Ερωτικό ωροσκόπιο 12/3

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 12/3

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η μέρα ξεκινάει με τη Σελήνη να έχει περάσει ήδη στον πύρινο Τοξότη γι' αυτό θα χαλαρώσεις λίγο από τις εντάσεις των προηγούμενων ημερών. Ο αυθορμητισμός και ο ενθουσιασμός σου για τη ζωή επανέρχονται και ίσως σε οδηγήσουν στο να αποκτήσεις μια επικοινωνία με άτομο που καλόβλεπες εδώ και μέρες.
Σε σχέση: Το κλίμα στη σχέση σου ίσως δεν είναι χαλαρό και άνετο σήμερα αφού μια συζήτηση με το ταίρι σου έφερε θέματα στο προσκήνιο που είχαν ξανατεθεί, αλλά από το βράδυ και μετά θα βελτιωθεί αρκετά.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Ένα νέο πρόσωπο ενδέχεται να μπει στην ζωή σου και να σε ξεσηκώνει το κέφι κι η ζωντάνια του και είναι πολύ πιθανό να το συμπαθήσουν γνωστοί και συγγενείς σου. Εσένα πάντως θα σου κάνει καλό γιατί η εξωστρέφειά του θα σε «ξεκουμπώσει».
Σε σχέση: Αρκετά έχεις στενοχωρηθεί ή πιεστεί αυτές τις μέρες και σήμερα θέλεις να ηρεμήσεις και να ξεχάσεις κι ένα οικονομικό πρόβλημα που μπορεί να έχει προκύψει. Το ταίρι σου θα βρει αρκετούς και ενδιαφέροντες τρόπους να αποσπάσει την προσοχή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη από νωρίς το ξημέρωμα έχει περάσει στον 7ο οίκο σου και τουλάχιστον εσένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερα ίσως αυξήσει την πίεση που νιώθεις εξαιτίας της παρουσίας του Κρόνου εκεί. Γι' αυτό θα είσαι πιο συμμαζεμένος/η και θα φροντίσεις να κρατήσεις τα προσχήματα απέναντι σε ένα άτομο που σου αρέσει για να μην δώσεις λανθασμένες εντυπώσεις για το χαρακτήρα σου.
Σε σχέση: Το να αναλάβεις τις ευθύνες σου απέναντι στον εαυτό σου και στην σχέση σου είναι πολύ πιθανό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πριν δε νοιαζόσουν, απλά είχες καταπιαστεί με πολλά και τώρα βλέπεις ότι πρέπει να ανακτήσεις τον έλεγχο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Το να βρεθείς σε ένα συναισθηματικό δίλημμα ή ανάμεσα σε δύο άτομα που σου αρέσουν και να μην μπορείς να διαλέξεις είναι πολύ πιθανό. Όμως ενώ άλλες φορές σε πείραζε και ανάγκαζες τον εαυτό σου να καταλήξει, τώρα μάλλον θα το δεις διασκεδαστικό όλο αυτό, ιδίως αν ανήκεις στη δεύτερη περίπτωση που δε θα βιαστείς καθόλου.
Σε σχέση: Υπάρχουν διαφωνίες με το σύντροφό σου για το πώς θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ένα εργασιακό θέμα και πολύ πιθανό να υπονοηθεί ότι κάποιος από τους δύο δεν το παίρνει πολύ στα σοβαρά.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Προσπαθούσες να εφαρμόσεις μια στρατηγική, να κάνεις ένα σχέδιο δράσης για να προσεγγίσεις ένα άτομο που σου αρέσει αλλά μάλλον ο ενθουσιασμός θα σε προλάβει. Θα τα αφήσεις όλα κατά μέρος και θα πορευτείς με την ειλικρίνεια που σε διακατέχει γιατί θεωρείς ότι τα πράγματα είναι πιο απλά και δεν έχει κανένα νόημα να τυραννιέσαι.
Σε σχέση: Είναι η κατάλληλη μέρα να βγείτε να ξεσκάσετε με το ταίρι σου, ακόμα κι αν το πρόγραμμά σας δεν το περιλαμβάνει. Θα σας κάνει καλό να κυκλοφορήσετε και να δείτε κόσμο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Το τελευταίο χρονικό διάστημα δε θέλεις να ηρεμήσεις, ούτε και να περιμένεις την τύχη για να γίνουν πράγματα στα ερωτικά σου γι' αυτό και η δράση σου έχει αυξηθεί. Επειδή, δε, υπάρχει ένα άτομο που σου αρέσει, είναι πολύ πιθανό να ανάψεις εσύ το πράσινο φως και να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες να το προσελκύσεις, αν δεις ότι δεν του είσαι αδιάφορος/η.
Σε σχέση: Ίσως αισθανθείς την ανάγκη σήμερα το βράδυ, να δεις και να επικοινωνήσεις με κάποια δικά σου άτομα και θα το προτείνεις στο ταίρι σου. Αν δεν δείξει πρόθυμο να σε συνοδεύσει, πολύ πιθανό να πας μόνος/η σου.

*Έχετε καυγαδάκια και ψιλοκόντρες με το ταίρι σας; Μην απορείτε και μην το παίρνετε κατάκαρδα. Η αστρολογική οπτική δίνει πάντα διεξόδους και μπορείς να τις ανακαλύψεις μέσα από μια ανάλυση της συναστρίας δύο ατόμων*

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Τα πράγματα όσον αφορά στα ερωτικά σου θα είναι πολύ μπερδεμένα μέσα σου αυτό το διάστημα κι από την μια θα θέλεις να τα τρέξεις, από την άλλη όμως θα βρίσκεις διάφορες δικαιολογίες για να τα φρενάρεις. Σήμερα ίσως αποφασίσεις να μην ασχοληθείς καθόλου με αυτό το θέμα και να τα αφήσεις στην τύχη τους κι ό, τι κάτσει.
Σε σχέση: Κάποιο ζήτημα με συγγενικό σας πρόσωπο ίσως σου χαλάσει τη διάθεση σήμερα. Σκέψου αν μπορείς να βοηθήσεις κάπου, παρέχοντας έστω μια ηθική στήριξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Ίσως σε ελκύει αρκετά ένα συγκεκριμένο άτομο αλλά η συμπεριφορά του σου γεννά αμφιβολίες για το κατά πόσο μπορεί να υπάρξει μέλλον μεταξύ σας γιατί σου φαίνεται πολύ χύμα. Όμως τα συμπεράσματά σου μπορεί να μην είναι σωστά γιατί κάποιοι άνθρωποι είναι διαφορετικοί μέσα σε σχέση απ' ό,τι στις κοινωνικές τους συναναστροφές.
Σε σχέση: Ίσως έχεις καταπιέσει κάποιες ανάγκες σου και σήμερα θα θελήσεις να ικανοποιήσεις ορισμένες από αυτές αφού βλέπεις ότι δεν δημιουργούν πρόβλημα πουθενά και είναι πιο εύκολο να γίνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου από το ξημέρωμα ίσως νιώσεις μια έντονη συναισθηματική πίεση, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο κι αυτή είναι που θα σε σπρώξει σε μια μάλλον συγκρατημένη στάση απέναντι σε ένα άτομο που σου αρέσει γιατί σε ενδιαφέρει πολύ η άποψη που θα σχηματίσει για το άτομό σου. Ενδεχομένως και να θέλεις να γίνει κάτι πιο σοβαρό μεταξύ σας γιατί έχεις βαρεθεί να είσαι από δω και από κει.
Σε σχέση: Άσε το σύντροφό σου να χειριστεί κάποια θέματα που πιστεύεις ότι έχει περισσότερα προσόντα από σένα και μην το παίξεις ξερόλας γιατί είναι πολύ πιθανό να γίνουν λάθη ή μπερδέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Το να εκτιμήσουν κάποιοι την αξία σου είναι το ζητούμενό σου αλλά για να το καταφέρεις θα πρέπει πρώτα εσύ να την αντιληφθείς. Ίσως σήμερα προσπαθήσεις να βγάλεις προς τα έξω μια εικόνα πιο άνετη και να το παίξεις αυθεντία σε ένα άτομο που σου αρέσει για να τονώσεις το Εγώ σου, αλλά μην ξεφύγεις από το μέτρο γιατί θα γίνεις αντιπαθής.
Σε σχέση: Θα υπάρχει μια ένταση περισσότερο στο εργασιακό σου περιβάλλον που όμως θα σε επηρεάσει και θα είσαι κάπως πιο λιγομίλητος/η ή κακοδιάθετος/η και με το σύντροφό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Παιχνιδιάρικη θα είναι η διάθεσή σου σήμερα και θα θέλεις να φλερτάρεις ή να πειράξεις και να ανταλλάξεις πονηρά υπονοούμενα, περισσότερο για να αναζωογονηθείς εσύ και να διασκεδάσεις και τα υποψήφια θύματά σου θα είναι πολλά, ιδιαίτερα αν βγεις έξω ή βρεθείς με μια παρέα. Όλα καλά αρκεί να μην το παρακάνεις και κάποιο άτομο δεν καταλάβει το στυλ σου και πάρει πιο σοβαρά τα πράγματα.
Σε σχέση: Δε θα κρατήσεις μέσα σου ό, τι σε ενοχλεί ή σε ταλαιπωρεί και θα το εκφράσεις με μεγάλη ειλικρίνεια και αυθορμητισμό στο σύντροφό σου αλλά πρόσεξε μήπως ο τρόπος σου είναι απότομος.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Είναι από τις λίγες φορές που το μόνο που θέλεις είναι να περάσεις καλά, χωρίς προβληματισμούς, αμφιβολίες και άγχη και γι' αυτό ίσως κανονίσεις να βρεθείς με κάποιους φίλους σου που ξέρεις ότι μπορούν να σου προσφέρουν ξενοιασιά, ανεμελιά και κέφι. Αν προκύψει κάτι από ερωτικής άποψης, θα είναι καλοδεχούμενο, αν όχι, και πάλι όλα καλά. Δε θα σκάσεις κιόλας.
Σε σχέση: Καμιά φορά το μόνο που χρειάζεται είναι να εκφράσεις ανοιχτά αυτό που θέλεις, χωρίς κόνξες και περιστροφές. Όσο είσαι άμεσος/η προς το σύντροφό σου, τόσο πιο εύκολα θα γίνονται αυτά που επιθυμείς.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved