Ερωτικό ωροσκόπιο 6/6

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 6/6

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Με το «καλημέρα σας και καλώς σας βρήκα» η Αφροδίτη κάνει μια όψη με τον Κρόνο που βέβαια αρνητική δε την λες αλλά σίγουρα δεν είναι για να σου δώσει αέρα στα πανιά στα ερωτικά σου. Δε θα έχεις το συνηθισμένο σου αυθορμητισμό και πολύ πιθανό να ψειρίσεις το κάθε τι που θα ακούσεις από ένα άτομο που, αν δε σου «γεμίζει το μάτι», θα το προσπεράσεις με μεγάλη άνεση.
Σε σχέση: Το μενού της σημερινής μέρας είναι αρκετά «προσεγμένο» και η φράση που τη χαρακτηρίζει είναι «διασκεδάστε υπεύθυνα» με το ταίρι σου. Ναι στο γέλιο, αλλά όχι στην έκθεση, ναι στο ξενύχτι αλλά όχι μέχρι το πρωί, ναι στο ποτό αλλά όχι κι ένα μπουκάλι...

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο δε σε χαλάει καθόλου, αφού έτσι κι αλλιώς σαν χαρακτήρας έχεις υπευθυνότητα, σταθερότητα και ωριμότητα. Αυτά τα στοιχεία σου θα βγουν στην επιφάνεια σήμερα και δεν αποκλείεται να ελκύσεις ένα αντίστοιχο άτομο, ίσως και μεγαλύτερό σου ηλικιακά που θα σε κολακεύσει το ενδιαφέρον και οι τρόποι του και θα σκεφτείς το ενδεχόμενο να το προχωρήσεις μαζί του.
Σε σχέση: Λύσεις υπάρχουν, αρκεί να σκεφτείς ψύχραιμα και να είσαι πρόθυμος/η να τις συζητήσεις με το ταίρι σου και να μην κάνεις του κεφαλιού σου. Το μοίρασμα των υποχρεώσεων θα ελαφρύνει και τους δύο και θα γίνει πιο εύκολη η διευθέτησή τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Με το τρίγωνο Αφροδίτης - Κρόνου μια επανεξέταση της «πολιτικής» που εφαρμόζεις στα ερωτικά σου δεν είναι και τόσο κακή ιδέα, ιδιαίτερα αν σκεφτείς ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Δεδομένου δε, ότι ο Ερμής συνεχίζει να είναι ανάδρομος, οφείλεις να αναθεωρήσεις και κάποιες ανάγκες σου που εσύ τους έδωσες ύψιστη σημασία. Αν καταφέρεις να ισορροπήσεις μέσα σου και εστιάσεις στο τι θέλεις στα ερωτικά σου, όλα μετά θα είναι πιο εύκολα.
Σε σχέση: Καλό θα ήταν να κάνεις μια φαινομενική υποχώρηση και να μην αντιδράσεις. Με πονηριά, κουβέντα και προσπάθεια θα μαλακώσει ο σύντροφός σου και ίσως τελικά καταφέρεις να τον πείσεις για αυτό που θέλεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Δεν είναι κακό να κοιτάς και λίγο το συμφέρον σου και να μην είσαι προσηλωμένος/η μόνο στο συναίσθημα. Σαφώς και δε σου ζητάει κάνεις να πάθεις μετάλλαξη αλλά να δεις τα πράγματα κι από μια άλλη οπτική, αφού πάνω απ' όλα πρέπει να προστατεύεις τον εαυτό σου από τις κακοτοπιές. Σκέψου καλύτερα τι κι αν μπορεί να σου προσφέρει ένα συγκεκριμένο άτομο πριν μπλεχτείς μαζί του, ιδιαίτερα αν ανήκει αλλού.
Σε σχέση: Η βοήθεια και η ηθική στήριξη από το σύντροφό σου είναι απαραίτητη, ιδιαίτερα αν πρόκειται για κάποια δουλειά που θα φέρει αρκετά οφέλη στη σχέση σας γι' αυτό καλό θα ήταν να του τη ζητήσεις.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Πάνω που μπήκε η Αφροδίτη στο ζώδιό σου συναντά τον Κρόνο αλλά το μόνο που θα σου προκαλέσει είναι να σε βάλει σε σκέψεις με ποιο τρόπο θα ενισχύσεις το prestige σου και πως μπορείς να εστιάσεις την ενέργειά σου για να κατακτήσεις τον έρωτα. Πάντως ίσως μέσω γνωστών ή φίλων γνωρίσεις ένα αρκετά προσγειωμένο άτομο που στην αρχή θα νιώσεις ότι δεν έχει "νεύρο" μέσα του, όμως μη βιαστείς να το απορρίψεις γιατί μπορεί απλά να κρατά άμυνες.
Σε σχέση: Καλό θα ήταν σήμερα να κοιτάξεις το συμφέρον της σχέσης σου κι όχι το προσωπικό σου γιατί μια γενναία παραχώρηση μόνο κέρδος θα σου φέρει και επιπλέον εκτίμηση από το σύντροφό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η σημερινή μέρα ταιριάζει με τις απόψεις και τη νοοτροπία που έχεις για τα ερωτικά σου. Καλή η σπιρτάδα και ο ενθουσιασμός, αλλά σαν τα βεγγαλικά προσφέρουν σούπερ θέαμα, γρήγορα τελειώνουν και ξαναέρχεται σκοτάδι. Αυτό που έχει σημασία είναι η διάρκεια και για να υπάρξει, πέραν του συναισθήματος, χρειάζεται και προσωπική προσπάθεια που εκεί είσαι πρόθυμος/η να συμβάλλεις, αν βρεις το κατάλληλο άτομο.
Σε σχέση: Κάποια οικογενειακά θέματα καλό θα ήταν να τα φέρεις στο τραπέζι της συζήτησης γιατί όσο δεν τα αγγίζεις, τόσο παραμένουν και ίσως διογκώνονται. Κάντε "κόμμα" με το σύντροφό σου και αντιμετωπίστε τα με λογική και χωρίς συναισθηματισμούς.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Η ποιότητα δεν κρύβεται ποτέ στην ποσότητα και τουλάχιστον αυτό το έμαθες καλά τα τελευταία χρόνια. Παρότι είσαι άτομο που επιδιώκεις την ισορροπία πολλές φορές χάνεις το μέτρο στα ερωτικά σου και σήμερα θα νιώσεις έντονα ότι πρέπει να είσαι πιο συγκροτημένος/η και να μην άγεσαι και φέρεσαι συναισθηματικά. Προσπάθησε να ελέγξεις τις επιθυμίες και το ρομαντισμό σου και μην τα αφήνεις να σε καπελώνουν.
Σε σχέση: Αν θέλεις κάτι από το ταίρι σου, ζήτα το, χωρίς πολλές περιστροφές αλλά με τέτοιο τρόπο που να μην μπορεί να στο αρνηθεί. Το να προβάλλεις απαίτηση δε θα σε βοηθήσει, κυρίως σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Δε σε πειράζει ο αργός ρυθμός εξέλιξης, αρκεί να υπάρχει και να είναι θετική, κυρίως στα ερωτικά σου. Όσο πιο πολύ χρόνο τραβάει, τόσο μεγαλώνει η επιθυμία σου για το άτομο που σου αρέσει και δε σε αφήνει να χαλαρώσεις. Σιγά-σιγά και μεθοδευμένα στο τέλος θα γίνει το δικό σου. Γι' αυτό επέμενε, σπρώξε τα πράγματα εκεί που θέλεις να πάνε και κάνε το παιχνίδι σου. Σήμερα θα έχεις μια μικρή βελτίωση που θα σε τονώσει για τη συνέχεια.
Σε σχέση: Μπορεί να σου γίνει μια πρόταση που αφορά στα οικονομικά και δεν πρέπει να βιαστείς να απαντήσεις, αν δεν τη σκεφτείς καλά και τη συζητήσεις εκτενώς με το σύντροφό σου γιατί έμμεσα θα επηρεάσει και αυτόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Αυτό που σου βγάζει η μέρα είναι να έχεις ρεαλιστικούς στόχους και στα ερωτικά σου. Με την παρουσία του Κρόνου στον πρώτο σου οίκο, εσύ του πρώτου δεκαημέρου, έτσι κι αλλιώς έχεις αρχίσει να περιορίζεις τον υπερβολικό σου ενθουσιασμό και κοιτάς πλέον με πιο ώριμο μάτι τα πράγματα. Σήμερα θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να αποδείξεις ότι το έχεις πάρει το μάθημά σου γι' αυτό και θα είσαι πιο επιφυλακτικός/η με μια γνωριμία.
Σε σχέση: Το καθήκον θα σκεφτείς πάνω απ' όλα σήμερα και έτσι θα πραγματοποιήσεις μια υπόσχεση που είχες δώσει στο σύντροφό σου πριν λίγο καιρό, παρότι θα πιεστείς λόγω διάφορων δουλειών που έχεις να κάνεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Χειρίζεσαι άψογα τη συγκεκριμένη όψη Αφροδίτης-Κρόνου και μάλιστα προς όφελός σου, αφού σε βοηθά να βγάλεις προς τα έξω όλα όσα εσύ θέλεις και να αποκρύψεις άλλα που θεωρείς ότι θα εκληφθούν ως αδυναμία από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ξέρεις που σημαδεύεις και τι επιδιώκεις να κερδίσεις και κανένας δεν πρόκειται να σε εμποδίσει να το καταφέρεις. Αν μη τι άλλο γνωρίζεις από γεννησιμιού σου τι σημαίνει «κινούμαι με στόχο» και το αποτέλεσμα θα σε επιβεβαιώσει.
Σε σχέση: Αν και δεν είναι μέρα για να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου εσύ ίσως έχεις μια ευκαιρία που δε θέλεις να αφήσεις ανεκμετάλλευτη και θα φάει αρκετό από το χρόνο σου σε συζητήσεις και συνεννοήσεις κάτι που θα απογοητεύσει το ταίρι σου που άλλα φανταζόταν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Ε δεν πολυσκάς κιόλας και είσαι λίγο «και αν μου έφυγε μια αγάπη, άλλη θα βρω..», αφού ο ενθουσιασμός δε σε αφήνει να πέσεις για πολύ συναισθηματικά. Πόσο μάλλον όταν διαπιστώνεις ότι άλλο περίμενες από ένα άτομο κι άλλο σου βγαίνει στην πορεία και δεν είσαι διατεθειμένος/η να κάτσεις να το «λουστείς». Αλλά κάθε εμπόδιο για καλό, καθώς κλείνοντας μια πόρτα πάντα ανοίγει κάποια άλλη που ενδεχομένως να είναι καλύτερη.
Σε σχέση: Υπάρχουν πράγματα που θέλεις και πράγματα που πρέπει να κάνεις και παρότι το ταίρι σου επιμένει στα δεύτερα, εσύ μάλλον θα είσαι ανυποχώρητος/η και θα κάνεις στο τέλος πολύ λίγα και μάλιστα, αν κρίνεις ότι είναι αναγκαία.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Οι υπερβολικές προσδοκίες και αξιώσεις από ένα συγκεκριμένο άτομο ίσως τελικά αντιληφθείς ότι δεν είναι τόσο εύκολο να γίνουν πραγματικότητα γι' αυτό και αναγκάζεσαι να σφίξεις λίγο τα λουριά και να τις μετριάσεις για να μην απογοητευτείς. Στόχο όμως δε θα αλλάξεις, απλά αυτό που ψάχνεις θα προσπαθήσεις να το γειώσεις, ώστε να είναι πιο εύκολο να το βρεις.
Σε σχέση: Μια διαφωνία με το ταίρι σου, δεν πρέπει να αρχίσει να σε βάζει σε σκέψεις περίεργες. Ίσα-ίσα είναι μια καλή ευκαιρία να εκθέσεις κι εσύ τις απόψεις σου και να μην μένεις στη σιωπή, μόνο και μόνο για να μη το δυσαρεστήσεις.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved