Ερωτικό ωροσκόπιο 15/6

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 15/6

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η εβδομάδα ξεκινά με αισιοδοξία και χαλαρή διάθεση, αν και από το απόγευμα ίσως νιώσεις λίγο κουρασμένος/η σωματικά. Ενδεχομένως να βάλεις κάτω την εμπειρία και τις γνώσεις που έχεις συλλέξει τόσο καιρό και με βάση αυτά να κάνεις μια αλλαγή που θα επηρεάσει την εξέλιξη της ερωτικής σου ζωής. Μπορεί να αρχίσεις μια επαφή και μέσα από το διαδίκτυο.
Σε σχέση: Μια ιδέα, αν είναι καλή ή κακή, κρίνεται εκ του αποτελέσματος κι εσύ έχεις τη διάθεση να την μοιραστείς με το σύντροφό σου και να τον πείσεις να τη δοκιμάσετε. Το πολύ-πολύ να χάσετε λίγο χρόνο.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Μην φοβάσαι να ξανοιχτείς σε άγνωστα νερά. Μπορεί να μην έχεις πρότερες εμπειρίες και να αισθάνεσαι ανασφαλής αλλά όσο πιο πολύ είσαι ανοιχτός/η στο να γνωρίσεις καινούργια άτομα κι ίσως λίγο διαφορετικά από σένα, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να βρεις το 10 το καλό. Μην αφήνεις τις ευκαιρίες να περνούν και να χάνονται από ανασφάλειες και αμφιβολίες.
Σε σχέση: Μπορεί η λύση για ένα οικονομικό θέμα που έχει ανακύψει να είναι μπροστά στα μάτια σας και εσείς, εξαιτίας της στενής οπτικής σας να μην τη βλέπετε. Δώστε περισσότερο βάση στα προφανή.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη από χθες το βράδυ έχει περάσει στο ζώδιό σου και βαδίζει ολοταχώς για τη Νέα της φάση οπότε σιγά-σιγά κλείνεις κι εσύ μέσα σου ένα κύκλο αβεβαιότητας και διλημμάτων και αποφασίζεις να κάνεις το παραπάνω βήμα στα ερωτικά σου. Πιο πολύ ίσως φοβάσαι τον εαυτό σου και την αδυναμία να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις ενός ατόμου, αλλά τώρα θα τα παραμερίσεις όλα και θα το δοκιμάσεις.
Σε σχέση: Ανανεώνεσαι εσωτερικά και ίσως προσπαθήσεις να δώσεις και φρεσκάδα στη σχέση σου, βάζοντας λίγη παραπάνω κίνηση και διασκέδαση αφού βλέπεις ότι πάει να βαλτώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Τα συναισθηματικά διλήμματα που θα νιώσεις σήμερα ίσως σε προβληματίσουν και σε πιέσουν ώστε να επιλέξεις στα ερωτικά σου ένα δρόμο και να μην παρεκκλίνεις από αυτόν, ακόμα κι αν δεν είναι απόλυτα της αρεσκείας σου. Σκέψου όμως το ενδεχόμενο να έχεις βρεθεί σε αυτή την κατάσταση παρασυρόμενος/η και τίποτα απ' όσα έχεις να μην είναι αυτό που ψάχνεις.
Σε σχέση: Δεν ξέρεις πως να εκλάβεις κάποιες ειδήσεις που έρχονται από τον εργασιακό σου χώρο και πολύ πιθανό να νιώσεις ότι απειλείσαι. Παρ' όλα αυτά δε θα το συζητήσεις με το σύντροφό σου γιατί δε θέλεις να τον ανησυχήσεις, χωρίς να είσαι απόλυτα σίγουρος/η.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Όσο διατηρείς την άνεση, τη χαλαρότητα και την φιλικότητα τόσο πιο εύκολο θα είναι να σε προσεγγίζουν διάφορα άτομα που επιθυμούν να γίνουν μέρος της ζωής σου. Βγάλε το φλογερό σου ταμπεραμέντο, την τσαχπινιά και την σπιρτάδα σου στην επικοινωνία σου με ένα πρόσωπο που σου αρέσει κι αποκλείεται να μην το κερδίσεις αμέσως. Το σνομπ ύφος είναι που σε χαντακώνει ορισμένες φορές.
Σε σχέση: Το ζήτημα ενός φιλικού σας προσώπου θα σας απασχολήσει πολύ κι ίσως μιλήσετε, εσύ ή το ταίρι σου, ώρες από το τηλέφωνο ή από κοντά μαζί του για να μπορέσετε να βγάλετε μια άκρη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Θα κάνεις μεγάλη προσπάθεια να διώξεις από το κεφάλι σου κάποια ερωτήματα ή λεπτομέρειες που σε απασχολούν και να συγκεντρωθείς σε όλα τα υπόλοιπα στοιχεία ενός ατόμου που σου αρέσει κι ίσως πρόσφατα ήρθατε πιο κοντά. Ό, τι υπάρχει αργά ή γρήγορα θα το μάθεις και θα καλύψεις τα κενά σου, αρκεί να είσαι πιο ευέλικτος/η και να μην κάνεις ερωτήσεις σαν να το περνάς από ανάκριση.
Σε σχέση: Πρέπει να αφήνεις το άγχος ή τα προβλήματα της δουλειάς έξω από την πόρτα σου και να διαθέτεις τον ελεύθερο χρόνο σου για να ξεκουράζεσαι και για κοινές με το ταίρι σου δραστηριότητες. Αν τα συζητάς όπου βρεθείς και σταθείς, δε θα ξεφύγεις ποτέ.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Καλές είναι οι δημόσιες σχέσεις αλλά μην το παρακάνεις γιατί καταναλώνεις όλο το χρόνο και την ενέργειά σου σε επαγγελματικά ή άσχετα θέματα και η ερωτική σου ζωή μένει πίσω. Ο γνωστός του γνωστού μπορεί πάντως σήμερα να σε φέρει για άλλο λόγο σε επαφή με ένα άτομο και στο τέλος να σου βγει σε καλό, αφού με την πρώτη ματιά θα νιώσεις μια έντονη έλξη.
Σε σχέση: Αν δεν είσαι ευχαριστημένος/η με την καθημερινότητα της σχέσης σου, στο χέρι σου είναι να προτείνεις πράγματα, να σκεφτείς τρόπους ή να κάνεις διάφορα για να αλλάξει. Ο σύντροφός σου δε θα φέρει αντίρρηση, εφόσον γνωρίζει ότι είναι για το καλό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Αν δυσκολεύεσαι να εκφράσεις με λόγια σε ένα άτομο το πώς νιώθεις, πράγμα πολύ πιθανό με το χαρακτήρα που έχεις, μπορείς κάλλιστα να το δείξεις με έμμεσες κινήσεις και πράξεις. Δεδομένου ότι έχει ένα δείκτη ευφυΐας Χ, θα το καταλάβει αμέσως κι αν ενδιαφέρεται κι αυτό θα περάσει στο παρασύνθημα. Τώρα αν τίποτα από αυτά δεν ισχύει, μην κολλάς! Δεν είναι για σένα. Προχώρα παρακάτω.
Σε σχέση: Να είσαι ανοιχτός/η σε νέες επιλογές ή λύσεις που σου προτείνει ο σύντροφός σου για τα οικονομικά σας και να μην εμμένεις στην αρχική σου άποψη, ιδίως αν αποδεδειγμένα δεν έχει αποφέρει τα αναμενόμενα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου η Δευτέρα ξεκινά με πολύ ενέργεια, διάθεση για επαφές και κουβέντι, χιούμορ, ανεμελιά και σπιρτάδα. Δεν αποκλείεται να περάσεις σχεδόν όλη τη μέρα στο δρόμο και στα τηλέφωνα για υποχρεώσεις και ραντεβού ενώ το βράδυ ίσως κανονίσεις να βρεθείς με διάφορους γνωστούς και φίλους σου. Με την άνεση στο λόγο που θα σε διακατέχει είναι πολύ πιθανό να τραβήξεις το ενδιαφέρον ενός ελκυστικού ατόμου.
Σε σχέση: Δε θέλεις να μείνεις μέσα και θα παρασύρεις το σύντροφό σου να σε ακολουθήσει έστω για μια βόλτα στο πιο κοντινό σας πάρκο ή εμπορικό κέντρο για να ξεσκάσεις και να βρεθείς ανάμεσα σε κόσμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Κάποια πράγματα είναι άδικα αλλά θα πρέπει να το αποδεχτείς και να πας παρακάτω. Το να κολλάς στο «γιατί» και το «πώς» με ένα άτομο και να τρως χρόνο από τη ζωή σου για να καταλάβεις το νόημα ίσως είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις. Κοίτα γύρω σου! Όλα αλλάζουν, προχωράνε και πίσω δεν κοιτάνε. Προχώρα κι εσύ και κάποτε ενδεχομένως να μάθεις.
Σε σχέση: Πολλές δουλειές έχεις σήμερα και ίσως δεν προλάβεις να κάνεις κάτι που είχες υποσχεθεί στο ταίρι σου. Μην στύβεις το κεφάλι σου να βρεις δικαιολογίες. Μίλησέ του ειλικρινά και δώσε το λόγο σου ότι πολύ σύντομα θα το φροντίσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Όσο κι αν σε ελκύει εμφανισιακά ένα άτομο, αν δεν τα βρίσκετε εγκεφαλικά κι υπάρχει επικοινωνιακό χάσμα ανάμεσά σας, σύντομα θα ξενερώσεις. Μην βιαστείς, λοιπόν, να προχωρήσεις στο επόμενο στάδιο μαζί του, αν πρώτα δεν έχεις μια πιο συχνή και σταθερή επαφή όπου θα μπορέσεις να το γνωρίσεις καλύτερα και να δεις αν «μιλάτε την ίδια γλώσσα» και καταλαβαίνεστε που για σένα είναι πιο σημαντικό.
Σε σχέση: Το να χαλαρώσετε, να γελάσετε, ακόμα και να κουτσομπολέψετε (με την καλή έννοια) με το έτερο ήμισυ πρόσωπα και καταστάσεις θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τα άγχη και την πίεση της καθημερινότητας.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Η ντροπαλοσύνη αλλά και η μυστικοπάθεια που σε πιάνει ώρες – ώρες σε κάνει να περνάς απαρατήρητος/η σε κοινωνικές ή άλλες εκδηλώσεις. Δεν είναι του χαρακτήρα σου να κάνεις ντόρο, αλλά με το να κάθεσαι απόμερα και να μιλάς μόνο όταν -κι αν- σε ρωτούν, δεν είναι το καλύτερο σε αυτή τη φάση της ζωής σου που πρέπει να κάνεις γνωριμίες. Γίνε λίγο πιο εξωστρεφής και θα δεις μεγάλη διαφορά.
Σε σχέση: Αν δεν θέλεις, προς το παρόν, να μιλήσεις στο ταίρι σου για ένα θέμα που αφορά στα οικογενειακά σου, καλό θα ήταν να του το πεις γιατί η όλη στάση σου είναι περίεργη και θα παρεξηγηθεί, νομίζοντας ότι τα έχεις μαζί του ή ότι κάτι σε έχει πειράξει.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved