Ερωτικό ωροσκόπιο 1/4

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 1/4

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!
Κριός
Ελεύθερος/η: Παρότι ξεκινά καινούργιος μήνας με νέες ελπίδες και προσδοκίες, εσύ δεν έχεις την ανάλογη αισιοδοξία. Αντίθετα, προβληματίζεσαι για διάφορα έκτακτα εργασιακά θέματα και εξαιτίας τους αναγκάζεσαι να αφήσεις προς το παρόν στην άκρη το ενδιαφέρον σου για ένα άτομο που σε καίει και να ρίξεις το βάρος σου εκεί.
Σε σχέση: Κάποιες δουλειές ή άλλα θέματα που αφορούν στο σπίτι πρέπει να διευθετηθούν άμεσα και αποφασίζεις να κάνεις ένα πλάνο με το σύντροφό σου για να κανονίσετε ποιος θα αναλάβει τι.

Ταύρος
Ελεύθερος/η: Με πολύ ενέργεια ξεκινά για σένα ο μήνας και διάθεση να αναλάβεις πρωτοβουλίες κι ίσως μέσα σε όλη τη φούρια σου αποφασίσεις να κάνεις και το βήμα να προτείνεις σε ένα άτομο που σου αρέσει να βρεθείτε ή να δεχτείς μια πρόταση για ραντεβού. Καλό θα ήταν πάντως και στις δύο περιπτώσεις να επιστρατεύσεις την υπομονή σου και να μη βιάσεις τίποτα. Ο χρόνος είναι με το μέρος σου.
Σε σχέση: Για σένα τα πράγματα είναι πολύ απλά και ίσως σήμερα δεν μπορέσεις να καταλάβεις τη σημασία που έχει για το σύντροφό σου μια λεπτομέρεια που επιμένει ότι κάνει τη διαφορά. Δε έχεις όμως όρεξη να τσακωθείς, οπότε μάλλον θα το ακολουθήσεις.

Δίδυμοι
Ελεύθερος/η: Είναι πολλά αυτά που παίζονται αυτή την περίοδο στα επαγγελματικά σου και γνωρίζεις ότι αν δεν είσαι οργανωμένος/η και εστιασμένος/η σε αυτά που έχεις αναλάβει, δε θα τα καταφέρει. Επειδή λοιπόν δεν έχεις χρόνο για χάσιμο, ίσως πάρεις την πρωτοβουλία να συναντηθείς με ένα άτομο που υπάρχει κάτι ανάμεσά σας και να του ζητήσεις να είναι πολύ ξεκάθαρο για να κανονίσεις κι εσύ την πορεία σου.
Σε σχέση: Από το βραδάκι και μετά θα μπορέσεις να εξοικονομήσεις λίγο χρόνο για σένα και το ταίρι σου. Η διάθεσή σου θα είναι περισσότερο να κάτσετε σπίτι και να δειπνήσετε παρέα, συζητώντας τα της ημέρας.

*Ταιριάζετε τόσο πολύ που νιώθεις ότι βρήκες την απόλυτη ευτυχία, αλλά αναρωτιέσαι αν υπάρχουν οι ισχυροί δεσμοί που θα σας κρατήσουν για πάντα μαζί. Μάθε αν η σχέση σας γερή και ανθεκτική στα εμπόδια*

Καρκίνος
Ελεύθερος/η: Όλα είναι ξεκάθαρα πλέον στο μυαλό σου και αυτό κατά κάποιο τρόπο σου δίνει και την ηρεμία που αποζητούσες όλο αυτόν τον καιρό για να σκεφτείς και τι θέλεις στην προσωπική σου ζωή και πως θα προχωρήσεις με ένα άτομο που φαίνεται ότι υπάρχει αμοιβαία έλξη. Ίσως μάλιστα βρεθείτε σήμερα για ένα καφέ ή ποτό για να μιλήσετε.
Σε σχέση: Με αρκετά πρακτικά θέματα θα καταπιαστείς σήμερα και παρότι η διάθεσή σου δεν είναι η καλύτερη ξέρεις ότι αν δεν τα κάνεις, πέρα από τη γκρίνια του συντρόφου σου, θα έχεις και το άγχος να σε τυραννάει.

Λέων
Ελεύθερος/η: Δεν πίστευες ποτέ ότι θα μπορούσες να βάλεις προτεραιότητες στις επιθυμίες σου, κυρίως τις ερωτικές, να όμως που αναγκάζεσαι να το κάνεις και να εστιάσεις σε εκείνες που θέλεις περισσότερο. Γνωρίζοντας ότι μόνο έτσι θα καταφέρεις να ικανοποιήσεις αυτό που η καρδιά σου λαχταρά πιο πολύ, είσαι αποφασισμένος/η τουλάχιστον να το προσπαθήσεις.
Σε σχέση: Τόσο εσύ όσο και ο σύντροφός σου σήμερα αντιλαμβάνεστε ότι αν δεν βάλετε φρένο σε κάποιες σπατάλες δεν πρόκειται να πραγματοποιήσετε μια σημαντική αγορά που θέλετε ή είναι απαραίτητο να κάνετε.

Παρθένος
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου από χθες το βράδυ και μιας και είναι αρχή του μήνα ίσως νιώσεις ότι έχει έρθει η ώρα να πάρεις λίγο τα πάνω σου και να κάνεις μια αλλαγή στην εμφάνισή σου ή να αλλάξεις στυλ ντυσίματος, για να ενισχύσεις την εικόνα σου. Πέρα από το να κερδίσεις τις εντυπώσεις γύρω σου, στοχεύεις περισσότερο στο να τραβήξεις την προσοχή ενός ατόμου που σου αρέσει και να σε πλησιάσει.
Σε σχέση: H ενέργειά σου ξεχειλίζει και θέλεις να κάνεις πράγματα που τόσο καιρό ανέβαλες γιατί οι συγκυρίες δεν ήταν ευνοϊκές. Το πρόγραμμά σου μπορεί μεν να είναι φορτωμένο αλλά σίγουρα δε θα στερήσεις από το ταίρι σου ούτε την παρουσία, ούτε και το κέφι σου.

Ζυγός
Ελεύθερος/η: Προσθέτεις κι αφαιρείς πράγματα από το μυαλό σου σήμερα αλλά ο λογαριασμός στα ερωτικά μάλλον δε σου βγαίνει και παρότι δεν είναι του στυλ σου να τα μετράς όλα, βλέπεις ότι αλλιώς δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα με ένα άτομο που σου αρέσει και πρέπει να γίνεις λίγο πιο προσεκτικός/η στο τι κάνεις και λες για να μην περνάς λάθος μηνύματα.
Σε σχέση: Η μέρα είναι η πλέον κατάλληλη για να ξεκινήσετε με το σύντροφό σου πιο προσεγμένη διατροφή ή ένα είδος αποτοξίνωσης για μεγαλύτερη ευεξία και υγεία.

Σκορπιός
Ελεύθερος/η: Θα πρέπει να είσαι απόλυτα σαφής και ξεκάθαρος/η για το τι θέλεις από ένα άτομο γιατί εξαιτίας της μυστικοπάθειάς σου ενδεχομένως να μην αντιλαμβάνεται ακριβώς τις προθέσεις σου και ίσως θεωρεί ότι το βλέπεις καθαρά φιλικά. Καλό θα ήταν λοιπόν να του δώσεις να καταλάβει ότι άλλη σχέση σε ενδιαφέρει πρωτίστως και όχι τόσο το να συζητάτε και να βγαίνετε παρέα να πίνετε καφέ.
Σε σχέση: Ηρεμία και ξεκούραση. Αυτό χρειάζεσαι επειγόντως και τα πλάνα σου περιλαμβάνουν ένα χαλαρό βράδυ παρέα με το σύντροφό σου κι ίσως κάποια φιλικά σου άτομα.

Τοξότης
Ελεύθερος/η: Με τον Κρόνο στον 1ο οίκο σου εσύ τουλάχιστον του πρώτου δεκαημέρου, έχεις ήδη γίνει πιο συγκρατημένος/η και συμμαζευτεί, οπότε η Σελήνη στην Παρθένο θα ενισχύσει αυτά τα στοιχεία και θα σε βοηθήσει να καταστρώσεις τα σχέδιά σου αλλά και να τα κάνεις πράξη, προκειμένου να κατακτήσεις ένα πρόσωπο που θέλεις. Γενικά πάντως αν κινηθείς σωστά και χωρίς φαμφάρες, θα έχεις τα τυχερά σου στα ερωτικά.
Σε σχέση: Καλό θα ήταν να συζητήσεις με το σύντροφό σου κάποια επαγγελματικά σχέδια που έχεις καταστρώσει γιατί είναι πολύ πιθανό να σε βοηθήσει να τα οργανώσετε καλύτερα και να γίνουν πιο εύκολα πραγματικότητα.

Αιγόκερως
Ελεύθερος/η: Έτσι κι αλλιώς στις πρώτες σου επαφές με ένα άτομο που σου αρέσει είσαι συνεσταλμένος/η και δεν προσπαθείς να δειχτείς, αλλά επειδή αυτή την περίοδο έχεις πάρει πολύ τα πάνω σου καλό, θα ήταν να έχεις το νου σου μήπως ξεφύγεις χωρίς να το καταλάβεις και πεις κάτι παραπάνω που μετά θα αισθανθείς άβολα. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι θα πιεις το αμίλητο νερό... Απλά θα έχεις μέτρο.
Σε σχέση: Οργάνωσε σωστά το χρόνο σου ώστε να μπορέσεις και να τελειώσεις κάποιες δουλειές που θέλεις να κάνεις για να ξενοιάσεις και να βρεθείς σύντομα με το ταίρι σου.

Υδροχόος
Ελεύθερος/η: Μπορεί να σου αρέσει ένα άτομο που γνώρισες πρόσφατα αλλά δε θα αφήσεις τα μυαλά σου να πάρουν αέρα γιατί είσαι αποφασισμένος/η να το πας σιγά-σιγά. Δε βιάζεσαι να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα, ούτε έχεις υψηλές προσδοκίες. Το θέλεις μεν αλλά σε ενδιαφέρει πέρα από το σεξουαλικό να ταιριάζεις και σε άλλους τομείς μαζί του και μέχρι στιγμής έχεις τις αμφιβολίες σου.
Σε σχέση: Μην κάνεις κάτι από μόνος/η σου, χωρίς να το συζητήσεις με το ταίρι σου, ιδιαίτερα αν αφορά σε μια αγορά. Εμπιστεύσου το ένστικτό του γιατί μπορεί να βρει ευκαιρίες που δε σου περνούν από το μυαλό.

Ιχθύες
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου, κάποιο καινούργιο άτομο που έχει μπει στη ζωή σου ενδεχομένως να σε πιέζει να προχωρήσετε παρακάτω αλλά εσύ δεν θέλεις ακόμα να κάνεις το βήμα. Αν έχεις αμφιβολίες για τα αισθήματά του, καλά κάνεις, αλλά αν αποτελεί κάποιο πλάνο για να το «δέσεις» περισσότερο τότε πρόσεξε γιατί το παιχνίδι μπορεί να γυρίσει εναντίον σου.
Σε σχέση: Θέλεις να συμβάλλεις στη σχέση σου με μια πρωτοβουλία που θα βελτιώσει πολύ τις συνθήκες διαβίωσής σας αλλά δε γίνεται να το κάνεις μόνος/η σου. Πρέπει να βάλεις και το ταίρι σου σε αυτό το τριπάκι και να γίνει κοινή σας προσπάθεια.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved