Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις πριν κάνεις το πρόγραμμά σου γι' αυτό το Σ/Κ σε βαθμολογία!

Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ
Αυτό το Σαββατοκύριακο η τύχη αποδεικνύεται ότι δεν είναι φαλακρή και σε καλεί να την πιάσεις από τα μαλλιά. Ντύσου, καλλωπίσου και με σύμμαχο τους πλανήτες στα πύρινα ζώδια φλέρταρε ασύστολα. Ανταπόδωσε την αγάπη που σου δίνουν και απόλαυσε το νέκταρ του έρωτα που στέλνει σε μεγάλες δώσεις το σύμπαν για πάρτη σου.

Βαθμολογία: + 5 γιατί αν δεν πάρεις τώρα την «απολυτή ικανοποίηση», δεν θα την πάρεις καθόλου αυτό το έτος

ΤΑΥΡΟΣ
Το διήμερο αυτό είναι μια καλή ευκαιρία να δεις κατάματα την αλήθεια. Δεν έχεις τον «ερωτοδιώχτη», απλά πρέπει να αναψηλαφήσεις τα «θέλω» και τους στόχους σου. Μην τραγουδάς λοιπόν το «τι και αν σου δόθηκα, τι και αν χρεώθηκα» του Αλκαίου και ετοιμάσου να πεις για τον έρωτα «τώρα επιστρέφω πιο τρελός για σένα» του Καρρά.

Βαθμολογία: +2 και θα γυρίσει και ο τροχός

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η τρέλα δεν «κολλάει» αλλά σίγουρα μεταδίδεται αφού εσύ με το αέρινο μπρίο σου έχεις τρελάνει το σύμπαν. Τίποτα δεν σε σταματά και αυτό το διήμερο, αντίθετα σε «σπρώχνει» ενώ θα έχεις πάντα έναν επικοινωνιακό «άσσο» στο μανίκι σου. Απλά προσπάθησε να ντυθείς ανάλογα με την έκαστη περίσταση γιατί αυτή είναι η μόνη περίπτωση να ακούσεις «σου ρίχνω άκυρο».

Βαθμολογία: +3 ½ γιατί ευτυχώς η πλανητική εύνοια σε γλυτώνει για να μην σε συλλάβει η «fashion police»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το Σαββατοκύριακο αυτό χαρακτηρίζεται περίεργο αν και η επανείσοδος του Κρόνου στον Σκορπιό σε ευνοεί για να σε ξαναθυμηθούν από τα «παλιά» αλλά και να κάνεις επαφές με άτομα που έχουν σημαντική διαφορά ηλικίας με σένα. Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά δεν προσλαμβάνονται πλέον «αρχαιολόγοι». Δώσε στην ζωή σου... «τόπο στα νιάτα» και δεν θα χάσεις.

Βαθμολογία: + 3 (κάτι σαν το Ι-3 στο Στρατό (την βγάζεις, δεν την βγάζεις)

ΛΕΩΝ
Είσαι μια δύναμη τεραστία και αυτό το σαββατοκύριακο στο πέρασμά σου ακούς αναστεναγμούς και ουρλιαχτά. Σαν τη νέα έκδοση του Sakis. Το χιούμορ σου είναι απαράμιλλο και παίζεις χωρίς ανταγωνισμό. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου και προσέγγισε τον «στόχο» με αυτοπεποίθηση . Δεν χάνεις με την καμία είσαι το φαβορί.

Βαθμολογία: +5 γιατί το ταμπεραμέντο σου χτυπάει «κόκκινο»

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην την ψάχνεις αυτό το διήμερο. Είσαι στα «επείγοντα περιστατικά» γιατί με τόσους πλανήτες εντός του 12ου ηλιακού οίκου είσαι έτοιμος/η για μεγάλες ανακαλύψεις. Μια από αυτή, που κυνηγάς με πάθος, είναι να ανακαλύψεις τον «έρωτα» σε πρακτικό επίπεδο. Οι προτάσεις... λίγες και καλές αλλά για σένα σημασία δεν έχει η ποσότητα αλλά η καθαρότητά τους.

Βαθμολογία: +1 ½ σαν τον δείκτη από τα λιπαρά στο γάλα

ΖΥΓΟΣ
Η πλανητική εύνοια είναι δεδομένη, όπως επίσης δεδομένο είναι το ότι ετοιμάζεις την μεγάλη κίνηση. Απόφυγε τους χώρους όπου συχνάζουν μπακούρια, κάγκουρες και δευτεροκλασσάτες και πήγαινε σε παραλίες, club και χώρους που σου ταιριάζουν. Δεν ξεμένεις στο ράφι, μην φοβάσαι. Βάλε τα αρώματά σου και βγες να αρπάξεις τις ευκαιρίες αλλά και να προσφέρεις στον εαυτό σου και τους άλλους όμορφες στιγμές.

Βαθμολογία: +4 γιατί είσαι ένα δυνατό χαρτί σαν την κέντα στο πόκερ αλλά όχι φλος ρουαγιάλ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το διήμερο αυτό ουσιαστικά είσαι «μωρουδάκι δίχως πάνες, γειτονιά χωρίς αλάνες» και αγχώνεσαι για πράγματα που είναι ουσιαστικά... βούτυρο στο ψωμί σου. Ο Κρόνος σε φέρνει αντιμέτωπο με το παρελθόν σου και θα «σε θυμηθούν» πολλά πρόσωπα. Εσύ όμως κάνεις focus εκεί που πρέπει γιατί η καρδιά σου χτυπά για ένα άτομο (*πράγμα σπάνιο... όμως ω, ναι συμβαίνει).

Βαθμολογία: +2 γιατί ουσιαστικά είσαι στο «καναβάτσο» αυτό το διήμερο

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ένα διήμερο ιδιαίτερο όπου τα ψυχολογικά πάνω-κάτω θα είναι σαν να περνάς κάβο-ντόρο. Έχεις τρομερή εύνοια και θα βγεις να φλερτάρεις και θα σε φλερτάρουν... αυτό είναι δεδομένο. Σε επίπεδο ατάκας δεν θα παίζεσαι, σε σημείο που τα πρόσωπα απέναντι σου θα αντιλαμβάνονται πως έφτασε η ώρα για την απόλυτη στιγμή... που κάτι θα αλλάξει στην ζωή τους. Μιλάμε για το απόλυτο marketing.

Βαθμολογία: +3 (και κάτι ψηλά) γιατί ο Ποσειδώνας και ο Άρης σε ζηλεύουν και σε σαμποτάρουν

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με στυλ αγέρωχο και ακαταμάχητο πρέπει να αρπάξεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται αλλά και να βάλεις σχετικά το χέρι στην τσέπη για να κάνεις τα πράγματα που θα αρέσουν σε σένα και στα πρόσωπα της αρεσκείας σου. Οι ντροπές δεν αρμόζουν στο «αφεντικό» του ζωδιακού για αυτό κάνε αυτά που πρέπει. Με τόσους πλανήτες εντός του 8ου οίκου (σεξ, λίμπιντο) δεν παίζει να μείνεις... στον πάγκο.

Βαθμολογία: + 3 όσοι και η Σελήνη, Αφροδίτη, Δίας, στον 8ο οίκο σου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το Σαββατοκύριακο αυτό μοιράζεις απλόχερα υποσχέσεις, αφού με τόσους πλανήτες απέναντί σου, στον Λέοντα είσαι το «χρυσό κουφέτο» του ζωδιακού. Υποφέρεις σχετικά με τις δεσμεύσεις αλλά όταν δεις το κατάλληλο «κομμάτι» ορμάς και τάζεις λαγούς με πετραχήλια. Έτσι, αυτό το διήμερο, ίσως μαγευτείς και την πατήσεις. Join the club!

Βαθμολογία: +3.69... Το 'πιασες το υπονοούμενο έτσι;

ΙΧΘΥΕΣ
Προσπαθείς να βρεις τα βήματά σου αυτό το διήμερο αφού οι φίλοι σε καλούν να βγεις έξω αλλά εσύ είσαι λες και σου ήρθε να πληρώσεις ΕΝΦΙΑ για σαλέ στις Ελβετικές Άλπεις. Μάζεψε τα ψήγματα θάρρους που σου έχουν απομείνει και κάνε την κίνηση που πρέπει για να γυρίσεις το παιχνίδι υπέρ σου. Η αλλαγή τέμπο στην μουρμούρα, στυλ «Έμενα δεν με αγάπησε κανείς», φέρνει ένα σχετικά καλό αποτέλεσμα.

Βαθμολογία: +2 γιατί κοντεύεις να ξεπεράσεις και τον Νικό Ξανθόπουλο... Άτιμη κοινωνία.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved