Ερωτικό ωροσκόπιο 29/4

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 29/4

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Θα έχεις ένα εκνευρισμό σήμερα γιατί δεν έχεις συνηθίσει κι ούτε σου αρέσει να πολυψειρίζεις τα προσωπικά σου θέματα ή τα αισθήματά σου. Κάποιο πολύ δικό σου πρόσωπο όμως θα σε συμβουλέψει να το κάνεις για να σιγουρευτείς για το τι ακριβώς θέλεις από ένα άτομο και αναγκαστικά θα μπεις σε αυτή τη διαδικασία. Πάντως αν το σκεφτείς περισσότερο για το καλό σου είναι, οπότε μην γίνεσαι τόσο αντιδραστικός/η.
Σε σχέση: Προσπαθείς με κόπο να διευθετήσεις πρακτικά θέματα και να μαζέψεις ένα χάος που ενδεχομένως να υπάρχει αλλά επειδή είσαι στο τσακ να τα παρατήσεις, καλό θα ήταν να ζητήσεις τη βοήθεια του συντρόφου σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Λειτουργείς όσο μπορείς πιο προσεκτικά, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι στα ερωτικά σου και να μην παρασύρεσαι από μεγάλες προσδοκίες. Αν κάποιος/α σε φλερτάρει έντονα δε θα διστάσεις να του ζητήσεις αποδείξεις και δε θα αρκεστείς στα όμορφα λόγια του. Σίγουρα πάντως θα γίνεις πόλος έλξης για πιο σοβαρά και μετρημένα άτομα αν κυκλοφορήσεις σήμερα.
Σε σχέση: Τα πράγματα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου κυλούν ομαλά, χωρίς εντάσεις και παθιασμένες εξάρσεις κι αυτό σε ικανοποιεί στην παρούσα φάση γιατί θέλεις να είσαι πιο συγκεντρωμένος/η σε άλλα, ουσιαστικότερα θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Το ότι θες να καταλήξεις με ένα άτομο στην ζωή σου, δε σημαίνει ότι θα περιορίσεις το φλερτ και τα παιχνιδίσματα αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού σου θα κάνεις συγκρίσεις και θα υπολογίσεις πολύ καλά σε ποιο θα δώσεις το δικαίωμα ή ποιο σου ταιριάζει για να προχωρήσεις περισσότερο. Μπορεί να μην είναι απόλυτα του στυλ που κινείσαι αλλά προς το παρόν αυτό σου βγαίνει και το θεωρείς πιο σωστό για σένα.
Σε σχέση: Είναι πολύ πιθανό να σχεδιάσετε με το ταίρι σου ένα πλάνο του ερχόμενου τετραήμερου και να τα βάλετε κάτω να δείτε αν σας παίρνει οικονομικά να πάτε κάπου ή θα μείνετε στο σπίτι κάποιες μέρες να ξεκουραστείτε, αν κι εσύ δεν το θέλεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Ήρεμα πράγματα και ενασχόληση περισσότερο με διαδικαστικά θέματα θα περιλαμβάνει η μέρα σου που θα σου φανεί προς το τέλος λίγο έως πολύ ανιαρή αλλά ξέρεις ότι είναι αναγκαία να γίνουν για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Το βράδυ πάντως, αν έχεις προγραμματίσει μια βόλτα ή συνάντηση με ένα άτομο που σου αρέσει για να μιλήσετε και να δεις αν έχετε κοινές ιδέες κι αντιλήψεις θα κυλήσει ομαλά.
Σε σχέση: Μπορεί ο σύντροφός σου να κολλήσει σε κάποιες λεπτομέρειες και αρχίζει να σε ρωτά τι και πως και αυτό θα σε ενοχλήσει γιατί σου δίνει την αίσθηση ότι δεν σε εμπιστεύεται αλλά αυτό δεν ισχύει.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Ψάχνεις την αλήθεια σήμερα και γι' αυτό ούτε κι εσύ θα κάνεις κινήσεις εντυπωσιασμού για να ελκύσεις ένα άτομο που σου αρέσει, ούτε και θα επιτρέψεις στον εαυτό σου να ενθουσιαστεί με κάποιες υποσχέσεις που μπορεί να πάρεις, άλλωστε την έχεις ξαναπατήσει στο παρελθόν, οπότε σου αρκεί ό, τι λέγεται ή γίνεται να ισχύει. Παρά το φλογερό σου ταμπεραμέντο, θα λειτουργήσεις πολύ συγκρατημένα και με σκεπτικό «προσέχω για να έχω».
Σε σχέση: Η μέρα σήμερα δεν επιτρέπει υπερβολές και σπατάλες οπότε ακόμα κι να θέλετε να ξοδέψετε με το σύντροφό σου κάποια χρήματα σε κάτι που σας αρέσει δε θα το κάνετε αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι ότι αύριο, μεθαύριο δε θα σας λείψουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη από χθες βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα είσαι πολύ πιο κοινωνικός/η, με διάθεση να γνωρίσεις καινούργιο κόσμο που επαγγελματικά μπορεί να σου φανεί χρήσιμος αλλά και να κάνεις ένα ερωτικό άνοιγμα αφού νιώθεις πιο σίγουρος/η για τον εαυτό σου και με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Είναι πάντως η κατάλληλη μέρα να αφήσεις να φανούν τα ταλέντα και οι ικανότητές σου και να πας κόντρα στην συνεσταλμένη φύση σου.
Σε σχέση: Θα είσαι πρόθυμος/η να βοηθήσεις το ταίρι σου σε ένα πρακτικό θέμα που ίσως αντιμετωπίσει σήμερα αλλά η μουρμούρα σου ή κριτική σου διάθεση επειδή το άφησε τελευταία στιγμή καλό θα ήταν να εκλείψει.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Βαριέσαι και θεωρείς ότι η μέρα δεν περνάει με τίποτα, εντούτοις έχεις τόσα πράγματα να κάνεις που αν δεν συγκεντρωθείς σε αυτά και δε σταματήσεις να κουράζεσαι μόνο με τη σκέψη, δε θα τα ξεφορτωθείς από πάνω σου. Πιο πολύ βέβαια σε χαλάει ότι ακόμα δεν μπορεί να καταλήξεις, αν θέλεις κάτι παραπάνω από ένα άτομο ή όχι και συνεχίζεις να βρίσκεσαι σε δίλημμα, κάτι που δεν βοηθά τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους.
Σε σχέση: Θεωρείς ότι πρέπει να προσέξεις περισσότερο τη διατροφή σου, είτε γιατί έχεις πάρει κάποια κιλά, είτε γιατί χρειάζεσαι αποτοξίνωση αλλά ο σύντροφός σου δεν πείθεται να σε ακολουθήσει όσο κήρυγμα και να του κάνεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Ακόμα δε νιώθεις άνετα να ανοιχτείς σε ένα άτομο που γνωριστήκατε πρόσφατα γι' αυτό αν βγείτε σήμερα οι δυο σας, δεν πρόκειται να κάνεις καμία κίνηση που θα προδίδει τα συναισθήματά σου, αντίθετα θα παρατηρείς με το άγρυπνο βλέμμα σου τα πάντα πάνω του, συμπεριφορά και λόγια. Αλλά, καλό θα ήταν να αφήσεις κάτι να διαφανεί γιατί θα περάσεις το μήνυμα ότι δεν ενδιαφέρεσαι ή του κάνεις χάρη που είσαι μαζί του.
Σε σχέση: Μπορεί να σκεφτείς το «που είναι η αγάπη που με ανέβασε στα σύννεφα» σήμερα γιατί περισσότερο θα ασχοληθείτε με δουλειές κι υποχρεώσεις με το ταίρι σου παρά με σας τους δύο. Κι αυτά όμως είναι κομμάτι της σχέσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Είναι η κατάλληλη μέρα να μαζέψεις τις δυνάμεις σου και να τις διοχετεύσεις κάπου συγκεκριμένα. Φυσικό είναι να μη σου αρέσει, αφού είσαι άνθρωπος του ενθουσιασμού και της υπερβολής αλλά όπως ίσως αντιλαμβάνεσαι το αποτέλεσμα συχνά δε σε δικαιώνει στα ερωτικά σου και προκειμένου να απογοητεύεσαι ή να σου φεύγει το ενδιαφέρον καλό είναι να είσαι πιο συμμαζεμένος/η και οργανωμένος/η.
Σε σχέση: Ο χρόνος τρέχει κι αν θέλεις να τελειώσεις κάποιες επαγγελματικές σου υποχρεώσεις για να βρεθείς με το ταίρι σου μετά, καλό θα ήταν να τον οργανώσεις και να βάλεις προτεραιότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Μάλλον τα κριτήριά σου είναι εντελώς διαφορετικά από κάποιων γνωστών σου γι' αυτό και οι γνώμες σας για ένα άτομο που σου αρέσει μεν αλλά δεν θεωρείς ότι είναι κατάλληλο για σένα, δεν συμπίπτουν. Κανείς, βέβαια, δεν ξέρει το τι είναι καλύτερο για σένα, από σένα αλλά είναι πιθανό λόγω της κρυφής σου τελειομανίας να είσαι κάπως πιο αυστηρός/η στην κρίση σου απ' όσο θα έπρεπε.
Σε σχέση: Είσαι άνθρωπος του προγράμματος και σήμερα θα προσπαθήσεις να το εφαρμόσεις κατά γράμμα γιατί θέλεις να ολοκληρώσεις κάποιες δουλειές, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα θυσιάσεις το χρόνο που είχες διαθέσιμο για το σύντροφό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Όλες αυτές οι λεπτομέρειες, οι υποχρεώσεις και οι δουλειές νιώθεις ότι σε καταπιέζουν και σου στερούν τον αυθορμητισμό και την ανεξαρτησία. Η ζωή σου δε χάνεται όπως πιστεύεις αν λειτουργήσεις λίγο πιο μεθοδευμένα και δώσεις περισσότερη βάση σε δυο τρία πράγματα επιπλέον, αντίθετα έτσι ίσως καταφέρεις να στρώσεις την κατάσταση ανάμεσα σε σένα και ένα πρόσωπο που σου αρέσει.
Σε σχέση: Σαφώς και είσαι άτομο που ξεφεύγει από το μέσο όρο, ακόμα και στη σχέση του, αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να «κλωτσάς», αν ο σύντροφός σου επιθυμεί από σένα κάποια πράγματα που είναι για αυτόν αναγκαία.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις την καλή πρόθεση να αναλάβεις σήμερα ένα σωρό πράγματα αλλά στην πορεία θα χαθείς στην... μετάφραση και κινδυνεύεις να τα αφήσεις όλα στη μέση. Αν συμμαζέψεις το μυαλό σου και δεν αφεθείς στις σκέψεις ενός ατόμου που σου αρέσει αλλά δε φαίνεται να παίρνει την πρωτοβουλία να σου ζητήσει κάτι συγκεκριμένο, ίσως τότε καταφέρεις κάποια από αυτά. Πάντως αυτή την εποχή έχεις πέραση και καλό θα ήταν να το έχεις υπόψη σου.
Σε σχέση: Όλη αυτή την πίεση από το ταίρι σου να γίνουν οπωσδήποτε κάποια πράγματα δεν την μπορείς καθόλου γιατί εσύ έχεις τους δικούς σου χρόνους και σήμερα θα του δώσεις να καταλάβει ότι με αυτόν τον τρόπο προκαλεί τα αντίθετα αποτελέσματα.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved