Ερωτικό ωροσκόπιο 5/4

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 5/4

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Ο Ήλιος σου σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα έρχεται να συμβάλλει στην φόρτιση της ατμόσφαιρας που δημιούργησε η χθεσινή Πανσέληνος-Έκλειψη και όπως αντιλαμβάνεσαι δε μιλάμε για μια ήρεμη, χαλαρή Κυριακή. Έτσι κι αλλιώς ακολουθεί η εβδομάδα των Παθών αλλά εσύ θα τα βιώσεις με άλλη έννοια, καθαρά ερωτική, αφού καλείσαι να τα περιορίσεις ή να τα αφήσεις να σε καταπιούν. Μια γνωριμία σήμερα πάντως θα είναι μοιραία.

Σε σχέση: Καλού κακού απόφυγε τα τελεσίγραφα σήμερα στο ταίρι σου γιατί είναι πολύ πιθανό να μην πτοηθεί και από την πίεση που θα του ασκήσει, ακόμα κι ασυνείδητα, να επιλέξει άλλο δρόμο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθερος/η: Πως και σε ποιον να πεις αυτά που σε τρώνε για να φύγουν από πάνω σου, αφού είναι πολύ πιθανό να τα κρατούσες κρυφά από τους δικούς σου ανθρώπους; Μπορεί να σε έχει πειράξει η συμπεριφορά ενός ατόμου που κάτι είχε δημιουργηθεί μεταξύ σας και κατά την άποψή σου δεν ήταν δίκαιη και να το φέρεις βαρέως. Μίλα στο πιο έμπιστό σου πρόσωπο όμως για να ξαλαφρώσεις.

Σε σχέση: Ενδεχομένως σήμερα να νιώσεις ότι μόνο εσύ κάνεις προσπάθειες για να διατηρηθεί η σχέση σε ένα επίπεδο ενώ ο σύντροφός σου συμπεριφέρεται σαν να έχει βρει το μήνα που θρέφει τους έντεκα και είναι πολύ πιθανό να ξεσπάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθερος/η: Η «συναισθηματική» σου κατηφόρα ενδέχεται να συνεχιστεί και σήμερα αλλά καλό θα ήταν να βάλεις ένα φρένο και να μην αφήσεις να σε πάρει κι άλλο από κάτω μια κατάσταση που βλέπεις ότι δεν γυρνάει. Ίσως νιώθεις ακόμα πράγματα για ένα άτομο αλλά όσο δύσκολο κι αν είναι, κάνε την καρδιά σου πέτρα και απομακρύνσου γιατί και χρόνο τρως και ευκαιρίες για κάτι άλλο χάνεις.

Σε σχέση: Αν είσαι εντάξει στη σχέση σου, τότε μάλλον το πρόβλημα που θα προκύψει σήμερα θα είναι καθαρά οικονομικό, αν όμως έχεις κάνει κάποια στραβή, καλό θα ήταν να προετοιμάσεις κάπως την κατάσταση γιατί μπορεί να αποκαλυφθεί και να επέλθει σύρραξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Το σίγουρο είναι ότι δε θα υποδεχτείς αυτή την Κυριακή με Βάγια αφού το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, πανηγυρικό δεν το λες. Πολύ πιθανό σήμερα να σε πάρει τελείως από κάτω και να τα βάλεις με τη μοίρα σου και τα άσχημα παιχνίδια που σου παίζει εξαιτίας ενός ερωτικού σου θέματος ενώ δεν αποκλείεται και να υπάρξει ένα γεγονός που θα σε αναγκάσει να βάλεις οριστικό τέλος στην κατάσταση με πόνο ψυχής.

Σε σχέση: Γκρίνια, παράπονα αλλά και επίθεση για όλα όσα σου έχει κάνει ή συνεχίζει να κάνει το ταίρι σου θα βγάλεις σήμερα και ίσως θυμηθείς και κάποια άλλα που μεν ανήκουν στο παρελθόν αλλά θα τα χρησιμοποιήσεις, προκειμένου να δείξεις πόσο υποφέρεις.

ΛΕΩΝ

Ελεύθερος/η: Αρνητικές σκέψεις θα κατακλύσουν το μυαλό σου κι ενδέχεται να βιώσεις από μόνος/η ένα δράμα, εξαιτίας της υπερβολής που θα σε διακατέχει. Η απόσταση από την πραγματικότητα μιας κατάστασης μάλλον είναι μακρινή, δεδομένου όμως ότι δε σου αρέσει να ταλαιπωριέσαι από ένα άτομο ίσως αποφασίσεις να διακόψεις κάθε επαφή μαζί του.

Σε σχέση: Αν τα έχεις μαζεμένα στο σύντροφό σου, σήμερα δε θα μπορέσεις να τα συγκρατήσεις και παρά την διάθεσή σου να διατηρήσεις την αξιοπρέπειά σου μάλλον θα του τα πεις χύμα. Καλό θα ήταν όμως να αποφύγεις τις προσβολές ή τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Με τη φόρα που έχεις πάρει ενδέχεται σήμερα μαζί με τα ξερά να κάψεις και τα χλωρά και να ξεφύγεις. Καλό θα ήταν όμως να διατηρήσεις όσο μπορείς την ψυχραιμία σου γιατί μέσα σου μπορεί να υπάρχει έντονο ανταγωνιστικό στοιχείο ή η ζήλεια και να βγάλεις πρόωρα συμπεράσματα για ένα άτομο που σε ενδιαφέρει τα οποία όμως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Σε σχέση: Τα πράγματα δεν θα κυλήσουν ήρεμα στη σχέση σου σήμερα και είναι πολύ πιθανό η αιτία να προκληθεί από ένα οικονομικό ζήτημα που θα προκύψει, καθώς θα ανακαλύψεις ότι τόσο καιρό είχες μαύρα μεσάνυχτα.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθερος/η: Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σε αναγκάζει να βγάλεις από μέσα σου απωθημένα και φόβους και να τα αντιμετωπίσεις. Δεδομένου ότι η επίδραση της χθεσινής Πανσελήνου-Έκλειψης είναι ακόμα μεγάλη, το καθιστά ακόμα πιο εύκολο καθώς μόνο αν δεις μπροστά στα μάτια σου αυτά που έκρυβες θα καταφέρεις να κάνεις μια μεγάλη στροφή στην ερωτική σου ζωή. Βγες μπροστά έτοιμος/η να παίξεις το «όλα ή τίποτα» και μη συμβιβαστείς με το μέτριο.

Σε σχέση: Μη διστάσεις να βάλεις το δάχτυλό σου επί τον τύπον των ήλων γιατί θα λειτουργήσει απελευθερωτικά για τη σχέση σου. Ο φόβος του τι θα ανακαλύψεις είναι μικρότερος μπροστά σε αυτά που μπορεί να εκτυλιχθούν αν δεν το κάνεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Είσαι απόλυτα εξοικειωμένος/η με το mood της ημέρας γιατί οι βουτιές στο σκοτάδι και το απόλυτο είναι στη φύση σου, εντούτοις δεν τρελαίνεσαι κι από τη χαρά. Ξέρεις όμως ότι χρειάζεται να πας πολύ κάτω, για να μπορέσεις να ξανανέβεις στην επιφάνεια, ιδίως σε μια ερωτική σου υπόθεση που νιώθεις ότι συναισθηματικά σε παρασέρνει και χάνεις τον έλεγχο.

Σε σχέση: Ίσως είναι καλύτερα να ζητήσεις από το ταίρι σου σήμερα λίγο χώρο και χρόνο ώστε να μείνεις με τον εαυτό σου και να ξελαμπικάρει το μυαλό σου γιατί ούτε καλή παρέα θα είσαι και υπάρχει κι ο κίνδυνος κάτι να σου πει και να τσακωθείτε άσχημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθερος/η: Είναι πολύ πιθανό σήμερα να σε πιάσει μια απαισιοδοξία και να νιώσεις ότι ό, τι προσπάθεια και να κάνεις με ένα άτομο που θέλεις πολύ το αποτέλεσμα είναι προδικασμένο, όμως αυτό δεν ισχύει. Λίγα είναι τα πράγματα που είναι μοιραία και αν επιθυμείς πολύ να αλλάξει μια κατάσταση, θα αλλάξει, όχι επειδή θα συνωμοτήσει το σύμπαν αλλά επειδή θα βάλεις όλο το πείσμα και τη θέλησή σου να γίνει. Γι' αυτό μη χάνεις το κουράγιο σου!

Σε σχέση: Μια υπόνοια καταπίεσης ή ζήλειας από το σύντροφό σου σήμερα και το στρίμωγμα να αποδεχτείς κάποιους όρους και μάλιστα σύντομα ίσως σε κάνει έξαλλο και αντιδράσεις άσχημα. Καλό θα ήταν ωστόσο η ένταση να βγει στο ερωτικό, διαφορετικά θα πάρει άλλες διαστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθερος/η: Με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου έχεις κάπως συνηθίσει αλλά θα είναι λίγο βαρύ το σημερινό τετράγωνο με τον Ήλιο αφού αναγκάζεσαι να παραδεχτείς πράγματα που υπάρχουν μέσα σου και ίσως σχετίζονται με ανασφάλειες και απωθημένα χρόνων. Το σίγουρο είναι ότι θα παραμείνεις ασυμβίβαστος/η στα ερωτικά, ακόμα κι αυτό σημαίνει ότι θα παραμείνεις μοναχικός καβαλάρης, αν δε βρεις αυτό που ψάχνεις.

Σε σχέση: Έχεις ένα πρωτόγονο σχεδόν πάθος για το ταίρι σου σήμερα που δε θα είναι εύκολο να το διαχειριστείς, αφού είναι ξένο με το χαρακτήρα σου αλλά καλό θα σου κάνει γιατί θα βγάλεις από μέσα σου τα έντονα συναισθήματα και θα χαλαρώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθερος/η: Το «ποιος/α είμαι και που πάω» ίσως σήμερα είναι αυτό που θα σε τυραννήσει περισσότερο και τουλάχιστον ψυχολογικά δεν θα είσαι στα καλύτερά σου αφού θα αναγκαστείς να κάνεις μια βουτιά στο υποσυνείδητό σου και να βρεις τις λύσεις που ψάχνεις. Κατ' επέκταση θα επηρεαστεί και ο ερωτικός τομέας αφού κι εκεί θα διαπιστώσεις ότι πολλές φορές επιλέγεις άτομα ή κάνεις πράγματα που δεν έχουν ούτε ουσία ούτε στόχο.

Σε σχέση: Μάλλον δεν είσαι στα καλύτερά σου και μετά και από μια εκ βαθέων συζήτηση με το ταίρι σου ίσως θελήσεις να μείνεις μόνος/η για να ξαναβρείς τις ισορροπίες σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ελεύθερος/η: Από τη μια παθιάζεσαι με ένα άτομο και σου γίνεται έμμονη ιδέα κι από την άλλη σε φοβίζει όλη αυτή η συναισθηματική ένταση και κάνεις πίσω. Καλό θα ήταν όμως σήμερα να αποφύγεις τέτοια παιχνίδια γιατί οι συνθήκες δε σε ευνοούν και μπορεί να σου γυρίσουν εναντίον σου. Αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος/η για το σημείο που είσαι διατεθειμένος/η να φτάσεις, μην προχωρήσεις.

Σε σχέση: Αν είχες πει κάποιο ψέμα, έστω κι από ανάγκη, θα ήταν προτιμότερο να το παραδεχτείς σήμερα, εξηγώντας τους λόγους στο σύντροφό σου γιατί αν το ανακαλύψει μόνος του θα βάλει διάφορα με το νου του και σίγουρα όχι τα καλύτερα.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved