Ερωτικό ωροσκόπιο 23/3

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 23/3

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη ήδη να έχει περάσει από χθες στον Ταύρο και παρότι έχεις ακόμα την κάψα και τον ερωτισμό, όσον αφορά στα αισθηματικά σου θα πατάς πιο σταθερά τα πόδια σου στη γη. Σαφώς το συναίσθημα δεν το υποτιμάς αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα άγεσαι και θα φέρεσαι από αυτό, κυρίως αν βλέπεις ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση από εκεί που στοχεύεις, οπότε δε θα επιμείνεις.

Σε σχέση: Ο έρωτας καλά κρατεί ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου και σήμερα θα είστε μέσα στα γλυκόλογα και τις υποσχέσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το βράδυ σας θα είναι απολαυστικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο από χθες, η ψυχολογία και η αυτοπεποίθησή σου σαφώς θα πάρουν τα πάνω τους και με δεδομένο ότι η Αφροδίτη σου ήδη είναι εκεί, τα πράγματα διαφαίνονται αρκετά ευνοϊκά για τα ερωτικά σου. Η γοητεία και το υποσχόμενο βλέμμα σου θα τραβήξει αρκετούς και αρκετές και το μόνο που σου μένει να κάνεις είναι να κάνεις το παιχνίδι σου αλλά και την καλύτερη επιλογή.

Σε σχέση: Οι απλές χαρές της ζωής είναι αυτές που μετράνε για σένα για να κυλάει όμορφα η καθημερινότητά σου και σήμερα αν μη τι άλλο θα γευτείς και με τα παραπάνω τέτοιες στιγμές με το ταίρι σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθερος/η: Με κεκτημένη ταχύτητα ξεκινάς τη βδομάδα και αυτό θα σε βοηθήσει στο να αντεπεξέλθεις σε αρκετές υποχρεώσεις και να διευθετήσεις κάποιες πρακτικές σου υποθέσεις. Για την ώρα θα περάσεις τα ερωτικά σου σε δεύτερη μοίρα και δε θα ασχοληθείς με ένα συγκεκριμένο άτομο γιατί θέλεις με καθαρό μυαλό να σκεφτείς τι θα κάνεις.

Σε σχέση: Κάποιες σκέψεις ή συναισθήματά σου θέλεις να τα επεξεργαστείς παραπάνω και γι' αυτό θα προτιμήσεις να τα κρατήσεις για τον εαυτό σου και να μην αναφέρεις τίποτα στο ταίρι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Προκειμένου να υπάρξει μια σημαντική βελτίωση στην ερωτική σου ζωή, καλά θα κάνεις να αρχίσεις να βάζεις κάποια πράγματα σε εφαρμογή, χωρίς να χάνεις χρόνο σε αμφιβολίες και δεύτερες σκέψεις. Αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά, από ό, τι συχνά τα βλέπεις κι έτσι χρειάζεται να τα αντιμετωπίζεις.

Σε σχέση: Ενδεχομένως ένα φιλικό σας πρόσωπο να ζητήσει τη βοήθειά σας σε ένα πρακτικό του θέμα. Τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου ίσως παιδευτείτε λίγο αλλά στο τέλος θα βρείτε τη λύση.

ΛΕΩΝ

Ελεύθερος/η: Επειδή εσένα σε έχει πιάσει η ανυπομονησία αυτό δε σημαίνει ότι κι ένα άτομο που σε ενδιαφέρει έχει τους δικούς σου ρυθμούς και ότι αν είναι πιο αργό δεν σε θέλει. Χαλάρωσε κι εσύ και πήγαινε με τα νερά του για να δεις τι γίνεται, αντί να βιάζεις τα πράγματα και να γίνεσαι απαιτητικός/η ή πιεστικός/η. Η υπομονή είναι αρετή που τουλάχιστον μαζί του πρέπει να αποκτήσεις.

Σε σχέση: Κάποιες συγκεκριμένες εργασίες του σπιτιού έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και καιρό και παρά τις προτροπές του συντρόφου σου, για μια ακόμα φορά θα τις αναβάλλεις γιατί δεν έχεις καμία διάθεση να καταπιαστείς σήμερα με αυτές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Είσαι χαλαρός/η, χωρίς καμία ψυχολογική ένταση και γι' αυτό μπορείς να σκεφτείς καθαρά και λογικά κάποια θέματα που έχουν να κάνουν με ένα πρόσωπο που θέλεις. Είσαι σχεδόν σίγουρος/η ότι ταιριάζετε αρκετά αλλά αυτό πρέπει να του το αποδείξεις έμπρακτα και ο μόνος τρόπος είναι βρεθείτε κάπου οι δυο σας.

Σε σχέση: Εξήγησε στο σύντροφό σου ότι νιώθεις κουρασμένος/η ή ότι απλά δεν έχεις διάθεση, αν επιμένει να συναντηθείτε με ένα συγγενικό σας πρόσωπο και πρότεινέ του να πάει μόνος του ή να το αναβάλλετε για κάποια άλλη στιγμή.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθερος/η: Σε ενδιαφέρει περισσότερο το ερωτικό σου μέλλον κι όχι το παρελθόν γι' αυτό και επιμένεις να κοιτάς μπροστά. Εντούτοις, ίσως ενδόμυχα σε μια νέα γνωριμία να αρχίσεις τις συγκρίσεις και να σου δημιουργηθεί η φοβία, μήπως επαναληφθεί η ίδια ιστορία. Λογικό είναι να υπάρχουν κάποιες ομοιότητες, αφού είναι δική σου επιλογή, αυτό δε σημαίνει όμως ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι. Δώσε του μια ευκαιρία να στο αποδείξει.

Σε σχέση: Μπορεί το ταίρι σου να νιώσει μια ζήλεια ή να αισθανθεί άβολα από μια κουβέντα σου για ένα πρόσωπο που σχετιζόσουν παλιά. Καλό θα ήταν να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου για να λήξεις την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Η Σελήνη βρίσκεται στον 7ο οίκο σου και ο προσωπικός σου μαγνητισμός θα είναι αρκετά έντονος, ελκύοντας αρκετά άτομα του αντίθετου φύλου. Αυτή την περίοδο γενικά έχεις εύνοια γι' αυτό θα πρέπει να την εκμεταλλευτείς, βγαίνοντας περισσότερο και διευρύνοντας τον κοινωνικό σου κύκλο γιατί έτσι θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία. Όσο πιο πολλά άτομα, τόσο περισσότερες κι οι επιλογές σου.

Σε σχέση: Ένα μικρό δωράκι ή ένα μπουκέτο λουλούδια, είναι πάντα μια καλή κίνηση να κάνεις χαρούμενο το σύντροφό σου και να έρθετε πιο κοντά, ιδίως αν δεν είσαι των πολλών λόγων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθερος/η: Που και που χρειάζεται να κάνεις μια παύση και να απομονώνεσαι γιατί απερίσπαστος/η και μακριά από τα καθημερινά προβλήματα, μπορείς πιο εύκολα να χαλαρώσεις και να μαζέψεις την ενέργειά σου. Άδειασε το μυαλό σου τελείως και ρίξε βάρος στον εαυτό σου. Μόνο έτσι θα βρεις λύση σε ένα ερωτικό θέμα που αντιμετωπίζεις.

Σε σχέση: Ίσως χρειαστεί να ξοδέψεις παραπάνω χρόνο σε ένα εργασιακό σου θέμα σήμερα γι' αυτό καλό θα ήταν να μην αμελήσεις να ειδοποιήσεις το ταίρι σου, ώστε να κάνει κι αυτό το πρόγραμμά του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθερος/η: Μια συζήτηση με ένα φιλικό σου πρόσωπο ίσως σε προσγειώσει απότομα ή σε βάλει να σκεφτείς και μια άλλη παράμετρο για ένα ερωτικό σου θέμα. Επειδή έχεις επίγνωση ότι δεν είσαι αντικειμενικός/η, θα πάρεις σοβαρά υπόψη σου την άποψή του και παρότι θα αναγκαστείς να αλλάξεις τελείως τα πλάνα σου, δε θα σε πειράξει, αν πιστεύεις ότι έτσι έχεις περισσότερες πιθανότητες.

Σε σχέση: Παρότι ο σύντροφός σου θα συνεχίζει να σε πιέζει να ασχοληθείς σύντομα με ένα πρακτικό σας θέμα, εσύ με υπομονή θα προσπαθήσεις να του εξηγήσεις ότι διαφωνείς γιατί η εποχή δεν είναι η κατάλληλη για οικονομικούς ή άλλους λόγους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθερος/η: Θεωρείς ότι δεν μπορείς να κινείσαι στενοκέφαλα και να είσαι «ένα κι ένα κάνουν δύο» στα ερωτικά σου. Είσαι περισσότερο του να κάνεις αυτό που εσύ νιώθεις κι από εκεί και πέρα ό, τι είναι να έρθει, θα έρθει. Καμιά φορά όμως καλό θα ήταν να πιέζεις λίγο, να είσαι πιο επίμονος/η γιατί η άλλη πλευρά παρεξηγεί την τόση ελευθερία και δεν καταλαβαίνει ότι δεν ενδιαφέρεσαι.

Σε σχέση: Η ερωτική διάθεση είναι έντονη, τόσο σε σένα όσο και το ταίρι σου και θα την εκμεταλλευτείτε πλήρως για να απολαύσετε ένα όμορφο, αισθησιακό βράδυ.

ΙΧΘΥΕΣ

Ελεύθερος/η: Αν ο καιρός βοηθά, πήγαινε μια βόλτα, αφού τελειώσεις με τις υποχρεώσεις σου. Το να περπατήσεις λίγο και να ξεσκάσεις σου είναι απαραίτητο για να φορτίσεις τις ενεργειακές σου μπαταρίες και να καθαρίσεις το μυαλό σου. Η βουή, η πολυκοσμία και οι πολλές γνώμες συχνά σε αποπροσανατολίζουν και πρέπει να παίρνεις αποφάσεις που αφορούν στην ερωτική σου ζωή απερίσπαστος/η.

Σε σχέση: Τα πρακτικά θέματα που έχεις σήμερα να αντιμετωπίσεις είναι πολλά αλλά αν συγκεντρωθείς σε αυτό που κάνεις, χωρίς το μυαλό σου να ταξιδεύει αλλού, θα μπορέσεις να τα ολοκληρώσεις και να βρεθείς με το ταίρι σου, όπως υπολόγιζες.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved