Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις πριν κάνεις το πρόγραμμά σου γι' αυτό το Σ/Κ σε βαθμολογία!

Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ

Το διήμερο αυτό, με την παρουσία πλανητών στον 8ο ηλιακό οίκο, θα είναι για 'σένα ονειρικό ενώ, το τρίγωνο Ερμή – Ποσειδώνα, θα απογειώσει τη φαντασία σου και θα αυξήσει τις μετοχές σου στο ερωτικό χρηματιστήριο. Από το απόγευμα του Σαββάτου, με τη Σελήνη στον αέρινο Ζυγό, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη της συντροφικότητας και θα έχεις πολλές ερωτικές προτάσεις.
Βαθμολογία: +4 γιατί υπό το πρίσμα του Ποσειδώνα οι μαγικές στιγμές θα είναι όπως λέει και το τραγούδι «Σαν παλιό σινεμά... και σαν τη Χαλιμά».

ΤΑΥΡΟΣ

Τρέχεις και δεν φτάνεις για να προλάβεις να ικανοποιήσεις τα «θέλω» και τις προτιμήσεις των άλλων. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα θα σε ωθήσει να κάνεις τις τρέλες σου, να διασκεδάσεις αλλά κυρίως να «διαβάσεις» τις σκέψεις του προσώπου που σε ενδιαφέρει. Έτσι, το «διάβασμα» γίνεται απόλαυση και δεν αποκλείεται να μπεις στην «αίθουσα των εξετάσεων».
Βαθμολογία: + 4.5 αφού η πολλή «μελέτη» θα σε κάνει να φλερτάρεις τόσο με το άριστα όσο και την ερωτική ικανοποίηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για 'σένα το Σαββατοκύριακο θα ξεκινήσει από το απόγευμα του Σαββάτου και μετά, που η Σελήνη εισέρχεται στον ερωτικό Ζυγό. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να παίξεις «δυνατή μπάλα» στο φλερτ και στον έρωτα και έτσι η χαρά θα μετατραπεί σε ηδονή. Ωστόσο, απόφυγε τις υπερβολές και έχε υπόψη σου ότι καλό είναι να προχωρήσεις με γνώμονα τις μελλοντικές προοπτικές αντί τη στιγμιαία απόλαυση.
Βαθμολογία: +3 γιατί έχεις τη ροπή προς τις στιγμιαίες απολαύσεις και δεν σου μιλάω για τον καφέ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με αναπτυγμένη τη φαντασία θα στήσεις χολιγουντιανό σκηνικό προκειμένου να σαγηνεύσεις το πρόσωπο που επιθυμείς. Με το τρίγωνο Ερμή – Ποσειδώνα ενεργό στην ερωτική προσέγγιση θα τα πας άψογα. Η παρουσία της Σελήνης όμως στο ζώδιο του Ζυγού από το απόγευμα του Σαββάτου, θα σου δημιουργήσει ένα συναισθηματικό κομφούζιο.
Βαθμολογία: +3.5 γιατί με τέτοιο Ποσειδώνα δεν μπορείς να χάσεις τον «αγώνα» μα με τη Σελήνη στο Ζυγό φλερτάρεις με τον «κακό χαμό».

ΛΕΩΝ

Αυτό το διήμερο θα έχεις μόνιμα το χέρι στην τσέπη σε σημείο που πολλοί θα αναρωτιούνται αν ψάχνεις να βγάλεις κάτι ή αν έχεις κάποια ενόχληση. Αναμφισβήτητα όμως στις εξόδους θα κάνεις το «κομμάτι» σου και έτσι θα αυξήσεις κατακόρυφα τα βλέμματα που θα στραφούν πάνω σου. Ο έρωτας θα είναι φυσική κατάληξη του θαυμασμού των άλλων αλλά θα πρέπει να προσέξεις διότι ίσως με άλλο πρόσωπο κοιμηθείς και με άλλο ξυπνήσεις.
Βαθμολογία: +4 γιατί «Στον έρωτα παρανοείς πιο πέρα από την τρέλα φτάνεις».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με έντονα συναισθήματα και ισχυρή διάθεση για έρωτα θα πορευτείς αυτό το διήμερο. Η παρουσία πλανήτων όμως στον 2ο ηλιακό οίκο σε κάνουν να θέλεις να κάνεις πράγματα και να γιορτάσεις παρακάμπτοντας αυτά σου υπαγορεύει η συνείδησή σου. Με το τρίγωνο Ερμή – Ποσειδώνα ενεργό θα γευτείς απαγορευμένους καρπούς χωρίς όμως να κινδυνεύεις να εκδιωχθείς από την Εδέμ.
Βαθμολογία: +4 γιατί, οικονομικά, όπως λέει και ο Παντελίδης «νιώθεις πιο ευάλωτη από ποτέ».

ΖΥΓΟΣ

Ο έρωτας και το χρήμα δεν κρύβονται και ειδικά στην περίπτωσή σου χρειάζεται λίγο προσοχή. Αυτό το λέω γιατί, με Δία και Άρη στον 12ο ηλιακό οίκο, ίσως ο έρωτας να μην είναι με το πρόσωπο που δεσμεύεσαι και αυτό να δημιουργεί κάποια προβλήματα. Από το απόγευμα του Σαββάτου, με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, θα καταφέρεις να θολώσεις αυτές τις υποψίες με την αψεγάδιαστη εμφάνιση και συμπεριφορά σου.
Βαθμολογία: +3 γιατί δεν αποκλείεται να κάνεις κάποιους να ακούνε «Όσο δέρμα κι αν πετάξεις, φίδι είσαι δε θ' αλλάξεις».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναζητάς το όνειρο ζητώντας από τους άλλους τα πάντα χωρίς να δίνεις όμως τίποτα. Το τρίγωνο Ερμή – Ποσειδώνα σε βοηθά αυτό το διήμερο να θολώνεις τα νερά και να σαγηνεύεις τους πάντες στο πέρασμά σου, ενώ δεν αποκλείεται να πληγώσεις αρκετά άτομα. Από το απόγευμα του Σαββάτου, με την είσοδο της Σελήνη στον 12ο ηλιακό οίκο, θα παίξουν πολλά μυστικά φλερτ και πολύ «έρωτας».
Βαθμολογία: +4 γιατί από εσένα γεμίζουν τα μπουζούκια ακούγοντας ξανά και ξανά «Δεν θα πάρω απόψε τα χάπια μου»

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κατά τη διάρκεια αυτού του διημέρου χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/ή αφού, με το τρίγωνο Ερμή – Ποσειδώνα μέσα από τον 12ο ηλιακό οίκο, ίσως νιώσεις σαν πεταλούδα που θέλει να γευτεί το νέκταρ από διάφορα λουλουδάκια. Όμως, με τον Κρόνο στο ζώδιό σου, θα πρέπει να θυμάσαι πως, αν πιάσουν την πεταλούδα από τα φτερά, δεν ξαναπετάει.
Βαθμολογία: +3.5 γιατί, αν και πετάς, θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου πως κάτι το κρύο, κάτι ο Κρόνος και η γκαντεμιά, δεν θέλει και πολύ να γίνει η «στραβή».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναζητάς την αγάπη μάλλον σε λάθος χώρους. Το Σαββατοκύριακο αυτό θα μπορέσεις να προσεγγίσεις άτομα όμως, από το απόγευμα του Σαββάτου με τη Σελήνη στο Ζυγό, καλό θα είναι να αποφύγεις τις «βαρύγδουπες» δηλώσεις. Έτσι, καλύτερα να κάνεις τη Μαρία της Σιωπής. Να είσαι σίγουρος/η πως με την παρουσία σου και μόνο θα καταφέρεις να γεμίσεις την άδεια πλευρά του κρεβατιού.
Βαθμολογία: +3.5 και το αγαπημένο σου τραγούδι θα είναι «Μην μιλάς δεν είναι απαραίτητο... θα φύγω σε ένα τέταρτο».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το φλερτ δίνει και παίρνει και πλέον είσαι σε ετοιμότητα να σαλπάρεις το κορμί σου σε άλλες θάλασσες της ερωτικής περιπέτειας. Η παρουσία πλανητών στο Ζυγό σε βοηθά να βγάλεις προς τα έξω συμπεριφορές οι οποίες είναι κοινά. Βέβαια, με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Σκορπιό, «πρόσεχε τι κάνεις, πρόσεχε τι λες» τη φήμη σου αν θες.
Βαθμολογία: +4 γιατί τηρείς όλους τους κανόνες του ερωτικού παιχνιδιού αλλά όχι απαραίτητα την 7η από τις 10 εντολές.

ΙΧΘΥΕΣ

Από το απόγευμα του Σαββάτου, με τη Σελήνη στον 8ο οίκο, θα νιώσεις πως αλλάζουν τα πλάνα σου χωρίς όμως απαραίτητα να πρέπει να κοιμηθείς στη μάνα σου, που λέει και το τραγούδι. Αντίθετα, το φλερτ θα δίνει και θα παίρνει και έτσι θα καταφέρεις να έχεις ένα πολύ ευχάριστο, μα κυρίως, άκρως ηδονικό Σαββατοκύριακο.

Βαθμολογία: +4 γιατί όπως λέει και το τραγούδι «πιάνεις φωτιά».

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved