Ερωτικό ωροσκόπιο 13/4

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 13/4

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Πολλά υποσχόμενη για τα ερωτικά σου δείχνει η εβδομάδα που ξεκινά ή εσύ νιώθεις έτσι, γι' αυτό και θα φροντίσεις να μην κάτσεις με σταυρωμένα τα χέρια να περιμένεις την τύχη. Θα σπρώξεις τα πράγματα είτε για να δημιουργήσεις τις συνθήκες ώστε να πλησιάσει ένα άτομο που θέλεις ή να χρησιμοποιήσεις μια φιλική προσέγγιση για να έρθεις κοντά του.
Σε σχέση: Σκέψου και βρες ένα πρωτότυπο τρόπο για να κάνεις τη βραδιά μοναδική για σένα και το ταίρι σου, ώστε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και να αναζωογονήσετε τον έρωτά σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Είσαι της άποψης ότι «ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις» κι αυτό εφαρμόζεις και στα ερωτικά σου, διατηρώντας κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στοιχεία. Καλό θα ήταν όμως για να κάνεις το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον να τα εμπλουτίζεις που και που με κάτι πιο φρέσκο ή ιδιαίτερο και να μη μένεις στα ίδια γιατί οι επιλογές σου θα περιοριστούν.
Σε σχέση: Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να κάνεις κάποιες αλλαγές ή βελτιώσεις στη σχέση σου και με την Αφροδίτη στο 2ο οίκο σου είναι σίγουρο ότι θα φέρουν μια νέα πνοή ανάμεσά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Αέρα στα πανιά σου έχεις σήμερα αφού η Σελήνη στο εξίσου αέρινο ζώδιο του Υδροχόου ανοίγει νέους ορίζοντες στις επαφές σου κι ίσως βρεθείς με ενδιαφέροντα άτομα, από άποψη ιδεών και αντιλήψεων που θα σου φανούν πολύ οικείες. Ο ενθουσιασμός σου ενδεχομένως τραβήξει και την προσοχή ενός προσώπου που θα κρέμεται από τα χείλη σου.
Σε σχέση: Η ευελιξία σου θα είναι αυτή που θα σε σώσει την τελευταία στιγμή από μια διαμάχη με το ταίρι σου που θα σχετίζεται με την διαφορά οπτικής που έχετε για ένα θέμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Είναι μια ενδιαφέρουσα μέρα και πρέπει να την εκμεταλλευτείς αν θέλεις να προχωρήσει μια γνωριμία σε κάτι πιο ουσιαστικό. Πρέπει όμως να παίξεις καλά το παιχνίδι και να μην δείξεις ότι κρέμεσαι από το πρόσωπο που σου αρέσει γιατί έτσι θα το φοβίσεις. Πήγαινε με τα νερά του, επισημαίνοντας τη σπουδαιότητα της διατήρησης της αυτονομίας και γρήγορα θα πετύχεις το στόχο σου.
Σε σχέση: Τώρα που πέρασε το Πάσχα μπορείτε να συμμαζευτείτε και οικονομικά με το ταίρι σου και να μην υποκύψετε σε πειρασμούς αγορών που μπορεί να σας καταλάβουν ξαφνικά.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη από χθες το βράδυ έχει περάσει στον Υδροχόο γι' αυτό τουλάχιστον από ψυχολογικής άποψης νιώθεις να απελευθερώνεσαι. Η σιγουριά και η αυτοπεποίθησή σου επανέρχεται στα γνώριμα επίπεδα ενώ ο μαγνητισμός που εκπέμπεις είναι αρκετά έντονος γι' αυτό τραβάς την προσοχή του αντίθετου φύλου πάνω σου. Εσένα όμως πιο πολύ σε ενδιαφέρει να φλερτάρεις και να προκαλέσεις με το στυλ σου.
Σε σχέση: Παρότι θα έχεις κάποιες αντιδράσεις και διαφωνίες με μια ιδέα του συντρόφου σου, θα προσπαθήσεις να λειτουργήσεις συντροφικά και να τον στηρίξεις, αν και νιώθεις ότι είναι παρακινδυνευμένη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Είναι πολύ πιθανό σήμερα να αποβάλλεις τα κρατήματά σου και να τολμήσεις να πλησιάσεις ένα άτομο που σου αρέσει, πιάνοντάς του μια φιλική κουβέντα. Μπορεί να μην γίνει κάτι άμεσο αλλά ίσως είναι η αρχή για να απελευθερωθείς λίγο και να μην κολλάς, εξαιτίας της συστολής σου να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση.
Σε σχέση: Μετά από μια μέρα γεμάτη λιχουδιές και ποτά ίσως αποφασίσεις να ξεκινήσεις μια μίνι αποτοξίνωση ή μια εναλλακτική μέθοδο αποβολής λιπών από τον οργανισμό σου αλλά τον σύντροφό σου δε θα τον πείσεις να σε ακολουθήσει όσο κι αν επιμένεις.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Μια όμορφη μέρα θα είναι για σένα η σημερινή και από θέμα διάθεσης αλλά και από συναισθηματικής πλευράς αφού νιώθεις αρκετά ανεβασμένος/η. Γι' αυτό θα βγεις, θα γελάσεις, θα φλερτάρεις και θα γοητεύσεις αρκετούς ανθρώπους. Ίσως είναι από τις λίγες φορές που το ότι είσαι μόνος/η θα σου φανεί πολύ βολικό αφού δε σε δεσμεύει τίποτα στο ερωτικό παιχνίδι.
Σε σχέση: Πρότεινε στο σύντροφό σου, αν δεν έχετε κάποια ανειλημμένη υποχρέωση, να κάνετε κάτι ξεχωριστό οι δυο σας μιας και είναι αργία, να ξαναθυμηθείτε και την ανεμελιά που υπήρχε στην αρχή της σχέσης σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Όσο διατηρείς θετική σκέψη και ελεύθερη καρδιά από διάφορα κολλήματα τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να βρεις ένα άτομο που θα ταρακουνήσει την ερωτική σου ζωή. Επίσης, καλό θα ήταν να μην τα παίρνεις όλα προσωπικά γιατί απομακρύνεσαι και κλείνεσαι στον εαυτό σου. Έχεις χιούμορ κι εσύ, χρησιμοποίησέ το στις επαφές σου και θα δεις ότι όλα θα είναι διαφορετικά.
Σε σχέση: Κάποιες προσπάθειές σου έχουν αρχίσει να αποδίδουν στη σχέση σου και σε φέρνουν στο σημείο να παραδεχτείς ότι αν είχες μεγαλύτερη άνεση και ελαστικότητα, πιθανόν τα πάντα να ήταν ακόμα καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Σαφώς και έχεις όλες τις ευκαιρίες να πετύχεις κάτι πολύ καλό στα ερωτικά σου, ενδεχομένως όμως όχι εκεί που ψάχνεις. Ίσως πρέπει να αλλάξεις κύκλο και μέρη που συχνάζεις γιατί θα είσαι στο ίδιο έργο θεατής. Ξανοίξου, κάνε καινούργιες γνωριμίες, δοκίμασε να πας κάπου που δεν έχεις ξαναπάει. Θέλει και λίγο σπρώξιμο η τύχη...
Σε σχέση: Μπορεί ο σύντροφός σου να σου λέει διάφορα αλλά κατά βάθος θαυμάζει την ευστροφία σου και σήμερα θα του δώσεις μια ακόμα ευκαιρία αφού θα έχεις μια πολύ πρωτότυπη ιδέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Βλέμματα θαυμασμού συγκεντρώνεις πάνω σου και βλέπεις ότι ελκύεις αλλά από αυτό το σημείο μέχρι να γίνει κίνηση από ένα άτομο η απόσταση είναι μεγάλη και μάλλον δεν διανύεται. Γι' αυτό αναρωτιέσαι, αν φταίει η έντονη προσωπικότητά σου ή κάτι άλλο που εμποδίζει την προσέγγισή σου. Μη δίνεις σημασία όμως γιατί μάλλον οφείλεται στο ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Κάποιο, κάπου θα σκάσει...
Σε σχέση: Η ερωτική σου διάθεση είναι στα πάνω της και σήμερα ίσως έχεις μια πολύ εξωστρεφή συμπεριφορά και ιδιαίτερη διαχυτικότητα προς το ταίρι σου που θα το ξαφνιάσει ευχάριστα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου από χθες το βράδυ, η εβδομάδα ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Μπορεί να είσαι ένα ιδιόρρυθμο άτομο αλλά αυτή είναι κι η γοητεία σου γι' αυτό θα έχεις πέραση στο αντίθετο φύλο και πρέπει να την εκμεταλλευτείς όσο μπορείς, αν θέλεις να αλλάξεις την κατάσταση στα ερωτικά σου. Βέβαια εσύ δεν κάνεις ποτέ σχέδια και προγράμματα για το μέλλον αλλά μια στόχευση δεν βλάπτει.
Σε σχέση: Μετά από όλα αυτά τα οικογενειακά και τα νταβαντούρια ίσως έχεις κάποιες τάσεις ανεξαρτησίας και θα θέλεις να κάνεις τα δικά σου γι' αυτό θα κρεμάσεις ένα «μη με ενοχλείτε» στη σχέση σου και θα ασχοληθείς με ό, τι σε ευχαριστεί.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Μετά από μια μέρα χαράς, φαγητού και πολυκοσμίας ίσως θέλεις να απομακρυνθείς για λίγο από τη βαβούρα και να ηρεμήσεις. Μπορεί να βρεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, να κοιμηθείς παραπάνω και να αποσυρθείς στο δικό σου κόσμο σκεφτόμενος/η πιθανόν κι ένα άτομο που σου αρέσει και δεν ξέρεις τι να κάνεις.
Σε σχέση: Με όλα τα χθεσινά, ένα συμμάζεμα και ορισμένες δουλειές του σπιτιού είναι στα άμεσα σχέδιά σου αλλά επειδή μπορεί να βαριέσαι να τα ξαναπιάνεις από την αρχή ίσως ζητήσεις βοήθεια από το σύντροφό σου για να τελειώσετε πιο γρήγορα.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved