Ερωτικό ωροσκόπιο 28/3

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 28/3

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Υπάρχει διάχυτος ένας έντονος συναισθηματισμός που ενδεχομένως να σε σπρώξει στην αγκαλιά ενός ατόμου το οποίο όμως μάλλον δε θα επέλεγες σε μια άλλη χρονική στιγμή που θα ήσουν πιο χαλαρός/η. Γι' αυτό πρόσεξε μην μπεις σε μια κατάσταση που μετά θα μετανιώσεις.
Σε σχέση: Η όψη Αφροδίτης – Δία επιδρά ακόμα πάνω σου και μπορεί να σου δημιουργήσει μια αίσθηση του ανικανοποίητου. Φρόντισε να εκτιμάς και να χαίρεσαι αυτά που σου προσφέρει η σχέση σου κι όχι να κολλάς στο ένα ή δύο που δεν έχεις. Το θέμα είναι αν υπάρχει περιθώριο βελτίωσης.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις την αίσθηση ότι χάνεις χρόνο, περιμένοντας από ένα άτομο να ανταποκριθεί στον έρωτά σου που ίσως δεν γίνει ποτέ γιατί απλά δεν ενδιαφέρεται για σένα ή είναι κάπου αλλού δοσμένο. Αν έχεις πληροφορίες ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο και δεν είναι μια τάση σου απαισιοδοξίας, τότε καλά θα κάνεις να παραμερίσεις το πείσμα σου και να προχωρήσεις παρακάτω.
Σε σχέση: Τα αισθήματα για τον σύντροφό σου παραμένουν ίδια αλλά υπάρχει πιθανότητα οι απαιτήσεις σου απέναντί του να έχουν αυξηθεί και να μη δείχνει πρόθυμος να ικανοποιήσει τουλάχιστον κάποιες από αυτές, θεωρώντας τες υπερβολικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η:Τα συναισθήματά σου για ένα άτομο είναι πολύ έντονα και ίσως σε πιέσουν τόσο, ώστε να βρεις ένα τρόπο να το πλησιάσεις και να τα εκδηλώσεις. Υπάρχει όμως η πιθανότητα να μην είναι τελείως ειλικρινή και να τα μεγεθύνει ή να τα παραμορφώνει η μοναξιά που αισθάνεσαι γι' αυτό μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση αν δεν σιγουρευτείς ότι όντως είσαι ερωτευμένος/η μαζί του.
Σε σχέση: Οι επιθυμίες και οι ανάγκες του συντρόφου σου θα είναι προτεραιότητά σου και όσο μπορείς θα τις σεβαστείς και θα συμβάλλεις στην κάλυψή τους αλλά όχι πέρα από τις δυνατότητές σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου από χθες το βράδυ θα σου είναι κάπως δύσκολο να διαχειριστείς μια συναισθηματική φόρτιση που ίσως έχεις γιατί η ανάγκη σου να ζήσεις μια όμορφη ερωτική ιστορία με αίσιο τέλος θα ενισχυθεί. Θα έχεις όμως την ευκαιρία να την αποκτήσεις, μόνο αν στραφείς σε άτομα που αναζητούν το ίδιο κι όχι την πρόσκαιρη ευχαρίστηση γιατί μπορεί να σου υποσχεθούν διάφορα για να τα καταφέρουν και να σε ξεγελάσουν.
Σε σχέση: Εντείνεται η κυκλοθυμία σου και ιδίως το πρώτο μισό της ημέρας οι διαθέσεις σου θα αλλάζουν σε γρήγορο ρυθμό, δημιουργώντας μια σύγχυση στο σύντροφό σου που δε θα ξέρει πώς να σε ευχαριστήσει. Μετά όμως όλα θα είναι μια χαρά μεταξύ σας.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Σου παρουσιάζονται κάποιες σημαντικές ευκαιρίες να αλλάξεις προς το καλύτερο την ερωτική σου ζωή γι' αυτό συγκεντρώσου στον εαυτό σου και τις ανάγκες σου και το πιο σημαντικό, να μην αφήσεις κανένα να σε επηρεάζει ή να σου υποδεικνύει τι είναι καλό και τι όχι για σένα, όσο και αν το κάνει από ενδιαφέρον. Να ακούσεις την καρδιά σου.
Σε σχέση: Η ψυχολογία σου παραμένει αισιόδοξη, απόρροια της χθεσινής ημέρας και βλέπεις στην πράξη ότι όλα γίνονται πιο εύκολα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου αν ακολουθήσεις μια άλλη προσέγγιση, περισσότερο συντροφική και λιγότερο αρχηγική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Ο πρόσφατος χωρισμός ή μια κατάσταση που δεν προχώρησε με ένα άτομο που σου άρεσε ίσως σε ρίξει λίγο σήμερα γι' αυτό καλό θα ήταν να μην υποκύψεις στην κακοδιαθεσία και τη μιζέρια και γίνεις χειρότερα. Να βγεις, να βρεθείς με κάποιους φίλους ή άλλα αγαπημένα άτομα για να ξεχαστείς. Που ξέρεις; Μπορεί να σου προκύψει και κάτι καινούργιο που να σε ξεσηκώσει.
Σε σχέση: Το να κάνεις κριτική ή παρατηρήσεις είναι του χαρακτήρα σου και δεν αλλάζει, παρότι προσπαθείς να το ελέγχεις αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η αγάπη για το ταίρι σου δεν είναι δυνατή. Σήμερα πάντως το στόμα σου θα στάζει μέλι και θα είσαι πιο διαχυτικός/η.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Το ότι ακόμα είσαι μόνος/η και δεν έχεις βρει το ταίρι σου, σήμερα θα σε επηρεάσει πολύ περισσότερο. Ίσως όμως αποτελέσει ένα κίνητρο για να φτιαχτείς, να στολιστείς και να κυκλοφορήσεις, αφού γνωρίζεις καλά ότι κλεισμένος/η στους τέσσερεις τοίχους να κλαις τη μοίρα σου δε θα σου προσφέρει τίποτα. Αυτή σου η στάση είναι η πλέον κατάλληλη γιατί θα αυξήσεις τις πιθανότητες. αρκεί να μη χάσεις το κουράγιο σου.
Σε σχέση: Στην προσπάθειά σου να μην ταράσσεις την γαλήνη της σχέσης σου ίσως υποκύπτεις περισσότερο στα νάζια του συντρόφου σου και του κάνεις τα χατίρια. Σήμερα οφείλει να στο ανταποδώσει και με τον τρόπο σου μπορείς να τον ωθήσεις να το κάνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Οι μνήμες από το πρόσφατο ερωτικό παρελθόν σου είναι ιδιαίτερα έντονες όμως το θέμα δεν είναι να σου χαλάσουν το σαββατόβραδο αλλά να αποφεύγεις στο μέλλον να εμπλακείς συναισθηματικά με άτομα που δεν μπορούν ή δε θέλουν να δεσμευτούν με τον τρόπο που εσύ έχεις ανάγκη. Ξεκαθάρισε λοιπόν τι θέλεις όσο κι αν φανείς απόλυτος/η, γιατί τουλάχιστον θα τα έχεις καλά με εσένα.
Σε σχέση: Η αλήθεια όσο κι αν είναι σκληρή πρέπει να ακουστεί γιατί μόνο έτσι θα αλλάξουν κάποια κακώς κείμενα στη σχέση σου και δε θα συσσωρεύεται εκνευρισμός.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Το ότι κινείσαι ανάλαφρα και παιχνιδιάρικα δε σημαίνει ότι δεν ασκείς σεξουαλική έλξη γιατί για πολλούς και πολλές θεωρείσαι «άπιαστο πουλί» και η δυσκολία να σε κατακτήσουν και ακόμα περισσότερο να σε κρατήσουν, είναι διεγερτική. Γι' αυτό κοίτα προσεκτικά γύρω σου και θα διαπιστώσεις τουλάχιστον ένα άτομο που σε θέλει πολύ. Αν σου αρέσει κι εσένα κάνε την κίνησή σου.
Σε σχέση: Το μενού για σήμερα περιλαμβάνει αρκετές ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου γιατί και οι δύο θα είστε σε χαλαρό και αγαπησιάρικο mood που ευνοεί στο να βάλετε φωτιά στη νύχτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη βρίσκεται από χθες το βράδυ στον 7ο οίκο σου βγάζοντας στην επιφάνεια την πιο ευαίσθητη και αγαπησιάρικη πλευρά σου. Τολμάς να παραδεχτείς ότι θέλεις πολύ κάποιο άτομο κοντά σου και ότι δεν είσαι πλέον και μόνος/η σου καλά. Άδραξε την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο γιατί έτσι αυξάνεις τις πιθανότητες για μια καινούργια γνωριμία, ώστε να βάλεις τέλος στη μοναξιά σου.
Σε σχέση: Πολύ πιο κοντά θα έρθεις με το ταίρι σου και θα αισθανθείς γεμάτος/η από την αγάπη και τη φροντίδα που θα πάρεις κι επειδή δεν είσαι μοναχοφάης θα τσακιστείς να ανταποδώσεις όπως μπορείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Αν θέλεις να παραμείνεις ελεύθερος/η χωρίς συναισθηματικές δεσμεύσεις, καλό θα ήταν να μην μπλέκεις με άτομα που είναι επιρρεπή στις... εξαρτήσεις. Αν όμως επιδιώκεις να «στεριώσεις» κάπου και να μην είσαι πότε εδώ και πότε εκεί, πρέπει να σταματήσεις να στέλνεις αντιφατικά μηνύματα που μπερδεύουν ή φοβίζουν ένα άτομο που του αρέσεις.
Σε σχέση: Πάνω στη συναισθηματική σου φόρτιση μπορεί σήμερα να σου ξεφύγει κάτι στο σύντροφό σου που αργότερα θα μετανιώσεις και θα έχεις ενοχές. Προσπάθησε να επανορθώσεις, πείθοντάς το ότι δεν το εννοούσες έτσι όπως ακούστηκε.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Η περίοδος που διανύεις είναι περίεργη για τα ερωτικά, καθώς έχεις την αίσθηση ότι σου παρουσιάζονται μεν ευκαιρίες αλλά είναι με το σταγονόμετρο. Αν το καλοεξετάσεις όμως δεν είναι κακό γιατί έτσι μπορείς να τα βρεις καλύτερα με τον εαυτό σου και να δεις τι πραγματικά επιθυμείς από μια σχέση, χωρίς εξωτερικές συναισθηματικές επιδράσεις που σε ξεσηκώνουν και τελικά αποπροσανατολίζεσαι.
Σε σχέση: Θα δώσεις παραπάνω σημασία απ' όσο χρειάζεται σε ένα γεγονός που θα προκύψει σήμερα με το ταίρι σου και κινδυνεύεις να κάνεις... μούσκεμα από τα δάκρυα το σαββατόβραδό σου. Χαλάρωσε και μην τα παίρνεις όλα τόσο προσωπικά.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved