Ερωτικό ωροσκόπιο 3/5

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 3/5

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Κάτι έχει αλλάξει σήμερα στην ατμόσφαιρα κι από εκεί που ήταν όλα ερωτικά και ροζ τώρα σου φαίνονται αισθησιακά και σκουροκόκκινα. Οι επιθυμίες σου είναι αρκετά έντονες και μάλλον σχετίζονται με ένα πολύ συγκεκριμένο άτομο που θέλεις σήμερα σχεδόν απελπισμένα, αδιαφορώντας για το αν είναι σωστό ή λάθος, καλό ή κακό για σένα. Το μόνο που σε νοιάζει είναι αν θα καταφέρεις να το κατακτήσεις.
Σε σχέση: Το πάθος ενδέχεται να σε τυφλώσει και ακόμα κι ένα αθώο περιστατικό με το σύντροφό σου εσύ να το θεωρήσεις ύποπτο και να του κάνεις σκηνικό ζήλιας ή να μουτρώσεις και να μη του μιλάς.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη μπήκε από τα ξημερώματα στον 7ο οίκο σου, στο Σκορπιό και ο προσωπικός σου μαγνητισμός αυξάνεται κατακόρυφα. Οι κατακτήσεις σου θα είναι πολλές και οι πιθανότητες να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε ελκύσει περισσότερες, αν και θα είναι κάπως μυστηριώδες και θα σου προκαλεί διάφορα ερωτήματα. Το σίγουρο είναι πάντως ότι άμεσα δεν πρόκειται να πάρεις απαντήσεις και θα παιχτεί ένα περίεργο αλλά πολύ ερωτικό παιχνίδι μεταξύ σας.
Σε σχέση: Ενδεχομένως να ξεθαφτεί μια κατάσταση από το παρελθόν που θα σε αναστατώσει ή ένα πρόβλημα που πίστευες ότι είχε λυθεί. Παρ' όλα αυτά η ερωτική σου διάθεση παραμένει ακμαία και το βράδυ θα ζήσεις καυτές στιγμές με το ταίρι σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Προσπαθείς να πας κόντρα στο βαρύ κλίμα σήμερα αλλά ο Ερμής στο ζώδιό σου που κάνει αντίθεση με τον Κρόνο ίσως να μη σε αφήνει να χαλαρώσεις ενώ και μια σχετική ασυνεννοησία ή παρεξήγηση θα σε χαλάσει ακόμα περισσότερο. Πάντως είναι μια μέρα που στα ερωτικά κυριαρχούν τα μυστικά και πράγματα που πρέπει να κρατήσεις κρυφά και αυτό σου στερεί τον αυθορμητισμό σου να μιλήσεις για όλα όσα νιώθεις.
Σε σχέση: Στον τομέα της εργασίας συμβαίνουν διάφορα παράξενα πράγματα πίσω από την πλάτη σου που σήμερα θα μάθεις κάποια από αυτά και θα ενοχληθείς παρά τη συμβουλή του συντρόφου σου να τα ξεχάσεις και να δεις τι θα κάνεις από δω και πέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Το συναίσθημα σε πνίγει και θέλεις να μιλήσεις σε ένα πρόσωπο που σου αρέσει πολύ για όλα όσα κρύβεις μέσα στην καρδιά σου αλλά καλό θα ήταν τουλάχιστον σήμερα να μην το κάνεις γιατί η ανταπόκρισή του δε θα είναι η αναμενόμενη και θα πληγωθείς. Από αύριο και για κάποιες μέρες ακόμα θα έχεις άπειρες ευκαιρίες να το πλησιάσεις και να πεις όλα αυτά που αισθάνεσαι οπότε καλό θα ήταν να περιμένεις.
Σε σχέση: Ίσως συναντήσεις με το ταίρι σου κάποιους κοινούς φίλους σας όπου υπάρχει περίπτωση να σας εκμυστηρευτούν ένα πρόβλημα που βιώνει αυτό τον καιρό ένας κοινός γνωστός σας και δεν το έχει πει σε κανέναν.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Πάνω που είχες περάσεις στη σωστή λωρίδα των ερωτικών σου κι είχες αναπτύξει ταχύτητα σήμερα θα αναγκαστείς να τη μειώσεις και να αρχίσεις να ερευνάς περισσότερο το που πας να μπλέξεις, μήπως το κλίμα είναι πιο βαρύ για σένα και δε σε σηκώνει... Καλό θα σου κάνει όμως γιατί θα ανακαλύψεις πράγματα που θα σε προστατέψουν κι έτσι θα ξέρεις τι σου γίνεται από πριν ώστε να αποφύγεις τις δυσάρεστες εκπλήξεις στο μέλλον.
Σε σχέση: Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα σήμερα η σχέση του συντρόφου σου ή η δική σου με ένα φιλικό σας πρόσωπο να διαταραχθεί και μπορεί να μην του πεις τίποτα, μέσα σου όμως θα νιώσεις να σε τυλίγει μια ψύχρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η μέρα σε ωθεί να ψάξεις προσεκτικά και να εξετάσεις φράσεις και συμπεριφορές ενός ατόμου που σε ενδιαφέρει, ίσως γιατί σου έχει δημιουργηθεί καχυποψία και πιστεύεις ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί του. Ενδεχομένως να σου φαίνεται τώρα λογικό και το πιο σωστό απ' όλα αλλά καλό θα ήταν να μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα γιατί τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι όπως φαίνονται.
Σε σχέση: Ένα επαγγελματικό θέμα που θα προκύψει ξαφνικά μπορεί να σου φάει αρκετό από το χρόνο σου σήμερα, επιφέροντας παράπονα και γκρίνιες από το ταίρι σου γιατί κυριακάτικα θα ασχοληθείς εσύ μαζί του.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Σήμερα από τη μια θέλεις να αφεθείς να σε παρασύρει το πάθος σου για ένα άτομο κι ό, τι είναι να γίνει, ας γίνει, από την άλλη όμως το μυαλό σου βάζει συνεχώς εμπόδια και κολλάει. Ερωτήματα όπως το πόσο θα κρατήσει, αν παρεξηγηθείς ή δώσεις λανθασμένη εικόνα αν κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, τελικά θα υπερνικήσουν και θα προτιμήσεις να κάτσεις στ' αβγά σου και να περιμένεις από αυτό να κάνει κίνηση.
Σε σχέση: Ίσως νιώσεις να σε κυριεύει μια διάθεση να ελέγξεις το σύντροφό σου αλλά θα προσπαθήσεις να το κάνεις χωρίς να γίνει αντιληπτό από αυτόν μάλλον όμως δε θα το καταφέρεις και στο τέλος ενδέχεται να υπάρξει ένταση μεταξύ σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Σήμερα, με τη Σελήνη στο ζώδιό σου από τα ξημερώματα εκπέμπεις έντονη σεξουαλικότητα και ερωτισμό οπότε το να κλέψεις το ενδιαφέρον όπου βρεθείς και να ελκύσεις το άτομο που θέλεις γίνεται βούτυρο στο ψωμί σου. Εκμεταλλεύσου την εύνοια που σου δίνεται, καλό θα ήταν όμως να αποφύγεις τα πολλά λόγια και να δείξεις με άλλους τρόπους τις προθέσεις σου γιατί εγκυμονούν κίνδυνοι παρεξηγήσεων και παρανοήσεων.
Σε σχέση: Κάποιες συναισθηματικές εξομολογήσεις του συντρόφου σου θα αγγίξουν πολύ ευαίσθητες πλευρές σου κι ίσως νιώσεις και κάποιες ενοχές για μια προηγούμενη άσχημη συμπεριφορά σου ή μια δυσπιστία που του είχες δείξει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Η αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο σου επισημαίνει ότι η ταχύτητα βλάπτει σοβαρά στα ερωτικά σου και αν θέλεις να σου βγει η ιστορία με ένα άτομο που σου αρέσει θα πρέπει να το πας πιο αργά. Μετρίασε τον ενθουσιασμό και τις υπερβολές σου και προχώρα υπεύθυνα για να προστατέψεις περισσότερο τον εαυτό σου. Πάντως επειδή σήμερα από ψυχολογία θα είσαι λίγο πεσμένος/η και πρέπει να βρεις τρόπους να χαλαρώσεις, κάνοντας ίσως και πράγματα που είχες αφήσει στη μέση.
Σε σχέση: Καλό θα ήταν να κρατήσεις τη γνώμη σου για τον εαυτό σου και να μην την μοιραστείς με το ταίρι σου, αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος/η γιατί αν πεις κάτι που δεν του αρέσει, μπορεί να υπάρξει έντονη αντίδραση από την πλευρά του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Η επιμονή και η απολυτότητα που αντιμετωπίζεις τα ερωτικά σου μπορεί να μη είναι η πιο σωστή αλλά σίγουρα σου παρέχει ασφάλεια και την αίσθηση ότι θα κάνεις την καλύτερη επιλογή αλλά η συζήτηση με ένα φίλο σου μπορεί να σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα τελείως αλλιώς. Που και που χρειάζεται να παίρνεις ένα ρίσκο και να μην βαδίζεις βάσει συγκεκριμένων προδιαγραφών γιατί πρόκειται για συναισθήματα κι όχι δουλειά.
Σε σχέση: Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη και αν εμφανίζονται κι εμπόδια και δεν τσουλάει όπως θα έπρεπε τον εκνευρίζουν κιόλας. Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σήμερα και μην τα βάλεις με το ταίρι σου που δεν ευθύνεται, μόνο και μόνο για να ξεσπάσεις κάπου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Μια συνάντηση που είχες προγραμματίσει με ένα άτομο που σου άρεσε και περίμενες πως και πώς να βρεθείτε μπορεί να πάει πολύ στραβά και να σε ξενερώσει ή να αναβληθεί και να σε στενοχωρήσει. Όμως μην αφήνεις αυτό το ατυχές γεγονός να σε καταβάλλει. Πάντως σε γενικές γραμμές όπου κι αν βρεθείς θα αντιληφθείς ότι τα βλέμματα θα είναι καρφωμένα πάνω σου και θα ελκύεις έντονα το αντίθετο φύλο.
Σε σχέση: Η επίσκεψη ενός φιλικού προσώπου σας στο σπίτι κι η κουβέντα μαζί του θα δημιουργήσει έντονο προβληματισμό τόσο σε σένα όσο και στο σύντροφό σου και θα αρχίσετε να ψάχνετε πως μπορείτε να το βοηθήσετε έστω και ψυχολογικά.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Το να εξασφαλιστείς συναισθηματικά σε μια ερωτική σχέση δεν είναι παράλογο γιατί οφείλεις να προστατεύσεις τον εαυτό σου από το να απογοητευτεί ή να πληγωθεί αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να γίνεις υπολογιστής/α. Γίνε περισσότερο παρατηρητικός και μέτρα την κάθε κουβέντα ή πράξη ενός ατόμου. Αν δεν νιώθεις έτοιμος/η να προχωρήσεις μαζί του μην υποκύψεις στις συναισθηματικές ή ψυχολογικές πιέσεις του.
Σε σχέση: Ένα οικογενειακό θέμα ίσως σε αναστατώσει αρκετά και δεν μπορέσεις να λειτουργήσεις έτσι όπως θα έπρεπε, οπότε καλό θα ήταν να αφήσεις το σύντροφό σου να αναλάβει γιατί υπάρχει περίπτωση να κάνεις τα πράγματα χειρότερα απ' ό, τι είναι.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved