Ερωτικό ωροσκόπιο 12/6

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 12/6

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Μέχρι και το απόγευμα θα σε αβαντάρει η Σελήνη, χαρίζοντάς σου υψηλά επίπεδα αυτοπεποίθησης και γοητείας. Μετά θα περάσει στον Ταύρο και θα τονίσει στο μέγιστο τον προσωπικό σου μαγνητισμό, που θα ελκύσει το αντίθετο φύλο. Καλού κακού πάντως περιόρισε λίγο το Εγώ σου γιατί η σιγουριά δεν είναι ταυτόσημη της έπαρσης. Μην αυτό-σαμποτάρεσε λοιπόν!
Σε σχέση: Το πάθος που υπάρχει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου καλά κρατεί αλλά από το απόγευμα και μετά ίσως η έκφρασή του αλλάξει γιατί θα περάσετε σε φάση ζήλειας ή κτητικότητας και θα χαλαστείτε. Μη φουντώνεις χωρίς λόγο.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Διάθεση έχεις εδώ και τόσο καιρό κι η καρδιά σου είναι έτοιμη να δεχτεί έναν έρωτα, αυτό που σου λείπει είναι το κίνητρο. Σήμερα ίσως το βρεις μέσω ενός ατόμου που θα σε κάνει να νιώσεις ότι είναι αυτό που έψαχνες. Από το απόγευμα μάλιστα που θα περάσει κι η Σελήνη στο ζώδιό σου και θα πάρεις τα πάνω σου μπορεί να κάνεις την παραπάνω κίνηση που χρειάζεται για να έρθεις πιο κοντά του και να αποκτήσετε μια πιο συχνή και στενότερη επαφή.
Σε σχέση: Έχεις φορτωθεί πολλά το τελευταίο χρονικό διάστημα κι ίσως έχεις πελαγώσει γι' αυτό και σήμερα θα αποφασίσεις να κάνεις μια παύση και να ηρεμήσεις, περνώντας ευχάριστα το χρόνο σου με το σύντροφό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Με τον Ερμή πλέον ορθόδρομο στο ζώδιό σου, οι αμφιβολίες και οι δεύτερες σκέψεις για ένα άτομο που σου αρέσει θα σταματήσουν να σε βασανίζουν και θα περάσεις επιτέλους στην δράση. Πιθανόν να το πλησιάσεις και με θάρρος να του εκφράσεις όλα όσα νιώθεις. Αν πάντως ακόμα δεν έχεις βρει κάτι να σε συναρπάσει, μην ανησυχείς γιατί η σημερινή μέρα μπορεί να το φέρει στο δρόμο σου, αρκεί να κυκλοφορήσεις.
Σε σχέση: Νιώθεις ξεμπλοκαρισμένος/η γι' αυτό έχεις πολύ ενέργεια και κέφι να κάνεις πράγματα με το ταίρι σου. Έτσι, θα είσαι εσύ αυτός/η που θα επιμείνει να μην μείνετε μέσα σήμερα και να πάτε κάπου για να διασκεδάσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Δεν μπορείς να μείνεις πίσω και να παρατηρείς απλά τις εξελίξεις, πρέπει να γίνεις κομμάτι τους και για να το καταφέρεις θα χρειαστεί να πάρεις πρωτοβουλίες και να κάνεις κινήσεις τέτοιες που θα φέρουν την αλλαγή στα ερωτικά σου. Αν λοιπόν έχεις βαρεθεί πια να είσαι μόνος/η, πέταξε μακριά τις όποιες ανασφάλειες έχεις και εκμεταλλεύσου την πλανητική εύνοια που έχεις αυτόν τον καιρό.
Σε σχέση: Είτε γιατί είναι Παρασκευή, είτε γιατί απλά νιώθεις καλά μέσα σου σήμερα έχεις τη διάθεση ακόμα και να αποφύγεις μια διαφωνία με το ταίρι σου για ένα επαγγελματικό θέμα για να μην χαλάσετε τις καρδιές σας και να επικεντρωθείτε στα της σχέσης και του σπιτιού σας.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Να προσέξεις σήμερα τη συμπεριφορά σου και να μετριάσεις τον σνομπισμό ή τον εγωισμό σου γιατί ακόμα κι αν έχεις δίκιο, θα το χάσεις. Δε χρειάζεται να επιμένεις στις θέσεις σου, αν βλέπεις ότι υπάρχει ένταση ή έλλειψη συνεννόησης και κυρίως μην πιέσεις ένα άτομο που έχετε έρθει ήδη κοντά να σου δώσει την απάντηση που θέλεις. Αν η τσέπη σου το αντέχει, φύγε για σ/κ να χαλαρώσεις και να αλλάξεις παραστάσεις.
Σε σχέση: Το να συμφωνεί το ταίρι σου πάντα μαζί σου, δε σου αρέσει γιατί το βρίσκεις βαρετό, το να διαφωνεί πάλι, το βρίσκεις ενοχλητικό. Μήπως να ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: «Δεν υπάρχει δε μπορώ, αλλά δε θέλω» λέει το γνωμικό και το επαναλαμβάνεις συνεχώς μέσα σου για να το εμπεδώσεις και να πάρεις δύναμη να κυνηγήσεις τις επιθυμίες σου χωρίς να χρησιμοποιείς διάφορες δικαιολογίες. Στο κάτω-κάτω στη ζωή χρειάζεται να ρισκάρεις και λίγο γιατί αν δεν το κάνεις, δε θα ξέρεις ποτέ τι έχασες. Αν λοιπόν υπάρχει ένα άτομο που πιστεύεις ότι σου ταιριάζει, στη βράση κολλάει το σίδερο. Προσέγγισέ το.
Σε σχέση: Αν σκέφτεσαι να κάνεις μια αγορά, καλό θα ήταν να τη συζητήσεις με το ταίρι σου, ακόμα κι αν πιστεύεις ότι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία και δεν πρέπει να τη χάσετε. Άλλωστε μπορείς να βρεις τον τρόπο να τον πείσεις να συμφωνήσει.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη θα είναι για λίγο ακόμα στον 7ο οίκο σου και σε ευνοεί στο να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, να κάνεις νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Από το απόγευμα και μετά η έλξη που θα ασκείς θα είναι πολύ έντονη, οπότε δεν αποκλείεται και το επίμονο φλερτ από ένα άτομο που ενδεχομένως να σου αρέσει κι εσένα. Μην αφήσεις όμως τα πράγματα στην τύχη. Κάνε κι εσύ ό, τι περνάει από το χέρι σου να υπάρξει συνέχεια.
Σε σχέση: Ό, τι κι αν σκέφτεσαι να κάνεις, από τη στιγμή που αφορά και στο σύντροφό σου καλό θα ήταν να λάβεις υπόψη σου την άποψή του και να μην λειτουργήσεις παρορμητικά. Εκτός αν πρόκειται για μια έκπληξη που σχεδιάζεις, αλλά μόνο σε αυτή την περίπτωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Εσύ τουλάχιστον του πρώτου δεκαημέρου, από το απόγευμα και μετά, θα έχεις όλα τα φόντα να κερδίσεις συμπάθειες και θαυμαστές όπου κι αν βρεθείς. Γενικά, η σεξουαλικότητά σου θα χτυπήσει κόκκινο και θα γίνεις πόλος έλξης πολλών ατόμων του αντίθετου φύλου. Το σαββατοκύριακο που έρχεται, είναι ιδανικό για να αποκτήσεις ό, τι ποθείς, αρκεί να το θελήσεις. Η εύνοια που έχεις άλλωστε αυτή την περίοδο είναι αδιαμφισβήτητη.
Σε σχέση: Όσο κρατάς την ισορροπία και δεν αφήνεις να σε παρασύρει η ανάγκη σου να έχεις τον έλεγχο των πάντων τόσο πιο χαλαρός/η είσαι και θα περνάς καλά με το σύντροφό σου. Φρόντισε αυτό το σ/κ να κάνεις ό, τι σε ευχαριστεί περισσότερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Σου χρειάζεται να χαλαρώσεις και να ξεσκάσεις λίγο, γι' αυτό κανόνισε να πας κάπου με την παρέα σου και να περάσεις καλά. Αν πάντως θέλεις να δοκιμάσεις την τύχη σου, θα είναι πολύ εύκολο για σένα σήμερα να έρθεις πιο κοντά με ένα άτομο που σου αρέσει πολύ και φαίνεται ότι δεν θα του είσαι αδιάφορος/η. Διατήρησε το χιούμορ, το κέφι και την άνετη συμπεριφορά σου και θα δεις ότι η επιτυχία είναι πολύ πιθανή μαζί του.
Σε σχέση: Ο Ερμής γύρισε ορθόδρομος και επιτέλους θα ξαναβάλετε μπροστά εκείνα τα σχέδια που είχατε κάνει με το σύντροφό σου. Βέβαια μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να αρχίσουν να πραγματοποιούνται αλλά υπομονή κι όλα θα γίνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Δε θέλεις να μείνεις σπίτι σήμερα και μπορεί να κάνεις συνεννοήσεις της τελευταίας στιγμής και να βγεις το βράδυ με δυο τρεις φίλους σου. Νιώθεις ότι πνίγεσαι και μιζεριάζεις γι' αυτό θέλεις να πας κάπου να ξεδώσεις. Ίσως μάλιστα απελευθερωθείς λίγο παραπάνω και φλερτάρεις πιο έντονα με ένα άτομο που θα σου αρέσει. Έτσι κι αλλιώς όμως δεν έχεις τίποτα να χάσεις κι αν δεν γίνεις κάπως παράτολμος/η δε θα κερδίσεις.
Σε σχέση: Σήμερα θα αφήσεις τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και θα κάνεις κάποια πράγματα μαζί με το σύντροφό σου που ενδεχομένως να σε βοηθήσουν και σένα να ξεχαστείς και να χαλαρώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Το σημαντικό για σένα είναι να νιώθεις ελεύθερος/η και ανεξάρτητος/η να κάνεις ό, τι θέλεις και σήμερα η μέρα σου τα παρέχει απλόχερα. Μπορεί μάλιστα να παρασυρθείς από τον αυθορμητισμό σου και να πλησιάσεις ένα άτομο που σου αρέσει και να του εκφράσεις με ειλικρίνεια όλα όσα σκέφτεσαι. Τίποτα πάντως δε φαίνεται ικανό να σε εμποδίσει να κάνεις αυτά που έχεις βάλεις στο μυαλό σου.
Σε σχέση: Ήθελες να κάνεις μια δυο δουλειές σήμερα αλλά και αύριο μέρα είναι, οπότε με μεγάλη άνεση θα τις αναβάλλεις και θα αφήσεις το βράδυ να κυλήσει ξένοιαστα και ευχάριστα με το σύντροφό σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις πολλές πιθανότητες σήμερα να σου κάτσει ένα σχέδιο κατάκτησης ενός προσώπου που θέλεις το οποίο για μέρες κατέστρωνες στο μυαλό σου. Από δω και μπρος όμως πρέπει να κινηθείς με πολύ περισσότερη προσοχή και να «χειριστείς» έτσι την κατάσταση ώστε να πάνε όλα όπως τα έχεις σκεφτεί. Αν διαπιστώσεις ότι κι αυτό έχει συναισθήματα πάντως, να είσαι ειλικρινής μαζί του, αλλά τόσο όσο για να μη χαθεί κι η γοητεία.
Σε σχέση: Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και προχώρησε σε μια απόφαση που αφορά στα οικονομικά σου. Αν όμως έχεις κάποιες αμφιβολίες, τότε ζήτησε και τη γνώμη του συντρόφου σου πριν προχωρήσεις.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved