Ερωτικό ωροσκόπιο 11/5

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 11/5

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Με πολύ τρέλα και κορδέλα ξεκινάς την εβδομάδα και αισθάνεσαι όμορφα που είσαι ελεύθερος/η και ανεξάρτητος/η να κάνεις ό, τι σου αρέσει τελικά. Έτσι κι αλλιώς αυτό τον καιρό ευνοείσαι στα ερωτικά σου και επειδή κυκλοφορείς συνεχώς έχεις ευκαιρίες να γνωρίζεις καινούργιο κόσμο ενώ το φλερτ γίνεται αναπόσπαστο στοιχείο της κοινωνικής σου ζωής και ιδιαίτερα σήμερα θα είναι πολύ έντονο.

Σε σχέση: Είναι πολύ πιθανό εκεί που είσαι στο δρόμο για το σπίτι να νιώσεις ότι βαριέσαι να κλειστείς μέσα και τελείως ξαφνικά να αλλάξεις κατεύθυνση και να πας κάπου αλλού, ζητώντας από το ταίρι σου να έρθει να σε βρει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθερος/η: Τώρα τελευταία έχεις αποκτήσει μια ευελιξία σε συμπεριφορά και νοοτροπία που σε κάνει και πιο ανοικτό/η σε πειραματισμούς, όσο γίνεται βέβαια, ακόμα και στα ερωτικά. Ενδεχομένως σήμερα να συναντήσεις ένα πρόσωπο αρκετά ασυνήθιστο για τα δικά σου δεδομένα ή τελείως αντισυμβατικό που περιέργως θα σε ελκύσει για αυτό το λόγο και θα επιδιώξεις να γνωριστείτε καλύτερα.

Σε σχέση: Ο σύντροφός σου θα επιμείνει να σκεφτείς το ενδεχόμενο να κάνεις ένα άλλο είδος προσέγγισης από αυτό που συνηθίζεις σε ένα ανώτερό σου στη δουλειά κι να μην πεις ευθέως ότι δεν είσαι ευχαριστημένος/η από τα χρήματα που παίρνεις ή τις ώρες που εργάζεσαι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθερος/η: Κάποιος γνωστός σου πιθανόν να σου εκμυστηρευτεί ότι υπάρχει ένα πρόσωπο που του αρέσεις αρκετά και θα ήθελε να γνωριστείτε καλύτερα, ίσως και από ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Παρότι δεν είσαι λάτρης των «προξενιών», είναι πολύ πιθανό να σε πείσει να δεχτείς να του μιλήσεις, αφού όμως πρώτα σου μεταφέρει όσες πληροφορίες έχει για το χαρακτήρα και τα γούστα του.

Σε σχέση: Η διάθεσή σου να ξεφύγεις από τα τετριμμένα και τη ρουτίνα είναι πολύ έντονη σήμερα, γι' αυτό θα πείσεις το σύντροφό σου να κάνετε μια μικρή αλλαγή στο πρόγραμμά σας ή να προσθέσετε κάτι διαφορετικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Ξέρεις τι χρειάζεσαι περισσότερο από μια ερωτική σχέση και είναι πιο εύκολο τώρα να βάλεις μπροστά την ανεύρεσή της. Ωστόσο, επειδή υπάρχει κι ο αστάθμητος παράγοντας, είναι πιθανό για αλλού να ξεκινήσεις κι αλλού τα πράγματα να σε ωθήσουν γι' αυτό να είσαι έτοιμος/η να αλλάξεις ρότα, κυρίως αν το πρότυπο που είχες στο μυαλό σου, δεις ότι στην πράξη δε σου κάνει ή αν εμφανιστεί κάτι άλλο, πιο συναρπαστικό.

Σε σχέση: Ίσως ο σύντροφός σου σήμερα σου προτείνει μια λύση που δεν είχες σκεφτεί ώστε να μην κάνεις περιττά έξοδα ή να περικόψεις κάποια άλλα και παρόλο που θα σου φανεί περίεργη, στο τέλος θα την δεχτείς.

ΛΕΩΝ

Ελεύθερος/η: Σαν τον μαγιάτικο ήλιο λάμπεις κι εσύ με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου και γοητεύεις όπου κι αν βρεθείς. Το φλογερό σου ταμπεραμέντο και η έντονη παρουσία σε κάνουν ακαταμάχητο/η, προσφέροντάς σου αρκετές ευκαιρίες να πετύχεις το 10 το καλό στα ερωτικά σου, αφού αρκετοί και αρκετές θα θέλουν να σε πλησιάσουν και να σου κλέψουν την καρδιά. Δε θα χρειαστεί να κάνεις κάτι περισσότερο. Αρκεί να είσαι ο εαυτός σου.

Σε σχέση: Μια δόση υπερβολής ή εγωκεντρισμού που ίσως βγάλεις σήμερα ίσως δυσανασχετήσει το σύντροφό σου και νιώσει ότι ό, τι κι αν σου προσφέρει δεν είναι αρκετό γι' αυτό να είσαι λίγο πιο συγκρατημένος/η.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Η πρόσφατη γνωριμία σου με ένα άτομο που δεν είναι συνηθισμένο, μπορεί να σε φοβίζει αλλά ταυτόχρονα σε ελκύει αρκετά και αυτό σου δημιουργεί μια εσωτερική σύγχυση γιατί μπορεί να φτάσεις στο σημείο να αναρωτηθείς μήπως τελικά όλα αυτά που νόμιζες και πίστευες ότι είχες ανάγκη από μια ερωτική σχέση δεν ισχύουν. Γι' αυτό θα επιδιώξεις σήμερα την ησυχία σου για να ψαχτείς περισσότερο.

Σε σχέση: Κάποιες δουλειές πρέπει να γίνουν οπωσδήποτε για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο αλλά σήμερα δεν πείθεις τον εαυτό σου να τις κάνει γιατί το μυαλό σου είναι κολλημένο στο ταίρι σου και το πότε θα βρεθείς μαζί του.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθερος/η: Τόσο καιρό με τον Ουρανό στον 7ο ηλιακό σου οίκο έχεις αντιληφθεί ότι τα πρότυπά σου για τις ερωτικές σχέσεις έχουν αλλάξει τελείως και σήμερα η γνωριμία σου με ένα πρόσωπο ενδεχομένως να στο υπενθυμίσει. Ίσως οι αντιλήψεις του για τη συμβίωση ή τον έρωτα να σε βρουν σύμφωνο/η αφού θα είναι υπέρ της δέσμευσης αλλά όχι της απώλειας της ατομικής ανεξαρτησίας και ξαφνικά να νιώσεις ότι βρήκες αυτό που σου ταιριάζει.

Σε σχέση: Υπάρχει μια αντίφαση ανάμεσα στα λόγια και τις πράξεις του συντρόφου σου που μεν δε θέλεις να την αναλύσεις αλλά σε «τρώει» να την επισημάνεις και ενδεχομένως να κάνεις μια αναφορά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Η χαλαρή, σχεδόν φιλική προσέγγιση ενός ατόμου που σου αρέσει πολύ ίσως είναι η καταλληλότερη, τουλάχιστον για σήμερα και καλό θα ήταν να το τεστάρεις. Έτσι κι αλλιώς αν σου καρφωθεί κάτι στο μυαλό, δε θα ησυχάσεις, αν δεν το καταφέρεις και εφόσον ο κλασικός τρόπος πιθανόν να μην ενδείκνυται στην παρούσα φάση, είναι ευκαιρία να δοκιμάσεις αλλιώς να πετύχεις το σκοπό σου. Άλλωστε στον έρωτα και τον πόλεμο όλα επιτρέπονται...

Σε σχέση: Το καλύτερο που έχετε να κάνετε με το σύντροφό σου για να αντιμετωπίσετε ένα οικογενειακό σας θέμα είναι να μην ανακατευτείτε ενεργά. Κρατήστε αποστάσεις για να έχετε αντικειμενική εικόνα της κατάστασης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθερος/η: Βαριέσαι να ασχολείσαι με τα ίδια και τα ίδια και ίσως σήμερα νιώσεις έντονη την ανάγκη της περιπέτειας. Αισθάνεσαι ότι έχεις βαλτώσει και χρειάζεσαι κάτι δυνατό ερωτικά να σε ταρακουνήσει και να ανατρέψει τη ζωή σου. Είναι πολύ πιθανό να μην το βρίσκεις εξαιτίας των τόπων που συχνάζεις. Αν αλλάξεις στέκια και έρθεις σε επαφή με νέα πρόσωπα, ενδεχομένως και να το συναντήσεις.

Σε σχέση: Η αναβλητικότητα και η έλλειψη διάθεσης να ξεβολευτείς ίσως προκαλεί αδράνεια και στασιμότητα στη σχέση σου. Κάνε κάτι καινούργιο, διαφορετικό, ώστε να δώσεις άλλο χρώμα στην καθημερινότητά σου με το ταίρι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθερος/η: Το νιώθεις ότι αυτή την περίοδο έχεις όλες τις ευκαιρίες για να αλλάξεις την ερωτική σου ζωή και αυτό σου δίνει ζωντάνια και διάθεση να παίξεις και να φλερτάρεις. Είσαι πιο προσεγγίσιμος/η και ανοικτός/η σε καινούργιες προοπτικές, χωρίς όμως να χάνεις τον μπούσουλα. Αυτό που ίσως θα σε βοηθούσε περισσότερο είναι να μην κρίνεις από το εξώφυλλο το περιεχόμενο. Ψάξε πιο προσεκτικά το κάθε άτομο που έχεις απέναντί σου.

Σε σχέση: Ίσως αν πάψει να σε ενδιαφέρει τόσο πολύ η οικονομική σου κατάσταση, να ξεμπλοκάρει η ενέργεια και να σου έρθουν τα χρήματα που χρειάζεσαι. Γι' αυτό να ρίξεις το βάρος σου στον άνθρωπό σου και τις ανάγκες του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθερος/η: Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σου κι ίσως φέρει αναπάντεχες αλλαγές στα ερωτικά σου και μιας και είσαι άνθρωπος των εκπλήξεων και των ανατροπών, σίγουρα θα ενθουσιαστείς. Με την γοητεία που θα ασκείς θα βρεθείς στο κέντρο της προσοχής και θα μπορέσεις πολύ εύκολα να εντυπωσιάσεις. Επίσης, δεν είναι απίθανο να υιοθετήσεις ένα καινούργιο look για να ανανεωθείς και με αυτόν τον τρόπο να κερδίσεις ένα άτομο που θα σου αρέσει.

Σε σχέση: Ο σύντροφός σου είναι και φίλος σου, οπότε είτε είστε μέσα στο σπίτι, είτε πηγαίνετε κάπου έξω περνάτε καλά οι δυο σας και σήμερα που η διάθεσή σου είναι τόσο χαλαρή θα γελάσετε, θα χαλαρώσετε και θα συζητήσετε ένα σωρό σχέδια για το μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

Ελεύθερος/η: Αλλιώς τα προγραμμάτιζες σήμερα στο κεφάλι σου κι αλλιώς θα σου κάτσουν. Ενδεχομένως να ένιωθες κουρασμένος/η και το μόνο που ήθελες είναι να πας σπίτι σου, να φας και να χαλαρώσεις αλλά ένας φίλος σου θα επικοινωνήσει μαζί σου και θα ζητήσει τη βοήθειά σου σε ένα ερωτικό θέμα που αντιμετωπίζει γι' αυτό θα τρέξεις να του συμπαρασταθείς, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Σε σχέση: Νιώθεις κουρασμένος/η και δε θέλεις να κάνεις μια δουλειά που ίσως είχες υποσχεθεί στο ταίρι σου και θα προσπαθήσεις να του το πεις. Αν όμως επιμείνει ή δείξει απογοήτευση, μάλλον θα αναγκαστείς να την κάνεις.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved