Ερωτικό ωροσκόπιο 2/5

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 2/5

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η εβδομάδα και τυπικά τελειώνει για σένα με αρκετή ενέργεια και διάθεση για δράση. Η Σελήνη βρίσκεται ακόμα στον 7ο οίκο σου, γεγονός που μάλλον θα σε κάνει να σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο μήπως να δώσεις σε ένα άτομο την ευκαιρία να σε πείσει για σχέση. Ενδεχομένως πάντως να υπάρξει μια συνάντηση ή συζήτηση με πρόσωπο που σου αρέσει και μπορεί να καταλήξετε στο ότι καλό θα ήταν να τεστάρετε την πιθανότητα να είστε μαζί.
Σε σχέση: Ίσως ο σύντροφός σου σε πιέσει να πάρεις μια απόφαση ενώ δεν αισθάνεσαι ακόμα έτοιμος/η και αυτό να δημιουργήσει μια στιγμιαία ένταση μεταξύ σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Αυτά που για σένα είναι αυτονόητα για ένα άλλο άτομο χρειάζονται περισσότερο σκέψη και όλη αυτή η αναποφασιστικότητα μπορεί να σου φαίνεται κουραστική ή ενοχλητική αλλά κι εσύ δεν είσαι από εκείνους/ες που κάνουν απερίσκεπτα άλματα. Σκέψου ότι κάποιοι άνθρωποι αργούν μεν να προχωρήσουν αλλά μόλις το κάνουν δεν πισωγυρίζουν. Δώσε λίγο χρόνο ακόμα.
Σε σχέση: Κάπου έχεις μπλεχτεί σήμερα γιατί βλέποντας τη σχέση σου από μια σχετική απόσταση έχεις αρχίσει να αναρωτιέσαι γιατί κάποια πράγματα δεν λειτουργούν στην πράξη ενώ είναι απλά αλλά είναι πιθανό να κρίνεις με τα δικά σου δεδομένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Ξεσηκωμένος/η είσαι και είναι λογικό, αφού ο Ερμής μπήκε πλέον στο ζώδιό σου και θα προσπαθήσεις σήμερα να τα κάνεις όλα, επαφές, συζητήσεις, συναντήσεις και διασκέδαση. Ανάσα δεν πρόκειται να πάρεις. Μπορεί να έχεις κανονίσει να βγεις πρώτα με μια παρέα και μετά με μια άλλη και ανάμεσα σε όλη αυτή την τρέλα θα παίξει κι ένα φλερτ με άτομο που θα προκύψει στο άξαφνο... Άμα θέλεις εσύ, όλα τα καταφέρνεις.
Σε σχέση: Στην πρίζα θα είσαι όλη μέρα με ψώνια και δουλειές και ούτε το ταίρι σου δεν θα πιστεύει πως προλαβαίνεις να είσαι απίκο παντού. Το σίγουρο είναι ότι μέσα δε θα μείνετε ούτε σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Αρκετά κοινωνικός/η και εξωστρεφής θα είσαι σήμερα και ίσως βγάλεις και μια διάθεση να δειχτείς λίγο παραπάνω αλλά θα σου κάνει καλό γιατί έτσι θα βγεις από το καβούκι σου και θα σου είναι πιο εύκολο να πλησιάσεις ερωτικά αλλά και να σε πλησιάσουν. Πάντως αφού το 'χεις, αν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος στόχος στο μυαλό σου, καλό θα ήταν να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση και να μην περιμένεις να σου δείξει το πράσινο φως.
Σε σχέση: Καλό θα ήταν κάποια πράγματα να αποφασίζονται αμέσως γιατί αν τα βασανίζεις πολύ, θα πάρει ο σύντροφός σου την πρωτοβουλία και μετά θα νιώσεις ότι σε καπελώνει.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Ενώ στην αρχή θα δείχνεις ιδιαίτερα συμβιβαστικός/η και με διάθεση να συζητήσεις με ένα συγγενικό σου πρόσωπο πάνω σε θέματα που έχεις τελείως διαφορετική αντίληψη, σιγά-σιγά θα εκνευριστείς κι ίσως βγάλεις μια έπαρση ή σαρκασμό. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με ένα άτομο που σου άρεσε εμφανισιακά αλλά όσο περνάει η ώρα βλέπεις ότι μάλλον δεν ταιριάζετε και πολύ.
Σε σχέση: Παρότι αρχικά ίσως δεχτείς να συναντήσετε με το σύντροφό σου μια παρέα ατόμων που θεωρεί ότι, τουλάχιστον από επαγγελματικής άποψης, θα σας είσαι χρήσιμα, αργότερα θα αλλάξεις γνώμη και θα ψάχνεις να βρεις δικαιολογία να τα αποφύγεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Ακόμη και αν δε σου πολυαρέσει, θα βρεις διάφορους λόγους για να περάσεις και μόνος/η σου μια χαρά κι ίσως μακαρίσεις και την τύχη σου γιατί μπορείς να κάνεις το παιχνίδι σου και να φλερτάρεις χωρίς να έχεις κανένα κόλλημα, ζήλειες και γκρίνιες. Βέβαια καλό θα ήταν να μη μείνεις μόνο στη χαρά της μιας βραδιάς αλλά να επιχειρήσεις κάτι περισσότερο, αν σου αρέσει ένα άτομο και βλέπεις ότι υπάρχει περιθώριο για κάτι παραπάνω.
Σε σχέση: Προσπάθησε έντεχνα να αποφύγεις μουρμούρα και παράπονα και βρες τρόπο να αποπροσανατολίσεις το σύντροφό σου, κλείνοντας το στόμα του... με φιλιά, αντί να του παραθέσεις διάφορα επιχειρήματα.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Αρκετά ενδιαφέρουσα θα είναι η βραδιά σου και φυσικά πρόκειται να την εκμεταλλευτείς όσο μπορείς, αφού αντιλαμβάνεσαι ότι αρέσεις, άρα έχεις μεγάλη πιθανότητα να γίνει σήμερα κάτι που θα αλλάξει τα δεδομένα της ερωτικής σου κατάστασης. Άλλωστε δεν είναι ανάγκη να κάνεις κάτι ιδιαίτερο για να γοητεύσεις ένα άτομο, απλά να είσαι ο εαυτός σου, χαλαρός/η και άνετος/η και να βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος.
Σε σχέση: Με νάζια και χαριτωμενιές ίσως καταφέρεις σήμερα το ταίρι σου να σου κάνει το χατίρι και να σε συνοδέψει κάπου που θέλεις να πας και χρειάζεσαι την παρουσία του δίπλα σου. Πάντως αν δεις ότι βαριέται, βρες μια πρόφαση και φύγετε για κάπου αλλού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Ενδεχομένως να έχεις κάποιες αμφιβολίες ή αναπάντητα ερωτήματα για ένα άτομο που σου αρέσει και το μυαλό σου να μην μπορεί να ηρεμήσει σήμερα αλλά καλό θα ήταν να χαλαρώσεις και να περιμένεις γιατί όλα αργά ή γρήγορα θα έρθουν στο φως. Αυτό που σίγουρα δε σου χρειάζεται είναι να χαλάς το Σάββατο σου.
Σε σχέση: Τώρα που είναι όλα ήρεμα κι αρμονικά ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να γίνει μια εκ βαθέων συζήτηση με το αγαπημένο σου πρόσωπο και να ειπωθούν αλήθειες, να γίνουν ξεκαθαρίσματα και αμοιβαίες εξομολογήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Ο αυθορμητισμός και ο ενθουσιασμός σου είναι εμπόδιο ορισμένες φορές να ζήσεις το ρομάντζο με ένα άτομο και χρειάζεται να υπάρχει κάτι πιο επιτηδευμένο και ας πούμε κομψό στις επαφές σου. Το παιχνίδι της προσμονής και το φλερτ φτιάχνουν ένα κλίμα πιο ερωτικό. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ειδυλλιακή κατάσταση και θα δεις ότι πρώτα απ' όλα εσύ θα είσαι αυτός/η που θα τη χαρείς πιο πολύ.
Σε σχέση: Δεν είναι ανάγκη να καταφύγεις σε διάφορες δικαιολογίες, αν δεν θέλεις να κάνεις κάτι που είχες υποσχεθεί στο ταίρι σου. Μπορείς απλά να πεις ότι το ξανασκέφτηκες και δεν το θεωρείς καλή ιδέα. Όσο πιο ειλικρινής είσαι τόσο λιγότερες αντιδράσεις θα υπάρξουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Δε θέλεις να το δείχνεις αλλά κρύβεις μια ρομαντική ψυχή και ίσως σήμερα ένα τουλάχιστον μέρος της βγει στην επιφάνεια, όχι ότι θα κάνεις υπερβολές αλλά η σκέψη της συντροφικότητας θα σε περιτριγυρίζει ιδίως αν έχεις επιλέξει, λόγω επαγγελματικών σου, να παραμείνεις μόνος/η. Μάλλον ήρθε η ώρα να άρεις τις απαγορεύσεις στον εαυτό σου, να κλείσεις το μυαλό σου και να ανοίξεις περισσότερο την καρδιά σου για να μπορέσεις να ερωτευτείς.
Σε σχέση: Ένα οικογενειακό θέμα δικό σου ή του συντρόφου σου μπορεί να σας απασχολήσει σήμερα και να περάσετε τη μισή μέρα σας να συζητάτε για το αν πρέπει ή όχι να ανακατευτείτε και μάλλον θα καταλήξετε στο δεύτερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Οφείλεις να είσαι περισσότερο διπλωμάτης και να μην λες ευθέως αυτό που σου έρχεται αυθόρμητα και γιατί μπορεί να κάνεις λάθος στις εκτιμήσεις σου και για να μην παρεξηγείσαι χωρίς λόγο. Πάντως αν πάρεις κάποιες πληροφορίες για ένα πρόσωπο που σου αρέσει σήμερα, καλό θα ήταν να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα γιατί μπορεί να έχουν και μια συναισθηματική υπερβολή.
Σε σχέση: Καλό θα ήταν να κάνεις μια κουβέντα με το ταίρι σου αλλά σε αρμονικό κλίμα κι όχι με τη συνηθισμένη σου αντιφατικότητα και αντίδραση γιατί αντί να λυθούν κάποια προβλήματα, δημιουργούνται κι άλλα.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Μια κίνηση από ένα άτομο που σου αρέσει πολύ είναι ικανή να σε ξεσηκώσει και να σε πάει στα ουράνια γιατί τόσο καιρό περίμενες κάτι που να φανερώνει τα συναισθήματά του για σένα. Τώρα πρέπει κι εσύ να ανταποκριθείς και να μην νιώσεις ότι πέτυχες το στόχο σου και κάτσεις με σταυρωμένα χέρια. Με τον τρόπο σου μπορείς να βάλεις το νερό στο αυλάκι και να σπρώξεις τα πράγματα εκεί που θέλεις εσύ.
Σε σχέση: Χρησιμοποίησε την ευελιξία και την διπλωματία σου για να πείσεις το ταίρι σου για κάτι που θέλεις και προσπάθησε να του δώσεις να καταλάβει ότι θα σε ικανοποιήσει πολύ και δεν είναι απλά ένα καπρίτσιο.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved