο εγωισμός είναι ένα κομμάτι που δεν σε αφήνει να εκδηλώσεις τα βαθιά σου συναισθήματα. Μην επιτρέπεις, επίσης, στις οικονομικές σου ανασφάλειες να σου καθορίζουν τη ζωή. Η σχέση με έναν Τοξότη θα γίνει πολύ δυνατή και σίγουρα θα νιώσεις ότι έχεις βρει κάποιον που σε γεμίζει και σε εκφράζει. Αρκεί να του δίνεις χώρο και ελευθερία για να είστε αγαπημένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Θα χρειαστεί να κάνεις τις υπερβάσεις σου και κυρίως να αποδεχτείς την ελευθερία του άλλου ατόμου γιατί εκεί κολλάς και κουράζεις χωρίς να το καταλαβαίνεις με τις αναλύσεις σου και τη διάθεση για κριτική. Για αυτό άνοιξε και μην φοβάσαι για τις επιπτώσεις. Αντίθετα, θα δεις ότι θα έχεις επιτυχία. Η Πανσέληνος μπορεί να σου δώσει μεγαλύτερη διάθεση για συζητήσεις και ίσως εριστική συμπεριφορά. Κυρίως θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός/η με ένα Δίδυμο, Τοξότη ή Ιχθύ. Πιθανόν να έχεις μια ευμετάβλητη διάθεση και το άγχος σου να μην σε βοηθά να έχεις σωστές και θετικές αντιδράσεις. Η σχέση με έναν Ταύρο ή Σκορπιό θα πάει πολύ καλά γιατί οι συνθήκες θα σας φέρουν πιο κοντά.

ΖΥΓΟΣ

libra

Η αναζήτηση του άλλου σου μισού είναι μια βαθιά, ρομαντική σου επιθυμία η οποία βγαίνει αυτή την περίοδο περισσότερο από ποτέ και σε αυτό παίζει ρόλο η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιό σου και σου θυμίζει την εσωτερική σου αλήθεια. Η σχέση με έναν Κριό θα γίνει καλύτερη γιατί θα βελτιώσει και αυτός τη συμπεριφορά του. Αυτό που σε ενθουσιάζει είναι η εσωτερική δύναμη που έχει αρχίσει και αναπτύσσεται μέσα σου και σε κάνει να μην έχεις τόσο μεγάλη ανάγκη να συμβιβάζεσαι. Το να είσαι ο εαυτός σου ίσως κάνει έναν Αιγόκερω να απομακρυνθεί για λίγο γιατί μπορεί να είσαι τελείως διαφορετικός από άλλες φορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Βγαίνεις από τα προσωπικά στεγανά και απελευθερώνεσαι με ένα τρόπο πολύ δυναμικό γιατί έχεις ανάγκη πλέον να σταματήσεις να κρύβεσαι και να πεις αυτό που θέλεις με το όνομά του. Το κρυφτό με έναν Ταύρο ή Λιοντάρι θα σταματήσει γιατί θα εκφράσεις αυτά που νιώθεις. Με ένα Δίδυμο θα αναστατωθείς γιατί βλέπεις ότι έχετε μεγάλες αποστάσεις σε ιδέες και συμπεριφορά. Πάντως, αν αλλάξεις κι αποφασίσεις να πάρεις τα ηνία στα χέρια σου, θα σου γίνουν αποκαλύψεις που θα είναι τόσο δυνατές που ούτε και εσύ δεν περιμένεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Βρίσκεσαι πλέον στα δικά σου νερά και αυτό είναι που σε κάνει πιο δυνατό/η. Η δυνατότητα επικοινωνίας με περισσότερο κόσμο σου δημιουργεί την αίσθηση ότι θα καταφέρεις να γνωρίσεις αυτό το ιδιαίτερο άτομο που ψάχνεις μια ζωή για να ερωτευτείς. Η Πανσέληνος που γίνεται στις 26 Νοεμβρίου σου βγάζει στην επιφάνεια απωθημένα που πιθανόν να είχες ξεχάσει ή αφήσει πίσω σου. Τώρα η επιλογή σου θα είναι πιο αυστηρή και περιορισμένη, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα μετατρέψεις τη σχέση σου σε μαθητή με δάσκαλο. Η ευκολία στο να δημιουργείς νέες φιλίες θα σου καλό γιατί δεν θα μείνεις καθόλου στο σπίτι και θα σου αρέσει πολύ. Να προσέξεις, αν σχετίζεσαι με Παρθένο, γιατί τα λόγια που θα πείτε μπορεί να είναι ακατάλληλα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Ανοίγεσαι πλέον και δε θα σε ενδιαφέρουν τόσο πολύ οι τίτλοι και τα προσόντα, οπότε μπορεί να γνωρίσεις κι ένα άτομο που άλλες εποχές δεν θα το κοίταζες καν αλλά τώρα είσαι τελείως διαφορετικός/η. Η ελευθερία είναι αυτό που σου χρειάζεται για να μην κρίνεις τις επιλογές σου αλλά και να νιώσεις ανεξαρτησία από τους νόμους που είχες επιβάλλει εσύ στον εαυτό σου. Η γνωριμία με ένα Δίδυμο σίγουρα θα σε βγάλει έξω από τα πρέπει σου και θα αρχίσεις να του μιλάς σαν να τον ξέρεις χρόνια. Το ίδιο μπορεί να σου συμβεί και με ένα Υδροχόο που μέχρι πρότινος δεν ήταν και πολύ του γούστου σου αλλά κάνεις την ανατροπή. Με ένα Καρκίνο ή Ζυγό χρειάζεται να κρατηθούν ισορροπίες για να είστε καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Μπαίνεις σε μια φάση πλήρους ανεξαρτησίας και αυτό σε δυναμώνει υπερβολικά γιατί είσαι κοντά στα δικά σου θέλω. Όσο και να σε προβληματίζει η σχέση με έναν Καρκίνο έχεις τη δύναμη και εύκολα κόβεις την συναισθηματική εξάρτηση. Το καλό είναι ότι θα κρατηθείς έξω από καταπιεστικές σχέσεις ή θα φύγεις σε περίπτωση που το άλλο άτομο δεν σε απελευθερώνει. Την ιδιαιτερότητα του χαρακτήρα σου μπορεί να την καταλάβει πιο εύκολα ένας Δίδυμος ή Τοξότης και μαζί τους θα περάσεις πολύ καλά. Το ίδιο και με ένα Ζυγό γιατί έχει και τη διάθεση της κατανόησης. Με έναν Ταύρο ή Σκορπιό ενώ υπάρχει έντονη έλξη, μερικές φορές ασφυκτιάς από το πολύ δέσιμο και δεν αναπνέεις.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Δοκιμάζεσαι από εδώ και πέρα γιατί ανοίγεις τα φτερά σου και ίσως κάνεις υπερβολές που δε θα μπορέσεις να αποφύγεις. Η τρέχουσα τάση σου είναι να φλερτάρεις και να ξεφεύγεις από τα επιτρεπόμενα όρια. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν πειράζει καθόλου γιατί θα βρεις σίγουρα ένα καινούργιο άτομο. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, θα βγουν στην επιφάνεια όλες οι ελλείψεις της και μπορεί να φλερτάρεις, μόνο και μόνο για να ξεσπάσεις. Η Πανσέληνος θα σου δημιουργήσει μια έξτρα κινητικότητα και επιπολαιότητα μαζί γι' αυτό αν είσαι με Δίδυμο, Παρθένο ή Τοξότη θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή. Με έναν Ζυγό η επαφή είναι πολύ ιδιαίτερη και χρειάζεσαι καλύτερη επικοινωνία.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved