Ερωτικό ωροσκόπιο 27/4

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 27/4

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Η εβδομάδα ξεκινά κι ήδη αισθάνεσαι να φλέγεσαι από επιθυμίες ίσως γιατί η χθεσινή μέρα σου άνοιξε την όρεξη αλλά σίγουρα ο ενθουσιασμός δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος γιατί τώρα τελευταία έχει καεί η γούνα σου από αυτόν. Είσαι όμως άνθρωπος που θα βαδίζει στα ερωτικά του αργά και προσεκτικά; Όχι. Πάντα στο τέλος κάνεις αυτό που προστάζει η καρδιά σου, οπότε θα το ρισκάρεις και πάλι, ποντάροντας στην έκπληξη.

Σε σχέση: Η ζωή δεν είναι για να την αναλώνεις σε μίζερες και βαρετές καταστάσεις αλλά σε όμορφες και συναρπαστικές στιγμές και αυτό το μήνυμα θα περάσεις σήμερα το βράδυ στο ταίρι σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθερος/η: Ευκαιρίες για βελτίωση της ερωτικής σου ζωής υπάρχουν πολλές και καλό θα ήταν σιγά-σιγά να αρχίσεις να τις εξετάζεις γιατί ο χρόνος περνά και θα αρχίσουν όπου να 'ναι να λιγοστεύουν. Κάνε την τελική επιλογή σου, όχι μόνο με βάση τις προοπτικές για το μέλλον που διακρίνεις, αλλά με τα συναισθήματα που σου προκαλεί και το κατά πόσο πιστεύεις ότι θα περάσεις καλά μαζί με το άτομο που θα καταλήξεις.

Σε σχέση: Όσο κι αν επιμείνει ο σύντροφός σου, δε θα μπορέσει σήμερα να σε πείσει να κάνετε κάποια πράγματα στο σπίτι σας γιατί ούτε όρεξη έχεις, ούτε και χρόνο διαθέσιμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθερος/η: Το κεφάλι σου πάει να σπάσει αλλά είσαι αποφασισμένος/η να βρεις ένα τρόπο να πλησιάσεις ένα άτομο που σου έχει κλέψει την καρδιά. Σκέφτεσαι διάφορα εντυπωσιακά ή περίεργα για να τα καταφέρεις αλλά μάλλον δε χρειάζονται, αφού το παν είναι να είσαι αυθόρμητος/η, χαμογελαστός/η και με διάθεση για ζωή. Κι όλα αυτά είναι στοιχεία που λίγο ως πολύ τα διαθέτεις.

Σε σχέση: Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα σήμερα ο σύντροφός σου να σε καπελώσει και να περάσει η δική του γνώμη γιατί θα αποδειχθεί ότι γνωρίζει ορισμένες πτυχές ενός θέματος καλύτερα από σένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Δεν πρέπει να το δεις λες και πρόκειται να δώσεις τη μάχη του αιώνα αλλά σίγουρα χρειάζεται να φανείς και να εντυπωσιάσεις ένα πρόσωπο που θέλεις για να μπορέσεις να το κερδίσεις. Δείξε άφοβα το συναισθηματικό σου πλούτο και κάνε γνωστές τις προθέσεις σου. Έτσι, όχι μόνο θα σε εκτιμήσει σαν άνθρωπο, αλλά θα θαυμάσει και το θάρρος σου. Το παν είναι να έχεις αυτοπεποίθηση και να μη τη χάσεις ό, τι κι αν προκύψει.

Σε σχέση: Μάλλον έχεις κολλήσει πολύ στα οικονομικά και χάνεις όμορφες στιγμές από την προσωπική σου ζωή με το ταίρι σου. Εκτίμησε περισσότερο αυτά που έχεις κι ίσως αρχίσουν να έρχονται κι αυτά που θέλεις.

ΛΕΩΝ

Ελεύθερος/η: Μια μέρα ακόμα θα μείνει η Σελήνη στο ζώδιό σου και πρέπει να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία να διαπρέψεις στο ερωτικό παιχνίδι. Πάρε πρωτοβουλίες, τόλμησε, κάνε μια θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή σου, κυκλοφόρησε και μονοπώλησε το ενδιαφέρον. Ό, τι κάνεις σήμερα, αύριο θα σε δικαιώσει. Μόνο μην υποκύψεις στο «σιγά μην πάω εγώ» και περιμένεις υπεροπτικά να έρθει το οτιδήποτε από μόνο του, γιατί θα χάσεις.

Σε σχέση: Σαφώς και αξίζεις πολλά κι ο σύντροφός σου το γνωρίζει πολύ καλά αλλά καλό θα ήταν να μειώσεις λίγο τον εγωισμό σου και τις απαιτήσεις σου, ιδιαίτερα αν διακρίνεις ότι κάνει ό, τι περνάει από το χέρι του για να σε ευχαριστήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Προσπαθείς να διατηρήσεις την αισιοδοξία και το κέφι σου, αλλά ο προβληματισμός σου για την έκβαση μιας ερωτικής σου υπόθεσης θα είναι έντονος κι ίσως αναγκαστείς να κάνεις μια κίνηση που κατά τη γνώμη σου θα βοηθήσει να πάνε τα πράγματα εκεί που θέλεις εσύ. Αν υπάρχει πάντως ένα πρόσωπο από τον εργασιακό σου χώρο που σου αρέσει, μάζεψε το θάρρος σου και προσέγγισέ το.

Σε σχέση: Ευτυχώς τα πράγματα στη δουλειά σου θα κυλήσουν ήρεμα και θα σου επιτρέψουν να τελειώσεις νωρίς και να περάσεις ξένοιαστα το υπόλοιπο της ημέρας με το ταίρι σου.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθερος/η: Κεφάτα και με αρκετή ενέργεια ξεκινά η εβδομάδα σου κι ίσως η διάθεση να επεκτείνεις τον κοινωνικό σου κύκλο για να αυξήσεις και τις πιθανότητες νέων γνωριμιών σε φέρει στο κατώφλι μιας ομάδας ή μιας εκδήλωσης που θα καταφέρεις να κερδίσεις τις θετικές εντυπώσεις. Έχε πάντως και το νου σου γιατί ενδέχεται ένα φιλικό σου, μέχρι πρότινος, πρόσωπο, θα αρχίσει να σε βλέπει τελείως διαφορετικά.

Σε σχέση: Η συνάντηση με το ταίρι σου και κάποιους κοινούς σας φίλους σήμερα πέρα από την ευχαρίστηση που θα σας προσφέρει θα σας ανοίξει και τα μάτια σε μια καινούργια προοπτική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Πρωτοστατείς και επαγγελματικά και ερωτικά αυτή την περίοδο και μπορεί να μην πηγαίνουν όλα έτσι ακριβώς όπως θα ήθελες, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχεις περιθώρια βελτίωσης ή επιλογών. Αυτό που θα πρέπει να έχεις κατά νου είναι να μη διστάσεις να δείξεις τα προσόντα και τα ταλέντα σου γιατί όσο παραμένεις στο παρασκήνιο άλλοι σου κλέβουν τη δόξα. Ήρθε η ώρα να βγεις στην κεντρική σκηνή και να λάμψεις.

Σε σχέση: Παραμέρισε την περηφάνια και την επιμονή σου και ζήτα τη στήριξη ή τη συμβουλή του συντρόφου σου σε ένα επαγγελματικό ζήτημα που ίσως αντιμετωπίζεις. Δεν είναι υποτιμητικό!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθερος/η: Μην δίνεις και πολύ βάση στο πως παρουσιάζεται ένα άτομο προς τα έξω και σίγουρα μην κολλήσεις, πιστεύοντας ότι μάλλον δεν μάλλον δεν κάνει για σένα, αν σου αρέσει πολύ. Χαλάρωσε και κάνε μια απόπειρα να το πλησιάσεις. Ο ενθουσιασμός σου, το χιούμορ και η άνεσή σου είναι στοιχεία που μπορούν να μαλακώσουν και τον πιο αυστηρό άνθρωπο. Μην εκπλαγείς, αν καταλήξετε να κουβεντιάζετε και να γελάτε.

Σε σχέση: Ενδεχομένως κάποια σχέδιά σου να είναι μεγαλεπήβολα και να υπάρχει μια αμφιβολία από την πλευρά του συντρόφου σου όταν του τα ανακοινώσεις που θα σε πειράξει αλλά στο χέρι σου είναι να τον διαψεύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθερος/η: Τον παν για σένα είναι η ποιότητα κι όχι η ποσότητα και η επιμονή σου προς αυτή την κατεύθυνση, ακόμα κι αν εξαιτίας της παραμένεις μόνος/η, δεν πρόκειται να μειωθεί. Ίσως σήμερα πάντως μια γνωριμία που θα κάνεις με ένα εντυπωσιακό και ελκυστικό άτομο που θα σε πλησιάσει με αρκετή σιγουριά να σε δικαιώσει και να μακαρίζεις την τύχη σου που δε βιάστηκες να υποκύψεις στις πιέσεις των αναγκών σου.

Σε σχέση: Η έντονη ερωτική διάθεση του συντρόφου σου θα παρασύρει κι εσένα και θα σε κάνει να ξεχάσεις ένα ζήτημα με τα οικονομικά σου που έχει προκύψει τώρα τελευταία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθερος/η: Συνεχίζεις να συγκεντρώνεις πάνω σου το ενδιαφέρον του αντίθετου –κι όχι μόνο- φύλου με τη Σελήνη στον Λέοντα και γι' αυτό είναι πιο εύκολο να περάσεις θέσεις και απόψεις που ακόμα κι αν είναι κάπως προχωρημένες, δεν θα είναι δύσκολο να στις αρνηθούν. Είναι η κατάλληλη μέρα για να προσεγγίσεις και να κερδίσεις ένα άτομο που έχεις βάλει στο μάτι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει πρόταση από κάποιο άλλο που του αρέσεις καιρό.

Σε σχέση: Πριν αντιδράσεις σε μια πρόταση του συντρόφου σου, ερεύνησε όχι μόνο αν ευσταθεί αλλά κι αν είναι κάτι που θεωρεί ότι θα κάνει καλό και στους δύο, οπότε μην του χαλάσεις την καρδιά.

ΙΧΘΥΕΣ

Ελεύθερος/η: Διατηρείς την αισιοδοξία σου αμείωτη και, παρότι ανυπομονείς να γίνουν πράγματα στα ερωτικά σου, δεν χάνεις το κουράγιο και το κέφι σου, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Θα κρατήσεις το κεφάλι σου ψηλά, το χαμόγελο στα χείλη, πιστεύοντας ότι σύντομα όλα θα αρχίσουν να αλλάζουν προς το καλύτερο, γιατί θα το έχεις προκαλέσει εσύ με την πίστη και τη θετική σου ενέργεια.

Σε σχέση: Υπάρχει περίπτωση σήμερα να ξεκινήσεις ένα διατροφικό πρόγραμμα αλλά για να καταφέρεις το στόχο που έχεις βάλει, η βοήθεια και κυρίως η συμμετοχή του συντρόφου σου είναι απαραίτητη, για να μην σε βάζει και εσένα σε πειρασμό.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved