Ερωτικό ωροσκόπιο 6/4

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 6/4

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Με τη σύνοδο του Ήλιου σου με τον Ουρανό σήμερα είσαι αποφασισμένος/η να φέρεις κάτι καινούργιο, πρωτότυπο και αρκετά συναρπαστικό στην προσωπική σου ζωή ξεκινώντας ίσως από μια αλλαγή και στην εμφάνισή σου που θα γίνει η αρχή. Η βιασύνη και η ανυπομονησία σου θα ενταθεί και μάλλον δε θα περιμένεις πότε θα εξελιχθούν τα πράγματα στα ερωτικά σου αλλά θα τα σπρώξεις εσύ κι ίσως τελικά καταφέρεις να γνωρίσεις ένα άτομο που θα συγκεντρώνει όλα όσα θέλεις.

Σε σχέση: Επειδή η κατάσταση από χθες ενδέχεται να είναι τεταμένη στη σχέση σου καλό θα ήταν να αποφύγεις κάποια κλισέ και να δοκιμάσεις κάτι πιο ασυνήθιστο, ώστε να φιλιώσετε ή να εξάψεις το ερωτικό του ενδιαφέρον του συντρόφου σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθερος/η: Σήμερα θα πάρεις έμμεσα το μήνυμα ότι το να κάνεις σχέδια επί χάρτου για ένα άτομο που σε ενδιαφέρει και να περιμένεις την κατάλληλη ευκαιρία να κινηθείς εκ του ασφαλούς ίσως τελικά σε οδηγήσει να χάσεις... το τρένο. Τώρα που έχεις την εύνοια καλό θα ήταν να γίνεις πιο απρόβλεπτος/η και με τακτικές αιφνιδιασμού να καταφέρεις να το κερδίσεις.

Σε σχέση: Μια αλλαγή στη δουλειά είναι πολύ πιθανό να σε ξεβολέψει αλλά αν τα αντανακλαστικά σου δεν είναι αργά μπορεί να σου βγει σε καλό. Καλό θα ήταν επίσης να μην την κρατήσεις μυστική από το σύντροφό σου για να μην αναστατωθεί γιατί θα τον ενοχλήσει περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθερος/η: Πολλά θα είναι τα τρελά και τα απρόσμενα που μπορεί να σου συμβούν σήμερα και να σε βγάλουν τελείως εκτός πορείας γι' αυτό θα ήταν προτιμότερο να κάνεις εσύ την έκπληξη και να αλλάξεις τα δεδομένα στα ερωτικά σου. Αν είχες κάνει σχέδια να συναντηθείς με ένα πρόσωπο που υπάρχει έλξη μεταξύ σας είναι πολύ πιθανό να μη γίνει ή να αναβληθεί για αργότερα μέσα στην εβδομάδα.

Σε σχέση: Υπάρχει μεγάλη περίπτωση με το ταίρι σου να παίξετε σήμερα το ρόλο του «πυροσβέστη» σε ένα ερωτικό θέμα που μπορεί να προκύψει ξαφνικά σε φιλικό σας πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Το παν είναι, όπως είπαμε κι εχθές να διατηρήσεις, την ψυχραιμία σου και να μην αφήσεις να σε πάρουν μπάλα γεγονότα και συναισθήματα. Αυτό δε σημαίνει επ' ουδενί ότι πρέπει να παραμείνεις αδρανής και να βλέπεις να έρχονται όλα τούμπα στην ερωτική σου ζωή χωρίς να κάνεις απολύτως τίποτα. Εκμεταλλεύσου τα γεγονότα, ώστε οι ανατροπές να είναι προς όφελός σου.

Σε σχέση: Ίσως σήμερα γίνει η μεγάλη έκπληξη σε ένα οικογενειακό σου θέμα και τελικά να μπορέσεις να απεμπλακείς από μια κατάσταση χρόνων που θα φέρει έναν αέρα ελευθερίας τόσο σε εσένα όσο και στη σχέση σου.

ΛΕΩΝ

Ελεύθερος/η: Ενδεχομένως να αναγκαστείς γι' αυτό θα ξεπεράσεις τα όριά σου και θα ξεσπάσεις, αν και η αφορμή μπορεί να είναι τελείως παιδιάστικη και αστεία. Υπάρχει επίσης πιθανότητα να ανοίξεις το στόμα σου και σε ένα άτομο που σου άρεσε και θα εκφράσεις όσα νιώθεις χωρίς να σε ενδιαφέρει αν εκτεθείς ή όχι αφού δεν μπορείς πλέον να συγκρατηθείς.

Σε σχέση: Και να θέλεις να κρατηθείς, δεν μπορείς σήμερα καθώς νιώθεις να βγάλεις από μέσα σου αυτό που έχεις και ίσως πάρει η μπάλα και το αγαπημένο σου πρόσωπο γιατί θα κάνει ή θα πει κάτι που θα σε πειράξει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Όσο και αν θέλεις να προχωρήσεις σταδιακά, οι συνθήκες σε αναγκάζουν να τρέξεις μπροστά κι ίσως πέρα από το συνετό και μετριοπαθή χαρακτήρα σου. Γι' αυτό σήμερα θα κάνεις μια απότομη αλλαγή στα ερωτικά σου είτε επειδή βλέπεις ότι αυτό που έχεις δε σε εκφράζει ή να προσελκύσεις ένα άτομο που σου αρέσει με μια παράτολμη ενέργεια.

Σε σχέση: Ένα επιπλέον έσοδο από το πουθενά ίσως σας επιτρέψει να κάνετε με το σύντροφό σου μια αγορά που θέλατε εδώ και καιρό ή να χαλαρώσετε κάπως την πολιτική... λιτότητας.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθερος/η: Μια απρόσμενη εξέλιξη έχει ως στόχο να σε ωθήσει στο να αποβάλλεις την αναποφασιστικότητα και τις αμφιβολίες που σε τυραννούσαν τόσες μέρες και να κάνεις καινούργια αρχή στα ερωτικά σου. Φρόντισε λοιπόν να εκμεταλλευτείς τη σύνοδο Ήλιου –Ουρανού και να αλλάξεις τελείως τη ροή των πραγμάτων, ακόμα και με ένα νέο άτομο που μεν ξεφεύγει πολύ από τα στάνταρ σου, ωστόσο σε συναρπάζει πολύ.

Σε σχέση: Πρέπει να επιμείνεις σε κάποιες αλλαγές στη σχέση σου για να μη θεωρηθεί στιγμιαία αντίδραση από το ταίρι σου, αλλά να καταλάβει ότι κάποια πράγματα σε ενοχλούν όντως και θέλεις να σταματήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Οι αλλαγές στη δουλειά σου αλλά κυρίως σε μια ερωτική σου υπόθεση που δείχνει να πηγαίνει πίσω, αντί να προχωράει, σήμερα θα δοκιμάσουν τα νεύρα σου και μιας και η υπομονή απουσιάζει, ίσως τσακωθείς για ψύλλου πήδημα. Με το δίκιο σου μεν, αν έχεις κοπιάσει να τα φέρεις σε ένα καλό σημείο αλλά υπάρχει κι ο αστάθμητος παράγοντας που δεν έλαβες υπόψη σου κι αυτό είναι δική σου αμέλεια.

Σε σχέση: Πρέπει να αποδεχτείς ότι δε γίνεται να ελέγχεις τα πάντα, ιδίως στη σχέση σου, που έχεις να κάνεις και με ένα άλλο άτομο το οποίο όσο κι αν νομίζεις ότι το ξέρεις καλά θα υπάρχει μια στιγμή που θα σε εκπλήσσει με μια του αντίδραση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθερος/η: Είναι νόμος της φύσης όταν τελειώνει κάτι να αρχίζει ένα άλλο καινούργιο γι' αυτό μη σε εκπλήξει σήμερα αν έχεις πάρεις απόφαση να τερματίσεις μια κατάσταση στα ερωτικά σου και να πας παρακάτω να σου εμφανιστεί μπροστά σου μια νέα προοπτική και μάλιστα πολύ καλύτερη. Το παν είναι όμως να μην αφεθείς να σέρνεσαι και να βολεύεσαι στα ίδια γιατί φοβάσαι να ξαναμπείς στο παιχνίδι της διεκδίκησης.

Σε σχέση: Ρισκάρισε να εισάγεις κάτι καινούργιο ή ασυνήθιστο στη σχέση σου για να αλλάξεις λίγο τα πράγματα, αν βλέπεις ότι το ερωτικό ενδιαφέρον το δικό σου ή του συντρόφου σου έχει ατονήσει και μην περιμένεις μόνο απ αυτόν να κάνει κινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθερος/η: Η ψυχολογική σου κούραση από τις αλλεπάλληλες καταστάσεις που έχεις βιώσει το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι αυτή που θα σε σπρώξει σήμερα να αλλάξεις τελείως την τροχιά σου και στα ερωτικά και ίσως να τολμήσεις κάτι πολύ διαφορετικό ή προχωρημένο για να δικά σου μέτρα. Παρότι λοιπόν «τζογαδόρος/α» δεν είσαι, ίσως ήρθε η στιγμή να παίξεις με τις πιθανότητες, ποντάροντας στην ανατροπή.

Σε σχέση: Θα πρέπει να καταστήσεις σαφές στη σχέση σου ή τα επαγγελματικά σου με τη στάση σου κι όχι τα λόγια ότι σου τελείωσε η ανοχή και η προθυμία και ότι περιμένεις πλέον από την άλλη πλευρά ανάλογες κινήσεις που να δείχνουν ενδιαφέρον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθερος/η: Με τον κυβερνήτη σου Ουρανό να κάνει σύνοδο με τον Ήλιο σήμερα, όλα είναι ανοικτά κι όλα παίζονται στα ερωτικά σου. Μια αναπάντεχη γνωριμία μάλλον θα σε συναρπάσει και θα βάλει το μυαλό σου σε εγρήγορση, αφού σε προκαλεί με τον τρόπο του να βιώσεις κάτι πρωτόγνωρο. Εννοείται ότι δε θα χρειαστείς δεύτερο κάλεσμα. Θα ανταποκριθείς άμεσα και χωρίς δισταγμό.

Σε σχέση: Θα ταρακουνήσεις και πάλι τα θεμέλια της σχέσης σου περισσότερο για να προκαλέσεις μια αντίδραση από το ταίρι σου γιατί βλέπεις ότι μάλλον έχει αδρανήσει και θεωρεί κάποια πράγματα δεδομένα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ελεύθερος/η: Αν έχεις γνωρίσει πρόσφατα ένα άτομο που σου αρέσει ίσως υπάρξει ένα γεγονός που θα ξενίσεις ή θα σε κάνει να αναρωτηθείς σοβαρά για το αν θέλει τελικά ή όχι να είστε μαζί. Πάντως η μέρα σε γενικές γραμμές κρύβει εκπλήξεις στα ερωτικά σου που για να είναι θετικές θα πρέπει εσύ να τις αναζητήσεις με το να επιδιώξεις κάτι πρωτότυπο ή έξω από τα τωρινά σου δεδομένα και να μην ακολουθήσεις την πεπατημένη.

Σε σχέση: Μια διέγερση ενδέχεται να πιάσει το ταίρι σου κι ίσως το κλίμα ανάμεσά σας μετατραπεί σε άκρως ερωτικό εκεί που είστε χαλαροί και άνετοι. Αφέσου να το ζήσεις και μην φέρεις αντιρρήσεις για την ώρα ή τον τόπο.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved