Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 20/7 έως και 24/7;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Δεν έχεις εκείνη άνεση όταν χειρίζεσαι τις ερωτικές σου υποθέσεις γιατί κάπως έχεις κομπλάρει επειδή ένα άτομο σε έχει φέρει σε δύσκολη θέση. Μην προσπαθείς να πας κόντρα στον Αιγόκερω γιατί θα χαθείτε στο τέλος και δεν θα μπορέσει να μπει η αλήθεια ανάμεσά σας. Να βελτιώσεις τον επιθετικό σου τρόπο γιατί μερικές φορές ξεχνιέσαι και φέρεσαι αρκετά παράλογα. Όχι βέβαια εν αδίκω αλλά δεν έχει σημασία. Καλό είναι να μην κάνεις σκηνές και κινήσεις που μπορεί να φανούν πάρα πολύ παρορμητικές. Επειδή είσαι γεμάτος/η από ευαισθησία και από συναισθηματικές ενοχές, μπορεί να μην είσαι ο εαυτός σου. Από τις 23 και μετά θα αλλάξουν σιγά-σιγά οι προοπτικές, αρκεί να μην βιαστείς να κάνεις δηλώσεις ή να πάρεις αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Έχεις μια ιδιαίτερη κλίση σε άτομα που έχουν πολύ τρυφερή και συναισθηματική συμπεριφορά και για αυτό, θα θεωρήσεις ότι μπορεί να είναι το πεπρωμένο σου ένας Καρκίνος, εφόσον έχετε πολλά κοινά σημεία. Ίσως να θέλεις να υπάρχει μεταξύ σας και μια σημαντική φιλία, όμως θα χρειαστεί να ανοίξεις τα χαρτιά σου. Μερικές φορές η συμπεριφορά σου είναι απόλυτη, κυρίως απέναντι σε ένα Λιοντάρι που με τον τρόπο του σε βάζει στο δικό του γήπεδο και δεν μπορείς να ξεφύγεις. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες μπορεί να πιστεύεις ότι στον Σκορπιό έχεις ηθική υποχρέωση και αυτό κάπου σε εμποδίζει να είσαι ο εαυτός σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Βρίσκεσαι σε μια φάση άμυνας και δε θέλεις να δεις την αλήθεια, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο γιατί όλα είναι πολύ ρευστά αυτή την στιγμή. Με τον Ιχθύ θα υπάρχει μια παρανόηση και άλλα θα θέλεις εσύ και άλλα θα καταλαβαίνει αυτός, οπότε προσοχή γιατί μπορεί να αλλάξουν και να χαλάσουν τα πάντα από την μια στιγμή στην άλλη. Όσο επιμένεις στην σχέση με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω, όλα θα είναι πολύ έντονα συναισθηματικά γιατί θα κολλήσεις από την τρυφερότητα και την περιποίηση που θα έχει απέναντί σου. Όμως επειδή υπάρχει ζήλεια και κυρίως κτητικότητα από την πλευρά σου που δε θα είναι εύκολο να την ξεπεράσεις και να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Έχεις μια ιδιαίτερη δυναμική η οποία είναι από την μια πολύ καλή για να διεκδικήσεις ακόμα και τα πιο δύσκολα και απαιτητικά πράγματα, από την άλλη όμως ίσως μιλάς απότομα και κάπως νευρικά γιατί όλα θα σου φαίνονται πολύ ρευστά. Με τον Κριό μπορεί να διακόψετε ξαφνικά και από εκεί που δεν το περιμένεις να απομακρυνθείτε, χωρίς να σου έχει δώσει κάποια στοιχεία από πριν για να το καταλάβεις. Το ζητούμενο είναι να αντιληφθείς την κρίση που υπάρχει μεταξύ σας και να προσπαθήσεις να την διορθώσεις, έστω μιλώντας κι ανοίγοντας τα χαρτιά σου. Βέβαια δεν το συνηθίζεις αυτό αλλά ενδεχομένως να χρειαστεί να σπάσεις τα όριά σου, αλλάζοντας τον τρόπο που επικοινωνείς.

ΛΕΩΝ

leo

Αυτό το διάστημα για σένα μετράει η ποιότητα των συναισθημάτων σου για αυτό θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά να κρατήσεις ευχαριστημένο το άλλο άτομο. Αν πάλι έχεις την ανάγκη να απομονωθείς γιατί νιώθεις κάπως ευάλωτος/η, θα κρατήσεις κάποιες αποστάσεις, αλλά όχι τόσο μεγάλες για να μην ξεκοπείς τελείως. Η ανάγκη για οικογένεια θα σε υποχρεώσει να κάνεις υποχωρήσεις σε ένα συγκεκριμένο άτομο και αν είναι Αιγόκερως, θα νιώσεις ότι μαζί του μπορεί να κτυπήσει το βιολογικό σου ρολόι. Με τον Υδροχόο υπάρχει μια καλυτέρευση και αυτό βοηθάει, ώστε να εξαφανιστεί ο εγωισμός και από τις δυο πλευρές και να έρθετε πιο κοντά, οπότε θα εκτιμήσει κι ο ένας τα προσόντα του άλλου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Έχεις τη διάθεση να δώσεις ακόμα και κλειδιά του σπιτιού σου σε ένα άτομο που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη σου. Ίσως να φαίνεται ότι με αυτόν τον τρόπο εκβιάζεις καταστάσεις μέσα από εξαρτήσεις αλλά τελικά τα δικά σου κίνητρα είναι τελείως ανιδιοτελή και αληθινά. Απλά θέλεις την φιλία μαζί με την συντροφικότητα, δύο σε ένα. Αν τα καταφέρεις, θα κάνεις ένα μεγάλο βήμα και θα βγεις τελείως από την μοναχικότητα. Οπότε είναι στο χέρι σου να εκτιμήσεις σωστά τις καταστάσεις αλλά και να βρεις τον κατάλληλο χρόνο. Η επαφή με τον Σκορπιό γίνεται καλύτερη αρκεί να μην δίνεις τόση μεγάλη σημασία στα ειρωνικά ή καυστικά του σχόλια. Η Αφροδίτη που έχει μπει στο ζώδιό σου θα επηρεάσει μόνο εσένα που έχεις γεννηθεί τις δυο πρώτες ημέρες. Θα ανοίξει περισσότερο η καρδιά σου και ίσως αγαπήσεις πιο πολύ και τον εαυτό σου.

Παρακολούθησε σε video τις εβδομαδιαίες προβλέψεις από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

ΖΥΓΟΣ

libra

Η τρέχουσα κατάσταση σε βάζει να σκεφτείς πολύ πιο οργανωμένα και περισσότερο για το μέλλον σου. Μάλλον πρέπει να σταματήσεις να είσαι τελείως φλου και να εξασφαλιστείς, λέγοντας ένα μεγάλο «ναι» στον Καρκίνο. Πιθανόν να φαίνεται πρώιμο και δύσκολο αλλά αν δεν αλλάξεις, θα υπάρχουν προβλήματα τα οποία δεν θα είναι εύκολο να ξεπεραστούν. Ίσως θέλεις να είσαι ανέμελος/η και να κινείσαι ελεύθερα με φίλους και γνωστούς, όμως οι συνθήκες σε αναγκάζουν να χειριστείς τα πάντα με ευαισθησία και προσοχή για να μην πληγώσεις και να μην πληγωθείς. Ο Κριός μπορεί να σε κοντράρει συνεχώς και να δείχνει ότι δεν σε καταλαβαίνει καθόλου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Εντυπωσιάζεσαι και κολακεύεσαι από το γεγονός ότι όταν θέλεις ένα άτομο πολύ, τελικά πέφτει στα πόδια σου. Αλλά το μοναδικό στοιχείο που σε συγκινεί είναι να αγαπιέσαι με πάθος. Όλα είναι πιθανά να συμβούν αυτή την περίοδο πάντως, χωρίς να χρειαστεί να προσπαθήσεις πολύ. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο ή το τρίτο δεκαήμερο θα γνωρίσεις ένα καινούργιο πρόσωπο που θα γίνετε αμέσως αυτοκόλλητοι και θα ρίξεις μαύρη πέτρα στο παρελθόν σου, ξεχνώντας το μια και καλή. Οι εκδηλώσεις του Λιονταριού ή του Υδροχόου θα σε προβληματίσουν και δεν θα ξέρεις αν τελικά σου λέει αλήθεια ή όχι. Για αυτό φρόντισε να ακούσεις το ένστικτό σου, χωρίς όμως να ξεφεύγεις και από τα λογικά συμπεράσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Ξεπερνάς τους προβληματισμούς σου και προσπαθείς να εξαφανίσεις τις οδυνηρές αναμνήσεις ή ακόμα και τα παράλογα συναισθήματα. Αρχίζεις και βλέπεις ότι υπάρχουν λύσεις σε ένα συναισθηματικό γρίφο με τον Καρκίνο, αρκεί να δείξεις ότι αποδέχεσαι τον χαρακτήρα του. Η πραγματικότητα μπορεί να διαφέρει από την αλήθεια σου και αυτό σίγουρα σε πάει πολύ μακριά. Ο λόγος είναι ότι δεν θέλεις να δείχνεις μεγάλη ευαισθησία ή αδυναμία σε ένα συγκεκριμένο άτομο γιατί πιστεύεις ότι θα σου πάρει τον αέρα. Η σχέση σου με Παρθένο μπορεί να επανέλθει, αν φυσικά σε συγχωρήσει και κυρίως αφήσει πίσω κάποιες δικές σου λοξοδρομήσεις που εσύ μεν δεν παραδέχεσαι αλλά έχει ήδη πάρει τις κατάλληλες πληροφορίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Προσπαθείς να ελέγξεις την κατάσταση γιατί πιστεύεις ότι αναλώνεσαι με ένα άτομο που τελικά σε κάνει ό, τι θέλει. Αλλά δεν έχεις καταλάβει ότι έχει και αυτό εξάρτηση από εσένα και δεν μπορεί να πάει πολύ μακριά σου. Ίσως νευριάζεις ή θεωρείς ότι χαλάς την ενέργειά σου για κάτι άσκοπα, όμως θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα τα οποία θα τα εκτιμήσεις σε λίγο καιρό. Το να προσπαθείς να συμπεριφέρεσαι όσο το δυνατόν πιο τρυφερά και προστατευτικά θα μετρήσει υπέρ σου. Η σχέση με τον Παρθένο θα αποκατασταθεί και, παρόλο που θα έχετε κόντρες και διαφορές, τελικά θα κάνετε ένα ταξίδι μαζί και θα τα βρείτε. Αν μπορείς, μην μιλήσεις αυτές τις ημέρες και κυρίως μην παρεξηγήσεις τον Κριό για την ωμή του ειλικρίνεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Η συμπεριφορά σου θεωρείται μερικές φορές αψυχολόγητη γιατί θυμώνεις εύκολα ή δεν καταλαβαίνεις τις ευαισθησίες του άλλου ατόμου. Ο Παρθένος θα μπει ξαφνικά στην ζωή σου κι όλο για κάποιο λόγο θα βρίσκεστε και στο τέλος ίσως είστε μαζί. Θα περάσετε όμορφα οι δυο σας, αρκεί να μην μπεις στην διαδικασία αναλύσεων γιατί θα χαθεί η μαγεία αλλά και το ερωτικό ενδιαφέρον, αφού η πολυπλοκότητα είναι που σε κεντρίζει. Άλλωστε, ελκύεσαι από άτομα με έντονη προσωπικότητα και το κυνήγι τους σου ανεβάζει τη λίμπιντο στα ύψη.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Αν έχεις γεννηθεί τις δυο πρώτες ημέρες αλλάζουν τελείως οι προοπτικές με το άτομο που είστε μαζί γιατί θα γυρίσουν όλα υπέρ σου και χωρίς να το καταλάβεις, θα σου ανοίξει μια πόρτα πολύ εύκολα. Μπορεί να απομονώνεσαι ή να νιώθεις απογοήτευση αλλά όλο και κάποιο άτομο θα βρεθεί να σου κρατήσει το χέρι, αφού έχεις μια ιδιαίτερη σεξουαλική και ερωτική ακτινοβολία η οποία ελκύει. Αυτό που δεν σε βοηθάει είναι να παίζεις τον ρόλο του θύματος. Αν δεν θέλεις ένα πρόσωπο, δεν χρειάζεται να το λυπάσαι και να συμβιβάζεσαι γιατί στο τέλος εσύ θα είσαι ο/η χαμένος/η. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να είσαι ο εαυτός σου και να προσπαθείς το καλύτερο για σένα.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved