Ερωτικό ωροσκόπιο 29/5

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 29/5

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η εργάσιμη τελειώνει με αρκετή ενέργεια και διάθεση για δράση μιας και η Σελήνη είναι ακόμα στον 7ο οίκο σου, όμως τα παρατράγουδα δε θα εκλείψουν και ίσως σου χαλάσουν την όρεξη να βγεις. Αν, δε, έχεις κανονίσει συνάντηση με ένα πρόσωπο που κάτι πάει να γίνει ίσως αναβληθεί ή στραβώσει τελείως. Καλύτερα λοιπόν να προφασιστείς εσύ μια δικαιολογία και να τη μεταθέσεις για άλλη μέρα που θα σου προσφέρει ευνοϊκότερες προοπτικές.
Σε σχέση: Άλλα λέει η θεια μου αλλά ακούν τα αφτιά μου θα είστε σήμερα με το ταίρι σου και η ασυνεννοησία σας μπορεί να κτυπήσει να ευαίσθητα νεύρα σου. Υπομονή και επανάληψη! Είναι η καλύτερη λύση.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Mια δόση μελαγχολίας ίσως σε χτυπήσει σήμερα, καθώς άλλη εικόνα είχες φτιάξει στη φαντασία σου για ένα άτομο κι αλλιώς φαίνεται να είναι ή έτσι νομίζεις εσύ γιατί υπάρχει περίπτωση να είναι ένα παιχνίδι του καχύποπτου μυαλού σου και τίποτα από όσα σκέφτεσαι να μην ισχύει. Καλό θα ήταν να μην χαλιέσαι και να ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου κι όχι τη λογική σου.
Σε σχέση: Ένα οικονομικό μπέρδεμα θα αναστατώσει τη σχέση σου και θα ψάχνετε να βρείτε από πού έχει προκύψει αλλά το πιο πιθανό είναι να μη βγάλετε άκρη όσο κι αν προσπαθήσετε. Αφήστε το για την ώρα και το ξαναπιάνετε μια άλλη μέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Ο Ερμής στο ζώδιό σου τετραγωνίζεται με τον Ποσειδώνα και το μόνο που μπορείς να σκεφτείς είναι ότι δε σου έφταναν τα δικά σου, ήρθαν κι από την Πέργαμο. Στο μυαλό σου αλλά και στην προσωπική σου ζωή επικρατεί ένα χάος και δεν ξέρεις από πού να πιαστείς για να βγεις. Όλα σου φαίνονται ρευστά κι ακόμα και ένα άτομο που φαινόταν ότι κάτι πάει να γίνει μεταξύ σας, ξαφνικά τώρα μπορεί να στα γυρίζει ή να εξαφανιστεί... Ψυχραιμία!
Σε σχέση: Σήμερα η επικοινωνία με το ταίρι σου δυσλειτουργεί ενώ παρεξηγήσεις και παρερμηνείες δεν σου αφήνουν ούτε μια σταλιά ηρεμίας, αφού αναγκάζεσαι να επαναλαμβάνεις διαρκώς πράγματα και να δίνεις εξηγήσεις που μάλλον δεν επαρκούν ή δεν είναι κατανοητές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Επειδή έχεις διαίσθηση, ως ζώδιο του νερού, καλό θα ήταν σήμερα να την ενεργοποιήσεις για να οδηγηθείς στα σωστά συμπεράσματα που αφορούν σε ένα άτομο που σου αρέσει και μη βασιστείς στα λόγια τρίτων που ενδεχομένως το μόνο που θα κάνουν είναι να σε μπερδέψουν ή να σε παραπλανήσουν, ηθελημένα ή αθέλητα. Άσε την καρδιά σου ελεύθερη να αναλάβει αυτή δράση.
Σε σχέση: Ίσως σήμερα αισθανθείς ότι καπελώνεσαι από τον σύντροφό σου και παίρνονται αποφάσεις ερήμην σου, κάτι που συναισθηματικά θα σε ρίξει αλλά επειδή δε θα έχεις καμία όρεξη να κοντραριστείς μαζί του, θα κρατήσεις τη γνώμη σου για τον εαυτό σου.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε βοηθήσει να περάσεις την εικόνα που θέλεις σε ένα άτομο που σου αρέσει, βγάζοντας μια αρκετά ήρεμη αλλά και γενναιόδωρη συμπεριφορά, υλικά και συναισθηματικά. Αντίστοιχα, θα αποκρύψεις εγωκεντρικά ή αρχηγικά σου στοιχεία με ευκολία και έτσι θα καταφέρεις να κερδίσεις το ενδιαφέρον του. Αν επιχειρήσεις το εντελώς ανάποδο όμως, θα το χάσεις.
Σε σχέση: Υπάρχει μια γαλήνη μέσα σου κι ίσως γι' αυτό δε θα θέλεις να τη διαταράξεις με διάφορα θέματα οικονομικής κυρίως φύσεως που μπορεί να προκύψουν και θα προσπαθήσεις να μεταφέρεις αυτή την ψυχολογία και στο ταίρι σου που δείχνει ανήσυχο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να ζοριστείς σήμερα γιατί σου είναι δύσκολο ως λογικό ον να αποδεχτείς ότι σε ζητήματα καρδιάς δεν μπορείς να παρέμβεις ή να εφαρμόσεις ένα σύστημα, προκειμένου να βγεις νικητής. Με τη συνεχή παρουσία όμως του Ποσειδώνα στον 7ο οίκο σου θα έπρεπε κάποια στιγμή για το δικό σου καλό, να χαλαρώσεις και να μην στέκεσαι στις λεπτομέρειες αλλά στο τι συναισθήματα σου προκαλεί ένα άτομο.
Σε σχέση: Δεν θα είναι εύκολο σήμερα να συνεννοηθείς με το σύντροφό σου και θα νιώσεις ότι απέχετε μίλια μακριά στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα πράγματα που αν το δεις από τη λογική πλευρά μάλλον έχεις δίκιο αλλά ίσως είναι κι αυτό που σας ενώνει, καθώς πάντα θα σου παρουσιάζεται και μια άλλη οπτική μέσω αυτού.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις ανάγκη να ακούσεις όμορφα λόγια και να νιώσεις όμορφα συναισθήματα μιας και η Σελήνη είναι ακόμα στο ζώδιό σου αλλά επειδή η μέρα είναι πονηρή, φρόντισε να διατηρείς τις επιφυλάξεις σου και μην πέσεις «θύμα» του έρωτα αγοράζοντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες από ένα αρκετά γοητευτικό αλλά ίσως και πονηρό άτομο που θέλει να σε κερδίσει. Μη δένεις τίποτα κόμπο.
Σε σχέση:
Καλά θα κάνεις στη σχέση σου να είσαι μόνο εσύ και ο σύντροφός σου και να αφήνεις απέξω τρίτα άτομα που με το ένα ή τον άλλο τρόπο μπορεί να επηρεάζουν την εξέλιξή της ή τις αποφάσεις σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Αν σήμερα περιμένεις να ακούσεις σταράτες κουβέντες από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μάλλον άδικα θα χάσεις το χρόνο σου κι όσο κι αν το πιέσεις θα βρει τρόπο να ξεφύγει. Επειδή είσαι και δύσπιστος/η, είναι πιθανό να αρχίσεις να σκέφτεσαι τα χειρότερα. Μπορεί να έχεις δίκιο, μπορεί και όχι αλλά καλό θα ήταν μη βιαστείς να το καταδικάσεις, αν δεν διαλευκάνεις την κατάσταση, αν και αυτό δε θα το καταφέρεις σήμερα.
Σε σχέση: Η μέρα είναι κατάλληλη για ρομαντικές καταστάσεις και φουλ συναίσθημα γι' αυτό φρόντισε να την απολαύσεις με το ταίρι σου, απωθώντας τις αρνητικές σκέψεις που συχνά σε κυριεύουν και σου χαλάνε τη διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Επηρεάζεσαι από το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα σήμερα και τα πράγματα με ένα άτομο που γνώρισες πρόσφατα σου φαίνεται ότι λοξοδρομούν και δεν πάνε εκεί που τα θέλεις. Πριν αρχίσεις να αναρωτιέσαι μήπως έκανες εσύ κάτι, σκέψου μήπως απλά βιάζεσαι και τίποτα από αυτά που φαντάζεσαι δεν ισχύει. Κράτησε την επαφή σας δε ένα πιο χαλαρό επίπεδο και δώσε του λίγο χρόνο. Σιγά- σιγά θα γίνουν πιο ξεκάθαρα όλα και θα δεις τι θα κάνεις.
Σε σχέση: Ενδεχομένως να σου ξεφύγει κάτι στο ταίρι σου που μάλλον θα το εκλάβει τελείως προσωπικά και θα το πειράξει κι ίσως νιώσει παραγκωνισμένος. Μην προσπαθήσεις να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους σήμερα γιατί θα τα κάνεις χειρότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Είναι γνωστή η αντιπάθειά σου για τις θολές και ασαφείς καταστάσεις καθώς επίσης και ότι η λογική σου δε σε αφήνει να πιστέψεις σε θαύματα γι' αυτό και σήμερα θα είσαι πολύ καχύποπτος/η και γεμάτος/η αμφιβολίες για κάτι που θα ακούσεις ή θα μάθεις που αφορά σε ένα άτομο που θέλεις. Ακόμα κι αν μέσα σου πάρεις θάρρος και αφεθείς να κάνεις όνειρα, σύντομα θα φρενάρεις τον εαυτό σου, από φόβο μην προσγειωθείς ανώμαλα.
Σε σχέση: Δεν είσαι στα πολύ καλά σου σήμερα καθώς διαισθάνεσαι ότι κάτι σου κρύβουν ή σου λένε ψέματα στη δουλειά και γι' αυτό θα κλειστείς στον εαυτό σου και δε θα θέλεις να βρεθείς ή να το συζητήσεις ούτε με το ταίρι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Η αλήθεια θα ανακατευτεί με το ψέμα και η φαντασία με την πραγματικότητα και δε θα ξέρεις που σταματάει το ένα και που αρχίζει το άλλο. Έχεις μια τελείως αλλοιωμένη εικόνα για ένα άτομο που φαίνεται ότι σε ελκύει πολύ κι είναι πιθανό να του προσδίδεις αξίες που δεν έχει γι' αυτό καλό θα ήταν πριν κάνεις το οτιδήποτε, να περιμένεις να διαπιστώσεις τι ισχύει απ' όλα αυτά και τι όχι.
Σε σχέση: Ίσως σήμερα φάσκεις και αντιφάσκεις στο ταίρι σου αλλά δεν θα το κάνεις επίτηδες, απλά και εσύ δεν έχεις καταλήξει κάπου συγκεκριμένα. Αν σε πιέσει να πάρεις θέση, τουλάχιστον άσε μια πόρτα ανοιχτή.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Ο μόνος άνθρωπος που σήμερα δε θα έχει πρόβλημα θα είσαι εσύ, αφού το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα ενισχύει τη φαντασία, τη διαίσθησή σου και τη ρομαντική σου διάθεση. Για άλλους ίσως φαίνεσαι ότι κυνηγάς χίμαιρες, κυρίως σε έναν έρωτα, για σένα όμως τίποτα δεν είναι ανέφικτο, αν πιστέψεις ότι μπορεί να γίνει κι αυτό είναι που θα κρατήσει ζωντανή την ελπίδα σου. Πάντως, δεν αποκλείεται να είσαι εσύ αυτός/η που θα επιβεβαιωθεί στο τέλος.
Σε σχέση: Άσε την καρδιά σου να μιλήσει κι όχι το στόμα σου σήμερα. Έχεις το ταλέντο να περνάς αυτά που θέλεις και χωρίς λόγια κι είναι η κατάλληλη μέρα να έρθεις πολύ κοντά με το ταίρι σου και να του δείξεις τι αισθάνεσαι.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved