Ερωτικό ωροσκόπιο 28/4

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 28/4

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Δεν είσαι και πολύ στα πάνω σου σήμερα, ίσως να έχεις και μια κούραση γι' αυτό θα προτιμήσεις να μείνεις σπίτι και να χαλαρώσεις κάπως, ενώ η επικοινωνία σου θα είναι πολύ επιλεκτική και μόνο με τα πολύ δικά σου άτομα. Ενδεχομένως είναι καλύτερα έτσι γιατί μπορείς να σκεφτείς με την ηρεμία σου και μια ερωτική σου υπόθεση και να βγάλεις άκρη.
Σε σχέση: Είναι πολύ πιθανό να ρίξεις περισσότερο βάρος σε ένα εργασιακό σου θέμα που θα προκύψει, με αποτέλεσμα να παραμελήσεις λίγο το ταίρι σου κι αυτό δε θα του αρέσει καθόλου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Το κλίμα της ημέρας σου πηγαίνει αρκετά, καθώς ενισχύει την πρακτικότητα και την λογική σου. Αρχίζεις να βλέπεις από μια εντελώς διαφορετική άποψη, ακόμα και τα ερωτικά σου, καθώς αντιλαμβάνεσαι ότι δεν αρκεί το συναίσθημα για να προχωρήσεις με ένα άτομο, αλλά χρειάζεται να υπολογίσεις κι άλλα δεδομένα που είναι πολύ σημαντικά για την μελλοντική εξέλιξη που θα μπορούσε να έχει η όποια σχέση σου.
Σε σχέση: Είσαι πρόθυμος/η να βοηθήσεις ακόμα και υλικά τον άνθρωπό σου εντούτοις ίσως σήμερα του κάνεις ένα είδος κριτικής για το χειρισμό του σε ένα οικονομικό σας θέμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Το θέμα δεν είναι να βαδίζεις με πρόγραμμα στα ερωτικά σου, αλλά καλό θα ήταν να μην είσαι φλου κι όπου φυσάει ο άνεμος κι αν έχεις στόχο να τον κυνηγήσεις. Σίγουρα έχεις τα προσόντα να εμπνεύσεις αξιοπιστία, όσον αφορά στα συναισθήματά σου, σε ένα άτομο που σου αρέσει και να πείσεις για την ειλικρίνεια και την ωριμότητά σου και αυτό θα κάνεις σήμερα αφού θα είσαι πολύ πιο συγκεκριμένος/η στο τι επιδιώκεις.
Σε σχέση: Ενδεχομένως στην παρούσα φάση να μην μπορείτε με το σύντροφό σου να κάνετε όλα όσα σχεδιάζατε για να φτιάξετε ή να αλλάξετε το χώρο σας αλλά μπορείτε να βάλετε προτεραιότητες και να ξεκινήσετε από αυτές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Διατήρησε την αντικειμενικότητά σου και προσπάθησε να κρίνεις ορθότερα τη συμπεριφορά και το χαρακτήρα ενός ατόμου που σε ενδιαφέρει και μη βλέπεις μόνο ό, τι σε βολεύει. Το να βγάλεις ένα σωστό πόρισμα θα σε βοηθήσει, ώστε να ξέρεις τι να περιμένεις και πάνω σε αυτή τη βάση να κινηθείς κι όχι να κάνεις όνειρα και να φαντάζεσαι διάφορα.
Σε σχέση: Μια συζήτηση με το σύντροφό σου και πιθανόν ένα συγγενικό σου πρόσωπο θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις λίγο τα πράγματα σε ένα οικογενειακό σου θέμα και να μάθεις επακριβώς τι παίζεται.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Το διαβολάκι μέσα σου δε σ' αφήνει να κάτσεις στ' αβγά σου αλλά θα αντισταθείς όσο μπορείς και δε θα κάνεις καμία κίνηση προς ένα άτομο που σε ελκύει πολύ ίσως γιατί τελευταία στιγμή θα καταλάβεις ότι καμιά φορά για να πάνε τα ερωτικά σου εκεί που θέλεις χρειάζεσαι ένα σύστημα. Μια μεθοδευμένη αλλά με δόσεις συναισθηματική «επίθεση» είναι αυτό που πρέπει να εφαρμόσεις, αποφεύγοντας τις υπερβολές.
Σε σχέση: Η σπάταλη φύση σου κι η τάση σου προς το ακριβό ίσως περιοριστεί από το σύντροφό σου που προσπαθεί να φτιάξει ένα μηνιαίο προϋπολογισμό βάσει του οποίου οφείλεις κι εσύ να κινηθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη από το πρωί μπαίνει στο ζώδιό σου και νιώθεις τις μπαταρίες σου να γεμίζουν με ενέργεια και την ανυπομονησία σου να βάλεις κάποια πράγματα σε τάξη και να κλείσεις εκκρεμότητες που τραβούν εδώ και καιρό να αυξάνεται. Παρότι κάπως έτσι θέλεις να αντιμετωπίσεις και μια ερωτική σου υπόθεση, στεγνά και χωρίς συναίσθημα, σαν ένα καθήκον που οφείλεις να διευθετήσεις, δε θα τα καταφέρεις και ίσως στο τέλος λυγίσεις και δώσεις παράταση.
Σε σχέση: Ένα σωρό δουλειές έχεις και πράγματα που συνεχώς ξεφυτρώνουν και πρέπει να κάνεις αλλά καλό θα ήταν να εξοικονομήσεις λίγο περισσότερο χρόνο και για το ταίρι και να είσαι μαζί του με μυαλό και καρδιά.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Όσο κι αν δε σου αρέσει σαν ιδέα, σου χρειάζεται να κάτσεις και λίγο με τον εαυτό σου και πάρεις συναισθηματικές αποστάσεις από ένα άτομο που σε απασχολεί. Έτσι και το μυαλό σου θα ξελαμπικάρει και θα είναι πιο εύκολο να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα πράγματα, χωρίς δραματοποίηση και υπερβολές. Ό, τι συμπεράσματα βγάλεις θα είναι ουσιώδη και πολύ χρήσιμα για τα ερωτικά σου.
Σε σχέση: Θα αφεθείς στη φροντίδα και τις περιποιήσεις του συντρόφου σου, ίσως γιατί δε θα νιώθεις και τόσο καλά, από κόπωση, αλλεργία ή κρύωμα της εποχής και θα είσαι υπάκουος/η και χωρίς γκρίνια σε ό, τι σου προσφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Περίτρανη απόδειξη ότι τα ετερώνυμα έλκονται είναι ότι σήμερα θα σε τραβήξει πολύ ένα άτομο που είναι πολύ συνεσταλμένο και δείχνει ξενέρωτο αλλά κάτι μέσα σου φωνάζει ότι κρύβει έναν άλλο, πιο έντονο χαρακτήρα. Αυτό θα σου εξάψει την περιέργεια και τη φαντασία και θα προσπαθήσεις να το πλησιάσεις αρκετά για να εξακριβώσεις αν έχεις δίκιο ή πέφτεις τελείως έξω.
Σε σχέση: Είναι πολύ πιθανό να βαρεθείς τη ζωή σου σήμερα το βράδυ σε μια συνάντηση με φίλους και το ταίρι σου στο σπίτι ή έξω γιατί η κουβέντα θα γυρνάει συνεχώς γύρω από το ίδιο θέμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Δε σου πάει καθόλου η μέρα σήμερα και θα σε περιορίσει αρκετά καθώς θα αναγκαστείς να μειώσεις τον ενθουσιασμό σου και να αυξήσεις τη λογική σου. Ο προγραμματισμός είναι μια έννοια ξένη για σένα, εντούτοις καλό θα ήταν, αν μη τι άλλο, να δεις λίγο πιο μακροπρόθεσμα την ερωτική σου ζωή και να βάλεις έστω ένα πλάνο για να κινηθείς προς μία κατεύθυνση συγκεκριμένη κι όχι από δω κι από κει, κυνηγώντας την περιπέτεια.
Σε σχέση: Καλό θα ήταν να περιμένεις και να μελετήσεις πολύ καλά μια επαγγελματική πρόταση που μπορεί να υπάρχει συζητώντας τη και με το ταίρι σου γιατί θα σε βοηθούσε και μια άλλη οπτική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Είσαι αρκετά καχύποπτος/η από τη φύση σου γι' αυτό προτιμάς να σου μιλάει κάποιο άτομο με επιχειρήματα και ξεκάθαρες κουβέντες, ακόμα κι αν είναι σκληρές. Σήμερα πάντως θα αρχίσεις να επεξεργάζεσαι περισσότερο τα λόγια ενός ατόμου και διακρίνεις μια δόση αλήθειας στα συναισθήματα που υποστηρίζει ότι έχει για σένα γι' αυτό το ενδεχόμενο να του δώσεις μια ευκαιρία να στα αποδείξει είναι μεγάλο.
Σε σχέση: Μπορεί να είσαι αυστηρός/η ή επικριτικός/η σήμερα με το ταίρι σου αλλά θεωρείς ότι μόνο έτσι μαθαίνει και δεν πρόκειται να επαναλάβει, κάτι που του έχεις εξηγήσει ότι σε ενοχλεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Ωραίες είναι οι θεωρίες αλλά καλό θα ήταν να κοιτάξεις να τις κάνεις πράξη ή να δεις αν μπορούν να εφαρμοστούν, τουλάχιστον κατά ένα μέρος, στα ερωτικά σου. Το να είσαι κάπως πιο συγκεκριμένος/η στο μοντέλο της σχέσης που σου ταιριάζει και να αναζητάς κάποιο άτομο που μπορεί να προσαρμοστεί σε αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις πιο σωστές επιλογές και να μη βολοδέρνεις.
Σε σχέση: Καλό θα ήταν να λειτουργήσετε λίγο πιο μεθοδικά με το σύντροφό σου αν θέλετε να κάνετε μια αγορά. Μη βιαστείτε καθόλου και ερευνήσετε προσεκτικότερα αν σας συμφέρει.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στην Παρθένο θα προσγειωθείς λίγο στην πραγματικότητα αλλά δε θα σου χαλάσει τη διάθεση, ίσα-ίσα θα ξεκαθαρίσει στο κεφάλι σου τι θέλεις από μια σχέση και θα ξέρεις πλέον προς τα που να κατευθυνθείς για να το πετύχεις. Ενδεχομένως μια γνωριμία που θα κάνεις σήμερα, να μη σε ξεσηκώσει αλλά θα σου δίνει μια αίσθηση εμπιστοσύνης και θα ανοιχτείς κάπως περισσότερο μαζί του.
Σε σχέση: Όσο κι αν δεν έχεις τη διάθεση ο σύντροφός σου θα επιμείνει σήμερα να διευθετηθούν κάποια πρακτικά ή γραφειοκρατικά ζητήματα που όλο αναβάλεις γιατί βαριέσαι να καταπιαστείς μαζί τους.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved