Ερωτικό ωροσκόπιο 24/3

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 24/3

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σου βγάζει στην επιφάνεια μια ευαισθησία που συνήθως κρύβεις. Οι επιθυμίες σου θα αυξηθούν, το ίδιο και οι φαντασιώσεις σου και θα σε πλημμυρίσουν δυνατά συναισθήματα για ένα άτομο που πιστεύεις ότι για σένα είναι το ιδανικό. Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος μάλλον...
Σε σχέση: Η καρδιά σου θα είναι γεμάτη αγάπη και ζεστασιά για το ταίρι σου και γι' αυτό η βραδιά σας αναμένεται πολύ ερωτική αλλά και ρομαντική.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και παρότι είσαι άνθρωπος ρεαλιστής, δεν αποκλείεται σήμερα η φαντασία να αναλάβει τα ηνία και να σε παρασύρει σε όμορφα όνειρα που θα αφορούν σε ένα συγκεκριμένο άτομο. Αν έχεις τη δυνατότητα κινήσου με πονηριά και όσο πιο διακριτικά μπορείς και δεν αποκλείεται να το κερδίσεις. Το παν είναι να το πιστέψεις.
Σε σχέση: Φροντίδα, περιποίηση και μικρές, όμορφες στιγμές που παραπέμπουν κατευθείαν στον ... παράδεισο αναμένεται να ζήσεις με το σύντροφό σου απόψε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη από το μεσημέρι θα βρίσκεται στο ζώδιό σου καθιστώντας πιο εύκολο να επικοινωνήσεις με ένα άτομο που σου αρέσει, αφού θα βρεις μια πολύ ωραία δικαιολογία. Προσπάθησε να βολιδοσκοπήσεις την κατάσταση πριν κάνεις ή πεις κάτι που θα μπορούσε να σε φέρει σε δύσκολη θέση. Θα έχεις περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας, εάν το πας έμμεσα.
Σε σχέση: Θα ηρεμήσεις και θα φροντίσεις να περάσεις περισσότερο και πιο ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σου. Ένα ευχάριστο δείπνο, μια χαλαρή κουβέντα και καλή διάθεση είναι αυτά που έχει το πρόγραμμα για σήμερα το βράδυ.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα ίσως σπρώξει ένα άτομο από τον κοινωνικό σου κύκλο να σου εκφράσει τα συναισθήματά του που έτρεφε τόσο καιρό και δεν τολμούσε να σου αποκαλύψει. Αν σου αρέσει κι εσένα, μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη γιατί είναι πολύ πιθανό μαζί του να ζήσεις ευτυχισμένες στιγμές.
Σε σχέση: Η ρομαντική σου διάθεση θα είναι έντονη σήμερα και ακόμα κι αν δεν βγείτε με το ταίρι σου, ό, τι κι αν κάνετε μέσα στο σπίτι θα έχει πολύ ερωτισμό και ζεστασιά.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Η ανάγκη σου να ζήσεις έντονες ερωτικές στιγμές με ένα άτομο ίσως σε σπρώξει να κάνεις μια κίνηση να το πλησιάσεις. Μπορεί να έχεις αμφιβολίες για το αν κι αυτό σε θέλει ή να φοβάσαι μήπως υπερβάλλεις και βλέπεις πράγματα που δεν υπάρχουν αλλά αν δεν δοκιμάσεις να έρθεις σε μια επαφή μαζί του δεν πρόκειται να το μάθεις. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει κάτι αόρατο που σε τραβάει προς την πλευρά του.
Σε σχέση: Μια επαγγελματική πρόταση που θα έχει και καλές απολαβές ίσως σε κάνει να ονειρεύεσαι σχεδόν όλη την ημέρα. Επειδή όμως φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή θα τη συζητήσεις και με το σύντροφό σου να δεις και τη γνώμη του πριν πεις το «ναι».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Οφείλεις να μη χάνεις την αισιοδοξία σου αλλά και να μην προσπαθείς να αναλύσεις τα πάντα με τη λογική σου. Υπάρχουν πράγματα που φαίνονται με γυμνό μάτι, κι άλλα που δεν μπορείς να διακρίνεις. Αφήσου στη διαίσθησή σου να σε οδηγήσει, χωρίς παρεμβάσεις και θα δεις ότι σύντομα θα σε οδηγήσει στο σωστό άτομο για σένα. Σήμερα έχεις το κοκαλάκι της νυχτερίδας και πρέπει να το εκμεταλλευτείς.
Σε σχέση: Μερικές φορές, όσο περισσότερο αναλύεις το τι και πως, τόσο περισσότερο χάνεις αυτή την αμεσότητα και την συναισθηματική χαλαρότητα που χρειάζεται στην ερωτική σχέση. Νιώσε και μη σκέφτεσαι το γιατί!

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Μπορεί να μην το έχεις καταλάβει αλλά είσαι το επίκεντρο του ερωτικού ενδιαφέροντος ενός ατόμου και έχεις εξάψει τη φαντασία του, αν και μέχρι στιγμή δε θα κάνει καμία κίνηση να σε πλησιάσει. Προς το παρόν αρκείται στον κρυφό θαυμασμό σου, αλλά μη σε παραξενέψει αν κάποια από τις επόμενες μέρες σου γίνει μια πρόταση για καφέ ή ποτό.
Σε σχέση: Αναζωπυρώνονται τα συναισθήματά σου για το ταίρι σου και ίσως σε αυτό συμβάλλει μια εξομολόγησή του που θα βγάλει στην επιφάνεια κάποιες κρυμμένες ευαισθησίες του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Αφροδίτη στον 7ο οίκο σου κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και συ γίνεσαι πιο γλυκός/α, μελιστάλαχτος/η αλλά και αισθησιακός/η από ποτέ. Σαφώς η φαντασία σου θα οργιάσει αλλά δεν πρόκειται να παρασυρθείς πιστεύοντας πράγματα ακατόρθωτα ή ανέφικτα. Θα τη χρησιμοποιήσεις όσο μπορείς για να πετύχεις τους πονηρούς σκοπούς σου και να «αποπλανήσεις» ένα άτομο που σου αρέσει.
Σε σχέση: Είναι πολύ πιθανό σήμερα να απολαύσετε με το σύντροφό σου μια πολύ ερωτική νύχτα γεμάτη έντονα αλλά όμορφα συναισθήματα αφού κι οι δυο θα έχετε την ανάγκη να έρθετε πολύ κοντά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Το μυαλό σου είναι αλλού σήμερα και συνεχώς θα ονειρεύεσαι με ανοιχτά μάτια, κάνοντας διάφορα σενάρια για ένα άτομο που σε έχει συνεπάρει πολύ που πιθανόν να γνώρισες πρόσφατα ή κινείται στο χώρο της δουλειάς σου και σου αρέσει. Δώσε το στίγμα σου, δείξε με έμμεσο τρόπο το ενδιαφέρον σου και περίμενε να δεις την ανταπόκρισή του πριν κάνεις κάποια άστοχη κίνηση.
Σε σχέση: Θα είναι πολύ όμορφο και θα σε ελαφρύνει να εκδηλώσεις στο ταίρι σου τα συναισθήματα που κρύβεις στην καρδιά σου, γιατί καμιά φορά δεν αντιλαμβάνεται ότι δεν είσαι μαζί του από συνήθεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Θα έχεις μια συναισθηματική φόρτιση κι όλα γύρω σου θα σε επηρεάζουν, ακόμα κι ο καιρός. Μάλλον φταίει το ότι η ανάγκη σου να αγαπήσεις και να αγαπηθείς είναι μεγάλη, παρά την προσπάθειά σου να δείχνεις ότι δε σε ενοχλεί και τόσο και σήμερα το ότι είσαι μόνος/η θα σε πειράζει περισσότερο. Βέβαια αν έβγαζες αυτή την ευάλωτη πλευρά προς τα έξω ίσως να είχες καλύτερα αποτελέσματα.
Σε σχέση: Δεν έχεις καμία όρεξη σήμερα για εντάσεις και διαφωνίες και γι' αυτό είσαι έτοιμος/η να υποχωρήσεις σε ένα θέμα προκειμένου να διατηρηθεί το ήρεμο κλίμα στη σχέση σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Μπορεί να σκεφτείς ένα σωρό τρόπους σήμερα για να προσελκύσεις ένα άτομο που θέλεις πολύ αλλά κάτι μέσα σου σε εμποδίζει να κάνεις ευθέως την κίνηση. Το ότι έχεις αισιοδοξία ότι θα γίνει στο τέλος αυτό που επιθυμείς, αν το προσπαθήσεις, θα βοηθήσει πολύ. Το παν είναι να βρεθείς στο κατάλληλο μέρος τη σωστή στιγμή κι από κει και πέρα όλα έχουν πιθανότητες να συμβούν.
Σε σχέση: Είναι σημαντικό για σένα είναι το να υπάρχει συνεννόηση και επικοινωνία με το σύντροφό σου ακόμα και χωρίς να μιλήσετε καν. Αυτός ο αόρατος δεσμός όμως επιτυγχάνεται με την οικειότητα. Γι' αυτό μην αποστασιοποιείσαι συναισθηματικά.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Είσαι στα καλύτερά σου γιατί η σημερινή μέρα σε βοηθά να κινηθείς στα γνώριμα νερά του κυβερνήτη σου Ποσειδώνα και να περάσεις τα μηνύματά σου χωρίς καμία προσπάθεια. Το μοναδικό σου στυλ και η γοητεία που εκπέμπεις σε βοηθά να προσεγγίσεις ένα άτομο που σου αρέσει και μέσα από ένα φλερτ ή υπονοούμενα να καταφέρεις να το κερδίσεις.
Σε σχέση: Ρομαντισμός και φαντασία ή αλλιώς Αφροδίτη και Ποσειδώνας, αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν μια μοναδική ατμόσφαιρα για σένα και το σύντροφό σου και να βιώσετε μια ερωτική μαγεία, ξαναθυμίζοντας ο ένας στον άλλο τους λόγους που είστε μαζί.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved