Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις πριν κάνεις το πρόγραμμά σου γι' αυτό το Σ/Κ σε βαθμολογία!

Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ
Το διήμερο αυτό είναι αρκετά καλό για σένα. Θα βγεις και θα διασκεδάσεις ενώ από αργά το βράδυ του Σαββάτου θα νοιώσεις την θετική και ευεργετική ενέργεια της Σελήνης στον πύρινο Τοξότη. Έτσι η πλάκα, η διασκέδαση και ο έρωτας θα παίξουν πολύ δίνοντας σου ικανοποίηση.

Βαθμολογία:+4 με όλα τα λεφτά είναι το βράδυ του Σαββάτου

ΤΑΥΡΟΣ
Το Σαββάτο θα είναι για σένα λίγο δύσκολο γιατί η Σελήνη στον Σκορπιό μέχρι αργά το βράδυ θα σε «χαλάει». Όμως, αυτό είναι πρόσκαιρο γιατί εν συνεχεία η Σελήνη μέσα από τον 8ο οίκο θα σε βοηθήσει να βρεις το κέφι σου και την «ρέντα» σου. Τι και αν υποφέρεις εξαιτίας κάποιου προσώπου; Ίσως η Κυριακή σε βρει να σιγοτραγουδάς... «Σε ξεπέρασα».

Βαθμολογία:+3.5 αφού όπως λέει και ο Πλούταρχος «κατά τ' άλλα καλά»

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το διήμερο αυτό μπορείς να πετύχεις πολλά και να απολαύσεις ακόμα περισσότερα. Θα πρέπει να έχεις κατά νου πως «ναι γίνεται». Η εύνοια των πλανητών, έστω και μέσα από υπερβολές, σου δείχνει πως ερωτικά δεν μπορεί να μείνεις «μπακούρι». Την Κυριακή με την Σελήνη στον Τοξότη θα αναζητήσεις πιο πολύ την συντροφικότητα.

Βαθμολογία:+4 γιατί με τον Δια στην Παρθένο ήρθε η ώρα τα όρια να σπάσεις... να ξεσπάσεις

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η παρουσία της Σελήνης στον Σκορπιό σχεδόν όλο το Σάββατο θα σε «ξεσηκώσει» ερωτικά φτιάχνοντας την διάθεσή σου. Θα νοιώσεις έντονη ανυπομονησία και θα «σπας τα ρολόγια» για να βρεθείς δίπλα στο «πρόσωπο». Με σύμμαχο το έντονο συναισθηματισμό σου θα βιώσεις έντονες και ερωτικές στιγμές.

Βαθμολογία:+4.5 αφού ο έρωτας σε γεμίζει ενώ με την Σελήνη στον Σκορπιό θα τραγουδάς «εκδηλώθηκες»!!!

ΛΕΩΝ
Το διήμερο αυτό θα πρέπει να προσεχείς τι κάνεις και τι λες. Η Κυριακή έχει Σελήνη στον Τοξότη και αυτό θα σε κάνει να νοιώσεις πιο χαλαρά και να έχεις ανεβασμένη διάθεση. Ο έρωτας και ο «καύσωνας» δεν θα είναι εύκολο ούτε να κρυφτούν μα ούτε και να καταπολεμηθούν. Αφέσου στον έρωτα που με τα βέλη του σε σημαδεύει (*άσχετα αν ώρες –ώρες δεν το χει με το σημάδι).

Βαθμολογία: +5 γιατί «σκοτώνεις» και με Αφροδίτη στο ζώδιο σου καρδιές ισοπεδώνεις

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το διήμερο αυτό θα σου αφήσει τα σημάδια του ανεξίτηλα αφού ο έρωτας θα είναι στα «πάνω» του. Εσύ όμως θα κρατήσεις χαμηλό προφίλ και ως άτομο της ποιότητας και όχι της ποσότητας θα περάσεις καταπληκτικά δημιουργώντας τις απαραίτητες συνθήκες για ένα weekend μαγευτικό.

Βαθμολογία:+4 και με ένα φιλί και με τον Δία στο ζώδιο σου... όλα γίνονται

ΖΥΓΟΣ
Η προσωπική σου ακτινοβολία αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι τέτοια πού το φλερτ και ο έρωτας θα είναι μια φυσική εξέλιξη όπως η βαρύτητα. Το «είσαι παιδί μου πειρασμός, σεισμός» μάλλον αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα ίσως φέρει και πρόσωπο από το παρελθόν. Μα, πόσο ρέντα ακόμα.

Βαθμολογία:+4 γιατί άμα μια αγάπη σκάσει από τα παλιά όλοι θα είμαστε καλά

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Σελήνη το Σάββατο θα είναι στο ζώδιο σου και θα σου προσθέσει λίγο μυστήριο παραπάνω. Αυτό θα είναι το κερασάκι στην τούρτα και έτσι με το ταίρι σου μπορείς να περάσεις υπέροχα. Την Κυριακή η Σελήνη μέσα από τον Τοξότη θα σε γεμίσει με χαρά και πιο χαλαρή διάθεση.

Βαθμολογία:+3.5 γιατί με τον Άρη στον Λέοντα πρέπει να την δεις «χαλαρά»

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το διήμερο αυτό θα είναι για σένα ένα ρεσιτάλ καλοπέρασης και αγάπης. Θα αναζητήσεις την πολυτέλεια και αυτό ίσως σε σημείο υπερβολής. Το φλερτ άκρως επιτυχημένο αλλά εάν είσαι ήδη σε σχέση τι κάνεις; Μάλλον τον «κινέζο» γιατί οι υπερβολές σε τέτοια παιχνίδια δεν σε ευνοούν. Δώσε προσοχή στα θέλω της σχέσης σου.

Βαθμολογία:+4 γιατί με πλανήτες στην Παρθένο είσαι μια χαρά μα όχι στα καλύτερά σου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ένα σαββατοκύριακο το όποιο θα βάλεις σίγουρα την πινελιά σου στην ζωή κάποιου. Η Αφροδίτη ανάδρομη στον 8ο οίκο θα προσδώσει ερωτισμό αλλά και μια τάση να κοιτάξεις «πίσω» και να αναζητήσεις ή ακόμα και να σε αναζητήσουν πρόσωπα από το παρελθόν. Η Κυριακή με μια Σελήνη στον 12ο οίκο θα σου βγάλει τάσεις για μυστικές καταστάσεις και επικοινωνίες.

Βαθμολογία:+5 γιατί με Δια και Ερμή στην Παρθένο ο έρωτας και το ρίσκο σε πάνε με «χίλια»

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το διήμερο της ξεγνοιασιάς και του έρωτα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτό. Θα αναζητήσεις διεξόδους και μικρές μετακινήσεις που θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις παραστάσεις. Αυτό θα έχει ευεργετικές ιδιότητες στην ψυχολογία σου. Σχέσεις και φλερτ θα ευνοηθούν και ειδικά... σχέσεις με την «πρώτη ματιά».

Βαθμολογία:+3.5 γιατί οι «έρωτες με την πρώτη μάτια» λήγουν μόλις ανοίξεις τα μάτια σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Το Σαββάτο με την Σελήνη στον Σκορπιό πετάς αφού η «γλώσσα» σου πάει ροδάνι και η ικανότητα πειθούς σε βοηθά να τα ρίξεις με επιτυχία εκεί που ποθείς. Βέβαια η Κυριακή έχει μια Σελήνη στον Τοξότη οπότε θα μοιάζεις λίγο σαν την Σταχτοπούτα όπου μετά τις 12 το βράδυ του Σαββάτου θα πρέπει να «προσγειωθεί» στην πραγματικότητα.

Βαθμολογία:+3 γιατί η «προσγείωση» της Κυριακής ίσως να είναι απότομη.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved