Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις πριν κάνεις το πρόγραμμά σου γι' αυτό το Σ/Κ σε βαθμολογία!

Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ
Αισθηματικά αυτό το διήμερο πετάς ενώ η σωματική σου κατάσταση είναι σε εκπληκτική φόρμα. Ερωτικά μπορείς να απογειώσεις το πρόσωπο, δείχνοντας του ότι έχεις άγριες διαθέσεις. Δώσε όμως ποικιλία και μην αρκεστείς στο «μια και έξω».

Βαθμολογία: +4 για να τρέξεις και για τον δεύτερο γύρο...

ΤΑΥΡΟΣ
Το σπίτι αυτό το σαββατοκύριακο είναι το ιδανικό μέρος για να ανέβει η λίμπιντο στα ύψη. Μην τρελαθείς να είναι η εμφάνισή σου αψεγάδιαστη, δώστα όλα βγάζοντας τα ρούχα σου. Αν δεν θέλεις να σε ξεφωνίσουν, απόφυγε τα γεωμετρικά σχήματα τύπου «παράλληλα» και «τρίγωνα»

Βαθμολογία: +3 γιατί ίσως ξενερώσεις αφού όλα δεν θα πάνε κατ' ευχήν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Επικοινωνιακά αυτές τις ημέρες δεν παίζεσαι. Όμως ο Ποσειδώνας σε έχει φρικάρει και ίσως αλλάξεις το look σου. Απόφυγε τους εντυπωσιασμούς και ιδιαίτερα στο μαλλί γιατί παίζει να γίνεις σαν τον Πίκατσου.

Βαθμολογία: +5 σβηστό στο ρελαντί αλλά απόφυγε τα λεκτικά «τσαφ».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τόσους πλανήτες στον 12ο ηλιακό σου οίκο αυτόν τον καιρό είσαι για φάση hardcore ή σε κυνήγα η Interpol. Ο Ποσειδώνας δημιουργεί μια γοητευτική ομίχλη γύρω από το όνομά σου, ένα θρύλο. Το πρόσωπο θα γουστάρει το κανάκεμα και τα «γλυκά» σου αλλά θα πρέπει να θυμάσαι πως η σαντιγί έχει και άλλες χρήσεις...

Βαθμολογία: +3 θα σου έδινα αλλά λόγω της σαντιγίς, πάρε +4

ΛΕΩΝ
Ερωτικό πανηγύρι είναι για σένα αυτό το σαββατοκύριακο. «Πιάνεις» από χιλιόμετρα πως πολλοί/ες σε «γδύνουν» με τα μάτια τους, αν και επιθυμία τους είναι να συμβεί αυτό στα αλήθεια. Θα συμβεί; Εσύ αποφασίζεις.. Ακόμη, καταστάσεις μπερδεμένες θα σε κυνηγούν ίσως και κάποια/ος απατημένη/ος.

Βαθμολογία: +6 γιατί ακόμα και στα δύσκολα είσαι από τα ζώδια τα «ωραία και μοιραία».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο κόσμος γύρω σου τρέχει με ιλιγγιώδεις ταχύτητες και εσύ έχεις το στυλ «αργά βαδίζω – ζωή κερδίζω». Ερωτικά, τι και αν το «παίζεις» ταπεινό χαμομηλάκι μέσα σου κρύβεις μια αδυσώπητη φλόγα και ο «πυροσβέστης» που θα την σβήσει είναι κάπου εκεί έξω. Λοιπόν, αυτές τις ημέρες κάνε ντου και βρες εραστή πάντως καιρού.

Βαθμολογία: +4 γιατί παίζεις πολύ δυνατά αλλά αν είχες εμπιστοσύνη στον εαυτό σου θα ήταν καλύτερα.

ΖΥΓΟΣ
Ευτυχώς που οι πλανήτες στους Διδύμους σε «σώζουν» και σε αναζωογονούν. Αυτές τις ημέρες έχεις τη δυνατότητα να κάνεις αισθηματικά και ερωτικά το colpo-grosso, αρκεί να κρατήσεις την όρεξη για τον έρωτα και να μην πέσεις στο φαγητό με τα μούτρα. Η Σελήνη μέσα από τον Υδροχόο σε βοηθά να επικοινωνήσεις νοητικά και να πιάσεις το τζακ-ποτ στον έρωτα.

Βαθμολογία: +5 γιατί φλερτάρεις με το Όσκαρ του Έρωτα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δυνατές συγκινήσεις αλλά και παρανοήσεις έχει αυτό το διήμερο, όμως εσύ παίρνεις χαμπάρι μόνο από κυκλώνα ή «στραβή» στα ερωτικά σου. Με Ερμή, Ήλιο και Άρη στον 8ο οίκο προσφέρεις την ηδονή απλόχερα, το συναίσθημα με την σταγόνα και ο/η «καψερός/η» που τυραννιέται μαζί σου αναφωνεί: «Menidi, we have a problem».

Βαθμολογία: +4

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τόσους πλανήτες απέναντί σου είσαι άχαστο φαβορί στις κούρσες του έρωτα. Το θέμα είναι πως «άλλο αγάπη και άλλο σεξ» και αυτό δημιουργεί από μόνο του διάφορα ερωτήματα. Μεγάλο σουξέ και προτάσεις θα έχεις απλά ίσως η «νόμιμη» σχέση να παρουσιάσει εξογκώματα και να μοιάζει με ζαρκάδι.

Βαθμολογία: +5 γιατί ως παιδί του Δία έχεις την τύχη με το μέρος σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο ερωτισμός σου το Σαββατοκύριακο είναι διάχυτος και τα κουδούνια σου χτυπούν και.. δεν είναι ο ταχυδρόμος. Πρόσωπα από το παρελθόν επανέρχονται. Ο σκοπός είναι το σεξ αλλά, αν λαχταράς θυελλώδες συναίσθημα, βάλε να δεις τα «πουλιά πεθαίνουν τραγουδώντας» ή άκου καμιά μπαλάντα. Και τότε, τα παπούτσια που θα βρεις στην εξώπορτα θα τα ξέχασε αυτός που του τα έδωσες στο χέρι.

Βαθμολογία: +3 γιατί η κατάσταση είναι συναισθηματικά επίφοβη

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Σελήνη στο ζώδιο σου αυτό το διήμερο σε κάνει να τραγουδάς «θέλω τρέλα, θέλω πράγματα ανεβασμένα». Λαμβάνεις τα ερωτικά μηνύματα με ταχύτητες 4G και έχεις πολυτέλεια επιλογών. Ο έρωτας αυτό το σαββατοκύριακο θα σου μείνει αξέχαστος. Μην ξενερώσεις όμως το πρόσωπο λέγοντάς του «Κράτα ένα ψέμα για το τέλος».

Βαθμολογία: +5 γιατί το σαββατοκύριακο δεν υπάρχουν κανόνες μόνο εξαιρέσεις, οι δικές σου!

ΙΧΘΥΕΣ
Το διήμερο αυτό χρειάζεται ιδιαιτέρους χειρισμούς αφού ίσως να μην είσαι στην καλύτερη σου φάση. Αισθηματικά, με την Σελήνη στον 12ο ηλιακό οίκο παίζει σοβαρά να παιχτεί καμιά φάση σε «κρυφό- φιλικό» επίπεδο. Μια αλλόκοτη εξίσωση τα ερωτικά σου και ένα γκολ στα πεταχτά θα βοηθήσει το νου σου να ξελαμπικάρει.

Βαθμολογία: +2 γιατί έχεις υποστεί πλανητικό bullying και η ψυχολογία σου είναι ένα με το πάτωμα.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved