Τα ερωτικά του Σαββατοκύριακου σε αριθμούς

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις πριν κάνεις το πρόγραμμά σου γι' αυτό το Σ/Κ σε βαθμολογία!

Τα ερωτικά του Σαββατοκύριακου σε αριθμούς

ΚΡΙΟΣ: Το Σαββατοκύριακο για εσένα είναι ονειρικό, αρκεί να μην το περάσεις μπροστά στο καθρέφτη για να δεις τι θα βάλεις. Τσάμπα κόπος σου λέω αφού ό, τι και αν επιλέξεις, σύντομα θα το... βγάλεις. «Αρέσω πώς να το κάνουμε» που έλεγε και ένα λαϊκό άσμα θα λες αυτές τις μέρες, αφού η πολυαστρία στους Διδύμους σου κάνει τρελό ερωτικό promotion.

Βαθμολογία: +5

ΤΑΥΡΟΣ: Απάλλαξε τον εαυτό σου σαββατοκυριακάτικα από σκέψεις για το που πάνε οι καταθέσεις. Το ερωτικό σου ταίρι σε αναμένει, καθότι με τη Σελήνη στον Σκορπιό είναι αναμμένη. Ο έρωτας περνά από το στομάχι αλλά δεν σταματά σε καντίνα . Φρόντισε να ΜΗΝ είσαι ο εαυτός σου!!!!.

Βαθμολογία: +3

ΔΙΔΥΜΟΙ: Στον έρωτα αυτό το σαββατοκύριακο χρειάζεται φαντασία ειδικά στα blind dates. Έτσι, αν ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σου την «φέρει» και το μοντέλο είναι όντως μοντέλο αλλά άλλης εποχής, τότε επιστράτευσε μια fake κλίση πως η γιαγιά έπαθε ρήξη χιαστών από μαρκάρισμα με την πάπια. Α, και ο πάγκος των αναπληρωματικών αυτό το διήμερο παίζει δυνατά.

Βαθμολογία: +4

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με την Αφροδίτη στο νερό, όλοι σε λένε τυχερό, εκτός από εσένα που αναζητάς το απόλυτο, από το «παρελθόν». Τι και αν η μόνη επανασύνδεση που είχες στην ζωή σου ήταν του ρεύματος από την ΔΕΗ... Η τύχη είναι με το μέρος σου. Επίλεξε ειδυλλιακό τοπίο και όλα θα πάνε κατ' ευχήν.

Βαθμολογία: +6 (Έτσι για να την πούμε στα Κριάρια!)

ΛΕΩΝ: Τελικά εσύ, ο εαυτός σου και το «εγώ» σου έχετε βαλθεί να είστε οι πρώτοι του ζωδιακού και αυτό το σαββατοκύριακο. Απλά στο επικοινωνιακό κομμάτι λίγο χωλαίνεις. Κάνε πολλές πρόβες στο καθρέφτη και τηλεφώνησε με αυτοπεποίθηση. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει!!

Βαθμολογία: +4 (Αν όχι, «ρίξ' τα» στον Ανάδρομο Ερμή).

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξύπνα είναι σαββατοκύριακο! Ζήσε, απόλαυσε και ευχαριστήσου τον έρωτα, αφήνοντας την επαγγελματική σου ατζέντα στο συρτάρι του γραφείου. Χειρίσου με τακτ θέματα υγιεινής. Μην πεις προς Θεού στο «πρόσωπο», αν μυρίζει η αναπνοή του: «Θεέ μου κάποιος πέθανε ή δεν έβγαλες τα σκουπίδια;» Η βαθμολογία που θα πρέπει να πάρεις είναι πολύ μεγάλη, αλλά κάτω του μηδενός. Ξέρω όμως ότι τώρα που ενημερώθηκες θα το δουλέψεις.

Βαθμολογία: +1 (+1 πόντο ακόμα για την προσπάθεια που θα κάνεις) +2

ΖΥΓΟΣ: Η γοητεία είναι το δυνατό σου όπλο και θα πρέπει να το χρησιμοποιήσεις αυτό το σαββατοκύριακο για να «σαγηνέψεις» τα θύματά σου. Ένα ερωτικό ταξιδάκι στο εξωτερικό το προλαβαίνεις. Οι έξοδοί σου θα θυμίζουν χολιγουντιανή υπερπαραγωγή και από εσένα θα εξαρτηθεί, εάν θα είναι σαν το «9 ½ εβδομάδες» ή τον «Τιτανικό». Το δικαίωμα στο όνειρο και στο ξεφάντωμα σου ανήκει.

Βαθμολογία: + 4 (γιατί η Σελήνη στον Σκορπιό θέλει από εσένα πιο πολλά! Απαιτητική, τι να πεις...)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφού πλέον λεφτά δεν υπάρχουν τι λες να επιδοθείς αυτό το σαββατοκύριακο στη συνήθεια που έγινε λατρεία και λέγεται σεξ; Θα πρέπει όμως να ορίσεις κάποια στάνταρ και να πας λιγάκι στο «ρελαντί», διότι δεν αποκλείεται μετά την 4η ώρα εξάσκησης το ταίρι σου να φωνάζει σαν τον Κούρκουλο: «Τι κάνετε μωρέ; Σταματήστε το σεξ.. ΟΧΙ άλλο σεξ».

Βαθμολογία: + 3 θα σου έδινα άλλα η Αφροδίτη στον Καρκίνο ανεβάζει τις ερωτικές μετοχές όποτε +4.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν ξεκολλήσεις από το tablet, ίσως ο έρωτας να βρεθεί στο διάβα σου, αν και έχεις «λαλήσει» αφού και σούπερ πρόσωπο να βρεθεί μπροστά σου και να σου πει: «Σε θέλω τώρα δεν αντέχω, δεν βλέπω από τον πόθο» εσύ ενδεχομένως να του χορηγήσεις κολλύριο. Φύγε από τις virtual καταστάσεις και στόχευσε ερωτικά με αληθινά βελάκια.

Βαθμολογία: +3 ή καλύτερα +3.75 να ταιριάζει και με την μυωπία σου!!!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απαλλάξου από τις συνήθειες της καθημερινότητας και επιδόσου σε πράγματα που σου αρέσουν (εκτός της εργασίας, εννοείται). Προτάσεις θα υπάρξουν από το φιλικό και κοινωνικό περιβάλλον αφού όλοι θαυμάζουν πόσο εργατικός/η άλλα και classy φυσιογνωμία είσαι. Είναι αδύνατον αυτό το Σαββατοκύριακο να μην περάσεις καλά. Επικοινωνιακά πρόσεξε πως θα εκφραστείς γιατί με Ερμή ανάδρομο μπορεί να ονομάσεις την ερωτική πράξη ως «Έλα χρυσό μου να σου υπογράψω!».

Βαθμολογία: +2 (γιατί έρχονται και καλύτερες μέρες)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όπως έλεγε και στο τραγούδι του ο Λόισιος ο Διαβασμένος (Lou Reed) «Μέρα Όμορφη». Αισθηματικά αυτές τις ημέρες πετάς και σκορπάς παντού χάδια. Βέβαια το να δώσεις αποκλειστικότητα είναι αδύνατον, αφού είσαι ταγμένος/η στην νεοσυσταθείσα ομάδα «εραστές χωρίς σύνορα». Εσύ θα περάσεις καλά, και οι άλλοι θα βρεθούν στα επείγοντα περιστατικά της καρδιάς.

Βαθμολογία: + 6 (γιατί η γοητεία σου και η «τρελά» σου είναι δυνατός συνδυασμός.)

ΙΧΘΥΕΣ: Η Αφροδίτη στον Καρκίνο κάνει το θαύμα της αφού είσαι σαν τον Πήτερ Παν. Πετάς μια από εδώ κι μια από εκεί. Διαλαλείς την αποκλειστικότητα αλλά μεταξύ μας, τώρα, τις «σκανταλιές» σου τις κάνεις. Κάποια δώρα που θα λάβεις ίσως κρύβουν εκπλήξεις, αφού ο ανάδρομος Ερμής φέρνει πολλά στην επιφάνεια. Έτσι, αν σε λένε για παράδειγμα Μαίρη και δεις μέσα κάρτα με αφιέρωση που να λέει «στην Έλενα με αγάπη, αιωνία πιστός» τότε εύκολα καταλαβαίνεις πως για όλα φταίει ο νονός σου.

Βαθμολογία: + 3 (γιατί μεταξύ του ονείρου και του πραγματικότητας ελλοχεύει η γκάφα.)

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved