Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 17/8 έως και 21/8;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Θα κάνεις πολλές νέες γνωριμίες και αυτό σε βοηθάει να νιώσεις ότι τελικά έχεις αξία ακόμα και σε δύσκολες ή αντίξοες συνθήκες. Ευτυχώς η κυκλοθυμία που μερικές φορές σε διακατέχει, τώρα δεν υπάρχει, οπότε δεν βιάζεσαι, ενώ σε συνοδεύει η αίσθηση ότι έχεις το μαγικό κοκκαλάκι της νυχτερίδας και κερδίζεις πιο εύκολα από άλλες φορές. Η σκοπιμότητα από την πλευρά του Σκορπιού θα σε κρατήσει σε μια απόσταση και ίσως να σε κάνει να αναθεωρήσεις τα αυθόρμητα συναισθήματά σου. Σίγουρα όμως αυτό θα σε ωριμάσει και θα σε κάνει να οριοθετηθείς γιατί μερικές φορές είσαι... χύμα. Με το Λιοντάρι υπάρχει μεγάλη ερωτική έλξη αλλά εσύ έχεις ανάγκη να κάνεις λίγες τρέλες και με τον τρόπο του/της κάπως σε φρενάρει.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Ενώ νιώθεις ότι δεν κάνεις και πολλά πράγματα, υπάρχουν έντονες εσωτερικές ζυμώσεις που σε ωθούν να ξεπεράσεις κάποιες αρνητικές στιγμές και να περάσεις στην πράξη αλλά και στις οριστικές αποφάσεις. Θα βρεθείς σε συγκέντρωση φίλων και πιθανόν εκεί θα υπάρξει η αφορμή να... ξαναζεσταθείς με τον/την Παρθένο. Όσο και να προσπαθείς να σταματήσεις την φόρα του Υδροχόου δεν θα είναι εύκολο να αλλάξει μια κατάσταση γιατί του/της έχεις δώσει αφορμές και τώρα δεν είναι εύκολο να τις πάρεις πίσω. Μπορεί να νιώσεις ότι προδίδεσαι από το Σκορπιό, χωρίς να είναι όμως αληθινό συναίσθημα. Γιατί όλα ξεκινάνε από μέσα σου και ίσως με τον τρόπο σου να μην έχεις σωστή κρίση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Αναθεωρείς κάποιες σκέψεις και ιδέες και ίσως πάρεις αποφάσεις να κάνεις τη ζωή σου πιο απλή και συγχρόνως πιο πρακτική. Για αυτό πιθανόν δεν θα ξεκινήσεις να μιλάς για τα συναισθήματά σου γιατί δεν θα τελείωσεις ποτέ. Τώρα σκέφτεσαι πιο έξυπνα όποτε θα το δείξεις με την συμπεριφορά σου. Ίσως να καταλάβεις πιο είναι το συμφέρον σου. Με τον/την Παρθένο εκεί που είχατε απομακρυνθεί ξαφνικά θα έρθετε κοντά γιατί θα αντιληφθείς τη χρησιμότητά του στη ζωή σου. Ο τρόπος πάντως που κινείσαι πιθανόν να ενοχλήσει τον Τοξότη και εκεί που έδειχνε έντονα συναισθήματα τώρα να σου κρατήσει πόζα και αποστάσεις. Με τον Σκορπιό υπάρχει μια βουβή επικοινωνία η οποία όμως δεν είναι ικανή να σας κάνει να έρθετε πιο κοντά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Οι ελπίδες σου ότι κάτι καλό θα γίνει αναπτερώνονται. Και εκεί που είχατε τελείως χάσει την πίστη σας τώρα θα γίνει μια ξαφνική αναγέννηση. Η σκέση με τον Παρθένο θα ενεργοποιηθεί πολύ δυνατά και αν έχεις γεννηθεί και τις πρώτες ημέρες θα έχεις σημαντικές εξελίξεις. Με τον Κριό υπάρχει μια ξέφρενη πορεία η οποία μπορεί να σε βάλει και σε μπελάδες. Χωρίς καλά καλά να το καταλάβεις θα εγκαταλείψεις την σταθερότητα και την συνήθεια και θα ρισκάρεις με ένα τρόπο πολύ δυναμικό αλλά και εκκεντρικό. Ίσως και το άτομο που σου αρέσει δεν σου αφήνει περιθώρια για άλλες συμπεριφορές. Αλλά καλό είναι να κρατάς και εσύ λίγο μπόσικα και να μην τα δίνεις όλα γιατί πιθανόν να απογοητευτείς γρήγορα.

ΛΕΩΝ

leo

Η Αφροδίτη μαζί με τον Άρη συνεχίζει να είναι στο ζώδιο σου και σου δίνει έτσι και αλλιώς τη σιγουριά του νικητή. Για αυτό ότι ποθήσεις μπορείς να το έχεις πολύ πιο εύκολα από άλλες φορές. Η διακριτικότητα σου μερικές φορές δεν αρκεί με τον Κριό γιατί θέλει να είσαι όσο μπορείς πιο ελεύθερος/η και ίσως εκεί είναι το μυστικό που αν το μάθεις θα γίνει η απελευθέρωση και θα απογειωθείς. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο η σχέση με τον Σκορπιό έχει δυσκολίες, παρόλο που έχεις ανοίξει και κάνεις και κάποιες ιδιαίτερες κινήσεις για να έρθεις κοντά, αλλά με τον δικό σου τρόπο. Όσο πάντως κρατάς μνησικακία για συμπεριφορές του παρελθόντος, τόσο δεν θα ελευθερώνονται τα πράγματα υπέρ σου. Με τον Ιχθύ υπάρχει ένα αλισβερίσι που όμως θα πρέπει να γειωθείτε και οι δυο σε πρακτικά θέματα για να είσαστε τελικά μαζί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Έχεις πάρει τα πάνω σου γιατί αυτό που σε βοηθάει είναι η λογική που είναι πολύ δυνατή και σε κάνει να τα βάζεις κάτω και να τα μετράς σωστά, οπότε κάπου ισορροπείς. Όσο πάντως και να θέλεις να ξεφύγεις από τον Ιχθύ τελικά δεν είναι και τόσο εύκολο γιατί έχετε μια εσωτερική επικοινωνία και αυτό σε κάνει να νιώθεις πράγματα πολύ έντονα. Το ότι θα κάνεις δηλώσεις για το τι θέλεις και τι όχι πιθανόν να είναι σωτήριο για μια σχέση που δεν πάει και τόσο καλά. Όμως οι αντοχές που διαθέτεις σου δίνουν το προβάδισμα ακόμα και στα δύσκολα. Με τον Σκορπιό αν δεν τα χαλάσεις σε θέματα κτητικότητας θα τα πάτε γενικά καλά.

Παρακολούθησε σε video τις εβδομαδιαίες προβλέψεις από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

ΖΥΓΟΣ

libra

Η διορατικότητα σου είναι έντονη αυτή την περιόδο γιατί αντλείς από μέσα σου την δύναμη, οπότε δεν χρειάζεται να κάνεις τόσες πολλές υποχωρήσεις όπως άλλες φορές για να είσαι συντροφικός/η. Το κυριότερο τώρα είναι να σκεφτείς πως πρέπει να κινηθείς και με ποιο τρόπο να καθιερώσεις αυτά που θέλεις χωρίς να έχεις μεγάλες εντάσεις. Εσύ όλα αυτά τα απεχθάνεσαι και προτιμάς να έχεις μια σχέση πολύ απλή χωρίς γκρίνιες και φασαρίες. Και τώρα ιδιαίτερα που έχεις και τον εξωτερικό θαυμασμό, θα νιώσεις ότι δύσκολα θα χάσεις το παιχνίδι. Με τον Αιγόκερω έχεις δυσκολίες γιατί ενώ υπάρχει μεγάλη έλξη μεταξύ σας λείπει η ελαφράδα στην επικοινωνία σας και όλα είναι σε σοβαρό επίπεδο, κάτι που πιθανόν να σε αποκαρδιώνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Νιώθεις ότι η ευθύνη μιας σχέσης είναι μεγάλη, γιατί δεν μπορείς να παίξεις και δεν μπορείς να ζήσεις μέσα σε μια ελαφρότητα όπου κυριαρχεί η άνεση ή το χιούμορ Γιατί συνέχεια μπορεί να υπάρχουν παρεξηγήσεις και να μην μπορείς πλέον να τις ελέγξεις. Αν τα βάλεις όμως κάτω ψύχραιμα και δεν αφήσεις το τυφλό ένστικτο να σε υποκινεί, τότε και με το Λιοντάρι θα τα βρείς αλλά και με τον Παρθένο θα συμφωνήσεις και θα κάνετε πράγματα από κοινού. Όσο πάντως και να σε ξεσηκώνει ο Κριός εσύ δεν ξεγελιέσαι και κρατάς τις επιφυλάξεις σου. Και καλά κάνεις γιατί δεν έχεις καμία όρεξη να πληγώνεσαι. Η αλλαγή σου είναι ότι απολαμβάνεις όσο μπορείς το "εδώ και τώρα" κάτι που σίγουρα δεν σε κάνει να ζεις στο παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Ενώ οι συνθήκες είναι καλές με ένα Λιοντάρι, μπορεί να τα χαλάτε από μια απλή πρακτική διαφορά και αυτό είνα που σε κάνει να βιώνεις την ένταση στο πετσί σου. Κυρίως θέματα οικονομικά μπορεί να σε ρίξουν και ενώ δεν έχεις καμία δικαιολογία να αρνείσαι την έξοδο μαζί του, εσύ έχεις πάρει απόφαση να μην νιώθεις μιζέρια και δεν συμβιβάζεσαι με τίποτε. Όσο πάντως και να θέλεις τον Ιχθύ, σας χωρίζει μια μεγάλη απόσταση η οποία δεν είναι εύκολο να γεφυρωθεί. Οι διαφορές σας μπορεί να οφείλονται στην ανάμειξη τρίτων ατόμων και να γίνονται τέτοια μπερδέματα που δεν μπορείς καν να τα ελέξγεις, γι' αυτό καλύτερα να μην ανακατεύεσαι πουθενά για να είσαι περισσότερο ήρεμος/η. Επειδή η φύση σου είναι πολυδιάστατη μερικές φορές ίσως να μην είσαι και πολύ σίγουρος/η αν θέλεις ένα συγκεκριμένο άτομο ή όχι για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Όσο και να μην θέλεις να φανερώσεις την αλήθεια σε ένα Λιοντάρι θα το καταλάβεις από μόνος/η σου ότι πρέπει να την λες και όχι μόνο. Γιατί το συγκεκριμένο πρόσωπο το ψάχνει και καλύτερα να μην φανείς ότι δεν είσαι φερέγγυος. Ο Κριός είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση για σένα που χρειάζεται όμως μεγαλύτερη... οργάνωση η προσωπικότητά του/της και αυτό ίσως να πιέζει και τους δυο. Το καλύτερο από όλα είναι να έχεις ισορροπία και ωριμότητα. Μπορεί ο Υδροχόος να σε φοβίζει και να μην θέλεις να είσαι μαζί του/της γιατί δεν τον/την εμπιστεύεσαι αλλά τελικά θα διαπιστώσεις ότι υπερβάλεις και τελικά θα έρθετε πολύ κοντά. Η μεγάλη θετική αλλαγή στην σεξουαλική σου συμπεριφορά σε βοηθάει να κυριαρχήσεις πάνω σε ένα άτομο που θέλεις από καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Δεν υπάρχουν αυτή την στιγμή πολύ έντονες διαφορές με το Λιοντάρι και ίσως να είναι η καλύτερη περίοδος για να ανανεώσετε τους όρκους αγάπης μεταξύ σας. Ο Παρθένος μπορεί να είναι "κάπως" αυτήν την περίοδο γιατί σου δείχνει με τον τρόπο του το ενδιαφέρον του και εσύ ίσως να μην το πιάνεις στον αέρα. Η διαδικασία να ξεπεράσεις τον Σκορπιό είναι πλέον πολύ πιο έντονη. Έχεις καταλάβει ότι χρειάζεται και λίγο αδιαφορία από την πλευρά σου για να τρέξει από πίσω σου. Ίσως αν δεν σε θεωρήσει δεδομένο/η να σε κυνηγήσει περισσότερο γιατί θα θέλει να σε κατακτήσει περισσότερο από ποτέ. Αρκεί να μην φοβηθείς να το ρισκάρεις.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Ενώ δεν είσαι εγωκεντρικό άτομο, αυτές τις ημέρες χωρίς καν να το θέλεις, γίνεται ένα παιχνίδι που στο επίκεντρο είσαι εσύ και όχι οι ανάγκες και οι κοινές σου επιθυμίες με το ταίρι σου. Αυτό που θέλεις είναι να γίνεται για λίγο το δικό σου γιατί έτσι θα αποδείξεις στον εαυτό σου ότι αξίζεις. Ίσως να νιώθεις ότι είσαι το θύμα ενός ατόμου και να μην μπορείς να ξεκολλήσεις από κοντά του. Πιθανόν να σε έχει παγιδεύσει σε μια ακόμα ευκαιρία και ο χρόνος να περνάει και τελικά να μην γίνεται τίποτε. Και αυτό τελικά σε ρίχνει υπερβολικά, γιατί όλα είναι πολύ δύσκολα για σένα αυτήν τη στιγμή. Αν, πάντως, παρατηρήσεις τις αντιδράσεις σου, σίγουρα θα δεις ότι έχουν και μια δόση εκδίκησης και κυρίως με τον Κριό που τώρα έχει έρθει πολύ κοντά σου.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved