Ερωτικό ωροσκόπιο 27/5

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 27/5

Κριός
Ελεύθερος/η:
Γκρίνια, μουρμούρα, μιζέρια, γενικά όλα θα σου φταίνε σήμερα και με το παραμικρό θα εκνευρίζεσαι. Το μυαλό σου είναι καρφωμένο σε ένα άτομο που θέλεις πολύ κι αυτό μάλλον είναι η κύρια αιτία της κακοδιαθεσίας σου αλλά, αντί να τρώγεσαι και να τα βάζεις με την τύχη σου ή ξεπέρασέ το και πήγαινε παρακάτω ή οργανώσου για να το κατακτήσεις.
Σε σχέση:
Δε θέλεις και πολλά σήμερα για να τσακωθείς, καθώς το πρόγραμμά σου είναι φορτωμένο κι η πίεση που δέχεσαι μεγάλη αλλά καλό θα ήταν να μην ξεσπάσεις στο ταίρι σου.

Ταύρος
Ελεύθερος/η: «Όποιος βιάζεται σκοντάφτει» λέει η παροιμία και θα ήταν φρόνιμο από την πλευρά σου να μην την ξεχάσεις σήμερα γιατί ενδέχεται η ανυπομονησία και η απερισκεψία της στιγμής να σε φέρει σε δύσκολη θέση με ένα άτομο που σου αρέσει. Η σύνοδος Ερμή – Άρη μπορεί να σε σπρώχνει σε παρορμητικές ενέργειες αλλά εσύ πρέπει να αντισταθείς και να κρατήσεις το δικό σου τέμπο.
Σε σχέση: Το να παρασυρθείς από το σύντροφό σου σήμερα και να κάνεις μια αγορά, έστω κι αν κρίνεται απαραίτητη, δεν είναι και το πιο σοφό πράγμα. Καλύτερα να περιμένετε λίγο ακόμα γιατί μπορεί να ξοδέψετε αρκετά χρήματα και να μη σας κρατήσει στο τέλος.

Δίδυμοι
Ελεύθερος/η: Η σύνοδος του Άρη με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σου σε βάζει σε εγρήγορση και θέλεις να πραγματοποιήσεις όλα όσα έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό για τα ερωτικά σου. Όμως οι αποφάσεις που θα πάρεις ενδέχεται να είναι εν βρασμώ και αργά ή γρήγορα να τις αναθεωρήσεις. Τουλάχιστον, αν είναι να βγάλεις πράγματα από μέσα σου σε ένα πρόσωπο που θέλεις, καλύτερα να γίνει τόσο όσο για να μην εκτεθείς.
Σε σχέση: Ίσως με το ταίρι σου κάνετε κάποιες μετατροπές στο σπίτι για εξοικονόμηση χώρου, επειδή όμως υπάρχει ο κίνδυνος να γίνουν ζημιές, να είστε προσεκτικοί και να μη βιάζεστε. Κυρίως, συζητήστε τες πρώτα να μην τσακωθείτε για ψύλλου πήδημα.

Καρκίνος
Ελεύθερος/η: Πάνω που πήγαινες να ηρεμήσεις και να ξεχαστείς, σήμερα θα αναστατωθείς ψυχολογικά από ένα γεγονός ή μια σκέψη που θα καρφωθεί στο μυαλό σου και θα ξαναμπείς μπροστά. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και την σκέψη σου καθαρή και μην προτρέχεις να βγάλεις συμπεράσματα για ένα άτομο που ενδιαφέρεσαι, αν δεν βεβαιωθείς.
Σε σχέση: Θέλεις να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες που σε αγχώνουν, αλλά στην παρούσα φάση δεν είναι και τόσο εύκολο γι' αυτό θα ζητήσεις τη βοήθεια του συντρόφου σου για να βρείτε μαζί μια λύση.

Λέων
Ελεύθερος/η: Το έντονο ταμπεραμέντο σου μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες σήμερα, καθώς η μέρα σε ωθεί να τελειώνεις με μια ερωτική σου υπόθεση που σε βασανίζει καιρό. Ίσως παρασυρθείς κιόλας από το φλερτ ενός ατόμου και να υπερβάλλεις είτε σε συμπεριφορά είτε στο να αναφέρεις προσωπικές σου λεπτομέρειες που δεν είναι απαραίτητες. Γι' αυτό φρόντισε να συγκρατηθείς.
Σε σχέση: Το να πετάξεις κάτι στο σύντροφό σου σήμερα που δεν το εννοείς είναι πολύ πιθανό αλλά καλό θα ήταν να ζητήσεις συγγνώμη, παρά να προσπαθήσεις να το μαζέψεις γιατί θα κάνεις τα πράγματα χειρότερα.

Παρθένος
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και σήμερα και είναι λογικό να ενισχύει τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου στο έπακρο αλλά και να σε βάλει σε διαδικασία να γίνεις πιο επίμονος/η και στοχευμένος/η στο να πετύχεις το καλύτερο, τόσο για τον εαυτό σου όσο και την ερωτική σου ζωή. Θα παρακινηθείς να αλλάξεις τη στάση σου τελείως και να μην είσαι ανεκτικός/η ενώ μια ξαφνική ιδέα για αλλαγή στην εμφάνισή σου είναι πολύ πιθανή.
Σε σχέση: Θα κάνεις αρκετά πράγματα, προκειμένου να ηρεμήσει το κεφάλι σου και να μην τα έχεις έγνοια. Μόλις ολοκληρώσεις ό, τι είχες στο μυαλό σου, θα αφιερώσεις τον ελεύθερο χρόνο σου στο ταίρι σου και θα πάτε κάπου το βράδυ ή θα χαρείτε ο ένας τη συντροφιά του άλλου.

Ζυγός
Ελεύθερος/η: Δεν γίνεται να κάνεις πλάνο για το πώς θα κινηθείς με ένα άτομο που σου αρέσει και καλό θα ήταν να είσαι πιο ανοιχτόμυαλος/η και να μην κολλάς σε λεπτομέρειες που σου προκαλούν περισσότερο μπέρδεμα. Πάντως επειδή η συμπεριφορά σου θα είναι κάπως απότομη και μακριά από την διπλωματία που σε διακρίνει, καλό θα ήταν να μην πεις πολλά σήμερα και να περιμένεις τις εξελίξεις.
Σε σχέση: Η εκτόνωση της ενέργειας στην καθημερινότητά σου, θα βοηθήσει και τη σχέση σου γιατί αν δε βρεις ένα τρόπο να ξεσπάς, θα υπάρχουν κόντρες και εντάσεις με το ταίρι σου και σήμερα είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αρκετές.

Σκορπιός
Ελεύθερος/η: Μην αφήσεις τις επιθυμίες σου να σε παρασύρουν και να σε πιέσουν σε κινήσεις βιαστικές, λες και θα χάσεις το τρένο με ένα άτομο που θέλεις. Σκέψου καλά, κάνε ένα σχέδιο στο μυαλό σου και μετά ενεργοποιήσου γιατί η ένταση των συναισθημάτων σου μπορεί να το φοβίσει. Πάντως καλό θα ήταν, αν θέλεις να το κερδίσεις, να ανοίξεις κι εσύ κάποια χαρτιά σου για να μπορέσεις να πάρεις περισσότερες πληροφορίες γι' αυτό.
Σε σχέση: Σήμερα αυτό που θέλεις πάνω απ' όλα είναι ηρεμία και ξεκούραση αλλά θα είναι λίγο δύσκολο να τη βρεις γιατί τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου θα είστε πολύ μυγιάγγιχτοι και με το παραμικρό μπορεί να διαφωνείτε.

Τοξότης
Ελεύθερος/η: Πολύ τσιτωμένος/η θα είσαι σήμερα και θα θέλεις να κάνεις πράγματα για να σπρώξεις λίγο περισσότερο την ερωτική σου ζωή γιατί θα νιώσεις ότι έχει πιάσει μούχλα. Το να δράσεις όμως απερίσκεπτα και πάνω στον ενθουσιασμό σου δε θα σου φέρει το αποτέλεσμα που επιδιώκεις. Το καλό θα ήταν να βαδίσεις προσεκτικά, χωρίς να καταφύγεις σε στρατηγικές και σχέδια γιατί δεν είναι του χαρακτήρα σου αλλά βλέποντας και κάνοντας.
Σε σχέση: Με τη σύνοδο Ερμή - Άρη στον 7ο οίκο σου καλό θα ήταν να συζητήσετε με το σύντροφό σου ό, τι σχεδιάζεις και να μην πάρεις πρωτοβουλίες γιατί η μεγάλη σου σιγουριά τελικά μπορεί να σε φέρει σε δυσχερή θέση. Ζήτα τη γνώμη του, συναποφασίστε και μην πυροδοτείς καταστάσεις.

Αιγόκερως
Ελεύθερος/η: Καλό θα ήταν να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό, όσο κι αν έχεις βαρεθεί και δεν αντέχεις την υποκρισία ή το ψέμα γιατί αυτά που θα μάθεις για ένα άτομο που σε ενδιαφέρει θα είναι πολύ περισσότερα. Άσε να βγουν όσα είναι στην επιφάνεια για να μαζέψεις περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες και μετά θα βρεις τον τρόπο το πώς να τις εκμεταλλευτείς προς όφελός σου.
Σε σχέση: Θα υπάρξει μια ένταση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου που μέσα όμως από αυτή θα ειπωθούν και κάποιες αλήθειες αρκετά απελευθερωτικές και για τους δύο.

Υδροχόος
Ελεύθερος/η: Επειδή είσαι χύμα σαν άτομο και δεν θέλεις να περιορίζεσαι ίσως σήμερα πεις ή κάνεις πράγματα χωρίς να τα πολυσκεφτείς που θα φέρουν εσένα ή το άτομο που σου αρέσει σε άβολη θέση. Καλή είναι η ωμή αλήθεια αλλά καμιά φορά καλύτερη είναι η διπλωματία για να μπορέσεις να κερδίσεις αυτά που θέλεις στα ερωτικά σου. Έτσι κι εσύ θα πεις ό, τι θέλεις αλλά με έμμεσο τρόπο και θα γίνουν πιο εύκολα αποδεκτά.
Σε σχέση: Είσαι πρόθυμος/η να βελτιώσεις τη σχέση σου, αλλά καλό θα ήταν να ακούσεις και το ταίρι σου και να μην δράσεις αυτόνομα, χωρίς να το συζητήσεις μαζί του γιατί παρουσιαστούν κι άλλες προοπτικές που δεν τις είχες φανταστεί.

Ιχθύες
Ελεύθερος/η: Ένα καινούργιο άτομο που έχει μπει στη ζωή σου ενδεχομένως να σε πιέσει ψυχολογικά σήμερα γιατί θέλει να σου αποσπάσει μια θετική απάντηση αλλά δεν είσαι έτοιμος/η για να τη δώσεις, καθώς συναισθηματικά ακόμα αμφιβάλλεις. Καλό θα ήταν να κρατήσεις σθεναρή αντίσταση μέχρι να σιγουρευτείς και μην το αφήσεις να σε παρασύρει σε μια κατάσταση που δεν επιθυμείς να βιώσεις.
Σε σχέση: Με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου, καλείσαι να βάλεις το λιθαράκι σου στη σχέση σου με ανάλογες κινήσεις και πρωτοβουλίες. Αλλά επειδή τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο τα φαντάζεσαι καλό θα ήταν να είσαι πιο προσεκτικός/η και με τα θέλω του συντρόφου σου.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved