Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 6/7 έως και 10/7;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Γίνονται πολλά γεγονότα στα οποία πιθανόν να μην μπορείς να επιδεικνύεις συνέχεια ψυχραιμία, γιατί η σκέψη σου δεν είναι τόσο καθαρή λόγω συναισθηματικής φόρτισης που έχεις αυτό το διάστημα. Οπότε τα συμπεράσματά σου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος. Με τον Καρκίνο και τον Αιγόκερω που μπορεί να παίζεται ένα παιχνίδι μάλλον δεν πηγαίνει καλά και γρήγορα θα απομυθοποιήσεις την κατάσταση γιατί άλλα περίμενες και άλλα γίνονται. Όσο μπορείς, προσπάθησε να είσαι δίκαιος/η και να έχεις ισορροπία, ώστε να μη γίνουν λάθη τουλάχιστον από την πλευρά σου. Σίγουρα θα περιορίσεις αρκετά τις εξόδους σου και λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων θα κλειστείς στο σπίτι. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο έχεις πολλές πιθανότητες να γνωρίσεις ακόμα και μέσα από παρέα φίλων ένα Λιοντάρι και να σου κάνει το κλικ αμέσως.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Επηρεάζεσαι από πολλά πράγματα που συμβαίνουν γύρω και η ψυχολογία σου είναι αρκετά πιεσμένη. Παρόλα αυτά διατηρείς μέσα σου μια μεγάλη ισορροπία αλλά και διάθεση για ζωή, γιατί δεν θέλεις με τίποτε να χαλάσεις τα σχέδια που ήδη έχεις καταστρώσει. Οι σχέσεις με τους φίλους σου θα είναι περισσότερο στενές και αυτό θα σε βοηθήσει να εκφραστείς και να έχεις μεγάλη τρυφερότητα αλλά και εμπιστοσύνη ότι αγαπιέσαι και αγαπάς. Όσο επιμένεις πάντως να είσαι κοντά με τον Καρκίνο τόσο θα έχεις μεγαλύτερη πεποίθηση ότι θα γίνει κάτι πολύ δυνατό μεταξύ σας. Με τον Κριό είναι όλα συνέχεια ήξεις-αφήξεις γιατί δεν ξέρει και ο ίδιος/α τι θέλει ή μάλλον σε θέλει με τους δικούς του όρους και τις δικές του βολές και αυτό είναι που σε κάνει και αντιδράς πολύ δυναμικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Κρατάς ακόμα κάποια θετικά πράγματα μέσα σου και προσπαθείς να τα δραστηριοποιήσεις για να μην βγεις τελείως έξω από το παιχνίδι. Ίσως να σε έχουν επηρεάσει όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σου και να είσαι περισσότερο συγκρατημένος/η, αλλά η καρδιά σου θέλει άλλα. Οπότε την ακολουθείς θέλεις δεν θέλεις. Με τον Τοξότη υπάρχουν πολλά που σας ενώνουν και πολλά που σας χωρίζουν αυτήν την περίοδο και η επικοινωνία δεν είναι τόσο δυνατή όσο θα ήθελες, αλλά τουλάχιστον γίνονται προσπάθειες και από τους δυο να μην χαλάσει αυτό που υπάρχει. Από την άλλη έχεις μια έντονη κτητική συμπεριφορά η οποία δεν σε χαρακτηρίζει συνήθως, κυρίως με τον Αιγόκερω που έχει έρθει ξαφνικά στη ζωή σου. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα περάσεις καλά γιατί θα έχεις μια πολύ έντονη δυναμική και ερωτική ζωή που δενμπορεί κανένας να τη χαλάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Αντιδράς με έναν πολύ έντονο τρόπο γιατί έχεις τόσους πλανήτες πάνω στο κεφάλι σου που δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι δράση για να ξεχωρίσεις και να διαφοροποιηθείς. Για αυτό παίρνεις συνέχεια πρωτοβουλίες δραστικές, οι οποίες δεν είναι του χαρακτήρα σου. Αλλά αυτή την στιγμή έτσι παρουσιάζονται οι καταστάσεις και εσύ τις πιάνεις από τα μαλλιά για να προχωρήσεις. Πιθανόν στα μάτια του άλλου ατόμου να φαίνεσαι ότι κοιτάς περισσότερο τον εαυτό σου και αυτό ίσως να σε ενοχλήσει γιατί θα βγάζεις συμπεράσματα τα οποία πιθανόν να μην ευσταθούν. Με τον Αιγόκερω μπορεί να περνάτε μια φάση κόντρας και να μην μπορείς να ηρεμήσεις γιατί θα νιώθετε και οι δυο μεγάλη πίεση η οποία έρχεται από έξω και ίσως να μην μπορείτε να την διαχειριστείτε. Το πιο δύσκολο μπορεί να είναι με τον Κριό γιατί οι αρχηγικές τάσεις που έχεις δεν θα βοηθούν την κοινή σας σχέση. Προσπάθησε αυτή την έντονη ενέργεια και το πολύ συναίσθημα να το βάλεις στην υπηρεσία της αγάπης και της προσφοράς για να μπορείς να γεμίσεις και εσύ τις μπαταρίες σου και να μην νιώσεις ότι έχεις αποκοπεί από όλους. Ο Σκορπιός μπορεί να σου φανεί το ιδανικό πρόσωπο αυτή την περίοδο.

ΛΕΩΝ

leo

Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο σου και προχωράει με ρυθμούς πολύ γρήγορους δίνοντάς σου μια γεύση από εσωτερική ηρεμία και αγάπη για τα άτομα που είναι γύρω σου. Η διάθεση της προσφοράς που έχεις σε χαρακτηρίζει και σε κάνει να νιώθεις ότι μπορείς να προσφέρεις πολλά μέσα από μια μεγαλόκαρδη στάση. Σίγουρα αυτό σε βοηθάει γιατί θα κάνεις την διαφορά και κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα προσπαθήσεις να είσαι όσο μπορείς περισσότερο δοτικός/η. Επίσης θα συγχωρήσεις και θα ξεχάσεις ακόμα και όλες τις κακές στιγμές. Ένας Καρκίνος που σε απασχολεί πιθανόν να μην είναι εύκολο να σε καταλάβει και να παρεξηγεί την συγκεκριμένη σου στάση γιατί ίσως να έχει τις δικές του σκέψεις και ανασφάλειες. Εσύ προσπάθησε όσο μπορείς αυτό το διάστημα να είσαι ο εαυτός σου και να μην πιάνεσαι από λεπτομέρειες που πιθανόν να σε πισωγυρίζουν ή να σε κάνουν να νιώθεις ότι δεν μπορεί να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Δοκιμάζεις τις δυνάμεις σου και βγαίνεις νικητής/α γιατί έχεις να προσφέρεις και να προστατέψεις και αυτό είναι τελικά που ζητάει μια σχέση. Τρυφερότητα και ευαισθησία την οποία αυτό το διάστημα διαθέτεις φουλ. Η σχέση με τον Καρκίνο και τον Αιγόκερω θα δραστηριοποιηθεί πάρα πολύ γιατί θα δείτε ότι μπορεί να έρθετε πιο κοντά από τις συνθήκες και αυτό θα σας κάνει να νιώσετε μεγάλη δύναμη. Οι φίλοι σου θα είναι τα άτομα που θα σε κάνουν να περνάς καλά οπότε θα μπορείς να έχεις ισορροπία και σιγουριά ότι μπορείς να ακουμπήσεις και κάπου όταν το χρειαστείς. Μαζί με αυτό και η οικογένεια σου που θα είναι πολύ κοντά σου και θα σου δημιουργήσει κάποιες ισχυρές ισορροπίες για να μπορείς να είσαι επί των επάλξεων και πολύ σίγουρος/η για το ερωτικό παιχνίδι που θέλεις να κάνεις. Εκεί που μπορεί να δυσκολεύεσαι θα είναι ο Κριός γιατί πιθανόν να μιλάτε άλλη γλώσσα. Πάντως αν είσαι μόνος/η θα βγαίνεις συνέχεια έξω και θα κάνεις πολλές και νέες γνωριμίες οι οποίες θα έχουν καλύτερη επικοινωνία από άλλες φορές.

Παρακολούθησε σε video τις εβδομαδιαίες προβλέψεις από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

ΖΥΓΟΣ

libra

Βρίσκεσαι αρκετά στριμωγμένος/η γιατί είτε δεν έχεις διάθεση να διεκδικήσεις είτε βλέπεις τα πάντα πολύ διαφορετικά και ίσως να μην υπάρχει σημείο επικοινωνίας με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Ενώ με τον Υδροχόο κάτι πάει να γίνει και να έρθετε πιο κοντά μετά από μεγάλο διάστημα, στην πορεία όλο χαλάει γιατί δεν υπάρχει διάθεση να κάνετε πίσω και μάλλον ο εγωισμός επικρατεί. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο παραμένεις σταθερός/η και αμετακίνητος/η σε ιδέες και σε συναισθήματα και αυτό βοηθάει περισσότερο αλλά και εδω χρειάζεσαι ιδιαίτερο ελιγμό που ίσως αυτή την περίοδο να μην μπορείς να τον έχεις γιατί σε απασχολούν οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα. Η σκέψη ενός Κριού σε βασανίζει αλλά επειδή έχεις και θυμό μαζί του/της πιθανόν να μην κάνεις καμμία κίνηση γιατί θέλεις κάπου να δείξεις ότι έχεις πληγωθεί. Η παρέα σου πάντως έχει άλλες απόψεις για σένα για αυτό σε βοηθάει και σε στηρίζει ψυχολογικά και μπορεί να έχεις συνεχόμενες προτάσεις για έξω και για να βρεθείτε όλοι μαζί. Οπότε αυτό σε βοηθάει να μην μείνεις μόνος/η και να κάνεις και κάποια νέα γνωριμία από εκεί που δεν το περιμένεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Παρόλο που μπορεί να υπάρχουν έντονες καταστάσεις που να σε ανησυχούν και να σε κάνουν να αγωνιάς για θέματα μελλοντικά και οικονομικά, εσύ μέσα σου έχεις βρεις δύναμη και ενέργεια και αντλείς συναισθήματα από μια εσωτερική κάνουλα η οποία σου φαίνεται ότι είναι πολύ μεγάλη αφού υπάρχουν πολλές προσφορές από έξω και κάνεις συνέχεια νέες γνωριμίες. Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και αν είσαι σε μια σχέση γιατί νιώθεις εσωτερική πληρότητα και προσπαθείς να το μεταδώσεις και στο άλλο άτομο που είναι δίπλα σου. Με τον Υδροχόο μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες αν δεν προσαρμοστεί σε αυτόν τον τρόπο ζωής που του προσφέρεις γιατί πιθανόν να νιώθει ότι δεν μπορεί να έχει την ελευθερία του και κυρίως να παίρνει πρωτοβουλίες που θα είναι κάπως ανεξάρτητες από την σχέση. Αν έχετε μαζί οικογένεια πιθανόν οι υποχρεώσεις να είναι πολλές και να πνίγεται σε μια κουταλιά νερό. Μεγαλύτερη ισορροπία με τον Ταύρο, Καρκίνο ή Ιχθύ θα σε βοηθήσει να περάσεις καλά και να εκφράσεις αυτά που νιώθεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Είσαι κάπως περιορισμένος/η από διάφορες υποχρεώσεις και πιθανόν να μην έχεις και τόσο όρεξη για παιχνίδια και για ερωτική ζωή. Για αυτό μπορεί να νιώθεις την ανάγκη να αποσυρθείς και να είσαι περισσότερο με τις μεταφυσικές σου ανησυχίες και τα εσωτερικά σου ψαξίματα. Τώρα αν βρεθεί ένα άτομο που μπορεί να σε ακούσει και να σε νιώσει τότε μπορεί και να βγεις από το καβούκι σου και να κάνεις μαζί του/της καλή επαφή. Αλλιώς θα προτιμήσεις να είσαι μέσα στα δικά σου μέχρι να βρεις την άκρη του νήματος. Αυτό βέβαια το ψάξιμο μπορεί να στο έχει προκαλέσει ένας Καρκίνος που σε έχει προβληματίσει και να μην ξέρεις πως να φερθείς. Από την άλλη το Λιοντάρι είναι σταθερή αξία στην ζωή σου, εκτός αν εσύ πάρεις αποφάσεις ότι πρέπει να φύγεις γιατί σε καταπιέζει με την παρουσία του/της. Αλλιώς είναι εκεί και περιμένει. Με τον Παρθένο τα πράγματα είναι καλύτερα γιατί αυτό το δικό σου κλείσιμο τον/την κάνει να νιώθει μεγαλύτερη οικειότητα και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη ότι δεν θα φλερτάρεις όπως παλιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Είσαι από παντού πολιορκημένος/η γιατί έτσι νιώθεις και αυτό δεν είναι ένα συναίσθημα που μπορεί να ανταπεξέλθεις εύκολα. Γιατί δεν είσαι εσύ και ο εαυτός σου, αλλά αναγκαστικά εσύ και οι άλλοι και κυρίως εσύ και ο/η σύντροφός σου. Όλο αυτό το βλέπεις σαν υποχρέωση, ότι δηλ. πρέπει να δίνεις και να δίνεις χωρίς σταματημό. Κυρίως αν το ταίρι σου είναι Καρκίνος, είστε πολύ κοντά αλλά με έναν μικρό ψυχαναγκασμό ή εξάρτηση η οποία δεν σου αρέσει καθόλου στην ουσία αν το ξαναεξετάσεις. Γιατί ναι μεν είσαι υπέρ της σχέσης αλλά μερικές φορές δημιουργείται μια έντονη εξάρτηση που μπορεί να εξυπηρετεί την εικόνα σου και αυτό τελικά δεν σε ικανοποιεί. Από το Ζυγό αυτό το διάστημα έχεις μεγάλες απαιτήσεις για να σε καλύψει, αλλά τελικά μπορεί να μην είναι και τόσο σε ετοιμότητα να σου δώσει αυτό που ζητάς και πιθανόν να έχετε μεγάλες αλλά βουβές εσωτερικές κόντρες ή ακόμα ο τρόπος που τον/την χειρίζεσαι να μην είναι ο κατάλληλος για την προσωπικότητά του/της. Με τον Ιχθύ δεν υπάρχει αυτό το θέμα αλλά δεν σε γεμίζει τόσο πολύ και μάλλον είσαι εκεί αλλά κάπως κρατάς αποστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Νιώθεις περίεργα και συνειδητοποιείς ότι αυτό το διάστημα μπορεί να μην είσαι ο εαυτός σου και να κάνεις χάρες και επιθυμίες του άλλου ατόμου χωρίς εσύ να ευχαριστιέσαι και να γεμίζεις τις μπαταρίες σου. Αυτό δεν σου αρέσει καθόλου και πιθανόν αν αντιδράσεις να υπάρξουν μεγάλες κόντρες. Μαζί με αυτό υπάρχει και μια μεγάλη πίεση να είσαι με την οικογένεια απίκο ή να προσφέρεις πράγματα που είναι μεν απαραίτητα και αναγκαία αλλά κάτι σε καταπιέζει και δεν μπορείς να το βρεις. Μερικές φορές χρειάζεσαι να βγεις έξω από τις δικές σου επιθυμίες και να ακολουθήσεις τις επιθυμίες του άλλου ατόμου. Με κάποιο τρόπο δηλαδή να εξελιχτείς και το εγώ σου να πάει περίπατο. Ίσως να επιλύσεις αρκετά θέματα με αυτόν τον τρόπο οπότε το συναίσθημα της μοναξιάς που σε ακινητοποιεί μπορεί να μην το νιώθεις καθόλου. Με το Λιοντάρι υπάρχει μια ισχυρή έλξη και κάνετε πράγματα από κοινού χωρίς να νιώθετε άσχημα γιατί βλέπεις ότι παίρνεις από εκεί, όσο βέβαια το επιτρέπεις, αγάπη και θαυμασμό.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Έχεις καταλάβει ότι έχεις το παιχνίδι στα χέρια σου και αυτό είναι ότι πιο σημαντικό μπορεί να σου συμβεί. Γιατί ορίζεις εσύ τις καταστάσεις, ότι λες και κάνεις πιάνει αμέσως τόπο και έχεις άμεση ανταπόκριση. Έχεις κοινό αυτή την περίοδο και αν είσαι ελεύθερος/η σίγουρα θα γνωρίσεις ένα άτομο και θα μιλήσετε άνετα και εύκολα μαζί για οικογένεια. Αν είναι και Καρκίνος θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό γιατί κάπου καταλαβαίνεις ότι σε "πιάνει". Βέβαια, επειδή σου αρέσουν τα δύσκολα το Λιοντάρι σε γοητεύει αλλά για να είστε μαζί θα περάσεις από πολλά τεστ και χρειάζεσαι υπομονή αλλά και θαυμασμό από την πλευρά σου για να καταλήξετε τελικά μαζί. Γιατί αν αρχίσεις τα σχόλια και τις επικρίσεις το πουλάκι πέταξε. Δεν αντέχει συμπεριφορές χαοτικές και κυρίως να μην νιώθει ότι τον/την θαυμάζεις. Με τον Παρθένο υπάρχει μια δυνατή και σιωπηλή συμφωνία ότι όλα μπορούν να ξεχαστούν και να καλυφτούν προκειμένου να προχωρήσετε και πάλι μαζί.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved