Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 24/8 έως και 28/8;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Το φλογερό σου ταμπεραμέντο συνεχίζει να εκφράζεται ακόμα και σε δύσκολες ή αντίξοες καταστάσεις. Και ο λόγος είναι ότι έρχεται από μέσα σου ένα κύμα δύναμης που σε καλεί κατά κάποιο τρόπο να θέλεις να παίξεις και να κερδίσεις. Και αυτό θα γίνει με έναν πιο δύσκολο τρόπο γιατί μπαίνεις σε μια νέα πραγματικότητα που μπορεί να είναι η δουλειά ή κάποιες υπηρεσίες που πρέπει να εκτελέσεις με ακρίβεια. Όμως δεν πτοείσαι και πάνω από όλα δε νιώθεις αδυναμία. Η σχέση με ένα Παρθένο μπορεί να γίνει πιο κοντινή αρκεί και από τις δυο πλευρές να υπάρχει η σπίθα και να μη σβήσει από καταστάσεις που υπερβαίνουν και τους δυο. Όσο θα είσαι πάντως "στο κέντρο σου" θα απολαμβάνεις τη δική σου αυτοκρατορία και παντοδυναμία και μέσα από εκεί όλο και κάτι θα γίνεται.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Ισχυρές νέες τάσεις θα σε βάλουν να σχεδιάσεις διαφορετικά την ερωτική σου ζωή, προκειμένου να κάνεις πράγματα τα οποία είναι μεν λογικά αλλά δεν πηγαίνουν κόντρα στο συναίσθημά σου. Έτσι, θα νιώσεις κι εσύ ότι δεν συμβιβάζεσαι και δεν πηγαίνεις κόντρα στον βαθύ σου εαυτό. Η σχέση με τον Τοξότη σε ταλαιπωρεί αρκετά γιατί μια είσαστε στο φιλικό και μια στο πολύ ερωτικό αλλά χωρίς να γίνεται τίποτα ουσιαστικό. Και εσύ επειδή είσαι άνθρωπος της γης και σου αρέσει να λειτουργείς αισθαντικά μπλοκάρεις, αλλά δεν μπορείς να ξεκολλήσεις από το συγκεκριμένο πρόσωπο. Για αυτό κάνεις υπομονή μήπως αλλάξει κάτι και τελικά έρθει στα νερά σου. Από την άλλη, αν έχεις σχέση με Λιοντάρι σε καταπιέζει αρκετά, όμως νιώθεις ότι ζεις και ένα μεγάλο έρωτα με πάθος αλλά και με μπόλικες αντιπαραθέσεις .

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Μπαίνεις σε ένα πρόγραμμα πολύ συγκεκριμένο που δεν σου αρέσει και πολύ. Υπάρχουν πάντως συνθήκες για να κάνεις τα δικά σου, να φλερτάρεις και να βρεθείς με άτομα που σου αρέσουν και δεν σου προκαλούν εντάσεις. Εσένα όμως το άγχος σου για μια συγκεκριμένη υπόθεση μπορεί να είναι πολύ έντονο και να χαλάσεις όλα τα ωραία που ήδη έχουν δημιουργηθεί. Με το Λιοντάρι θα βρεθείς πολύ κοντά και θα νιώσεις μια έντονη ζεστασιά. Παρθένος και Ιχθύς είναι ήξεις-αφήξεις αλλά με τους δικούς του/της όρους για να περνάτε καλά. Εσύ όμως δεν θέλεις πλέον να κουράζεσαι και πιθανόν να απομακρυνθείς αν οι καταταστάσεις δεν σε ευχαριστούν. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες μπορεί να αμφιταλαντευτείς για ένα άτομο και να μην ξέρεις αν τελικά είναι αλήθεια αυτό που σου δείχνει ή όχι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Έχεις εξ αρχής μια μεγάλη υπομονή και μια μεγάλη διάθεση να δείξεις διαλλακτική διάθεση. Και αυτό σίγουρα σε βοηθάει αλλά σου αλλάζει την ψυχολογία και γενικά την όλη σου συμπεριφορά. Η άποψη του Παρθένου για το πως θα ήταν αν ζούσατε μαζί σε τραβάει αρκετά γιατί βλέπεις κοινά σημεία. Θα ηρεμήσεις μόνο όταν διαπιστώσεις ότι με τον Υδροχόο είσαι σε καλό δρόμο και τίποτα δεν μπορεί να σας χωρίσει. Όμως υπάρχουν στιγμές που η σχέση... τρίζει γιατί νιώθεις ανασφάλεια και μαζί και μια βαριεστημάρα. Και τότε θέλεις την αμαρτωλή περιπέτεια και τις γρήγορες καταστάσεις. Η σχέση με έναν Ιχθύ θα γίνει πολύ κοντινή αν όμως ανοίξεις τα χαρτιά σου και πεις μόνο την αλήθεια για το πως θέλεις να είναι η επαφή σας.

ΛΕΩΝ

leo

Η διάρκεια για σένα είναι το πιο σημαντικό γιατί δεν σου αρέσει να είσαι από εδω και από εκεί και να μην έχεις σταθερή αναφορά. Η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιο σου δίνει ένα μεγάλο άνοιγμα στην καρδιά σου και σε προδιαθέτει να συγχωρήσεις να κατανοήσεις και να είσαι γενικά "στα πολύ ανεβασμένα σου". Όσο και να μην το παραδέχεσαι εσύ, έχεις ομορφύνει επικίνδυνα και αυτό τονίζει την εσωτερική σου αυτοπεποίθηση. Με τον Υδροχόο έχεις έρθει πιο κοντά χωρίς όμως να καταφέρεις να ζήσεις εκείνο το απόλυτο που περιμένεις. Έχεις πάντως ένα κρυφό έρωτα με τον Σκορπιό που δεν σου βγαίνει επειδή και οι δυο κρατάτε τα προσχήματα και πιθανόν να πάρεις απόφαση να αποσυρθείς με γενναιότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Έχεις ήδη μπει σε μια καινούργια εσωτερική διεργασία η οποία σε κάνει περισσότερο άνετο/η να γνωρίσεις και να ανοίξεις την καρδιά σου σε ένα άλλο άτομο. Γιατί όλο αυτόν τον καιρό βρίσκεις δικαιολογίες να μην είσαι ο εαυτός σου και να παραμένεις μακριά από όλα αυτά που μπορεί να νιώσεις ευτυχής. Με τον Δία τώρα, θα αλλάξεις εκείνη την εσωτερική και ασυνείδητη διάθεση που σε σπρώχνει προς την μοναχικότητα και θα δεχτείς να κάνεις παρέα με άτομα διαφορετικών ιδεών και πεποιθήσεων. Με τον Ιχθύ παραμένει ο έρωτας αλλά το νιώθετε ότι χρειάζεστε και οι δυο ανανέωση. Για αυτό μπορεί να αποφασίσετε να πάτε κάπου αλλού προκειμένου να αλλάξετε τα κακώς κείμενα.

Παρακολούθησε σε video τις εβδομαδιαίες προβλέψεις από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

ΖΥΓΟΣ

libra

Η θεωρία περί συντροφικότητας και έντονης συμβίωσης δένει απόλυτα με τον ρομαντικό χαρακτήρα αυτής της περιόδου.Μπορεί να ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό και να είσαι πολύ ευδιάθετος/η και γεμάτος/η αισιοδοξία ότι όλα θα αλλάξουν και εσύ πλέον θα έχεις μια σχέση μόνιμη και στα μέτρα σου. Το Λιοντάρι σου δίνει το εχέγγυα αλλά ο Υδροχόος σου κάνει το κλικ γιατί σου αρέσει που είναι... φευγάτος/η. Με τον Ιχθύ θα έχεις κάποια τραβήγματα γιατί δεν ξέρεις τελικά τι θέλει και τα "μασάει" συνέχεια. Όσο πάντως και να μη το παραδέχεσαι η μεγάλη σου αγάπη είναι ο Κριός και αν δεν τα έχετε βρει περνάς δύσκολα γιατί νιώθεις ότι πραγματικά είναι το άλλο σου μισό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Έχεις κάποιες δυσκολίες που για να τις ξεπεράσεις θα χρειαστεί να είσαι όσο λιγότερο εγωιστής/α. Το ανοικτό μυαλό θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς γρήγορα κάποια συναισθήματα που μπορεί προς τα έξω να δείχνουν σαν κόμπλεξ. Με τον Υδροχόο περνάτε μια φάση πιο ζεστή αλλά και πάλι υπάρχουν δυσκολίες και σίγουρα θα έχεις διαφορετική στάση αν βλέπεις ότι δεν υπάρχουν αλλαγές. Το καλό είναι ότι θα αναπτύξεις νέες φιλίες που θα σου δώσουν την δυνατότητα να κάνεις μια καλή γνωριμία η οποία μπορεί να θα εξελιχθεί σε μια όμορφη μελλοντική σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Έχεις μια δυνατή αίσθηση κυριαρχίας η οποία σε βάζει να κάνεις βήματα πολύ τολμηρά αλλά όχι βιαστικά. Γιατί η καρδιά σου ξέρει πλέον τι θέλει και μάλιστα έχει εκείνη την σιγουριά για το πρέπει να κάνει. Το Λιοντάρι είναι ένα άτομο που σου ταιριάζει απόλυτα και σε κάνει να νιώθεις πληρότητα. Για αυτό θα παραμερίσεις κάποιες παλιές αντιπαλότητες και θα ενδώσεις άμεσα. Όσο πάντως δεν θέλεις να έχεις στα πόδια σου ένα Ιχθύ που δεν ξέρει τι θέλει, τόσο πας και μπλέκεσαι με μια ιστορία η οποία δεν έχει τέλος αλλά ούτε και φυσιολογική αρχή. Η διάσταση απόψεων δεν έχει να κάνουν με την αμοιβαιότητα στα συναισθήματά σας αλλά περισσότερο με πρακτικά θέματα που σας κάνουν να υποφέρετε και οι δυο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Η διαδικασία για τον τρόπο που θα κλείσεις μια ιστορία και θα την ανοίξεις πάλι με δικά σου λόγια δεν είναι εύκολη. Όμως, δεν σου αρέσει έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα και προτιμάς ή τη μοναξιά σου ή να φύγεις τελείως και να μην είσαι πουθενά. Με τον Ζυγό έχετε βέβαια ένα κοινό πεδίο δράσης και αν έχετε κάνει οικογένεια θα προσπαθήσις οι απόψεις σου να μη σας χωρίζουν αλλά σας κρατούν ενωμένους. Όσο πάντως και να φοβάσαι να παραδεχτείς ότι με τον Κριό υπάρχει μεγάλη έλξη τόσο θα δυστυχείς και δεν θα κάνεις βήματα για την αλλαγή. Κυρίως αν είσαι μέσα σε μια σχέση που δεν έχει κάτι να σου δώσει και την κρατάς από φόβο ή από κοινωνική ανάγκη, θα νιώθεις ότι απομακρύνεσαι από την καρδιά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Η συνάντηση με ένα πρόσωπο που σου δημιουργεί κύματα θετικής ενέργειας είναι σημαντικό θέμα για σένα. Με τον Παρθένο υπάρχει αυτή την στιγμή μια παρεξήγηση την οποία την έχουν δημιουργήσει κάποιοι κακεντρεχείς φίλοι. Προσπάθησε να μάθεις την αλήθεια για μια διαφωνία γιατί μπορεί να κρύβονται λόγια που δεν τα έχεις πει εσύ. Όσο αποφεύγεις τον Ιχθύ γιατί πιστεύεις ότι είναι αλλού, τόσο δεν θα του δίνεις ευκαιρία να σου εξηγήσει τι γίνεται και ποια είναι η αλήθεια. Το να κρύβεσαι από τον Ταύρο μάλλον θα του δώσει λαβές για να λέει τα δικά του. Καλύτερα να εμφανιστείς για να μην έχει δικαιολογία ότι δεν τον/την σκέφτεσαι και έτσι θα φέρεται περισσότερο φυσιολογικά.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Αντιστέκεσαι αλλά δεν θα το κάνεις για πολύ, γιατί η στενή πολιορκία του Καρκίνου σε έχει συγκινήσει και συγχρόνως σε βάζει και κάνεις συγκρίσεις με ένα άλλο άτομο. Οπότε κερδίζει σε όλα τα σημεία και αυτό σίγουρα σε επηρεάζει θετικά. Μπορεί να μην έχεις ακόμα ετοιμάσει το έδαφος για κάτι καινούργιο αλλά οι καταστάσεις και η μοίρα θα σου δείξουν άλλο δρόμο. Η συγκίνηση που νιώθεις μερικές φορές σε κάνει ευάλωτο/η απέναντι στα προβλήματα του Ζυγού χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτε. Γιατί δεν είναι εύκολο να τα βρείτε και να ζήσετε έστω και λίγο κάτω από την ίδια στέγη. Εδώ χρειάζονται δυνατά όρια και από τις δυο πλευρές και μάλλον είναι δύσκολο να τα βάλετε.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved