Ερωτικό ωροσκόπιο 30/5

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 30/5

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Μια βουτιά μέσα σου για να ανακαλύψεις διάφορα κρυφά στοιχεία της προσωπικής σου ζωής είναι πολύ πιθανή σήμερα, κυρίως από το μεσημέρι και μετά, καθώς κάτι σε τρώει να βρεις το λόγο που έκανες παλιότερα κάποιες επιλογές και που σε οδήγησαν. Πάντως, η νύχτα βγάζει έντονο ερωτισμό που θα σε παρασύρει κι εσένα κι αν κυκλοφορήσεις, σίγουρα θα ελκύσεις και θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις παιχνίδι.
Σε σχέση: Η ερωτική σου διάθεση, είναι μεγάλη γι' αυτό και το σαββατόβραδο με το ταίρι σου θα είναι ιδιαίτερα καυτό. Καλό θα είναι πάντως για να παραμείνει έτσι να αποφύγεις αναφορές και ερωτήσεις για πρώην γιατί θα τροφοδοτήσεις τη ζήλεια σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Με την είσοδο της Σελήνης στον 7ο οίκο σου από το μεσημέρι και μετά τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για σένα. Μπορεί να σου δημιουργηθεί αρχικά μια συναισθηματική φόρτιση ή μια ανικανοποίητη στάση και τίποτα από αυτά που έχεις να μη σου κάνει αλλά μετά θα ισορροπήσεις. Όπως και 'χει πάντως ο προσωπικός σου μαγνητισμός θα είναι έντονος και θα σου ανοίξει ερωτικά πολλές πόρτες. Εσύ το μόνο που έχεις είναι να επιλέξεις.
Σε σχέση: Μπορεί να σε πιάσει μια ανασφάλεια και να σου δημιουργήσει την ανάγκη να εκμαιεύσεις από το ταίρι σου συναισθήματα αγάπης και πίστης για να νιώσεις καλύτερα. Δεν είναι όμως παρά παιχνίδια του μυαλού σου και δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Με τη σύνοδο Ήλιου και Ερμή στο ζώδιό σου θα είσαι αρκετά επικοινωνιακός/η και ανοιχτός σε επαφές και καινούργιες γνωριμίες, αν και στο πίσω μέρος του μυαλού σου θα υπάρχει η αμφιβολία. Επίσης θα σου είναι πιο εύκολο να εκφράσεις όλα όσα νιώθεις για ένα πρόσωπο που ακόμα κι αν δεν ειπωθούν κατευθείαν σε αυτό, θα φροντίσεις να φτάσουν στα αφτιά του μέσω των κατάλληλων ατόμων.
Σε σχέση: Αυτό που σε ενδιαφέρει πάνω απ' όλα σήμερα είναι να βρείτε με το ταίρι σου να συνεννοηθείτε για το τι θα κάνετε γιατί τώρα τελευταία η επικοινωνία σας κάπου χωλαίνει. Πάντως έχε κι εσύ στο νου ότι όσο πιο πολύ απλώνεις την κουβέντα, τόσο πιο δύσκολο είναι να γίνεις κατανοητός/η.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Μέχρι το πρώτο μισό της ημέρας θα απασχοληθείς με θέματα σπιτιού, δουλειές και ψώνια. Από κει και πέρα όμως, η νύχτα θα σου ανήκει και θα περάσεις όσο καλύτερα μπορείς με την παρέα σου. Ενδεχομένως να έχεις και τα τυχερά σου, αφού μπορεί να σε φλερτάρει έντονα ένα άτομο που κι εσένα όμως δε θα αφήσει αδιάφορο/η το μυστηριώδες και ιδιαίτερα σέξι του στυλ.
Σε σχέση: Έντονες ερωτικές στιγμές, γεμάτες πάθος θα περάσεις με το σύντροφό σου ενώ θα προτιμήσεις να μείνετε μόνοι οι δυο σας στο σπίτι, μακριά απ' όλους και όλα και να χαρείτε το βράδυ σας.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: "Συν Αθηνά και χείρα κίνει" λέει το γνωστό ρητό και μάλλον θα πρέπει να το υπακούσεις και να μεθοδεύσεις τα πράγματα στα ερωτικά σου, ώστε να πάνε εκεί που τα θέλεις εσύ. Εστίασε σε ένα συγκεκριμένο στόχο και με την εύνοια του Δία που ακόμα βρίσκεται στο ζώδιό σου, θα μπορέσεις να τα καταφέρεις. Αν δεν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, πρέπει να τις δημιουργήσεις και να μην περιμένεις από την τύχη.
Σε σχέση: Θα βάλεις τα επαγγελματικά σου θέματα στην αναμονή και θα προσπαθήσεις να χαρείς το σαββατόβραδό σου. Σου χρειάζεται χαλάρωση και να απασχοληθείς με κάτι τελείως διαφορετικό και τι καλύτερο από το ταίρι σου;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Θα εκφράσεις με περίσσεια ευκολία όσα κρατάς μέσα σου γιατί έχεις καταλάβει ότι όσο προσπαθείς να τα θάψεις, τόσο σε τρώνε και δε σε αφήνουν να ηρεμήσεις. Αν υποψιάζεσαι ότι ένα άτομο που λέει πολλά και τάζει ακόμα περισσότερα που δεν μπορεί να τα πραγματοποιήσει, τότε καλό θα ήταν να είσαι ευθύς/α απέναντί του και να το ξεκαθαρίσεις μια και καλή για να μη χάνεις το χρόνο σου.
Σε σχέση: Είσαι πολύ προσεκτικός/η στο τι λες και κάνεις στη σχέση σου γιατί δε θέλεις να παρεξηγηθούν οι προθέσεις σου και να δημιουργήσεις προσδοκίες στο σύντροφό σου, ιδίως όταν κι εσύ δεν είσαι απόλυτα σίγουρος/η.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Και που θα φύγει η Σελήνη από το ζώδιό σου, δε θα σου στοιχίσει ιδιαίτερα. Είναι σαν να έκανες ήδη τα ανοίγματά σου και να περνάς τώρα στην επόμενη φάση για να «δέσεις το γλυκό». Παιχνίδι πάντως θα παιχτεί σήμερα το βράδυ, αν βγεις και το φλερτ με ένα άτομο θα σου προκαλέσει ακατάλληλες για ανηλίκους σκέψεις και μάλιστα θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να του αρνηθείς οποιαδήποτε πρόταση, αν και θα προσπαθήσεις....
Σε σχέση: Διώξε τις ανασφάλειές σου και την τάση σου να ελέγξεις το ταίρι σου και προσπάθησες να περάσεις τη νύχτα αφοσιωμένος/η μόνο στα συναισθήματα που λαμβάνεις και προσφέρεις κάνοντάς τη αρκετά ερωτική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη από το μεσημέρι μπαίνει στο ζώδιό σου και η ανάγκη σου να βρεις αυτό το άτομο που θα σε ξεσηκώσει και θα ζήσεις έντονες εμπειρίες μαζί του είναι πολύ μεγάλη τόσο που, όπου κι αν πας, θα παρατηρείς και θα καταγράφεις τα πρόσωπα γύρω σου για να το ανακαλύψεις. Η έλξη που θα ασκείς θα είναι τέτοια που θα τραβά τα βλέμματα πάνω σου χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, κάτι που βέβαια βοηθά κατά πολύ το έργο σου.
Σε σχέση: Είσαι στα πάνω σου και δε θέλεις να χαλάσεις καθόλου τη διάθεσή σου με τα μικροθέματα της καθημερινότητας γι' αυτό δε θα ασχοληθείς μαζί τους, παρά μόνο με το σύντροφό σου και πως θα περάσετε καλύτερα το βράδυ σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Η αρχική σου διάθεση ήταν να μείνεις κλεισμένος/η στο σπίτι σου και να μην πας πουθενά ούτε να μιλήσεις σε κανένα, μετά όμως και από πιέσεις φίλων σου θα αρχίσει να αλλάζει και θα πας μαζί τους για να ξεφύγεις λίγο από τις σκέψεις που σε ταλαιπωρούν για ένα άτομο που σου αρέσει πολύ και προσπαθείς να το κερδίσεις. Θα γελάσεις, θα το διασκεδάσεις και πάνω απ' όλα θα ξεχαστείς.
Σε σχέση: Το ταίρι σου θα καταφέρει να σε κάνει να χαλαρώσεις και να δεις τα πράγματα τελείως διαφορετικά για ένα θέμα που σε παιδεύει. Άλλωστε είναι Σάββατο και μέχρι τη Δευτέρα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, οπότε καλό θα ήταν να το αφήσεις στην άκρη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Όσο περνάει η μέρα θα παίρνεις τα πάνω σου, ίσως και με τη βοήθεια κάποιων πολύ καλών σου φίλων και έτσι το βράδυ μάλλον θα το ρίξεις έξω για να μη σκέφτεσαι και να ξεκολλήσεις από κάποιο άτομο που θέλεις πολύ και πιθανόν δεν το έχεις. Το θέμα είναι αν θα παραμείνεις εκεί ή θα κάνεις ένα βήμα και θα προχωρήσεις παρακάτω και σήμερα θα σου δοθούν οι ευκαιρίες για να το κάνεις, αν αυτό επιδιώξεις.
Σε σχέση: Ίσως σήμερα θελήσεις να έρθεις συναισθηματικά πολύ κοντά με το ταίρι σου γιατί νιώθεις ότι η καθημερινότητα σας έχει απομακρύνει και γι' αυτό θα βγάλεις μια πολύ ζεστή και τελείως διαφορετική πλευρά απ' αυτή που είχες μέχρι πρότινος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Προσπαθείς να διατηρήσεις την ανάλαφρη στάση σου και να μη δώσεις βάση σε σκέψεις και καταστάσεις που σε κολλούν πίσω γι' αυτό ακόμα κι αν δυσκολεύεσαι, θα πάρεις πρωτοβουλίες στα ερωτικά σου και θα αρχίσεις να βγαίνεις σιγά-σιγά και πάλι μπροστά με περισσότερες αξιώσεις, κυρίως από ένα άτομο που τον τελευταίο καιρό η επαφή σας παρουσιάζει κάποια προβλήματα ή υπάρχει απόσταση.
Σε σχέση: Ενδεχομένως να χρειαστεί να ασχοληθείτε με το ταίρι σου με ένα οικογενειακό θέμα που θα προκύψει σήμερα και να σας φάει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, κάτι που θα σε αναγκάσει να αλλάξεις και τα σχέδια που είχες για ένα όμορφο βράδυ.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Θα αναγκαστείς να ερευνήσεις παραπάνω κάποιες πληροφορίες που θα μάθεις σήμερα για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αφού είτε θα προκαλέσουν την περιέργειά σου, είτε δεν εμπιστεύεσαι τα άτομα που στις μετέφεραν. Όμως επειδή ακόμα κι αν δεν το θέλεις σε επηρεάζουν συναισθηματικά, καλό θα ήταν να απομακρυνθείς από κοντά τους και να σκεφτείς μόνος/η πως θα τις χειριστείς.
Σε σχέση: Πολλά μπορεί να ειπωθούν σήμερα από το σύντροφό σου που δεν θα είναι ούτε προσωπικά, ούτε κι ιδιαίτερα σοβαρά, οπότε καλό θα ήταν να μη δώσεις παραπάνω σημασία γιατί θα δημιουργηθεί ένταση, χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved