Ερωτικό ωροσκόπιο 25/4

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 25/4

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Από το απόγευμα και μετά, με την είσοδο της Σελήνης στον πύρινο Λέοντα η διάθεσή σου ανεβαίνει κατακόρυφα και είναι πολύ πιθανό να μη σε χωράει το σπίτι σου. Θέλεις να συναντηθείς με την παρέα σου, να βγεις, να διασκεδάσεις και να ξεδώσεις. Ευκαιρίες για να καταπλήξεις τα πλήθη θα έχεις πολλές αλλά και για μια καινούργια γνωριμία, αρκετά συναρπαστική.
Σε σχέση: Το σαββατόβραδό σου θα είναι αρκετά έντονο με μια έξοδο με το ταίρι σου να είναι πολύ πιθανή που, πέρα από το ότι θα ξεσκάσετε, θα αναζωπυρώσετε και τον έρωτά σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Σαφώς από το απόγευμα και μετά η μέρα σου θα είναι πολύ καλύτερη από το πρωί που θα το αναλώσεις μάλλον σε δουλειές του νοικοκυριού και ψώνια. Υπάρχει περίπτωση να επισκεφτείς ή να γευματίσεις με την οικογένειά σου κι ίσως μεταξύ φαγητού και επιδορπίου να τους μιλήσεις για ένα πρόσωπο που έχει μπει πρόσφατα στη ζωή σου ή σου αρέσει πολύ και θεωρείς ότι ταιριάζετε και να ζητήσεις τη γνώμη τους.
Σε σχέση: Αν μπορείς να περάσεις όμορφα και στο σπίτι σου με το σύντροφό σου, μάλλον το προτιμάς, από το να πηγαίνεις έξω και σήμερα ίσως οργανώσετε μια ωραία βραδιά για τους δυο σας με καλό φαγητό και ποτό για να χαλαρώσετε και να έρθετε πιο κοντά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Πολλές επαφές, βόλτες και συζητήσεις περιλαμβάνει η σημερινή μέρα για σένα και πολύ πιθανό να βρεθείς με γνωστούς ή συγγενείς να κουτσομπολέψετε και να πείτε τα νέα σας. Πάντως το βράδυ σου αναμένεται πολύ ενδιαφέρον κι ίσως γνωρίσεις κάποιο άτομο που θα φαίνεται αρκετά επιβλητικό αλλά όταν αρχίσεις να μιλάς μαζί του θα ανακαλύψεις ότι είναι πολύ χαλαρό και ευχάριστο.
Σε σχέση: Ίσως έχετε ήδη σχεδιάσει μια μικρή απόδραση για το σαββατοκύριακο με το σύντροφό σου. Αν όχι, καλό θα ήταν να πάτε μια βόλτα στην εξοχή όσο είναι ακόμα ήλιος για να τη χαρείτε και να αλλάξετε παραστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Μέχρι το απογευματάκι θα είναι η Σελήνη στο ζώδιό σου και τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σου θα είναι αρκετά. Από κει και πέρα, όμως, θα επικρατήσει ανοδική πορεία στη διάθεσή σου, η οποία θα γίνει και πιο ερωτική γι' αυτό θα αποφασίσεις να το ρίξεις έξω, ξεχνώντας ό, τι σε στενοχωρεί ή σε μιζεριάζει. Η νύχτα σου μπορεί να κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις πάντως.
Σε σχέση: Καλό θα ήταν να μη σε πιάσει η γαλαντομία και αρχίσεις να σκορπάς από δω κι από κει για τα μάτια του συντρόφου σου που όσο κι αν χαίρεται τώρα, αργότερα αν αναγκαστείτε να περιοριστείτε θα του κακοφανεί.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο από το απόγευμα, θα λάμψεις και θα μεταφέρεις χαρά και ενθουσιασμό σε όσους είναι γύρω σου. Η γενναιοδωρία σου, η ευθυμία σου και γενικά όλα τα ζεστά στοιχεία της προσωπικότητάς σου σε κάνουν αδιαφιλονίκητο φαβορί για το διήμερο και σου στρώνουν το χαλί είτε για να προσελκύσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει, είτε να κεντρίσεις το ενδιαφέρον ενός άλλου και να σε φλερτάρει.
Σε σχέση: Είσαι τόσο κεφάτος/η σήμερα και αυτή την καλή διάθεση τη μεταφέρεις και στο ταίρι σου. Είναι η ευκαιρία σου να ζητήσεις με τρόπο να σου κάνει ένα χατίρι που μάλλον δεν θα αρνηθεί, αν είναι μέσα στις δυνατότητές του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Χαλαρώνεις σήμερα και μάλλον θα κάτσεις να μετρήσεις τα υπέρ και τα κατά μια ερωτικής σου υπόθεσης, έτσι όπως εξελίχθηκε τις προηγούμενες ημέρες. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα κάνεις καμία επιπλέον κίνηση και θα περιμένεις τώρα από την πλευρά του άλλου ατόμου να ανταποκριθεί. Άλλωστε μπορεί να σου αρέσει πολύ αλλά δε θα το παρακαλέσεις κιόλας.
Σε σχέση: Μπορεί να σε πιάσει η βαρεμάρα και να μη θέλεις να πας πουθενά σήμερα αλλά ο σύντροφός σου έχει άλλα σχέδια κι ίσως γίνει χαριτωμένα πιεστικός οπότε μάλλον θα υποκύψεις.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Ετοιμάσου να κλέψεις την παράσταση όπου κι αν πας σήμερα, με το γοητευτικό σου βλέμμα, το προσεγμένο σου στυλ και γενικά τη συμπεριφοράσου κι η αυτοπεποίθησή σου θα ανέβει πολύ αφού θα τραβήξεις το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου. Το φλερτ πάντως ενός πολύ αρχηγικού και σοβαρού ατόμου θα σε κολακέψει και θα αρχίσει να αναπτερώνεται η ελπίδα σου ότι κάτι πολύ καλό πάει να γίνει.
Σε σχέση: Μια έξοδος με το ταίρι σου σε ένα καλαίσθητο και ίσως πολυτελές μέρος ίσως σας αναγκάσει να ξοδέψετε λίγο περισσότερα από όσα υπολογίζατε, αλλά επειδή είχατε καιρό να περάσετε ωραία, θα το ξεχάσετε σύντομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Νιώθεις τον αέρα της υπεροχής, είσαι πολύ πιο σίγουρος/η ότι θα πετύχεις ό, τι κι αν αποφασίσεις και θα αντεπεξέλθεις σε όποια δυσκολία σου παρουσιαστεί. Αυτή η νικηφόρα νοοτροπία σε ωθεί να πάρεις πρωτοβουλίες και να κινηθείς με στόχο την ανεύρεση ενός καινούργιου έρωτα που θα σε ανεβάσει στα ουράνια και θα σου δημιουργήσει τη διάθεση για κάτι πιο μόνιμο στη ζωή σου και σήμερα όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί.
Σε σχέση: Μπορείς να ελέγχεις την κάθε κατάσταση στη σχέση σου και να φέρνεις τα πράγματα εκεί που θέλεις εσύ και σήμερα με μια κίνησή σου θα γίνει πλήρως κατανοητό κι από το σύντροφό σου, αφού θα διευθετήσεις ό, τι παρουσιαστεί σχεδόν αυτόματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις κέφι και ενθουσιασμό και είσαι καθόλα έτοιμος/η να το ρίξεις έξω σήμερα μέχρι τελικής πτώσεως. Πιθανόν όμως να είναι μια διέξοδος για να ξεχάσεις ένα άτομο που σε προβληματίζει γιατί έχει αποδειχθεί πιο δύσκολο να το κατακτήσεις απ' όσο περίμενες. Ενδεχομένως να χρειάζεται πάντως να μην επιμείνεις προς το παρόν και να αφήσεις τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους.
Σε σχέση: Είσαι άνθρωπος αυθόρμητος και ίσως σε χαλάσει λίγο μια συνάντηση που έχει κανονίσει το ταίρι σου με κάποια άτομα που οφείλεις να έχεις μια πιο συγκρατημένη και καθωσπρέπει συμπεριφορά, αλλά είναι αναγκαίο κακό και θα το υποστείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Ξεκίνα σιγά-σιγά να προθερμαίνεσαι για να μπεις προετοιμασμένος/η στο ερωτικό γήπεδο, διαφορετικά θα σε πιάσουν... κράμπες. Πρέπει να το πας αργά, να ελκύσεις, να χαρείς το φλερτ και όλα αυτά που δημιουργούν μια έντονη ερωτική κατάσταση, πριν περάσεις στο κύριο μενού. Και σίγουρα είναι η κατάλληλη μέρα να εξασκηθείς γιατί αν κυκλοφορήσεις, σε αρκετούς και αρκετές θα τραβήξεις το ενδιαφέρον.
Σε σχέση: Σήμερα αυτό που θα σε απασχολήσει είναι το πώς θα περάσεις καλά με το ταίρι σου και ίσως βρεις αρκετά πικάντικους τρόπους για γίνει λίγο πιο ενδιαφέρουσα η ερωτική σου ζωή. Οτιδήποτε άλλο απλά θα το διαγράψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Την κατάλληλη μέρα ξαναβρίσκεις την καλή σου διάθεση και μιας κι είναι Σάββατο δε θα το αφήσεις να περάσει ανεκμετάλλευτο. Καινούργιες γνωριμίες και ενδιαφέροντα πρόσωπα είναι πολύ πιθανά, αν κυκλοφορήσεις σήμερα ενώ δεν αποκλείεται να παρευρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση και να κερδίσεις εντυπώσεις και θαυμαστές. Με τη Σελήνη άλλωστε στον 7ο οίκο σου, ακόμα κι αν δεν το επιδιώκεις, έχεις πέραση.
Σε σχέση: Χαλαρός/η, ευδιάθετος/η και πάνω απ' όλα θα είσαι γενναιόδωρος/η με το σύντροφό σου που θέλεις να του προσφέρεις τα πάντα απλόχερα και να νιώσει την αγάπη σου μέσα από τις πράξεις σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Σήμερα καλό θα ήταν να κάτσεις λίγο μόνος/η να σκεφτείς και να βάλεις τα πράγματα της προσωπικής σου ζωής σε μια τάξη, ώστε να δεις τι θα κάνεις από δω και στο εξής. Ίσως θα ήταν καλύτερα να μη μπλεχτείς σε κανένα ερωτικό ειδύλλιο, αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος/η αν θέλεις ένα άτομο ή όχι κι αν ταιριάζει στην εικόνα που έχεις σχηματίσει στο μυαλό σου γιατί αλλιώς θα μπλέξεις τα πράγματα.
Σε σχέση: Ο σύντροφός σου θα μπορούσε να σε στηρίξει αν και εφόσον χρειαστεί σε ένα επαγγελματικό σχέδιο που σκέφτεσαι τώρα τελευταία, αρκεί να το συζητήσεις μαζί του και να ρωτήσεις και την άποψή του.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved