Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις πριν κάνεις το πρόγραμμά σου γι' αυτό το Σ/Κ σε βαθμολογία!

Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ
Το διήμερο αυτό θα μπορέσεις να «ρεφάρεις» το χαμένο έδαφος της εβδομάδας. Η παρουσία της Σελήνης στους επικοινωνιακούς Δίδυμους θα σε βοηθήσει να φλερτάρεις με επιτυχία. Συν την παρουσία της Αφροδίτης στον ερωτικό Λέοντα δεν αποκλείεται να τραγουδάς «μόνος σε διπλό κρεβάτι, δεν μπορώ να κλείσω μάτι».

Βαθμολογία: +4.5 γιατί στον έρωτα θα είσαι το δυνατό φαβορί

ΤΑΥΡΟΣ
Το Σαββατοκύριακο αυτό επικοινωνιακά θα περάσεις πολύ όμορφα ενώ με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα μπορέσεις να περάσεις τα «μηνύματα» που θέλεις. Το ταίρι σου θα νοιώσει «συνταύτιση» απόψεων και εσύ θα έρθεις πιο κοντά του. Αξιοποίησε το βραδάκι της Κυριακής που η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο για να περάσεις πολύ ερωτικά.

Βαθμολογία: +4 καθώς με το ταίρι σου θα είστε «συγκοινωνούντα δοχεία»

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτό το διήμερο θα πρέπει να εκμεταλλευτείς στο έπακρο την παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σου γιατί η διασκέδαση και η χαρά θα σε «βάλουν» στο κέντρο του ενδιαφέροντος. Το φλερτ θα δίνει και θα παίρνει και τα αποτελέσματα θα σε κάνουν να αναφωνήσεις «Ναι είναι ωραία στον Παράδεισο». Το βράδυ της Κυριακής κινήσου πιο χαλαρά αφού η Σελήνη στον Καρκίνο είναι για πιο «χουχουλιάρικες» καταστάσεις.

Βαθμολογία: +4 γιατί είναι ωραία στον Παράδεισο (*Αμαρουσίου... χαχα)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η παρουσία της Σελήνης στον12ο οίκο θα σε κάνει να σιγοτραγουδάς «οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε...» ενώ σου δίνει την ευκαιρία φλερτάροντας «παρασκηνιακά» να κάψεις καρδιές. Έλα όμως που εσύ την δική σου καρδιά, θα την νιώθεις «σοταρισμένη». Ευτυχώς, το βράδυ της Κυριακής η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σου και θα περάσεις πολύ καλύτερα και πιο ερωτικά.

Βαθμολογία: +3 γιατί με mood «έρωτά μου παράνομε...» δεν κάνουμε δουλειά

ΛΕΩΝ
Αυτό το διήμερο παίζεις δυνατά στον έρωτα. Το συγκλίνον τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό σε τροφοδοτεί με ερωτική ενέργεια και έτσι η σεξουαλική «εκτόνωση» θα είναι super fantastic. Το βράδυ της Κυριακής η Σελήνη μπαίνει στον 12ο σου οίκο και δεν αποκλείεται να αρχίσεις τίποτα κρυφά μηνυματάκια «χωρίς εσένα σκοτεινιάζει η πλάση γύρω μου» ή να λάβεις ένα sms «ήσουν για μένα ήλιος λαμπερός» και τα παράνομα φλερτ να πάρουν «φωτιά».

Βαθμολογία:+4 και ο έρωτας με το νόμιμο ή παράνομο ταίρι σου περνάει σε άλλο level.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το διήμερο αυτό το σημείο-κλειδί της επιτυχίας είναι να παραμείνεις cool. Η Σελήνη μέσα από τους Διδύμους ίσως σε βάλει στο «τριπάκι» να κάνεις κινήσεις, σε επικοινωνιακό επίπεδο, που είναι τελείως «έξω από σένα». Φρόντισε λοιπόν να είσαι ο εαυτός σου. Μην στέλνεις μήνυμα στο «πρόσωπο» που να λέει: «Τι χαμπάρια ρε αλάνι»... δεν είσαι ο... Σταβέντο.

Βαθμολογία: +3 γιατί αν και ερωτικά «πετάς» επικοινωνιακά μάλλον «την πατάς».

ΖΥΓΟΣ
Με την Σελήνη στους Διδύμους επικοινωνιακά θα απογειωθείς και σε συνδυασμό με την φινέτσα σου οι ερωτικοί σου πόθοι μπορούν να εκπληρωθούν. Μάλιστα, το συγκλίνον τρίγωνο Άρη- Ουρανού θα σου δώσει απίστευτη όρεξη για έρωτα χωρίς όρια. Το βράδυ της Κυριακής η Σελήνη μπαίνει στον Καρκίνο και θα σε κάνει να αναπολείς το παρελθόν και θα τραγουδάς «έλα που δεν ξέρω τι να πάρω, τι να αφήσω».

Βαθμολογία: +4.5 γιατί όταν αρέσεις... στο σεξ υποχρεούσαι να «μπορέσεις»

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ένα Σαββατοκύριακο «φωτιά» θα είναι αυτό. Στο φλερτ δεν θα μπορεί κανείς να σου αντισταθεί ενώ θα υπάρχει μεγάλη δυνατότητα επιλογών στο θέμα «παρτενέρ». Το βράδυ της Κυριακής η Σελήνη μέσα από τον Καρκίνο θα σε κάνει να νοιώσεις πρωτόγνωρα (πάλι) συναισθήματα.

Βαθμολογία: +5 και από τον έρωτα θα «καούν τα κάρβουνα»

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το διήμερο θα προσπαθήσεις να κάνεις κινήσεις ματ στο φλερτ. Η Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να αναψηλαφήσεις καταστάσεις ενώ το συγκλίνον τρίγωνο Άρη-Ουρανού θα σε κάνει ερωτικά sex machine. Προσπάθησε να μην πεις περισσότερα από όσα πρέπει γιατί είναι δύσκολο να είσαι sex machine... χωρίς σύντροφο.

Βαθμολογία: +3.5 γιατί η τάση σου να λες περισσότερα από όσα πρέπει εγκυμονεί κινδύνους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πολλά πράγματα θα χρειαστεί να τα φιλτράρεις και να τα δεις από άλλη οπτική. Το τρίγωνο Ηλίου-Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις την θέση σου και να δείξεις προς πάσα κατεύθυνση πως αναζητάς κάτι πολύ δυνατό. Η Αφροδίτη και ο Άρης στον 8ο ηλιακό σου οίκου θα σε βοηθήσουν να ζήσεις το «δυνατό».

Βαθμολογία:+4 γιατί αυτή την εβδομάδα εκτός από την δουλειά έχεις και στο σεξ απόδοση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους καθ' όλο το Σαββατοκύριακο θα σε βοηθήσει να γίνεις πιο διαλλακτικός/η σε κάποια θέματα ερωτικής τακτικής και συμπεριφοράς. Ίσως νοιώσεις μια ακαταμάχητη έλξη για κάποιο άτομο γεγονός που θα σε ωθήσει να δεις τα ερωτικά ζητήματα από άλλη οπτική. Απόφυγε τις «ερωτικές παρατυπίες» διότι ο Άρης στον 7ο οίκο θα σε «κάψει».

Βαθμολογία:+3 γιατί οι ατασθαλίες ίσως «στοιχίσουν»

ΙΧΘΥΕΣ
Ένα διήμερο, ιδιαίτερο, σε περιμένει και πρέπει να «διαχειριστείς» τόσο την καρδιά σου όσο και το μυαλό σου. Το φλερτ από κάποια άτομα θα είναι επίμονο και διαρκές και εσύ θα κληθείς να φυλάξεις τις «Θερμοπύλες του Έρωτα». Από την Κυριακή το βράδυ κάποια πράγματα θα ξεδιαλύνουν με την Σελήνη στον Καρκίνο και θα ζήσεις όμορφες και αγαπησιάρικες στιγμές.

Βαθμολογία:+3 γιατί δεν είσαι για «This is Sparta» αλλά για το πρόσωπο από την Άρτα.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved