Ερωτικό ωροσκόπιο 12/4

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 12/4

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Θα ήταν αδύνατο να μην έχεις τα κέφια σου αφού, πέρα του ότι είναι Πασχαλιά, είναι και μια ημέρα ηλιόλουστη μετά από ένα μεγάλο χειμωνιάτικο διάστημα. Ίσως πρώτα κάνεις το καθήκον σου και παρευρεθείς στο οικογενειακό τραπέζι, το βράδυ όμως θα είναι δικό σου και θα το εκμεταλλευτείς για να κυκλοφορήσεις ή να έρθεις σε επαφή με ένα άτομο που σου αρέσει.
Σε σχέση: Πάρε το σύντροφό σου αγκαλιά, χαμογέλασέ του πλατιά και πάνω απ' όλα κάνε ό, τι μπορείς να περάσετε καλά και να χαρείτε τη μέρα. Ε, αν πει και μια κουβέντα παραπάνω, κάνε ότι δεν την άκουσες.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Συμβαδίζεις με το χαρούμενο κλίμα και γιατί όχι; Η μέρα είναι κατάλληλη για να χαρείς, τα πασχαλινά εδέσματα είναι αραδιασμένα και περιμένουν να καταναλωθούν και τα ποτήρια να τσουγκρίσουν. Όλα γύρω σου φτιάχνουν το κέφι κι αν δεν έχεις το άτομο που θέλεις, μάλλον θα το ξεχάσεις και θα περάσεις όμορφα με τους οικείους σου.
Σε σχέση: Το πιο πιθανό είναι να περάσετε τη μέρα σας με συγγενείς και θα φροντίσετε να κρατήσετε όλα τα έθιμα. Όλα θα κυλήσουν όμορφα, αρκεί να μην αρχίσεις τις παρατηρήσεις στο σύντροφό σου να μην το παρακάνει με το φαγοπότι.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Ακόμα και στο τραπέζι που θα παρευρεθείς, μπορεί να προκύψει ευκαιρία, με την Αφροδίτη πλέον στο ζώδιό σου, να κάνεις μια ερωτική γνωριμία. Ακόμα κι αν βαριέσαι, λοιπόν, πήγαινε, δε χάνεις τίποτα. Στο κάτω-κάτω και τίποτα να μη συμβεί, θα κουβεντιάσεις, θα γελάσεις, θα φας και θα περάσεις ευχάριστα τη μέρα.
Σε σχέση: Ενδεχομένως να περιμένεις με περισσότερη αδημονία το βράδυ παρά το μεσημέρι, γιατί έχεις κάνει μεγάλα σχέδια για σένα και το ταίρι σου. Μόλις τελειώσουν οι υποχρεώσεις, θα αρχίσει η απόλαυση...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Νιώθεις την ανάγκη να περάσεις την μέρα μαζί με τα μέλη της οικογενείας σου, τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος της, γιατί όλες αυτές οι γιορτές έχουν για σένα ιδιαίτερη συναισθηματική αξία. Παρ' όλα αυτά καλό θα ήταν να συνεννοηθείς με κάποιο κολλητό σου φίλο να κυκλοφορήσετε το βράδυ γιατί η νύχτα ίσως επιφυλάσσει εκπλήξεις.
Σε σχέση: Λάμπεις σήμερα και με τη Σελήνη να βρίσκεται στον 7ο οίκο σου, στον Αιγόκερω μάλλον θα έχεις αναλάβει όλες τις ετοιμασίες του τραπεζιού, χαρούμενος/η που θα φροντίσεις το ταίρι σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Σε στενό οικογενειακό κύκλο και χωρίς ιδιαίτερη διάθεση να εξοκείλεις θα είσαι σήμερα. Θα φροντίσεις να κρατήσεις το μέτρο και ίσως εκπλήξεις κιόλας τους δικούς σου ανθρώπους που σε έχουν συνηθίσει πιο αλέγρο/α, πιθανό γιατί σου λείπει πολύ ένα άτομο που σου αρέσει. Μη χαλιέσαι όμως. Όλα μπορεί να αλλάξουν προς το καλύτερο.
Σε σχέση: Ίσως είστε προσκεκλημένοι να κάνετε Πάσχα με συγγενείς, αλλά μπορεί να υπάρχουν και κάποια άλλα άτομα εκεί και ακόμα και ασυνείδητα, να αναγκαστείς τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου να κρατήσετε τους τύπους και να δείξετε τον καλύτερό σας εαυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Μια πρόσκληση από φίλους για φαγητό ή για βόλτα το βράδυ είναι ό, τι καλύτερο για σένα που θα λειτουργήσεις σήμερα σαν να βγάζεις υποχρέωση. Πάντα ήσουν του μέτρου γι' αυτό μπορεί να σε χαλάνε τα νταβαντούρια και τα γλέντια κι έτσι θα αρπάξεις την ευκαιρία αν σου δοθεί να βγεις και μπορεί να έχεις και τα ερωτικά τυχερά σου.
Σε σχέση: Μη χαλάσεις το κλίμα, κάνοντας νοήματα ή παρατηρήσεις στο σύντροφό σου, ακόμα κι αν είστε ανάμεσα σε πολύ δικά σας άτομα. Άσε το να χαρεί και κοίτα κι εσύ να περάσεις καλά σήμερα.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Νιώθεις ηρεμία και σιγουριά γιατί κατά βάθος πιστεύεις ότι η ζωή είναι ένας κύκλος και σύντομα θα ξαναείσαι στα πάνω σου ερωτικά. Η σκέψη και μόνο φέρνει αγαλλίαση στην καρδιά σου και χαρούμενη διάθεση. Άλλωστε, δεν είσαι μόνος/η. Αν κοιτάξεις γύρω σου θα δεις λίγα άτομα αλλά εκλεκτά, που σε αγαπούν και σε νοιάζονται.
Σε σχέση: Μετά από μια μάλλον κουραστική εβδομάδα, ήρθε η ώρα να χαλαρώσεις, να ξεκουραστείς και να περάσεις καλά με το σύντροφό σου και τα μέλη της οικογένειάς σου κι ακόμα κι αν κοπιάσεις με τις ετοιμασίες, δε θα σε πειράξει αφού θα ακούσεις πολλά κομπλιμέντα απ' όλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Σήμερα, θα τηρήσεις τους τύπους και θα φροντίσεις να είσαι ευχάριστος/η και χαμογελαστός/η με όποιους κι αν βρεθείς. Παρ' όλα αυτά θα έχεις μια επιφύλαξη και θα προσέχεις τι λες και κυρίως πως το λες ίσως γιατί διακρίνεις ανάμεσα στα άτομα ένα ενδιαφέρον από την πλευρά ενός και θέλεις να περάσεις μια συγκεκριμένη εικόνα.
Σε σχέση: Θα είσαι άψογος/η σε όλα σου, σε ετοιμασίες, συμπεριφορά, εμφάνιση και ο σύντροφός σου για άλλη μια φορά θα σε καμαρώνει έστω και κρυφά και θα μακαρίζει την τύχη του.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Σήμερα έχεις κάθε λόγο να το κάψεις, να γελάσεις, να φας, να πιεις και γενικά να κάνεις ό, τι σε ευχαριστεί. Ενδέχεται λοιπόν μέχρι το απόγευμα να περάσεις με την οικογένεια και συγγενείς τη μέρα, αλλά από κει και πέρα όλη η νύχτα θα είναι δική σου, για να φλερτάρεις και να κάνεις παιχνίδι. Εφόσον, δε, είναι αργία και η αυριανή, ποιος σε πιάνει...
Σε σχέση: Ίσως καταπιεστείς λίγο από το ταίρι σου που σου επισημαίνει συνεχώς τι πρέπει να γίνει, πότε, πως και σου στερεί τον αυθορμητισμό αλλά από ένα σημείο και μετά μάλλον θα κάνεις του κεφαλιού σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Τα «πρέπει» εσύ τα... εφηύρες οπότε η Σελήνη στο ζώδιό σου δεν έρχεται να προσθέσει κάτι διαφορετικό. Σήμερα θα περάσεις καλά για τα δικά σου δεδομένα, αφού θα περιστοιχίζεσαι από αγαπημένα πρόσωπα και όλα θα είναι έτσι όπως τα θέλεις. Επειδή όμως έχεις εύνοια, σκέψου το ενδεχόμενο να βγεις έστω και για λίγο το βράδυ μήπως και γίνει κάτι καλό και στα ερωτικά σου, αφού η έλξη σου είναι αδιαμφισβήτητη.
Σε σχέση: Αν είσαι οικοδεσπότης ή οικοδέσποινα θα αφήσεις τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους με την περιποίησή σου κι ίσως δείξεις και μια άλλη πλευρά στο ταίρι σου που θα σε λατρέψει, καθώς θα θυμηθείς διάφορες αστείες ιστορίες από τα παιδικά σου χρόνια που θα σκορπίσουν το γέλιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Τρώγεσαι να πας λίγο αντίθετα στο ρεύμα αλλά η αλήθεια είναι ότι με τα έθιμα και τις παραδόσεις δεν είσαι και πολύ συνδεδεμένος/η. Το καλύτερο θα ήταν να κάνεις αυτό που πρέπει και να ακολουθήσεις μετά το δικό σου πρόγραμμα, πηγαίνοντας μια βόλτα ή ερχόμενος/η σε επικοινωνία με ένα άτομο που σου αρέσει, με την δικαιολογία της ανταλλαγής ευχών.
Σε σχέση: Έχεις πάρει την απόφαση να περάσεις καλά, κλείνοντας τα αφτιά και να μην δίνοντας σημασία σε γκρίνιες ή μια πιθανή κριτική του συντρόφου σου γιατί κάνετε αυτό κι όχι το άλλο.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Είσαι μέσα στο κέφι και τη θετική ενέργεια και θες να το μεταδόσεις και στους δικούς ανθρώπους. Νιώθεις ανανεωμένος/η, με την αγάπη να σε κατακλύζει και με τον καιρό να είναι σύμμαχός σου θα περάσεις όμορφα ό, τι κι αν κάνεις. Τώρα αν σε πιάσει νοσταλγία ή σε χτυπήσει η έλλειψη ενός ατόμου, έχεις πολλές επιλογές για να αποσπάσεις την προσοχή σου.
Σε σχέση: Με το σύντροφο και μέλη της οικογένειας θα κάνεις Πάσχα αλλά ίσως σε πιάσει και μια ευσυγκινησία κι η σκέψη σου πάει σε κάποια άτομα που δεν βρίσκονται πια μαζί σας και αναζητήσεις την παρηγοριά του ανθρώπου σου όταν θα μείνετε μόνοι.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved