Ερωτικό ωροσκόπιο 10/6

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 10/6

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σε «ξυπνά» απότομα από τον λήθαργο που είχες περιπέσει κι αρχίζεις να ενεργοποιείσαι. Από το μεσημέρι, δε, και μετά που θα περάσει η Σελήνη στο ζώδιό σου, τότε δε θα μπορέσει κανείς να σε φρενάρει. Ξαφνικές ιδέες και αυθόρμητες έως και αψυχολόγητες κινήσεις στα ερωτικά σου με το σκεπτικό ότι δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις ίσως τελικά σου βγουν σε καλό.
Σε σχέση: Μια όμορφη έκπληξη από το σύντροφό σου θα σε ενθουσιάσει γιατί θα είναι η μικρή αλλαγή στη συνηθισμένη καθημερινή σας ζωή που θα αναζωπυρώσει και τον έρωτά σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Ένα τηλεφώνημα ή μήνυμα από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα αλλά το σάστισμά σου δε θα κρατήσει πολύ. Θα εκμεταλλευτείς την ευκαιρία που θα σου δοθεί, τολμώντας ακόμα και να προτείνεις ραντεβού ώστε να μπορέσετε να βρεθείτε άμεσα. Αν από την άλλη, υπάρχει κάποιο που δε βλέπεις να κάνει κίνηση, προσπάθησε εσύ να το πλησιάσεις και να του πιάσεις την κουβέντα για να ξεκινήσεις μια επαφή.
Σε σχέση: Η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη ίσως σήμερα σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις στα οικονομικά. Είναι πιθανό να λάβεις ένα μπόνους από κει που δεν το περιμένεις και μπορεί να σου έρθει η ιδέα να αγοράσεις ένα δωράκι και για το ταίρι σου για να το κάνεις να χαρεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Μια πολύ καλή μέρα θα είναι για σένα η σημερινή με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ουρανό αλλά και τον Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη. Οι ανατροπές ή οι αλλαγές που μπορεί να προκύψουν στα ερωτικά σου μόνο ευχάριστες θα είναι. Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να έχεις μια πρόταση για έξοδο με κάποιους γνωστούς ή φίλους σου που θα γίνει η αφορμή για να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε ελκύσει κι ένα νέο ειδύλλιο να γεννηθεί.
Σε σχέση: Είναι μια μέρα που μόνο βαρετή και συνηθισμένη δεν τη λες. Μια ευχάριστη αλλά μη αναμενόμενη είδηση θα ξεσηκώσει τόσο εσένα όσο και το ταίρι σου ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και τυχαία συνάντηση με ένα συγγενικό σας πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Όσο περισσότερο ψάχνεις αυτό που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά και δεν συμβιβάζεσαι με τα λίγα, τόσες πιο πολλές πιθανότητες έχεις να το βρεις. Σήμερα πάντως η μέρα μπορεί να σου προσφέρει καινούργιες εμπειρίες και συγκινήσεις με ένα άτομο που θα γνωρίσεις εντελώς τυχαία, ακόμα και μέσα στη δουλειά σου κι ίσως πολύ σύντομα ανακαλύψεις ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία.
Σε σχέση: Μια ανατροπή στη δουλειά σου μπορεί να είναι τελικά για καλό και θα φανεί σύντομα, οπότε μην αρχίσεις να γκρινιάζεις και να διαμαρτύρεσαι στο σύντροφό σου γιατί θα χαλάσεις και τη δική σου και τη δική του διάθεση άδικα.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Μία καινούργια, συναρπαστική γνωριμία μέσω ενός άλλου ατόμου έρχεται να ανατρέψει τη μέχρι τώρα κατάσταση στην ερωτική σου ζωή. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου κάνει εξάγωνο με τον Ερμή οπότε θα υπάρχει μεγάλη ευκολία στο να επικοινωνήσεις μαζί του ενώ η ανάλαφρη συμπεριφορά του και η ζωντάνια του θα σε εξιτάρει. Μετά από την επαφή σας θα νιώσεις πολύ ξεσηκωμένος/η συναισθηματικά και έτοιμος/η να προτείνεις να πάτε για φαγητό ή ποτό για να συνεχίσετε την κουβέντα σας.
Σε σχέση: Μια όμορφη έκπληξη από το σύντροφό σου θα αναθερμάνει τα συναισθήματά σου και θα νιώσεις πιο ερωτευμένος/η από ποτέ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Μπορεί να ανατραπεί το πρόγραμμά σου σήμερα αλλά σίγουρα έτσι όπως θα καταλήξει η μέρα σου, μόνο δυσάρεστα δε θα νιώσεις. Υπάρχει μάλιστα μεγάλη πιθανότητα χωρίς να κάτσεις να το σκεφτείς ιδιαίτερα, να κάνεις μια κίνηση απροσδόκητη για τα δικά σου δεδομένα για να εντυπωσιάσεις ή να πλησιάσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει και μάλιστα να εισπράξεις τη θετική του ανταπόκριση. Βέβαια μετά θα απορήσεις με τον ίδιο σου τον εαυτό....
Σε σχέση: Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις ότι είναι απαραίτητο να κάνεις από μόνος/η σου κάποιες προσθήκες ή μικρές αλλαγές στη σχέση σου και να μην τη βάζεις στον αυτόματο γιατί έτσι θα βελτιωθεί και θα φτάσει στο επίπεδο που θέλεις.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Αναπάντεχα νέα, επαφή ή συνάντηση με ένα άτομο που σου αρέσει σίγουρα θα δώσουν μια ξεχωριστή γεύση στη μέρα σου και θα σε χαροποιήσουν πολύ περισσότερο γιατί είχες αρχίσει να χάνεις τις ελπίδες σου ότι κάτι καλό θα γίνει στα ερωτικά σου. Σήμερα θα αναπτερωθούν όμως γιατί θα αντιληφθείς ότι όλα είναι πιθανά και τίποτα δεδομένο γι' αυτό δεν πρέπει να παραιτείσαι τόσο εύκολα.
Σε σχέση: Ένας φίλος σας θα σας ανοίξει μια πόρτα, φέρνοντάς σας σε επαφή με ένα άτομο που θα μπορούσε να σας βοηθήσει σε ένα επαγγελματικό ή νομικό σας θέμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η μέρα ίσως λειτουργήσει ανατρεπτικά στα ερωτικά σου, προσφέροντάς σου την ευκαιρία να τα παίξεις όλα για όλα με ένα άτομο που θέλεις να κερδίσεις και να στεφθείς νικητής/α. Οφείλεις όμως να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να βασιστείς στις συνηθισμένες μεθόδους αλλά στην έκπληξη και γνωρίζοντας αυτό το στοιχείο πρέπει να κινηθείς έτσι ώστε να καταφέρεις να το αιφνιδιάσεις θετικά.
Σε σχέση: Πρέπει να εκμεταλλευτείς μια ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί σήμερα από το πουθενά στα επαγγελματικά σου και να κινηθείς αστραπιαία. Ίσως μάλιστα ο σύντροφός σου έχει μια θαυμάσια ιδέα για το πώς θα γίνει και πολύ επικερδής.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Ακόμα και μια αναβολή ή αλλαγή της τελευταίας στιγμής μπορεί να γίνει προς όφελός σου με τις σημερινές όψεις γι' αυτό μην χάσεις την ψυχραιμία σου και έχε γρήγορα αντανακλαστικά. Θα είναι μια ξέφρενη σε ρυθμούς μέρα που μέχρι και η πιθανότητα για καινούργια γνωριμία παίζει δυνατά σε τόπο ή χρόνο που δεν περίμενες καν. Αν διψάς για κάτι νέο, ασυνήθιστο και περιπετειώδες, τότε σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία σου.
Σε σχέση: Ο Ερμής - Αφροδίτη και ο Ήλιος – Ουρανός φτιάχνουν μια μέρα αρκετά ξεχωριστή για σένα και το ταίρι σου που θα περιλαμβάνει όμορφα λόγια, μικρές εκπλήξεις και μεγάλες ερωτικές στιγμές..

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Η μέρα δεν είναι ούτε για προγράμματα, ούτε για λογική και συνηθισμένες καταστάσεις. Και το πιο απίθανο σενάριο μπορεί να παιχτεί σήμερα, ιδιαίτερα στα ερωτικά σου και μάλιστα σε μια φάση που άλλα απασχολούν το μυαλό σου και δεν σκέφτεσαι καν αυτό το θέμα. Παράξενα γυρίσματα έχει η ζωή γι' αυτό θα πρέπει να είσαι ανοιχτός/η σε κάθε νέο που θα συναντήσεις στο δρόμο σου γιατί δεν ξέρεις που μπορεί να σε βγάλει.
Σε σχέση: Μια αλλαγή στην εργασία σου ή μια καινούργια δουλειά με καλές οικονομικές προοπτικές θα φέρει χαρά σε σένα και το ταίρι σου και θα νιώσεις εν μέρει δικαιωμένος/η.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Ο κυβερνήτης σου, Ουρανός, μονοπωλεί το ενδιαφέρον της σημερινής μέρας και φυσικά οποιαδήποτε αλλαγή ή ανατροπή φέρει θα είναι ευνοϊκή για σένα. Η γνωριμία σου με ένα άτομο από το ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον θα σε ενθουσιάσει κι από απλό φλερτ μπορεί να καταλήξει μέχρι και στο να αρχίσεις να σκέφτεσαι το ενδεχόμενο για κάτι περισσότερο, καθώς θα υπάρχει εκείνη η σπιρτάδα και η αμεσότητα που θέλεις στην ερωτική σου ζωή.
Σε σχέση: Αφορμές για να χαρείς θα έχεις αρκετές σήμερα είτε από επαγγελματικά, είτε από τη σχέση σου. Ο σύντροφός σου ενδεχομένως να σου ετοιμάσει μια μικρή έκπληξη για να σε ευχαριστήσει, κάτι που θα εκτιμήσεις πολύ.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Μια απροσδόκητη γνωριμία με ένα άτομο είτε μέσω διαδικτύου, είτε σε ένα απίθανο μέρος θα σε ενθουσιάσει και θα σε βάλει ξανά στο ερωτικό παιχνίδι. Ακόμα κι αν έχεις τις επιφυλάξεις σου γιατί θα σου φανεί πολύ διαφορετικό από τα μέχρι τώρα πρότυπά σου, αφού μπορεί να είναι ασυνήθιστο, προκλητικό αλλά και πολύ γοητευτικό, τόσο που θα σου είναι πολύ δύσκολο να του αντισταθείς όσο κι αν το προσπαθήσεις.
Σε σχέση: Η μέρα με μικρά-μικρά πράγματα που μπορεί να γίνουν θα βοηθήσει ώστε να εξαφανιστεί η ένταση ή μια μικρή απόσταση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου εξαιτίας της ρουτίνας και θα σας φέρει πιο κοντά.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved