Ερωτικό ωροσκόπιο 4/5

Πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος στον Σκορπιό τα ερωτικά σου;

Ερωτικό ωροσκόπιο 4/5

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η συμμετοχή του Δία και του Πλούτωνα δίνουν σε αυτή την Πανσέληνο στο Σκορπιό πάθος και υπερβολή. Καινούργιοι έρωτες, προκλήσεις, σφοδρές επιθυμίες και δράματα, όλα εναλλάσσονται με ταχύτητα και προμηνύουν μια έντονη χρονική περίοδο με πρωτόγνωρες και συναρπαστικές εμπειρίες στα προσωπικά σου και σίγουρα δεν πρόκειται να βαρεθείς ούτε στιγμή. Εσύ καλείσαι να τα βιώσεις αλλά χωρίς να τα βιάσεις...
Σε σχέση: Από σεξουαλικής άποψης η ομάδα πετάει εκεί που κάπου το χάνετε στη σχέση σας είναι τα μυστικά και καλό θα ήταν να τα αποφύγετε, όσο μπορείτε, γιατί αποκαλύψεις θα υπάρχουν και δε θα λαμβάνονται ευχάριστα είτε από τον ένα είτε από τον άλλον.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Πανσέληνος γίνεται στον άξονά σου κι είναι λογικό να κατέχεις έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Με σιγουριά αλλά και κάποια τολμηρή διάθεση θα αποφασίσεις να αλλάξεις τις τάσεις στα ερωτικά σου και να κάνεις εσύ το παιχνίδι, με μόνο σκοπό να βάλεις μια και καλή τέλος στη μοναξιά σου με ένα έρωτα μοναδικό και ανεπανάληπτο. Και εννοείται ότι η εύνοια υπάρχει για να τα καταφέρεις, αρκεί να θέλεις να βουτηχτείς στα νερά της ηδονής.
Σε σχέση: Κόψε και μοίρασε την τράπουλα της σχέσης σου αλλά χωρίς κλεψιές και κρυμμένους άσους στο μανίκι σου. Ξεκαθάρισε υποχρεώσεις, ευθύνες και ανταμοιβές για να μη νιώθεις ότι εσύ φορτώνεσαι τα πάντα αλλά μην προσπαθήσεις να τα ξεφορτωθείς κι όλα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Θέλεις να αποσυρθείς από τα αδιάκριτα βλέμματα, να κρυφτείς απ' όλους και όλα και να κάνεις παρασκηνιακά όσα επιθυμείς. Δεν θα είναι δύσκολο με τη διττή σου φύση, να παραπλανήσεις, να αποπλανήσεις και τελικά να κερδίσεις αυτό που έχεις βάλει στο μάτι. Η μυστικοπάθεια που θα σε πιάσει μπορεί να οφείλεται και σε ένα ειδύλλιο που ενδεχομένως να δημιουργηθεί στον εργασιακό σου χώρο.
Σε σχέση: Αρκετά προβλήματα με το ταίρι σου ίσως εμφανιστούν αυτή την περίοδο που θα σε κουράσουν ψυχολογικά και το μόνο που θα επιζητάς είναι η ηρεμία σου. Συχνά θα κάνεις ότι δεν ακούς ή θα σηκώνεις τα χέρια ψηλά, αφού δε θα βγάζεις άκρη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Πείσμα και ιδιαίτερη αφοσίωση θα επιδείξεις από δω και πέρα ώστε να αλλάξεις τα δεδομένα της ερωτικής σου ζωής, καθώς θα σε πιάσει μια αβάσταχτη ανυπομονησία. Θέλεις να δημιουργήσεις κάτι σταθερό που θα σου δίνει τη δυνατότητα να μοιραστείς μοναδικές στιγμές και να βιώσεις έντονες συγκινήσεις γι' αυτό και δεν θα υποχωρήσεις, αν δεν πετύχεις το σκοπό σου και για να τα καταφέρεις θα αυξήσεις τις βραδινές σου περιπλανήσεις.
Σε σχέση: Θα νιώθεις ότι πνίγεσαι από τον έρωτα για το σύντροφό σου γι' αυτό θα είσαι ιδιαίτερα διαχυτικός/η και θα μοιράζεις τα συναισθήματά σου απλόχερα. Ωστόσο, την ίδια στιγμή που θα δίνεις, θα απαιτείς με τον τρόπο σου να πάρεις πίσω τα ανάλογα.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Έχεις ήδη αντιληφθεί ότι δεν προσφέρεται έτσι η πρώτη θέση στην καρδιά ενός ατόμου. Πρέπει να προσηλωθείς στο στόχο και φυσικά να μη χάσεις τον έλεγχο της κατάστασης. Μπορεί όλο αυτό σου φαίνεται αρκετά απαιτητικό, αλλά η Πανσέληνος θα σου παρέχει κάποιες διευκολύνσεις, όπως τύχη και εργαλεία για να τα καταφέρεις, όμως και πάλι θα οφείλεις να συμβάλλεις τα μέγιστα για να κερδίσεις στου έρωτα τα ζάρια.
Σε σχέση: Μια επαγγελματική πρόταση που σου υπόσχεται και κοινωνική καταξίωση θα αιχμαλωτίσει το ενδιαφέρον σου. Πριν όμως την αποδεχτείς, σκέψου μήπως οι θυσίες που θα απαιτηθούν, ιδίως από τη σχέση σου και το χρόνο με το ταίρι σου, είναι πολύ μεγάλες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Παίρνεις άριστα σε όραση, ακοή και ομιλία, καθώς δεν αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω, παρατηρείς ακόμα και την πιο απίθανη λεπτομέρεια και η γλώσσα σου κόβει και ράβει. Συμπεριφορές και λόγια όλα θα μπουν κάτω από το μικροσκόπιό σου γιατί υποψιάζεσαι ότι ένα άτομο που σου αρέσει μπορεί να κρύβει πράγματα ή να προσπαθεί να καλύψει μια αλήθεια που εσύ αν είναι να προχωρήσεις μαζί του, οφείλεις να ανακαλύψεις.
Σε σχέση: Δίνεις χώρο και χρόνο στο σύντροφό σου να πραγματοποιήσει κάποιες υποσχέσεις που σου έχει δώσει αλλά όχι απεριόριστο και δεν πρόκειται να μαλακώσεις τη στάση σου απέναντί του γιατί ήδη έχεις κάνει κάποιες υποχωρήσεις.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Παθιασμένη, ερωτική και άκρως διεγερτική θα είναι αυτή η Πανσέληνος για σένα που ξαφνικά ίσως μετατραπείς σε μοιραίο πρόσωπο και μάλιστα χωρίς να το επιδιώξεις. Προκαλείς, ελκύεις και ταυτόχρονα προσπαθείς να ελέγξεις το παιχνίδι, ανοιγοκλείνοντας το διακόπτη του ενδιαφέροντός σου για να αυξήσεις την επιθυμία. Αν δεν σε καταπιούν τα δικά σου συναισθήματα και οι ανάγκες, η καρδιά ενός ατόμου θα είναι δική σου.
Σε σχέση: Το πάθος πάει χέρι-χέρι με τη ζήλεια και την κτητικότητα αυτήν την περίοδο κι όσο νομίζεις ότι η σχέση σου απειλείται από ανεπιθύμητους εισβολείς, τόσο πιο ερωτικός/η, ανταγωνιστικός/η και διεκδικητικός/η θα γίνεσαι με το ταίρι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Είσαι ο κύριος πρωταγωνιστής, άρα έχεις και περισσότερη δράση και ατάκες στο έργο «Πανσέληνος στο Σκορπιό,» όμως το τέλος καλείσαι να το γράψεις εσύ. Η απολυτότητά σου θα οξυνθεί και μιας και το αγαπημένο σου παιχνίδι είναι το «όλα ή τίποτα» βάζεις στοίχημα με τον εαυτό σου να βρεις αυτό που ψάχνεις και να το κάνεις δικό σου ή να παραμείνεις μόνος/η. Η διάχυτη σεξουαλικότητά σου αλλά και ο Δίας που μετέχει ενεργά πάντως αβαντάρουν την πρώτη περίπτωση.
Σε σχέση: Απ' όλα έχει ο μπαξές της σχέσης σου από επιμονή και κολλήματα μέχρι απαιτήσεις και ζήλειες. Το συναισθηματικό σου φορτίο είναι μεγάλο αλλά ευτυχώς θα εκτονώνεται μέσω σεξ και δε θα βγαίνει σε τσακωμούς και έντονες διαφωνίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Αυτή η Πανσέληνος για σένα είναι ή απόλυτα υπερβολική ή υπερβολικά απόλυτη. Μια θα σε κατακλύζει η αισιοδοξία και η πεποίθηση ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα και μια θα σε πιάνει η απογοήτευση και θα βλέπεις μάταιες όλες σου τις προσπάθειες. Το σίγουρο είναι ότι η ισορροπία θα απουσιάζει και οι καλές και κακές στιγμές στα ερωτικά θα εναλλάσσονται με μεγάλη ταχύτητα, ιδίως αν μπλεχτείς με ένα άτομο «απαγορευμένο».
Σε σχέση: Μια ψυχολογική πίεση ή ένας συναισθηματικός εκβιασμός που μπορεί να επιχειρηθεί από το ταίρι σου, δεν θα γίνουν άμεσα αντιληπτά και όταν το καταλάβεις μπορεί να ξεσπάσεις αλλά ίσως είναι ο μόνος τρόπος για να κάνεις κάποια πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: «Ποτέ» και «πάντα». Δύο λέξεις που έμαθες να μην χρησιμοποιείς και να γίνεσαι δύσπιστος/η κάθε φορά που τις ακούς αλλά βαθιά μέσα σου θα ήθελες να ισχύουν κι είναι πολύ πιθανό να φτάσεις πολύ κοντά στο να τις πιστέψεις, αφού υπάρχει περίπτωση να βρεις και να βιώσεις τον απόλυτο έρωτα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα συνεχίσεις πεισματικά και κόντρα σε όλους να μην ρίχνεις τον πήχη σου, ούτε να συμβιβάζεσαι με το μέτριο.
Σε σχέση: Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου μετέχει σε αυτή την Πανσέληνο και είτε θα βάλεις μπρος τις μηχανές του πάθους στη σχέση σου για να αναζωπυρώσεις τον έρωτά σου, είτε θα αρχίσεις τις υποψίες και οι αρνητικές σκέψεις θα σκοτεινιάζουν τις μέρες σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Η ερωτική σου διάθεση αναλαμβάνει τα ηνία της προσωπικής σου ζωής και είναι πολύ πιθανό να πιαστείς στη φάκα και να ερωτευτείς παθιασμένα και κόντρα σε κάθε λογική. Επίσης υπάρχει μεγάλη περίπτωση να νιώσεις ξανά το σκίρτημα στην καρδιά σου για ένα άτομο που είχατε παλιότερα μια ιστορία η οποία έληξε άδοξα ή σε είχε ελκύσει αλλά δε σας δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να το προχωρήσετε. Σίγουρα πάντως πρόκειται για μια συναρπαστική περίοδο στα αισθηματικά σου.
Σε σχέση: Οικογενειακά δράματα, μυστικά, αποκαλύψεις και γενικότερα υποθέσεις τέτοιου τύπου θα απασχολήσουν τόσο εσένα όσο και το σύντροφό σου που μπορεί να σας προκαλέσουν από έκπληξη μέχρι απορία.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Αντί να χαζεύεις το ολόγιομο φεγγάρι και να κάνεις όνειρα εαρινής νυκτός, καλό θα ήταν να προσέχεις που πατάς και που βρίσκεσαι. Διατήρησε τη μυστικοπάθεια και την ασάφειά σου και μην ξανοίγεσαι συναισθηματικά σε όποιο άτομο σε κολακεύει γιατί είναι πιθανό να σου λέει αυτά που έχεις ανάγκη να ακούσεις. Ερεύνησε περισσότερο συμπεριφορές, λόγια και κίνητρα και όταν σιγουρευτείς, άπλωσε το χέρι σου προς την πλευρά του.
Σε σχέση: Επανεξετάζεις ή ερευνάς βαθύτερα κάποια πράγματα στη σχέση σου και ίσως τον ρόλο που έχουν παίξει κάποιοι συγγενείς σου αλλά λείπει η αντικειμενική ματιά γιατί θα φορτιστείς συναισθηματικά. Μη βγάζεις συμπεράσματα, πριν συζητήσεις εκτενώς με το ταίρι σου.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved