Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 10/8 έως και 14/8;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Αναμφισβήτητα είσαι από τους νικητές αυτή την εβδομάδα. Είτε έχεις δεσμό είτε είσαι μόνος/η ανακτάς πλέον την εσωτερική πεποίθηση ότι όλα θα πάνε καλά. Ακόμα και οι πιο δύσκολες συνθήκες να υπάρχουν εσύ θα παραμείνεις εντός σου πολύ αισιόδοξος/η και αφάνταστα ερωτικός/η . Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, τα αποτελέσματα θα τα δεις από τώρα, γρήγορα και εύκολα. Για αυτό μην αφήσεις κανέναν να σου χαλάσει την διάθεση. Εσύ θα θωρακιστείς με αισιοδοξία, γλυκύτητα και αγάπη για να έχεις τα σίγουρα αποτελέσματα. Με τον Ζυγό θα σταματήσουν εκείνες οι φοβερές συγκρούσεις και αυτό είναι ένα μεγάλο και ενθαρρυντικό βήμα προς το μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Δεν θα υποχωρείς για τίποτε και για κανέναν και θα κρατάς αποστάσεις, που πιθανόν να έχουν μέσα τους και τη χροιά θυμού. Ήθελες να σου φέρονται βασιλικά και κατά την γνώμη σου δεν παίρνεις τίποτα αυτή την στιγμή. Το δύσκολο είναι ότι δεν βάζεις νερό στο κρασί σου. Αλλά ίσως προσπαθήσεις μέσω της λογικής σου να σώσεις την κατάσταση. Γιατί η απολυτότητά σου θα σπάει κόκκαλα. Με το Λιοντάρι θα ανταλλάξετε αιώνιους όρκους και η σχέση σας θα είναι πολύ δυνατή. Αρκεί να μην κολλήσεις σε αρρωστημένες σκέψεις που σχετίζονται με το μακρινό παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Περνάς καλά και το κυριότερο είναι ότι έχεις διώξει από μέσα σου τον πολύ αρνητισμό. Οπότε αυτό σε βοηθάει να ανανεώνεις το συμβόλαιο πίστης που έχεις δώσει. Αν όμως αυτή την περίοδο δεν παίρνεις ανταπόκριση, θα αναγκαστείς να φλερτάρεις με άλλο πρόσωπο για να εισπράξεις τον θαυμασμό και την αποδοχή που έχεις ανάγκη. Πιθανόν να μην σου αρέσει αυτό, αλλά δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς αν δεν σου γεμίζει τα κενά το άτομο που είστε μαζί. Πιθανόν, αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, να περνάς μια εξαιρετικά ερωτική περίοδο με ένα άτομο που δεν είστε από το ίδιο μέρος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Η ιδιαιτερότητα, που υπάρχει μερικές φορές γύρω σου από ένα άτομο που εσύ θέλεις πάρα πολύ, πιθανόν να σε έχει κουράσει και τώρα να θέλεις πολύ περισσότερα πράγματα για σένα. Αλλά, επειδή δεν θα βάζεις και νερό στο κρασί σου και σου λείπει τελείως η ευελιξία, θα έχεις μια απόλυτη θέση και θα θέλεις να σε υποδέχονται και να σου φέρονται βασιλικά. Το καλό είναι ότι δεν θα μουτρώνεις εύκολα και θα έχεις την διάθεση να κάνεις πολλά δώρα και γενικά να δώσεις πολλά, οπότε αυτό θα μετριάσει τις ελλείψεις σου. Με το Λιοντάρι και τον Υδροχόο το παιχνίδι συνεχίζεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

ΛΕΩΝ

leo

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο σου θα σε γεμίσει σιγουριά και θα βγάλεις μεγάλη ζεστασιά και ίσως και μια υπερβολή η οποία όμως θα είναι το δυνατό σου χαρτί. Η μεγάλη αναστάτωση που νιώθεις μέσα σου σε σπρώχνει να ερωτευτείς ξανά το πρόσωπο που είστε μαζί ή να βιώσεις κάτι πολύ μεγάλο με έναν Τοξότη ή έναν Υδροχόο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εσύ έχεις επανέλθει στα παλιά καλά σου και το ερωτικό στοιχείο υπάρχει σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου. Οπότε δεν θα δυσκολευτείς να στοχεύσεις και να πετύχεις αφού το ισχυρό σου ένστικτο σου λέει ποιος σε θέλει και ποιος όχι. Το κυριότερο συναίσθημα είναι η σιγουριά που έχεις ότι όλα θα πάνε καλά. Αυτό σου δίνει την δυνατότητα να αφήσεις τα έντονα συναισθήματα σου να φανούν και να λειτουργήσουν σε όλα τα επίπεδα. Με τον Σκορπιό υπάρχουν αποστάσεις και κάπως τα μαγνητικά ρεύματα σας απωθούν και σας έλκουν ταυτόχρονα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Το μυαλό σου έχει αρχίσει να ξεπερνάει κάποιες αρνητικές σκέψεις και αυτό θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις δύσκολες συζητήσεις και αναζητήσεις. Η ευαισθησία σου θα είναι πολύ μεγάλη, κυρίως απέναντι σε ένα Ιχθύ ή μπορεί να χάσεις τον μπούσουλα, γιατί θα βιώνεις αδυναμία ή λύπη για ένα συγκεκριμένο άτομο. Γενικά, υπάρχει μια απομόνωση από την πλευρά σου και μπορεί να προτιμάς να μένεις μόνος/η γιατί έχεις μεγάλο ρομαντισμό. Μπορεί κιόλας να προτιμήσεις κιόλας μια πλατωνική σχέση που θα ασχολείσαι συνέχεια μαζί του/της, χωρίς όμως να έχεις απαιτήσεις για να προχωρήσετε περισσότερο. Το Λιοντάρι και ο Υδροχόος είναι πολύ κοντά σου αλλά υπάρχουν επιρροές από τρίτους που δεν σας αφήνουν να βρεθείτε.

Παρακολούθησε σε video τις εβδομαδιαίες προβλέψεις από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

ΖΥΓΟΣ

libra

Οι μετοχές σου έχουν ανέβει και αυτό φαίνεται σε όλες σου τις εκδηλώσεις. Ο λόγος είναι ότι έχεις τέτοια λάμψη που και τίποτε να μην κάνεις θα έχεις τις κατακτήσεις σου αλλά και τις έντονες πιέσεις για να φερθείς ανάλογα. Ο Αιγόκερως είναι μαζί σου αλλά έχει απαιτήσεις για κάτι άλλο πιο σοβαρό και εσύ αυτή την στιγμή μπορεί να μην είσαι έτοιμος/η να προχωρήσεις. Θέλεις να είσαι πολύ ελεύθερος/η και να περνάς καλά και κάπου έχεις ανάγκη να ξεφορτωθείς τα πολλά βάρη. Οι φίλοι θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις κάποιες εντάσεις και να αφήσεις πίσω σου όλες τις δύσκολες στιγμές. Η επιστροφή ενός Υδροχόου θα σε βάλει σε σκέψεις για το μετά. Προς το παρόν πάντως νιώθεις καλά και ίσως να αφήσεις τον προβληματισμό για μετά. Το ενδιαφέρον του Ιχθύ μπορεί να επανέλθει αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρα και ξεκάθαρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Νιώθεις έντονα την θερμότητα και την ένταση μέσα στην καρδιά σου. Το δύσκολο είναι να μην βρίσκεις ανταπόκριση γιατί αυτό σε κάνει να ανεβάζεις τον πήχη ακόμα πιο ψηλά και πιο δυνατά. Οι απαιτήσεις σου σίγουρα είναι υψηλών προδιαγραφών και ίσως από μόνος/η σου να μη δέχεσαι συμβιβασμό και να πιάνεις τον εαυτό σου να λέει «όλα ή τίποτα», αλλά δεν θα κάνεις πίσω και δεν θα υποχωρήσεις. Προκειμένου να κατακτήσεις το Λιοντάρι θα παίξεις πολλά παιχνίδια για να είναι κοντά σου. Το ίδιο θα κάνεις και με τον Υδροχόο γιατί κάπου σε φέρνει σε ένα σημείο να θέλεις να κουνήσεις βουνά για να είστε μαζί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Ένα θερμό κύμα αγάπης και έρωτα έχει κατακλύσει την καρδιά σου και μαζί με την ανάπτυξη υψηλών ιδανικών δημιουργείς αυτή την στιγμή το μέλλον σου. Γενικά σαν Τοξότης δεν είσαι σχεδόν ποτέ μόνος/η, αλλά πάντα μέσα σε ένα παιχνίδι με το ένα πόδι έξω και το άλλο μέσα. Τώρα θα αναγκαστείς εκ των πραγμάτων, είτε από την καινούργια γνωριμία είτε από την αλλαγή συνθηκών σε μια υπάρχουσα σχέση, να δώσεις ολοκληρωτικά τον εαυτό σου γιατί νιώθεις ότι συμβιβασμοί δεν υπάρχουν. Για αυτό αναθεωρείς τις μεσοβέζικες λύσεις πάνω σε σχέσεις που είναι πολύ φλου. Η πίστη που πρέπει να δείξεις απέναντι σε ένα πρόσωπο είναι το κυριότερο και το πιο σημαντικό που θα σου συμβεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Υπάρχουν έντονες παρεξηγήσεις αυτήν τη στιγμή στη ζωή σου με ενα Λιοντάρι. Γιατί πότε συμβαίνει το ένα και πότε το άλλο και γενικά πιστεύεις ότι δεν παίρνεις αυτά που έχεις δώσει. Το ξεκαθάρισμα λογαριασμών που σου βγαίνει να κάνεις κάθε λίγο και λιγάκι μάλλον δεν εξυπηρετεί κανέναν από τους δυο αλλά τον ίδιο σου τον εγωισμό που νιώθεις ότι είναι θιγμένος. Άφησε τον χρόνο να κυλήσει και μη βιάζεσαι να δώσεις εξηγήσεις για πράγματα που αφορούν μόνο την καρδιά σου, γιατί σίγουρα θα κάνεις λάθος. Η τυπικότητα μερικές φορές σε τρώει και δεν σε αφήνει να είσαι ο εαυτός σου. Με τον Κριό κάπως γίνονται καλύτερα τα πράγματα γιατί έχει ήδη αλλάξει οπότε σου δείχνει μεγαλύτερη κατανόηση. Ο Υδροχόος σου δίνει πολύ αγάπη αρκεί να του έχεις εμπιστοσύνη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Έχεις καταλάβει ότι γίνεται κάτι πολύ δυνατό και αυτό από μόνο του σε βοηθάει να ανακτήσεις την χαμένη εμπιστοσύνη πρώτα από όλα στον εαυτό σου και κατά δεύτερον προς το άτομο που σε ενδιαφέρει. Πρόσεξε μόνο μήπως γίνεις υπερβολικά εύθικτος/η ή απαιτείς βασιλική ανταπόκριση στο άτομό σου, γιατί θα γίνουν παρεξηγήσεις και θα δημιουργηθούν απομονώσεις. Από την πλευρά σου αυτό που χρειάζεται είναι να έχεις τα μάτια και τα αυτιά ανοικτά και να συμμετέχεις σε όλες τις συζητήσεις και τις φάσεις που περνάς μαζί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η... επανασυγκόλληση με τον Παρθένο δεν είναι εύκολη αλλά τελικά θα νικήσουν τα ισχυρά συναισθήματα και των δυο.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Ξεπερνάς όλες τις δυσκολίες και κυρίως αυτές που υπάρχουν μέσα σου. Ο λόγος είναι ότι δεν θέλεις και δεν σου αρέσει να σε υποτιμούν ή να μη σου δίνουν την ανάλογη σημασία, γιατί νιώθεις ότι έχεις κάνει πολλά για ένα συγκεκριμένο άτομο και ότι κάπου σε αδικεί. Αλλά ευτυχώς όλα τα επεξεργάζεσαι και δεν μένεις σε αμετακίνητος/η μια θέση και αυτό σίγουρα σε βοηθάει. Μέσα στη δουλειά σου υπάρχει ένα πρόσωπο που έχεις έρθει πολύ κοντά μαζί του γιατί έχετε κοινά συμφέροντα και έχει ήδη δημιουργηθεί η ευκαιρία για να τον/την δεις αλλιώς. Οι συζητήσεις και η κατανόηση από τον Παρθένο θα συμβούν πολύ εύκολη αυτή την εβδομάδα. Εσύ μάλλον θα τον/την μπερδεύεις γιατί πιθανόν να μην είσαι και τόσο ξεκάθαρος/η, ενώ φωνάζεις για το αντίθετο.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved