Ερωτικό ωροσκόπιο 9/6

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 9/6

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Μετά από μια ξεσηκωτική μέρα έρχεται η σημερινή να χαμηλώσει τους τόνους, όσο χρειάζεται, για να δεις τα πράγματα αλλιώς. Συναισθηματικά είσαι ευάλωτος/η ίσως γιατί σε έχει συνεπάρει ένα άτομο και δε μπορείς να σκεφτείς καθαρά. Επειδή, λοιπόν, το μυαλό σου δυσλειτουργεί, είναι προτιμότερο να περιορίσεις την επικοινωνία σου για να αποφύγεις λάθη ή γκάφες.
Σε σχέση: Θα είσαι πιο εσωστρεφής σήμερα και δε θα θέλεις να μοιραστείς με το σύντροφό σου κάποιες σκέψεις ή συναισθήματά σου είτε γιατί δεν ξέρεις πως θα τα εκλάβει είτε γιατί θεωρείς ότι είναι προσωρινά κι ίσως αλλάξουν στην πορεία.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Όλα δείχνουν να κυλούν αργά στην ερωτική σου ζωή αλλά εσένα δε σε πειράζει γιατί έχεις το χρόνο να σκεφτείς καλύτερα και να ερμηνεύσεις κάποιες πρόσφατες εξελίξεις. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει βελτίωση η οποία θα γίνεται πιο εμφανής καθώς θα περνούν οι μέρες κι αυτό σου δίνει το δικαίωμα να αισιοδοξείς για ένα καλύτερο μέλλον. Μια γνωριμία με ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί σήμερα να σε μπερδέψει.
Σε σχέση: Επιζητάς ησυχία και γαλήνη και ο σύντροφός σου είναι πρόθυμος σήμερα να στα προσφέρει, δημιουργώντας στο σπίτι μια άκρως χαλαρωτική και όμορφη ατμόσφαιρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Δε βιάζεσαι να πανηγυρίσεις ούτε να βγάλεις συμπεράσματα για το αν σε θέλει ή όχι ένα άτομο που σου αρέσει και μάλιστα σήμερα ίσως έχεις και κάποια δόση αμφιβολίας παραπάνω. Παρ' όλα αυτά καλό θα ήταν προς το παρόν να χαλαρώσεις και να μην το σκέφτεσαι καν. Αν έχεις περάσει το μήνυμά σου, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο από το να περιμένεις τις αντιδράσεις του. Γρήγορα θα λάβεις την απάντησή σου.
Σε σχέση: Η φαντασία σου οργιάζει κι ίσως σκέφτεσαι πράγματα που αφορούν στα επαγγελματικά σου τα οποία σου δημιουργούν αβεβαιότητα για το μέλλον. Το να τα μοιραστείς με το σύντροφό σου μπορεί να σε βοηθήσει να ηρεμήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Προτιμάς να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό και να «δουλέψεις» μέσα σου λίγο παραπάνω κάποια συναισθήματα που σου προκαλεί ένα πρόσωπο το οποίο πιθανόν να γνώρισες πρόσφατα. Μπορεί να αφήνεις το μυαλό σου σήμερα να ξεμακραίνει σε σκέψεις και όνειρα αλλά μετά το μαζεύεις, νιώθοντας την ανάγκη να είσαι πιο προσεκτικός/η σε αυτή τη φάση της ζωής σου.
Σε σχέση: Μπορεί να εκλάβεις τελείως διαφορετικά μια κουβέντα του συντρόφου σου και να σε πειράξει. Ωστόσο, θα προτιμήσεις να μην του πεις τίποτα και να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν ήρεμα.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Τα φώτα χαμηλώνουν σήμερα, δημιουργώντας μια ρομαντική αλλά και αρκετά ερωτική ατμόσφαιρα. Το μυστήριο που τυλίγει ένα άτομο που θα γνωρίσεις, θα σε ελκύσει αρκετά και θα εξάψει τη φαντασία σου. Πάντως το να προσπαθήσεις να το εντυπωσιάσεις με άλλα μέσα, πέρα από τη συμπεριφορά σου, δε συνιστάται. Διατήρησε κι εσύ ένα ήρεμο, χαλαρό προφίλ, αποπνέοντας εμπιστοσύνη και σιγουριά για τον εαυτό σου.
Σε σχέση: Η ερωτική διάθεση υπάρχει ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε χρόνο για να την εκδηλώσετε και προ παντός να μην αφήσετε να εισχωρήσουν άλλα θέματα όπως οικονομικά και σας την χαλάσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη από χθες στον 7ο οίκο σου, όσο κι αν θέλεις να δεις τα πράγματα εκλογικευμένα με ένα άτομο και να σταθείς εκεί, δε θα το καταφέρεις γιατί κάπου μέσα σου έχεις ανάγκη να πιστέψεις στο όνειρο, ειδικά αν υπάρχει ένα άτομο που σου αρέσει πολύ και προσπαθείς να έρθεις πιο κοντά του. Μην αφήνεις το μυαλό σου να βάλει εμπόδια στο στόχο σου με σκέψεις, αμφιβολίες και ανούσιες λεπτομέρειες και κάνε αυτό που νιώθεις.
Σε σχέση: Παρά τις διαφωνίες που υπάρχουν ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου ίσως διαπιστώσεις σήμερα ότι έχετε και πολλά κοινά που σας ενώνουν και μάλιστα αυτά είναι περισσότερο και εκεί πρέπει να σταθείς και να μην δίνεις τόση σημασία στα ένα δυο που δεν κολλάτε.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Νιώθεις μια έντονη ψυχολογική κούραση και το μυαλό σου ότι έχει «καεί» από τις πολλές πληροφορίες των τελευταίων ημερών γι' αυτό θα προτιμήσεις σήμερα να μείνεις για λίγο με τον εαυτό σου και να τις βάλεις σε μια τάξη. Μάλλον όμως θα μπερδευτείς ακόμα περισσότερο, ιδιαίτερα αν σχετίζονται και με ένα πρόσωπο που σου αρέσει και δεν ξέρεις πώς να το πλησιάσεις.
Σε σχέση: Σωματικά δεν είσαι μέσα στην ενεργητικότητα και τη διάθεση να κάνεις πράγματα σήμερα και το μόνο που επιθυμείς είναι να επιστρέψεις στο σπίτι σου και το ταίρι σου και να σε φροντίσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Μια συνάντηση με ένα φίλο σου ίσως σου παρουσιάσει την άλλη οπτική μιας ερωτικής σου υπόθεσης που σε απασχολεί που θα σε βάλει σε προβληματισμό και αμφιβολίες ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι όπως πιστεύεις. Αν παρατηρήσεις σημάδια και ενεργοποιήσεις τη διαίσθησή σου τότε θα οδηγηθείς πολύ πιο γρήγορα σε συμπεράσματα αλλά και στο τι ακριβώς πρέπει να κάνεις.
Σε σχέση: Μια λάθος συνεννόηση ή παρεξήγηση σήμερα με το ταίρι σου για κάτι που θέλατε να κάνετε ή να πάτε κάπου μπορεί προς στιγμή να σε χαλάσει αλλά σύντομα θα το ξεπεράσεις και θα μεταβάλλεις έτσι το πρόγραμμά σου, ώστε να τα καταφέρεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Ίσως νιώσεις ότι τις τελευταίες μέρες έκανες πολλές κινήσεις και τώρα πρέπει να κάτσεις παράμερα και να περιμένεις τα αποτελέσματα από ένα άτομο που σου αρέσει. Δε χρειάζεται να εκτεθείς άλλο συναισθηματικά κι ούτε να πεις ή να κάνεις κάτι επιπλέον για να μην πιέσεις περισσότερο τα πράγματα. Άσχετα λοιπόν με το αν μέσα σου είσαι ανυπόμονος/η ή ξεσηκωμένος/η θα φροντίσεις να συγκρατηθείς και να δείξεις χαλαρός/η.
Σε σχέση: Μια όμορφη και ρομαντική ατμόσφαιρα στο σπίτι με το σύντροφό σου σήμερα θα σας κάνει να χαλαρώσετε, να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να μοιραστείτε μοναδικές συναισθηματικές στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Η σημερινή μελαγχολική σου διάθεση ίσως οφείλεται στην αναπόληση κάποιων όμορφων ερωτικών στιγμών του παρελθόντος ή στην σκέψη σου για ένα άτομο που θέλεις πολύ και σου λείπει. Θα ενεργοποιήσεις όμως τους εσωτερικούς μηχανισμούς σου και θα το ρίξεις στη δουλειά και γενικά θα καταπιαστείς με διάφορα πράγματα μόνο και μόνο για να απασχολήσεις το μυαλό σου όσο περισσότερο μπορείς.
Σε σχέση: Σήμερα ισχύει το «ησυχία, τάξη και ασφάλεια» στην σχέση σου καθώς όλα θα κυλήσουν ήρεμα, κάτι που θα σου δώσει τη δυνατότητα να αφοσιωθείς απερίσπαστος/η με κάποια άλλα θέματα που επείγουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Θέλεις τον αυθορμητισμό και την ειλικρίνεια στα ερωτικά σου γι' αυτό δεν έχεις σκοπό να πιέσεις ή να χρησιμοποιήσεις άλλους τρόπους για να φέρεις προς το μέρος σου ένα πρόσωπο που σου αρέσει και δείχνει κι αυτό να ενδιαφέρεται. Γι' αυτό σήμερα είσαι αποφασισμένος/η να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν κι όπου πάνε, χωρίς να κάνεις οποιαδήποτε κίνηση ή παρέμβαση.
Σε σχέση: Καλό θα ήταν να ακούσεις το σύντροφό σου και να είσαι πιο προσεκτικός/η στην οικονομική σου διαχείριση και κυρίως να μην είσαι αφελής και σε ρίχνουν στη λύπηση γιατί στο τέλος την πατάς. Δεν είναι το στυλ σου να κυνηγάς τα υλικά αγαθά αλλά φρόντισε και λίγο το συμφέρον σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου από χθες έχεις διάφορα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και αν χθες ήσουν μέσα στην αισιοδοξία και την ελπίδα, σήμερα μάλλον σε πιάνει μια μικρή απογοήτευση ή μελαγχολία γιατί τα πράγματα στα ερωτικά σου περίμενες να έχουν μια πιο γρήγορη εξέλιξη. Αν χάσεις όμως τη θετική σκέψη και την πίστη σου τίποτα από αυτά που θέλεις δε θα γίνει πραγματικότητα. Μια αλλαγή στην εμφάνισή σου ίσως σου δώσει το ανέβασμα που χρειάζεσαι.
Σε σχέση: Μην αφήνεις το συναίσθημα να χάνεται από τη σχέση σου εξαιτίας της ρουτίνας και των υποχρεώσεων. Φτιάξε μια όμορφη ατμόσφαιρα, μοιράσου με το ταίρι σου αυτά που κρύβεις στην καρδιά σου και ο έρωτας σύντομα θα αναθερμανθεί ανάμεσά σας.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved