Ερωτικό ωροσκόπιο 22/6

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 22/6

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Ελεύθερος/η: Ίσως νιώσεις ότι το σύμπαν σου σκαρώνει περίεργα παιχνίδια σήμερα στα ερωτικά σου κι ενδεχομένως να μην έχεις κι άδικο, καθώς το τρίγωνο Δία-Ουρανού, μπορεί να έχει περισσότερο κοσμική επίδραση αλλά επηρεάζει αρκετά κι εσένα του δεύτερου δεκαημέρου, φέρνοντάς σου απρόσμενες και αξιοπρόσεκτες ευκαιρίες στα ερωτικά. Τώρα είναι η ώρα να τολμήσεις και να κάνεις το μεγάλο βήμα.

Σε σχέση: Ένα φιλικό σου πρόσωπο ενδεχομένως να σε φέρει σε επαφή με κάποιον/α ή μια ομάδα που θα μπορέσει να προωθήσει τα σχέδιά σου ή του συντρόφου σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθερος/η: Η εβδομάδα θα λέγαμε ότι ξεκινάει θεαματικά γιατί θα σου δοθεί η ευκαιρία να πλησιάσεις πολύ κοντά σε ένα στόχο σου που σχετίζεται άμεσα και με τα ερωτικά σου. Η γνωριμία σου με ένα πρόσωπο σοβαρό κι αξιόλογο, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο β' δεκαήμερο, είναι πολύ πιθανή και θα αρχίσεις να σκέφτεσαι το ενδεχόμενο μήπως είναι αυτό που ψάχνεις τόσο καιρό.

Σε σχέση: Μια επαγγελματική πρόταση που θα σκάσει από το πουθενά, θα σε προβληματίσει αρκετά και θα γίνει το κεντρικό θέμα πολύωρης συζήτησης με το ταίρι σου, για το αν πρέπει να την αποδεχτείς ή όχι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθερος/η: Ο γρήγορος ρυθμός με τον οποίο εναλλάσσονται διάφορες καταστάσεις στην ερωτική σου ζωή αλλά και οι πολλές εξελίξεις σε κάνουν να νιώθεις αποδιοργανωμένος/η και συχνά ότι κινείσαι χωρίς στόχο. Σήμερα κάπως θα μετριαστεί αυτό σου το συναίσθημα και μέσα από ένα απρόσμενο γεγονός, θα μπορέσεις να δεις ξεκάθαρα προς τα πού πρέπει να βαδίσεις.

Σε σχέση: Ενδεχομένως αλλά πλάνα να είχατε κάνει με το ταίρι σου κι αλλιώς να έρθουν τα πράγματα, οπότε θα αναγκαστείτε να μετρήσετε τις νέες παραμέτρους και να τα αναθεωρήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Νιώθεις ένα συναισθηματικό ξεσηκωμό που έχει να κάνει με κάποια δικά σου θέλω της ερωτικής σου ζωής που είχες βάλει στην άκρη, λόγω άλλων καταστάσεων που είχες να αντιμετωπίσεις και τώρα επανέρχονται στην επιφάνεια με ένταση, ζητώντας σου να τα ικανοποιήσεις. Προσπάθησε να εστιάσεις κάπου συγκεκριμένα και μη λειτουργήσεις παρορμητικά γιατί όποιος πάει για τα πολλά, χάνει και τα λίγα.

Σε σχέση: Οι συνθήκες σε σπρώχνου στο να κάνεις εκείνο το επαγγελματικό άνοιγμα ή τη στροφή ακόμα και σε νέο αντικείμενο που τόσο καιρό σκεφτόσασταν και συζητούσατε με το σύντροφό σου.

ΛΕΩΝ

Ελεύθερος/η: Αν δεν ρισκάρεις σήμερα εσύ του β' δεκαημέρου, να πλησιάσεις το άτομο που θέλεις και να του μιλήσεις για τα συναισθήματά σου, τότε πότε; Ξεφορτώσου αυτά που σε κρατούν πίσω και μη διστάσεις να διεκδικήσεις ανοιχτά όσα επιθυμείς. Ο έρωτας για σένα είναι τζόγος κι ίσως είναι η κατάλληλη παρτίδα, με το τρίγωνο Δία-Ουρανού, να ποντάρεις τα ρέστα σου για να κερδίσεις.

Σε σχέση: Ανακαταλαμβάνεις την «αρχηγία» της σχέσης σου, αφού βλέπεις ότι αφήνοντας λάσκα τα λουριά, εξαιτίας άλλων θεμάτων που απαιτούσαν την προσοχή σου, κάποια πράγματα έχουν πάρει στραβό δρόμο. Ίσως σχεδιάσετε με το σύντροφό σου κι ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Η Σελήνη από χθες βρίσκεται στο ζώδιό σου αλλά με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σου κάθε άλλο παρά βοηθιέσαι να οργανωθείς και να σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις σου, ακόμα και στα ερωτικά σου. Ενδεχομένως να είναι καλύτερα για σένα, αντί να αγχώνεσαι και να αγωνιάς, να χαλαρώσεις και να περιμένεις να κατακαθίσει η... σκόνη, να δεις που θα καταλήξουν τα πράγματα και να πράξεις ανάλογα με ένα άτομο που θέλεις.

Σε σχέση: Ένα απρόσμενο γεγονός που θα επηρεάσει και τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσει αρκετά. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και καθίστε με το σύντροφό σου να ψάξετε άλλες προοπτικές ή εναλλακτικές λύσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθερος/η: Ευνοείσαι ερωτικά, αυτό είναι βέβαιο, αλλά θα πρέπει να κάνεις κι εσύ τις ανάλογες κινήσεις, να πάρεις τα ρίσκα σου για να δεις μια πραγματική αλλαγή. Με το να παίζεις εκ του ασφαλούς, μεν δεν εκτίθεσαι, χάνεις όμως πολλές, καλές ευκαιρίες που ενδεχομένως να έφερναν τα πάνω κάτω στη ζωή σου. Ακόμα κι αν είναι Δευτέρα, βγες, πήγαινε κάπου, ποτέ δεν ξέρεις τι θα προκύψει...

Σε σχέση: Η μέρα επιφυλάσσει όμορφες στιγμές με το ταίρι σου ενώ η ευδιαθεσία και των δυο και η προθυμία να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο ή πρωτότυπο που σκεφτόσασταν καιρό, θα σας «δέσει» σαν ομάδα και θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Όλο το πλανητικό σύστημα προσπαθεί να σε πείσει να αφήσεις την πεπατημένη, να ξανοιχτείς και να δοκιμάσεις καινούργιες εμπειρίες στα ερωτικά σου και σήμερα ίσως και να το καταφέρει. Μην κολλάς στις γνωστές μεθόδους, κυρίως αν έχεις διαπιστώσει ότι πλέον δε σου βγαίνουν. Πιάσε αντίστροφα το γνωμικό και «ομάδα που δεν κερδίζει, άλλαξέ την» για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σε σχέση: Ένα απρόοπτο στη δουλειά σου ενδεχομένως να σε αναγκάσει να αλλάξεις τα πλάνα της ημέρας και να μην μπορέσεις να πραγματοποιήσεις μια χάρη ή κάτι που σχεδιάζατε με το σύντροφό σου. Ίσως όμως σου βγει σε καλό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθερος/η: Ο κυβερνήτης σου, Δίας, συναντά σε θετική όψη τον Ουρανό και σου γνέφει ότι τώρα είναι η ώρα. Με την παροχή ανάλογης βοήθειας και άφθονης τύχης από την πλευρά του, όποια κίνηση και να κάνεις θα σου βγει. Οπότε μην αφήσεις άλλο το χρόνο να περάσει και σημάδεψε με τα βέλη σου αυτό το άτομο που θέλεις. Μια γνωριμία ακόμα κι από μέσα από το διαδίκτυο ίσως καταλήξει πολύ σύντομα σε ειδύλλιο.

Σε σχέση: Μια πρωτότυπη ιδέα ή πρόταση ίσως είναι αυτή που θα σε ξελασπώσει, επαγγελματικά και οικονομικά. Άνοιξε τους ορίζοντές σου και μην μένεις στα στενά πλαίσια που ενδεχομένως ο σύντροφός σου να προσπαθεί να σε βάλει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθερος/η: Καμιά φορά πρέπει να απλώνεις το χέρι για να πάρεις αυτό που σου προσφέρεται κι ας μην ξέρεις τι ακριβώς να το κάνεις. Κάτι τέτοιο θα νιώσεις σήμερα, καθώς υπάρχει περίπτωση να έρθεις σε επαφή με ένα άτομο που δεν περίμενες και να σε βγάλει τελείως από τα δεδομένα σου. Δώσε στον εαυτό σου μια ευκαιρία να ερευνήσει αυτή την καινούργια προοπτική γιατί μπορεί όντως να καταλήξει σε κάτι πολύ καλό στα ερωτικά σου.

Σε σχέση: Παράτα το πρόγραμμα και τις υποχρεώσεις σου και κάνε αυτό που θέλεις εσύ. Οι δουλειές δε σταματούν ποτέ, η ζωή όμως τρέχει γι' αυτό βγάλε τον επαναστάτη που κρύβεις μέσα σου και πέρασε χρόνο ευχάριστο και δημιουργικό με το ταίρι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθερος/η: Είναι η μέρα σου κι οφείλεις να κάνεις ό, τι σου επιτάσσει τόσο ο Δίας από τον 7ο οίκο σου όσο και ο κυβερνήτης σου, Ουρανός. Κάνε την έκπληξη τώρα και ξάφνιασε ευχάριστα ένα άτομο που θέλεις πολύ. Διεκδίκησέ το με πείσμα και επιμονή και δεν υπάρχει περίπτωση να μην το καταφέρεις. Γενικά πάντως να είσαι ανοιχτός/η, ακόμα και στο ενδεχόμενο να δοκιμάσεις μια επαφή και με άτομο από το εξωτερικό.

Σε σχέση: Είσαι άτομο που ξεφεύγει από το μέσο όρο, ακόμα και στη σχέση του και σήμερα ίσως το παρακάνεις λίγο με τις άξαφνες και καινοτόμες ιδέες σου για ανανέωση που θα προκαλέσουν μια ανακατωσούρα στο ταίρι σου αλλά είναι πολύ πιθανό να δικαιωθείς.

ΙΧΘΥΕΣ

Ελεύθερος/η: : Αν συμμαζέψεις το μυαλό σου και δεν αφεθείς μόνο στις σκέψεις και τα όνειρα αλλά στο πώς θα καταφέρεις να αποκτήσεις όλα όσα έχεις στο μυαλό σου, τότε θα έρθει η επιτυχία. Εστίασε στο τι θέλεις στην ερωτική σου ζωή, τι πραγματικά αξίζεις και κινήσου προς αυτή την κατεύθυνση. Θα δεις ότι αυτόματα οι επιλογές σου θα είναι πολύ καλύτερες από αυτές που είχες μέχρι τώρα.

Σε σχέση: Υπάρχει μια πίεση από το ταίρι σου να κάνετε οπωσδήποτε κάποια πράγματα αλλά αν η διαίσθησή σου δεν συμφωνεί ότι είναι η κατάλληλη στιγμή, μην ενδώσεις.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved