Ερωτικό ωροσκόπιο 21/3

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 21/3

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου είναι γεγονός, το ίδιο και η Εαρινή Ισημερία κι αν αυτοί δε σου φαίνονται καλοί λόγοι να πανηγυρίσεις, μάθε ότι και η Σελήνη από χθες βρίσκεται εκεί και περιμένει, οπότε δικαιωματικά σου ανήκει το διήμερο και θα πρωταγωνιστήσεις. Η μέρα γενικά θα είναι γεμάτη περιπέτεια, πάθος κι ίσως ένα κεραυνοβόλο έρωτα γι' αυτό ΜΗΝ μείνεις μέσα και χάσεις την ευκαιρία.
Σε σχέση: Ανοίγει και η διάθεσή σου μαζί με τα μπουμπούκια των λουλουδιώνν και με πολύ θέρμη καλωσορίζεις τη νέα εποχή που φυσικά φέρνει φρέσκο, ευωδιαστό αέρα και στη σχέση σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Ξεκινάς τη μέρα σου με αισιοδοξία και διάθεση να ανοίξεις τα παραθυρόφυλλα της καρδιάς σου να φύγει η μούχλα και να γεμίσεις δροσιά και γλύκα. Δεν ξέρεις τι και πως αλλά πιστεύεις ότι όλα από δω και πέρα θα πάνε όπως τα θέλεις και σύντομα θα έχεις κάποιο άτομο στο πλευρό σου.
Σε σχέση: Θα υπάρχει μια υπερκινητικότητα και έντονη δραστηριοποίηση στο χώρο της δουλειάς γι' αυτό χόρτασε αυτές τις μέρες το ταίρι σου επειδή από δω και στο εξής θα το στερηθείς λίγο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Η είσοδος του Ήλιου αλλά και της Σελήνης στον Κριό έρχονται να συμβάλλουν ώστε η μέρα σου κι ιδιαίτερα η νύχτα σου να γίνει αρκετά συναρπαστική, με πολλά απρόοπτα, νέες γνωριμίες και φλερτ. Ίσως κιόλας κινητοποιηθείς από κάποιους φίλους σου να καταπιαστείς με ένα καινούργιο ενδιαφέρον αυτή την περίοδο. Σίγουρα θα είσαι μέσα στην ενέργεια πάντως.
Σε σχέση: Είναι πολύ πιθανό να στη βαρέσει και ενώ δεν το είχες προγραμματίσει, να πάρεις το σύντροφό σου και να βγείτε έξω να ξεσκάσετε και να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Πουλάς αλλά δεν αγοράζεις τρέλα σήμερα και φυσικά δε θέλεις ούτε να χαλαρώσεις, ούτε να είσαι το καλό παιδί. Και έξω θα βγεις, και θα φλερτάρεις ασύστολα, και θα γελάσεις και επιτέλους θα νιώσεις έναν αέρα ελευθερίας και ανεξαρτησίας που χρειαζόσουν. Κι αν δεν σου κάτσει κάτι στα ερωτικά, καθόλου δε θα σε νοιάξει γιατί θα βρεις τρόπους να περάσεις καλά.
Σε σχέση: Αυτό θέλεις είναι να είσαι με το σύντροφό σου και να περάσετε όσο πιο όμορφα μπορείτε. Εντούτοις, αν δεν ξεπεράσεις κάποια κλισέ και συντηρητισμούς που σε διακατέχουν, δε θα το καταφέρεις.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Είσαι αποφασισμένος/η να εκμεταλλευτείς την ενέργεια του πύρινου Κριού σήμερα και να πάρεις και πρωτοβουλίες για να συναντηθείτε με ένα άτομο που θέλεις αλλά κι αν δεν υπάρχει ακόμα στο προσκήνιο, να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται και να φτιάξεις τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να βάλεις τέλος στη μοναξιά.
Σε σχέση: Οι υπεκφυγές κι οι ευγένειες δεν οδήγησαν σε καμία λύση γι' αυτό και θα πεις τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη σε κάποια άτομα του συγγενικού σου περιβάλλοντος που παρεμβαίνουν με διάφορους τρόπους στη σχέση σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις κάθε λόγο να φορέσεις τα καλά σου και να υποδεχτείς την Άνοιξη που έφτασε όπως πάντα στην ώρα της. Καλείσαι να πετάξεις τη μουντάδα, τον καθωσπρεπισμό και την μετριοπάθεια που σε διέπει, να διεκδικήσεις και να προβάλλεις αξιώσεις στα οικονομικά και φυσικά πολύ περισσότερο στα ερωτικά σου. Με την αυτοπεποίθηση ως όπλο ξεκίνα να κατακτήσεις ό, τι επιθυμεί η καρδιά σου.
Σε σχέση: Η ερωτική σου ζωή είχε ατονήσει το τελευταίο διάστημα αλλά τώρα τα πράγματα παίρνουν την ανιούσα και τουλάχιστον για σήμερα η βραδιά σου θα είναι γεμάτη πάθος.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Η περίοδος που ξεκινάει είναι αρκετά ξεσηκωτική για σένα και θα πάρεις συμπυκνωμένη γεύση σήμερα, καθώς είσαι αποφασισμένος/η να δώσεις τη μάχη και να επικρατήσεις στα ερωτικά γιατί έχεις βαρεθεί τις ψόφιες καταστάσεις και την έλλειψη φλόγας στην ζωή σου. Θα γίνεις πιο προκλητικός/η, πιο ελκυστικός/η και θα βγάλεις τέτοια δυναμική που το «ήξεις-αφήξεις» σου θα είναι μόνο μια παλιά, ξεθωριασμένη ανάμνηση.
Σε σχέση: Δε θέλεις να χαλάσεις τη σχέση σου, ιδιαίτερα μετά από τόσα σκαμπανεβάσματα που έχεις περάσει αλλά πλέον θα χρειαστεί να επιβάλλεις τους όρους σου για να αλλάξουν μια και καλή κάποια κακώς κείμενα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Ό, τι κι αν επιθυμείς, ό, τι κι αν χρειάζεσαι αν δεν έχεις την ανάλογη ψυχολογία δεν πρόκειται να το προσπαθήσεις καν. Τώρα όχι μόνο νιώθεις τη δύναμη και την ενέργεια να σε κατακλύζει, αλλά είσαι και αποφασισμένος/η να τα καταφέρεις και να μην υποχωρήσεις μπροστά σε κανένα εμπόδιο.
Σε σχέση: Είναι η εποχή που πρέπει να φορτσάρεις και στη δουλειά και στην σχέση σου και να μην αφεθείς στην κούραση ή τα πρόσκαιρα αισθήματα απαισιοδοξίας που μπορεί να σε πιάσουν. Μόνο έτσι θα καταφέρεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Η προσωπική σου ζωή θα πάρει κάπως ροκ διαστάσεις, αφού θα αδράξεις την ευκαιρία αφενός να χαρείς την ελευθερία σου και αφετέρου όποτε σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις το παιχνίδι σου, χωρίς όμως να διακινδυνεύεις να πιαστείς στη φάκα της δέσμευσης. Θα κυνηγάς καινούργιες ερωτικές περιπέτειες, θα γεύεσαι νέες εμπειρίες και μετά θα πας για άλλα με ανανεωμένο ενθουσιασμό και καρδιά γεμάτη.
Σε σχέση: Η ανυπομονησία και η υπερβολή σου συχνά θα φέρει σε απόγνωση το σύντροφό σου που θα προσπαθεί να σε συγκρατήσει αλλά μάταια αφού μια θα ξεσπάς σε νεύρα και μια θα κάνεις του κεφαλιού σου και μετά θα το ρίχνεις στην πλάκα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Από χθες ήδη έχεις ξεκινήσει την κούρσα στα ερωτικά σου και παρότι είναι μετ' εμποδίων εσύ στο μυαλό σου έχεις μόνο την κατάκτηση ενός μεταλλίου, κατά προτίμηση του χρυσού. Έχεις βαρεθεί, έχεις μπουχτίσει και η παρόρμηση σε έχει κυριεύσει αλλά αν θέλεις όντως να πετύχεις αυτό που επιθυμείς δεν πρέπει να χάσεις τις ισορροπίες σου. Θα ελκύεις αλλά μη βιαστείς να κάνεις τις επιλογές σου.
Σε σχέση: Αν δεν αφήσεις τον εγωισμό να σε κουμαντάρει και να θεωρήσεις ότι σε υποτιμούν στο σπίτι ή τη δουλειά σου τότε θα πάνε όλα καλά. Δε χρειάζεται να δείχνεις ότι έχεις το πάνω χέρι, ιδιαίτερα στο σύντροφό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Τόσο η ερωτική σου διάθεση όσο και οι ευκαιρίες να εισβάλλει στη ζωή σου κάτι καινούργιο και αρκετά συναρπαστικό αυξάνονται με ταχύτητα, ιδιαίτερα σήμερα και γι' αυτό θα πρέπει να αφήσεις τις πόρτες σου ανοιχτές, αν έχεις βαρεθεί και ψάχνεις για μια ενδιαφέρουσα αλλαγή. Η αρχή μπορεί να γίνει και μέσα από μια κόντρα, ποτέ δεν ξέρεις....
Σε σχέση: Αρκετά καλή μέρα είναι η σημερινή για να βγείτε με το σύντροφό σου, να συναντήσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους, να συζητήσετε και να ανταλλάξετε απόψεις και νέες προοπτικές, ακόμα κι επαγγελματικές.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Η ερωτική σου ζωή αποκτά τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά, αφού από σήμερα θα διαπιστώσεις ότι έχεις ένταση, πάθος και ανυποχώρητη διάθεση και δεν πρόκειται να εγκαταλείψεις κανένα παιχνίδι αν δεν πάρεις στο τέλος αυτό που θέλεις. Βέβαια το στυλ σου δεν θα το χάσεις, απλά θα δείξεις και μια άλλη πλευρά που είναι πολύ πιο επιθετική αλλά ξέρεις ότι μόνο έτσι θα δικαιωθείς.
Σε σχέση: Θα έχεις πολλές ευκαιρίες να ξαναφέρεις το πάθος στη σχέση σου και να δοκιμάσεις διάφορους τρόπους για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σου που βέβαια θα έχει κι αυτό αρκετά θερμή ανταπόκριση.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved