Ερωτικό ωροσκόπιο 8/5

Πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Καρκίνο τα ερωτικά σου;

Ερωτικό ωροσκόπιο 8/5

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο, το συναίσθημα θα είναι αυτό που θα σε καθορίζει, αφού θα γίνεις πολύ πιο ευαίσθητος/η σε ερεθίσματα, ενώ θα σε αγγίζει περισσότερο η δυστυχία ή τα βάσανα της ζωής κι όσο κι αν θέλεις να φανείς σκληρός/η, δε θα τα καταφέρεις. Πάντως θα αποκτήσεις πολλές συμπάθειες ενώ θα σε πλησιάζει πολύ πιο εύκολα το αντίθετο φύλο, αυξάνοντας τις πιθανότητες δημιουργίας ενός νέου ειδυλλίου.
Σε σχέση: Οι συμβουλές του συντρόφου σου ίσως πιάσουν τόπο κι από εκεί που ήσουν ετοιμοπόλεμος/η, θα έχεις άλλη πολιτική αντιμετώπισης των επαγγελματικών σου, πιο μετριοπαθή που θα σου βγει σε καλό.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Με την Αφροδίτη, στον Καρκίνο, όπου κι αν πας θα κερδίζεις θαυμαστές και όλοι θα θέλουν να σε προσεγγίσουν και να σε γνωρίσουν καλύτερα. Η κατανόηση και η συμπόνια που θα δείχνεις στα καθημερινά θέματα θα σε φέρει κοντά με αρκετά άτομα, ένα εκ των οποίων θα σου αρέσει κιόλας κι ίσως ανακαλύψεις ότι έχετε πολλές κοινές ιδέες και αντιλήψεις ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει ένας έρωτας σε ένα ταξίδι ή εκδρομή.
Σε σχέση: Η ζωή με το ταίρι σου γίνεται πιο ανάλαφρη και όμορφη, ενώ κι οι δυο θα έχετε τάση να απολαμβάνετε περισσότερο τον ελεύθερο χρόνο σας. Βόλτες, ξεκούραση και μίνι αποδράσεις για να ξεσκάτε θα μπουν στο πρόγραμμά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Η Αφροδίτη αποχαιρετά το ζώδιό σου αλλά δεν θα σε πειράξει ιδιαίτερα, αφού θα σου φέρει και οικονομική και ερωτική ανάκαμψη. Θα γίνεις αρκετά συναισθηματικός/η και αυτό θα είναι το μόνο μείον σου, αφού εύκολα θα συγκινείσαι με δακρύβρεχτες ιστορίες και επειδή θα ψάχνεις για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ένα άτομο να σε νιώσει και να σε κατανοεί, εύκολα μπορεί να καταλήξεις δεσμευμένος/η.
Σε σχέση: Η σχέση με το σύντροφο σου εμπλουτίζεται και η ερωτική σας διάθεση θα είναι αρκετά έντονη, αν και συχνά πυκνά θα φορτίζεται συναισθηματικά, στοιχείο που θα είναι ξένο στα μέχρι τώρα δεδομένα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Ντύνεσαι με τα καλά σου και σημαιοστολίζεσαι για να υποδεχτείς την Αφροδίτη που μπαίνει στο ζώδιό σου η οποία, ενισχύοντας την χάρη και την προσωπική σου έλξη, σου δίνει εύνοια για νέους έρωτες. Δεν είναι μάλιστα απίθανο να δώσεις περισσότερο προσοχή στην εξωτερική σου εμφάνιση, τονίζοντας τη θηλυκότητα ή την αρρενωπότητά σου και έτσι να γίνεις το μήλο της Έριδας για πολλούς και πολλές που θα θελήσουν να σε κερδίσουν.
Σε σχέση: Η σχέση σου θα περάσει στην καλύτερη φάση της γιατί, εκτός του συναισθήματος που θα ρέει άφθονο, υπάρχει πιθανότητα να συζητήσετε το ενδεχόμενο συμβίωσης ή ακόμα και κάτι σοβαρότερου με το ταίρι σου.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Το άγχος φεύγει, η αισιοδοξία εγκαθίσταται και οι ελπίδες σου για κάτι πολύ όμορφο στα αισθηματικά σου αναπτερώνονται. Η γνωριμία με ένα καινούργιο άτομο είτε από το χώρο της εργασίας, είτε εντελώς συμπτωματικά, μπορεί να μην έχει γρήγορη έκβαση αλλά σου δημιουργεί οικειότητα και εμπιστοσύνη και όλα τα σημάδια δείχνουν ότι έχει κάθε δυνατότητα να εξελιχθεί σε μεγάλο έρωτα.
Σε σχέση: Τα καλά νέα έρχονται από τον τομέα της εργασίας σου που ίσως υπάρξει και μια προαγωγή ή αλλαγή πλεύσης, με λιγότερη δουλειά αλλά περισσότερα οφέλη, κάτι που θα κάνει τόσο εσένα όσο και το ταίρι σου ιδιαίτερα χαρούμενους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Οι συχνές έξοδοι με φίλους σε γνωστά -και μη- μέρη και στέκια αγαπημένα μάλλον θα είναι η αφορμή και για να ανοίξεις τον κοινωνικό σου κύκλο αλλά κυρίως να μπει ένα νέο άτομο στη ζωή σου που θα σου προκαλέσει πλήθος συναισθημάτων αλλά θα μαλακώσει κι εσένα και θα σε κάνει να χάσεις την εκλογικευμένη σου στάση. Κάπως έτσι θα γεννηθεί ένα ειδύλλιο με αρκετά καλές προοπτικές να αντέξει στο χρόνο.
Σε σχέση: Φίλοι, παρέες και έντονη κοινωνική ζωή φέρνει η Αφροδίτη στον Καρκίνο κι η σχέση σου γίνεται πολύ πιο χαρούμενη και γεμίζει από όμορφες και πολύ ερωτικές στιγμές.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Το να γνωρίσεις ένα άτομο που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά δεν είναι απίθανο με την Αφροδίτη στον Καρκίνο. Αυτό που θα πρέπει όμως να προσέξεις πολύ είναι ο βαθμός «εθισμού» σου μαζί του, καθώς θα νιώθεις σχεδόν εξαρτημένος/η από την παρουσία του που θα θέλεις να είναι όσο πιο συνεχής και στενή γίνεται. Σε γενικές γραμμές πάντως θα έχεις μεγάλη πέραση γι' αυτό καλό είναι να εκμεταλλευτείς όσο μπορείς το χρόνο για να επιλέξεις το πιο ταιριαστό σε σένα.
Σε σχέση: Μια επαγγελματική επιτυχία, δική ή του συντρόφου σου θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα γιατί αυξάνουν οι προοπτικές και καλύτερης θέσης και φυσικά υλικών απολαβών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η συμπάθεια και ο καλός λόγος ανθρώπων που σε περιβάλλουν, μπροστά και πίσω από την πλάτη σου, εκτός των γνωστών και συγγενών θα σου δώσει μια μεγάλη ικανοποίηση, ίσως γιατί θα διακρίνουν πιο εύκολα την ευαίσθητη πλευρά σου. Το ζεστό χαμόγελο θα ζωγραφίζεται πιο συχνά στα χείλη σου και δεν είναι απίθανο να εμφανιστεί στο δρόμο σου εκείνο το άτομο που θα σε ελκύσει αλλά και θα σε κάνει να του ανοιχτείς.
Σε σχέση: Θα μαλακώσεις σε συμπεριφορά και λόγια και ίσως είσαι περισσότερο υπομονετικός/η και συγκαταβατικός/η με το ταίρι σου. Είναι πολύ πιθανό να φεύγετε μαζί εκδρομές ή να έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι που θέλατε πολύ.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Παρά τις γκρίνιες και τα παράπονα που μπορεί να σε πιάνουν κατά καιρούς, τουλάχιστον εσύ του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου θα αντιληφθείς ότι αυτή η Αφροδίτη σε πάει με χίλια. Τώρα έχεις την ευκαιρία σου να πετύχεις κάτι πολύ όμορφο στα ερωτικά σου κι ίσως να βρεις το άτομο που θα σε αγαπά πραγματικά, θα σε φροντίζει και θα σε νοιάζεται, οπότε οφείλεις και εσύ να βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό για να το κρατήσεις.
Σε σχέση: Η καλή οικονομικά περίοδος που ξεκινά ξαναφέρνει το κέφι και την χαρούμενη διάθεση στη σχέση σου, όμως καλό θα ήταν να λειτουργήσεις με μεγαλύτερη σύνεση, ακόμα κι αν το ταίρι σου επιμένει σε αγορές που εσένα σου φαίνονται σπάταλες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Ήρθε η ώρα να κάνεις δυναμική εμφάνιση στα ερωτικά δρώμενα με την Αφροδίτη να μπαίνει στον 7ο οίκο σου, στον Καρκίνο. Ξεκινά μια εποχή που θα βγάζεις έντονο ερωτισμό, συμπάθεια και θα εμπνέεις εμπιστοσύνη. Εκμεταλλεύσου την εύνοια που έχεις απ' όλες τις πλανητικές συγκυρίες, κάνε μια αλλαγή στην εμφάνισή σου, αν κρίνεις ότι θα σε βοηθήσει περισσότερο και κοινωνικοποιήσου έντονα. Έχεις πολλές πιθανότητες αυτό το καλοκαίρι να μην το περάσεις μόνος/η.
Σε σχέση: Να αφεθείς στην αγκαλιά του συντρόφου σου και να τον αφήσεις να σε στηρίξει, να σε φροντίσει και να σου δείξει την αγάπη του. Έχεις και εσύ ανάγκη που και που να τροφοδοτείσαι από όμορφα συναισθήματα για να παίρνεις δύναμη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Παρότι είσαι άνθρωπος του μέλλοντος, εντούτοις υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνεις μια επιστροφή στο παρελθόν και ένας έρωτας του τότε να ξαναεμφανιστεί στη ζωή σου. Μπορεί οι συνθήκες να μην ήταν οι ιδανικές πριν γι' αυτό να μην προχώρησε η μεταξύ σας ιστορία αλλά τώρα έχεις πολλές ευκαιρίες, όχι μόνο να βιώσεις όμορφες στιγμές, αλλά να εξελιχθεί και σε κάτι πολύ δυνατό.
Σε σχέση: Η βελτίωση στη σχέση σου είναι αναμενόμενη γιατί θα μετριάσεις τις θεωρητικές τοποθετήσεις και τις εγκεφαλικές προσεγγίσεις και θα αρχίσεις να βιώνεις με την καρδιά σου την κάθε εμπειρία.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Γεμάτα ζάχαρη και μέλι είναι τα καλούδια της Αφροδίτης στον Καρκίνο για σένα. Η έλξη σου στο αντίθετο φύλο θα είναι αδιαμφισβήτητη και θα γίνεις ο Νο1 ερωτικός στόχος. Παρ' όλα αυτά, επειδή η τάση σου να προσκολλάσαι σε άτομα και καταστάσεις είναι μεγάλη, χρειάζεται να επιλέξεις αυτόν ή αυτή που θα εμπιστευτείς την καρδιά σου με μεγάλη προσοχή. Η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσει αρκετά.
Σε σχέση: Αγάπη, στήριξη και φροντίδα από το σύντροφό σου αλλά και ρομαντικές έξοδοι και διασκεδάσεις μόνοι ή με φίλους είναι κάποια από τα δώρα σου για αυτήν την περίοδο.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved