Ερωτικό ωροσκόπιο 5/5

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 5/5


ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η:
Μέχρι το μεσημέρι θα είσαι πολύ σκεπτικός/η και σχεδόν συνεπαρμένος/η από τη σκέψη και μόνο ενός ατόμου που σου αρέσει πολύ. Από κει και μετά καταλαμβάνεσαι από υπεραισιοδοξία και επικοινωνιακή διάθεση είτε γιατί θα λάβεις κάποια ευχάριστα νέα, είτε γιατί απλά θα αισθάνεσαι πιο καλά μέσα σου και θα είσαι όσα πάνε κι όσα έρθουν.
Σε σχέση:
Σχέδια και συζητήσεις για το άμεσο μέλλον ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου περιλαμβάνει η σημερινή μέρα και παρότι είναι νωρίς ακόμα, ίσως κάνετε και κάποιες σκέψεις για το καλοκαίρι.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Η επίδραση της χθεσινής Πανσελήνου υπάρχει ακόμα έντονη αλλά το ίδιο μεγάλη είναι και η δυναμική που σου προσέφερε και θα τη διατηρήσεις στο ακέραιο. Έτσι κι αλλιώς έχεις αποφασίσει τουλάχιστον στα ερωτικά να πάρεις ένα μικρό ρίσκο και κατά κάποιο τρόπο να ξεμπροστιαστείς, οπότε θα εκμεταλλευτείς την εύνοια που έχεις ώστε να κάνεις τις ανάλογες κινήσεις προς ένα άτομο που σου αρέσει εδώ και καιρό.
Σε σχέση: Δεν υπάρχει μαγικό ραβδί που να λύνει όλα τα προβλήματα με τη μία, ιδιαίτερα τα οικονομικά που ίσως σας απασχολήσουν με το σύντροφό σου σήμερα αλλά οι προοπτικές φαίνονται θετικές και τα πράγματα δείχνουν να έχουν μπει στο σωστό δρόμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Τρέχεις από δω, συζητάς από κει, συναντάς ανθρώπους και γενικά η μέρα σου θα είναι πολύ γεμάτη επικοινωνιακά αφού πέραν του Ερμή στο ζώδιό σου και η Σελήνη από το μεσημέρι περνά στο απέναντί σου ζώδιο, τον Τοξότη. Το σίγουρο είναι ότι μαζί με κάποιες συνεργασίες που μπορεί να σου κάτσουν κι επεδίωκες καιρό ίσως έχεις και τα ερωτικά τυχερά σου αυτό το διήμερο, αν και για εσένα του πρώτου δεκαημέρου τα πράγματα θα είναι λίγο πιο δύσκολα.
Σε σχέση: Έτσι κι αλλιώς έχεις μπει σε φάση ξεκαθαρίσματος και στη σχέση σου οπότε είναι λογικό να κάνεις διάφορες συζητήσεις με το ταίρι σου προκειμένου να επιλυθούν με τον καλύτερο τρόπο κάποια θέματα μεταξύ σας. Σήμερα πάντως θα έχεις κάποια δυσκολία συνεννόησης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Τώρα που μπήκες στο χορό, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο από το να χορέψεις και μπορεί να μην το σύρεις πια αλλά δε γίνεται και να υποχωρήσεις γιατί ήδη έχεις δώσει το στίγμα σου σε ένα άτομο που σου αρέσει. Ευτυχώς όμως τα σημάδια είναι ελπιδοφόρα και η ανταπόκριση από την πλευρά του μάλλον θετική, οπότε σε καλό θα σου βγει.
Σε σχέση: Η θετική σου ψυχολογία βοηθά στο να αντιμετωπίσεις ένα θέμα της σχέσης σου με τον καλύτερο τρόπο μη δίνοντας μεγαλύτερες προεκτάσεις, ούτε βαραίνοντάς το συναισθηματικά κι έτσι σύντομα θα επιλυθεί.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Η διάθεσή σου παραμένει ερωτική και παιχνιδιάρικη και σήμερα, με τη διαφορά ότι είσαι πολύ πιο αισιόδοξος/η ότι κάτι καλό θα γίνει γι' αυτό θα επιδιώξεις να βγεις έξω το βράδυ, έστω και για ένα ποτό, να συναντήσεις την παρέα σου και ό, τι ήθελε προκύψει. Πάντως από αυτοπεποίθηση τουλάχιστον θα είσαι στα πάνω σου και έτσι θα είναι πολύ εύκολο να ελκύσεις βλέμματα γεμάτα θαυμασμό.
Σε σχέση: Θα χαλαρώσεις με το ταίρι σου, θα γελάσετε και θα απολαύσετε ο ένας τη συντροφιά σου είτε βγείτε έξω, είτε όχι. Πάντως είναι η κατάλληλη μέρα να πάτε ένα σινεμαδάκι να διασκεδάσετε λίγο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Προς στιγμή μπορεί να υπάρξει ένα μπάχαλο ή μια βροχή συζητήσεων και τηλεφωνημάτων που θα σε βγάλει τελείως εκτός προγράμματος αλλά δε θα σε χαλάσει κιόλας γιατί πέρα από τα κουτσομπολιά, θα γελάσεις και θα περάσεις καλά. Ενδεχομένως να γνωρίσεις ένα άτομο που στην αρχή ίσως σε εκνευρίσει η ελαφρότητα και η χαλαρότητα που αντιμετωπίζει τα πράγματα, αλλά κατά βάθος θα σου αρέσει γιατί σου διώχνει το άγχος.
Σε σχέση: Και να ήθελες για κάποιο μαζοχιστικό λόγο, δεν θα μπορέσεις να χαλάσεις αυτή την μέρα. Το κέφι σου έχει επανέλθει και γι' αυτό δε θα δώσεις σημασία σε κάποιες υπερβολές που ίσως κάνει το ταίρι σου.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Σου πάει γάντι η μέρα γιατί μπορείς να κάνεις με άνεση δημόσιες σχέσεις και να γνωρίσεις με μεγάλη ευκολία κόσμο, ακόμα κι αν πας μέχρι το περίπτερο. Επίσης, χωρίς να το προσπαθήσεις ιδιαίτερα θα μάθεις πληροφορίες για ένα άτομο που σε ενδιαφέρει πολύ, αλλά δε θα δώσεις και ιδιαίτερη βάση γιατί μάλλον θα έχουν μια υπερβολή ή εσένα θα σου φανούν παρατραβηγμένα.
Σε σχέση: Προσπάθησε να κάνεις την κουβέντα που θέλεις με το ταίρι σου, αλλά σε χαλαρή και ήρεμη ατμόσφαιρα. Όσο σημαντικό κι αν είναι το θέμα για σένα δεν είναι απαραίτητο να του δώσεις επιπλέον βαρύτητα για να σε προσέξει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Μετά από μια μάλλον έντονη διήμερο Πανσέληνο στο ζώδιό σου και με τη Σελήνη μέχρι το μεσημέρι πάνω σου, συνεχίζουν να γίνονται μέσα σου διάφορες αλλαγές και μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο δε σε αφήνουν σε χλωρό κλαρί και σου δημιουργούν έντονα συναισθήματα. Όσο πλησιάζει το βράδυ η ανάγκη σου για ερωτικές περιπέτειες και καινούργιες εμπειρίες θα σε κάνει πολύ πιο τολμηρό/η και προκλητικός/η.
Σε σχέση: Ο ερωτισμός σου χτυπάει κόκκινο και το ανάλαφρο κλίμα που επικρατεί προμηνύει ένα μάλλον ενδιαφέρον βράδυ ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, αφού η ανταπόκρισή του θα είναι πολύ θερμή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη στο ζώδιό σου από το μεσημέρι και μετά σε ωθεί να βάλεις πλώρη για νέες περιπέτειες στα ερωτικά σου και να αναζητήσεις καινούργιο πεδίο ενδιαφέροντος. Θα σου είναι έτσι κι αλλιώς αρκετά εύκολο να γίνεις το επίκεντρο και να κερδίσεις τις εντυπώσεις το ερχόμενο διήμερο, ιδίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο γιατί σε εσένα που είσαι του πρώτου, η ανάγκη σου να βρεις κάτι να αράξεις θα είναι πιο έντονη.
Σε σχέση: Παρότι δεν είσαι του προγράμματος, σήμερα εσύ θα είσαι αυτός/η που θα το ζητήσεις από το ταίρι σου ή θα προσπαθήσεις να το επιβάλλεις νιώθοντας ότι κάποια πράγματα στη σχέση σου είναι πολύ φλου και καλό θα ήταν τα καθοριστούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Η ψυχολογία σου είναι θετική και θα σε βοηθήσει, ώστε να κυλήσει η μέρα ομαλά. Ακόμα κι αν προκύψουν ψιλομπερδέματα στη δουλειά σου, δε θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Πάντως, μέσα σου υπάρχει μια μελαγχολία ή δυσαρέσκεια για ένα άτομο που πίστευες ότι θα γινόταν κάτι παραπάνω μεταξύ σας, σύντομα όμως θα φροντίσεις να την διαχειριστείς, σκεφτόμενος/η ότι ίσως βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα.
Σε σχέση: Η αλήθεια είναι ότι έχεις κουραστεί αρκετά και σήμερα το μόνο που θα επιδιώξεις είναι λίγα αλλά πολύ βασικά πράγματα για σένα όπως σωστή διατροφή, ξεκούραση και ηρεμία στη σχέση σου κι ο σύντροφός σου θα στα προσφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Στον έρωτα, παίζεις και κερδίζεις ή χάνεις και σήμερα μάλλον θα έχεις αυτή την αντιμετώπιση με ένα άτομο που σου αρέσει αρκετά, νιώθοντας ότι το καλύτερο είναι να κάνεις την κίνησή σου και να δεις τις αντιδράσεις του, χωρίς να διατηρείς υψηλές προσδοκίες. Με ανάλαφρο, φιλικό στυλ ίσως το πλησιάσεις και του πιάσεις την κουβέντα ή βρεις έναν άλλο τρόπο, πιο ευφάνταστο.
Σε σχέση: Ένα ευχάριστο βράδυ προβλέπεται σήμερα, παρέα με φίλους και το ταίρι σου όπου θα έχετε την ευκαιρία πέρα από το να αστειευτείτε και να περάσετε καλά, να ανταλλάξετε κι ιδέες ή να κανονίσετε για να κάνετε κάτι συγκεκριμένο όλοι μαζί.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Δεν έχεις καμία όρεξη να ασχοληθείς με τίποτα μίζερο ή βαρετό σήμερα και θα ευχαριστηθείς στο έπακρο την ημέρα σου, παρέα με την οικογένειά σου ή κάποιους πολύ καλούς σου φίλους. Η συζήτηση μαζί τους μπορεί και να σε οδηγήσει στο να δεις πιο χαλαρά τα πράγματα σε μια ερωτική σου υπόθεση και να χαρείς περισσότερο το φλερτ, αφήνοντάς τα να κυλήσουν κι όπου πάνε.
Σε σχέση: Θα αποφύγεις μια δυσάρεστη συζήτηση για ένα οικογενειακό θέμα γιατί δε θέλεις να χαλαστείς και θα το ρίξεις στην παλαβή, αδιαφορώντας για το αν ο σύντροφός σου περιμένει από σένα μια πιο ξεκάθαρη στάση.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved