Ερωτικό ωροσκόπιο 12/5

Πώς θα επηρεάσει ο Άρης στους Διδύμους τα ερωτικά σου;

Ερωτικό ωροσκόπιο 12/5

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Δεν αποκλείεται ο Άρης στους Διδύμους που κάνει σήμερα την εμφάνισή του και θα παραμείνει μέχρι τα τέλη σχεδόν του άλλου μήνα, να προκαλέσει προστριβές με το συγγενικό σου περιβάλλον, βλάβες στον τεχνικό σου εξοπλισμό ή στο μέσο μεταφοράς σου αλλά και προβλήματα και εντάσεις στην επικοινωνία σου. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα βέβαια ένας μεγάλος έρωτας να ξεκινήσει από ένα καυγά ή μεγάλη διαφωνία αλλά καλό είναι όσο μπορείς να ελέγχεις τις εξάρσεις σου.
Σε σχέση: Ιδέες θα έχεις πολλές και μάλιστα αρκετά έξυπνες για να βελτιώσεις την καθημερινότητα με το ταίρι σου, το θέμα είναι αν θα συμφωνεί κι αυτό ή κατά κάποιο τρόπο θα του τις επιβάλλεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Ο Άρης αποχαιρέτησε το ζώδιό σου και από σήμερα τα θέματά σου μεταφέρονται από τις σχέσεις στα ερωτικά και τα οικονομικά. Βέβαια, γίνεσαι πολύ πιο δραστήριος/α στο συγκεκριμένο τομέα και για το προσεχές διάστημα θα επιχειρήσεις να κερδίσεις ένα πρόσωπο που θα σε ελκύσει, χρησιμοποιώντας μεγαλύτερη ευελιξία και πονηριά, όμως υπάρχει περίπτωση να πρόκειται για πυροτέχνημα και μετά να σου φύγει το ενδιαφέρον.
Σε σχέση: Δε θα προλαβαίνεις να ζεστάνεις τα χρήματα στην τσέπη σου κι αμέσως θα αναγκάζεσαι να τα δώσεις, κάτι που θα δοκιμάσει την υπομονή και την ψυχραιμία σου αλλά και την ηρεμία της σχέσης σου, αφού συχνά πυκνά τα έξοδα θα είναι αιτία καυγά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Με τον Άρη να μπαίνει στο ζώδιό σου από νωρίς το πρωί, αποχαιρέτα την ηρεμία. Σαν τη σβούρα θα γυρνάς συνεχώς και υπό την επήρεια της ισχυρής δόσης ενέργειας που θα σε ωθεί, θα ασχοληθείς περισσότερο με τα ερωτικά σου. Η ασυνεννοησία και οι παρεξηγήσεις όμως κάνουν δύσκολη την επίτευξη μιας σχέσης, οπότε το «φύγε εσύ, έλα εσύ» θα είναι το πιο συχνό φαινόμενο. Τουλάχιστον θα υπάρχει εναλλαγή και δε θα βαριέσαι.
Σε σχέση: Από τη μια ο Άρης, από απέναντι ο Κρόνος, τουλάχιστον εσύ του πρώτου δεκαημέρου θα ζοριστείς αρκετά στη σχέση σου. Γενικά, προστριβές και έντονες διαφωνίες που θα υπάρχουν ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, μπορούν να μετριαστούν αν χρησιμοποιήσεις την ευελιξία σου και φυσικά... το σεξ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Ο Άρης στους Διδύμους σου φέρνει μια ψυχολογική αναστάτωση που θα προκαλεί έντονα νεύρα και ξεσπάσματα. Οι αποφάσεις σου θα είναι βεβιασμένες και παρμένες υπό συναισθηματικό βάρος γι' αυτό συχνά θα μετανιώνεις αλλά θα είναι δύσκολο να πάρεις πίσω λόγια και συμπεριφορές. Το ίδιο ισχύει και για τα ερωτικά σου ενώ οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός/η αν είσαι ή γίνεις το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση γιατί θα μαθευτεί.
Σε σχέση: Τα συναισθήματα θα αρχίσουν να σε πνίγουν κι ίσως αρχίσεις να βγάζεις γκρίνιες και παράπονα και να μην μένεις με τίποτα ικανοποιημένος/η, κουράζοντας αρκετά το σύντροφό σου.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Οι φιλικές σου σχέσεις μπαίνουν σε μια περίοδο αρκετά τεταμένη με κόντρες και φιλιώματα, ανταγωνισμούς και διαμάχες. Το κακό είναι ότι δε θα μπορείς και να περιοριστείς στο χώρο σου, αφού δε θα σε χωράει, ώστε να αποφύγεις κάποια από αυτά. Ενδεχομένως να διαψευστείς ή να απομυθοποιήσεις ένα πρόσωπο που σου άρεσε πολύ γιατί θα δεις μια άλλη του πλευρά που δε θα σου αρέσει καθόλου και θα διακόψεις κάθε επαφή.
Σε σχέση: Είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσεις από μια ομάδα ή κάπου που μετέχεις, είτε ηθελημένα είτε γιατί θα τσακωθείς και θα σε επηρεάσει αρκετά και κατ' επέκταση τη σχέση σου, επιδιώκοντας με λανθασμένο τρόπο την προσοχή του συντρόφου σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Καλό θα ήταν να είσαι επιφυλακτικός/η με τα πολλά λόγια κι όσα περισσότερα ακούς, τόσο να «κουμπώνεσαι» με ένα άτομο που θα σε πλευρίσει ερωτικά και μπορεί να σου τάξει διάφορα για να σε καταφέρει. Ακόμα και μια επαγγελματική προσφορά ή πρόταση ενδεχομένως να σου κοστίσει σε χρόνο και επιπλέον δουλειά αλλά χρήματα μάλλον δε θα πάρεις, αν δεν το φτάσεις στα άκρα, οπότε απόφυγε να μπλεχτείς.
Σε σχέση: Θα προσπαθήσεις να κάνεις ό, τι μπορείς για να κρατήσεις την ψυχραιμία σου αλλά δε θα είναι πάντα εύκολο γιατί και στη σχέση σου θα υπάρχει αρκετή ένταση εξαιτίας διαφόρων επαγγελματικών προβλημάτων που θα προκύψουν.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου με ποια άτομα έρχεσαι κοντά και αποκτάς επαφή γιατί εξωτερικά ίσως σε ελκύουν αρκετά, όμως άλλο η εικόνα κι άλλο το τι είναι στην πραγματικότητα. Μη βασιστείς μόνο στο φαίνεσθαι γιατί θα πάρεις αποφάσεις που δεν θα σου φέρουν το αποτέλεσμα που επιθυμείς και μετά θα τρέχεις να περισώσεις ό, τι μπορείς.
Σε σχέση: Πολύ τρέξιμο επιφυλάσσει αυτή η περίοδος με χαρτιά που πρέπει να μαζέψεις, ουρές που πρέπει να περιμένεις κι ατέλειωτα πήγαινε- έλα, οπότε η κούραση θα είναι μεγάλη και δε θα έχεις διάθεση να πας οπουδήποτε με το ταίρι σου κι αν το κάνεις, θα είναι για λίγο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Μπορεί να είσαι λιγομίλητος/η αλλά αυτή την περίοδο θα αντιληφθείς ότι, προκειμένου να κάνεις νέες ερωτικές γνωριμίες, θα πρέπει να μιλάς περισσότερο και να γίνεις πιο προσεγγίσιμος/η. Στο νου σου, όμως, δεν έχεις το να κάνεις μια μόνιμη σχέση αλλά να παίξεις και να απολαύσεις νέες εμπειρίες, οπότε γίνεσαι ο Νο1 κίνδυνος ορισμένων ατόμων που επιδιώκουν τη δέσμευση.
Σε σχέση: Θα βρεις ένα σχέδιο για να μπορέσεις να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, ώστε να αντεπεξέλθεις σε κάποιες οικονομικές σου υποχρεώσεις αλλά είναι πιθανό ο σύντροφός σου να μη συμφωνεί μαζί σου γιατί θα λείπεις αρκετά από το σπίτι και θεωρεί ότι πρέπει να ψάξετε να βρείτε μια καλύτερη εναλλακτική.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Με τον Άρη στον 7ο οίκο σου είσαι πολύ εκδηλωτικός/η και εκφράζεις τη γνώμη σου με περίσσιο θάρρος, χωρίς να σκεφτείς πολύ τι αντίκτυπο θα έχει, με αποτέλεσμα άλλοτε να εκτιμάται η ειλικρίνειά σου και άλλοτε να γίνεσαι αντιπαθής από τους λάτρεις των δημοσίων σχέσεων. Ειδικά στα ερωτικά σου, θα είσαι πολύ άστατος/η, αλλάζοντας συχνά το αντικείμενο του ενδιαφέροντός σου και δε θα έχεις καμία πρόθεση να σταθείς σε κάποιο συγκεκριμένο άτομο.
Σε σχέση: Η εμπιστοσύνη σου ενδέχεται να κλονιστεί αυτόν τον καιρό εξαιτίας κάποιας ενέργειας ενός συνεργάτη σου και θα ωθηθείς σε ένα ξεκαθάρισμα. Και με το ταίρι σου όμως θα είσαι λίγο απότομος/η και ανυπόμονος/η κι ενδεχομένως αυτό να του προκαλέσει πολύ πίεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Καλό θα ήταν να κινηθείς πλαγίως στα εργασιακά σου και να καταπιείς τα νεύρα ή τον εκνευρισμό σου γιατί έτοιμος/η θα είσαι να εκραγείς και να διαλύσεις όλα όσα με κόπο έχεις κτίσει. Αν δεν μπορείς να αρχίσεις γυμναστική, προσπάθησε τουλάχιστον να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στον ερωτικό τομέα για να βγάζεις ένα μεγάλο κομμάτι της υπερδιέγερσής σου γιατί αν είσαι εκεί δραστήριος/α, τότε μια χαρά θα εκτονώνεσαι.
Σε σχέση: Γίνεσαι στόχος για κάποια άτομα στη δουλειά σου και θα υπάρξουν πολλές κόντρες και αντιπαλότητες που θα σε κουράσουν αρκετά κι ενώ στην αρχή θα μιλάς για αυτά στο σύντροφό σου μετά σιγά-σιγά δε θα θέλεις να κάνεις καμία αναφορά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τον διελαύνοντα Άρη να τριγωνίζει τον Ήλιο σου, ερωτικά θα είσαι στη γύρα όλη αυτή την περίοδο και θα ψάχνεσαι από δω και από κει. Θα φλερτάρεις ασύστολα, θα βγαίνεις πολύ και με κάθε μέσο που διαθέτεις, αν βρεις κάτι που σου αρέσει, θα προσπαθήσεις να το κατακτήσεις. Παρ' όλα αυτά, επειδή υπάρχει περίπτωση να είναι ένα καπρίτσιο κι όχι κάτι σοβαρό, ενδέχεται να αλλάξεις σύντομα γνώμη ή να διαπιστώσεις ότι τελικά δεν ήταν αυτό που περίμενες.
Σε σχέση: Ένας φίλος δικός σου ή του συντρόφου σου ίσως ανακαλύψετε ότι δεν είναι τόσο ειλικρινής απέναντί σας είτε γιατί μπροστά σας λέει άλλα κι άλλα πίσω από την πλάτη σας ή γιατί σας έχει πει ψέματα για κάτι που θα μαθευτεί τώρα και θα σας στενοχωρήσει.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Μην περιμένεις να βρεις ούτε ζεστασιά, ούτε η κατανόηση αυτή την περίοδο γιατί ο Άρης στους Διδύμους είναι λίγο ψυχρός και κυνικός, οπότε προετοιμάσου να σκληρύνεις κι εσύ όσο μπορείς για να μην πληγωθείς. Στα ερωτικά σου να είσαι πολύ προσεκτικός/η γιατί δεν είναι απίθανο να πέσεις θύμα ενός ατόμου που θα καλύψει μαζί σου τα κενά του και μόλις αισθανθεί γεμάτο να σε εγκαταλείψει στα κρύα του λουτρού.
Σε σχέση: Ενδεχομένως να υπάρξουν οικογενειακά προβλήματα, δικά σου ή του συντρόφου σου ή του σπιτιού σας που θα σας προκαλέσουν αρκετή αναστάτωση και τρέξιμο και θα χρειαστεί αρκετή ψυχραιμία κι από τους δύο για να τα αντιμετωπίσετε.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved