Ερωτικό ωροσκόπιο 23/6

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 23/6

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Δεν είσαι και πολύ καλά σήμερα, περισσότερο από ψυχολογικής άποψης και δείχνεις να έχεις κολλήσει σε ένα άτομο που θέλεις και να μην έχεις καμία διάθεση να το αφήσεις έτσι, χωρίς να κάνεις ό, τι μπορείς για να το κερδίσεις, όσο δύσκολο κι αν είναι. Αν δεν πρόκειται απλά για καπρίτσιο, οργάνωσε ένα σχέδιο γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα τα καταφέρεις.
Σε σχέση: Ένα θέμα που θα προκύψει στη δουλειά σου θα σε αναγκάσει να ξαναβάλεις κάτω κάποια πράγματα και να τα μελετήσεις καλύτερα, με αποτέλεσμα να μην μπορέσεις να κάνεις κάτι για το ταίρι σου γιατί δε θα έχεις το χρόνο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθερος/η: Αρχίζεις να βλέπεις από μια διαφορετική άποψη τα ερωτικά σου και περιορίζεις κατά κάποιο τρόπο το συναισθηματικό κομμάτι, βάζοντας μπροστά το πρακτικό σου πνεύμα γιατί ξέρεις ότι μπορεί να σου αρέσει ένα άτομο πολύ αλλά πρέπει να αντέξει τα crash tests της καθημερινότητας και των προβλημάτων που παρουσιάζονται αλλιώς δεν πρόκειται να υπάρξει καμία μελλοντική εξέλιξη.
Σε σχέση: Ενδεχομένως σήμερα να βγάλεις ένα πολύ συντηρητικό και ίσως επικριτικό πρόσωπο στο σύντροφό σου, αν διαπιστώσεις ότι ο τρόπος που χειρίζεται τα χρήματά του είναι απερίσκεπτος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθερος/η: Όσο πιο χύμα είσαι εσύ, τόσο πιο φλου και αλλοπρόσαλλα άτομα ελκύεις οπότε μη σου φαίνεται περίεργο σήμερα που δεν θα μπορέσεις να συνεννοηθείς ή να καταλάβεις τι ακριβώς θέλει από σένα κάποιο συγκεκριμένο. Αν ορίσεις εσύ τους κανόνες, τότε, όχι μόνο θα αποφύγεις τα μπλεξίματα, αλλά και δε θα σε πλησιάζουν καν τέτοια πρόσωπα.
Σε σχέση: Ίσως «παγώσετε» κάποιες αλλαγές ή ανακατατάξεις στο σπίτι που σχεδιάζατε να κάνετε με το ταίρι σου γιατί θα προκύψουν κάποιες επείγουσες δουλειές και δε θα θέλετε να ανοίξετε κι άλλα μέτωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Προσπαθείς να σκεφτείς λογικά και να δεις ξεκάθαρα την πραγματικότητα στα ερωτικά σου αλλά τα συναισθήματά σου δε σε αφήνουν αφού από τη μια τα όνειρά σου και από την άλλη κάποιες αναμνήσεις σε κάνουν να ξεχνάς τις προθέσεις σου. Αν δεν μετρήσεις τι κρατάς στα χέρια σου, τι θέλεις και τι μπορείς να αποκτήσεις δεν πρόκειται να αποκτήσεις αυτό που επιθυμείς.
Σε σχέση: Μια συζήτηση με το σύντροφό σου θα είναι αρκετά διαφωτιστική και θα σε βοηθήσει να πάρεις μια απόφαση που θέλεις σχετικά με ένα πρακτικό θέμα που σε απασχολεί.

ΛΕΩΝ

Ελεύθερος/η: Αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος/η ότι σε θέλει ένα άτομο, δε θα κάνεις καμία κίνηση για να μην εκτεθείς. Αυτή είναι μια έντονη σκέψη που σε περιτριγυρίζει σήμερα αλλά το πόσο θα την κάνεις πράξη είναι άλλο θέμα, γιατί υπάρχει μέσα σου και μια ερωτική παρόρμηση που σου λέει να βγεις μπροστά και ό, τι είναι να γίνει ας γίνει. Πάντως μπορείς να δώσεις το στίγμα σου και να περιμένεις τις αντιδράσεις του.
Σε σχέση: Δεν είναι εποχή για σπατάλες, ιδιαίτερα αν σχεδιάζετε με το σύντροφό σου τις καλοκαιρινές σας διακοπές γι' αυτό καλό θα ήταν να κάνετε ένα οικονομικό πλάνο από τώρα και να μην περιμένετε τελευταία στιγμή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου είσαι γεμάτος/η ενέργεια και θέλεις να κλείσεις όσες περισσότερες εκκρεμότητες μπορείς, ακόμα και στα προσωπικά σου γι' αυτό ίσως κανονίσεις να συναντηθείς, να μιλήσεις και γενικά να βάλεις μια τάξη στα πράγματα για να ξέρεις κι εσύ τι σου γίνεται. Όλα αυτά βέβαια τακτοποιούνται πολύ όμορφα και γρήγορα στο κεφάλι σου γιατί η καρδιά σου ενδεχομένως να κλωτσήσει.
Σε σχέση: Αντί να κολλάς στα δυο-τρία βασικά σημεία διαφωνίας που πιθανόν να υπάρχουν ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου και δεν τα βρίσκετε, κάνετε ο καθένας αυτό θέλει.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθερος/η: Όσο αποφεύγεις να μείνεις μόνος/η και προτιμάς να βρίσκεσαι σε κόσμο για να μη σκέφτεσαι, τόσο δε θα μπορέσεις να βγάλεις άκρη με το τι θέλεις για την ερωτική σου ζωή και να πάρεις αποφάσεις. Χρειάζεται να κάτσεις και λίγο με τον εαυτό σου και πάρεις αποστάσεις από ένα άτομο που σε απασχολεί για να ξελαμπικάρει το μυαλό σου και να καταλήξεις κάπου.
Σε σχέση: Κάποιο εργασιακό σου θέμα ίσως είναι πιο δύσκολο να επιλυθεί απ' όσο περίμενες και θα σε αγχώσει, γι' αυτό θα είσαι κάπως απόμακρος/η με το ταίρι σου ή θα εκνευρίζεσαι με το παραμικρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Μπορείς να βλέπεις βαθύτερα μέσα στους ανθρώπους και σε ένα άτομο ίσως διακρίνεις μια φλόγα που εξωτερικά τουλάχιστον δεν την βγάζει κι' αυτό θα σου εξάψει την περιέργεια και θα σου δημιουργηθεί η διάθεση να το πλησιάσεις και να ανακαλύψεις κι άλλα πράγματα που κρύβονται κάτω από την επιφάνεια. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει και μια αδιόρατη έλξη ανάμεσά σας που δε σε αφήνει αδιάφορο/η.
Σε σχέση: Αν δεν έχεις τα κέφια σου, καλύτερα να μην συνοδεύσεις το ταίρι σου σε μια συνάντηση που θέλει να πάτε γιατί και καλή παρέα δε θα είσαι και θα χαλάσεις και τη δική του διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθερος/η: Δεν είναι του χαρακτήρα σου να εξαφανίσεις τον αυθορμητισμό σου και να υποταχτείς σε προγράμματα και πλάνα γι' αυτό θα πας κόντρα στο κλίμα της ημέρας που επιτάσσει μετριοπάθεια και προσοχή και θα κάνεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου με ένα άτομο που σου αρέσει κι ας χάσεις. Άλλωστε που είναι η ειλικρίνεια, όταν σχεδιάσεις κινήσεις και βαδίζεις οργανωμένα;
Σε σχέση: Στα θέματα της καρδιάς καλά κάνεις και είσαι ενθουσιώδης και κάνεις ό, τι σου αρέσει, στα επαγγελματικά όμως, άκου το σύντροφό σου και μην γίνεσαι θερμοκέφαλος/η. Μπορεί να σε ενοχλεί κάτι αλλά διατήρησε την ψυχραιμία σου και βρες ένα έμμεσο τρόπο να το πεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθερος/η: Προτιμάς μια σκληρή αλήθεια από ένα όμορφο ψέμα και γι' αυτό σε όλες σου τις συναλλαγές και επαφές θέλεις ξεκάθαρες κουβέντες. Σήμερα όμως για ένα θέμα που αφορά στα ερωτικά σου ενώ μέσα σου ξέρεις τι παίζει και τι οφείλεις να κάνεις, δε θα κάτσεις να ακούσεις τη γνώμη ενός γνωστού ή φίλου σου ίσως γιατί συναισθηματικά δεν είσαι έτοιμος/η ακόμα να τη δεχτείς.
Σε σχέση: Μπορεί να γίνεις λίγο πιο αυστηρός/η σήμερα με το ταίρι σου αλλά δικαιολογημένα κατά τη γνώμη σου γιατί θέλεις αυτά που υπόσχεται να τα κάνει και αν δεν μπορεί, να στο λέει για να ξέρεις τι να κάνεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθερος/η: Αν είσαι σαφής στο τι θέλεις στην ερωτική σου ζωή, δεν πρόκειται ούτε να παρεξηγηθείς, ούτε και να περάσεις λανθασμένες εντυπώσεις. Το πρόβλημα ξεκινά όταν εσύ είσαι φλου ή πειραματίζεσαι και το άλλο άτομο δένει κόμπο κάποια πράγματα. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο συγκρατημένος/η μπορείς στο τι λες και κάνεις για να μην δημιουργείς υψηλές προσδοκίες.
Σε σχέση: Έτσι γι' αλλαγή καλό θα ήταν να προθυμοποιηθείς να κλείσεις κάποια πρακτικά θέματα που τραβάνε καιρό και να μην αναγκάσεις το σύντροφό σου να αρχίσει πάλι να στα αραδιάζει γιατί τότε είναι που δυσανασχετείς.

ΙΧΘΥΕΣ

Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου προσγειώνεσαι κάπως άτσαλα στην πραγματικότητα αλλά βοηθιέσαι κιόλας να δεις και πράγματα που αλλιώς ούτε καν θα είχες δώσει σημασία και θα συνέχιζες να αγοράζεις αγρό με ένα άτομο που σου αρέσει. Τώρα μπορείς να δεις και στοιχεία του χαρακτήρα του που θα τα κρίνεις και θα αποφασίσεις αν θέλεις ή όχι να συνεχίσεις μαζί του.
Σε σχέση: Θα στριμωχτείς λίγο από το σύντροφό σου να πάρεις θέση σε ένα θέμα που έχει προκύψει και να μην βγάλεις την ουρά σου απ' έξω. Όσο πιο σύντομα κάτσετε κάτω και το δείτε, τόσο πιο γρήγορα θα το αντιμετωπίσετε.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved