Ερωτικό ωροσκόπιο 10/3

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 10/3

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Βρέχει φωτιά στη στράτα σου σήμερα με το τρίγωνο του Άρη στο ζώδιό σου με τον Δία, να σου δίνει ένταση, πάθος ενώ η ενέργεια που έχεις σε κάνει σαρωτικό/η. Ελκυστικός/η, ακαταμάχητος/η, αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις πέραση και φυσικά την εκμεταλλεύεσαι αφού κανένα άτομο δεν μπορεί να αντισταθεί στη φλόγα σου. Είναι η κατάλληλη μέρα να διεκδικήσεις ό, τι επιθυμείς.
Σε σχέση: Λογικό είναι να υπάρχει μια αναστάτωση στη σχέση σου αφού η εύφλεκτη ιδιοσυγκρασία σου δε σηκώνει πολλά αλλά είναι και μια καλή αφορμή να της δώσεις μια καινούργια δυναμική που θα τη βγάλει από τη ρουτίνα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Παίρνεις φόρα σήμερα γιατί καταλαβαίνεις ότι ο χρόνος περνά και πίσω δεν κοιτά, γι' αυτό πρέπει να βιαστείς. Το σοφό είναι να αποτινάξεις από πάνω σου κάποια ψυχολογικά βάρη, ακόμα κι αν σημαίνει ότι θα δυσαρεστήσεις πολλούς και πολλές ίσως και μέσα από την οικογένειά σου και να εστιάσεις στις επιδιώξεις και τις επιθυμίες σου για την ερωτική σου ζωή.
Σε σχέση: Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις ότι τόσο καιρό καταπιεζόσουν και έπνιγες διάφορα συναισθήματα μέσα σου για να ευχαριστήσεις το σύντροφό σου γι' αυτό ένα ξέσπασμα σήμερα είναι μάλλον αναμενόμενο που όμως θα σε ξαλαφρώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Η ερωτική σου διάθεση θα χτυπήσει κόκκινο και ίσως ξεφύγεις τελείως ή ξεπεράσεις κάποιους φραγμούς ή αναστολές που είχες βάλει. Μάλλον θα φτάσεις στην υπερβολή και θα πεις ή θα κάνεις πράγματα που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις γι' αυτό όσο μπορείς συγκρατήσου.
Σε σχέση: Κατσαρόλα που βράζει είσαι σήμερα και αν κάποιος σου βγάλει το καπάκι αλίμονο του! Έχεις μαζέψει πολλά και όλο αυτό τον καιρό δε μιλάς γιατί περιμένεις να δεις μέχρι που θα φτάσει το πράγμα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου και σήμερα μάλλον θα πατήσεις απότομα φρένο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Όλα διογκωμένα τα βλέπεις σήμερα και είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί μέσα σου μια έντονη συναισθηματική φόρτιση. Γι' αυτό κι αν υπάρχει ένα άτομο που θέλεις πολύ ίσως κάνεις μια ιδιαίτερα προκλητική ή παράτολμη κίνηση για να το προσελκύσεις, αδιαφορώντας για τον κίνδυνο να εκτεθείς ανεπανόρθωτα, αφού δεν μπορείς να συγκρατήσεις άλλο όσα νιώθεις.
Σε σχέση: Η κατάσταση στη σχέση σου ίσως γίνει εκρηκτική καθώς υπάρχει εδώ και καιρό ένα θέμα που δε λέει να λυθεί και δε σε αφήνει να εστιάσεις στα επαγγελματικά σου. Σήμερα είσαι αποφασισμένος/η να βάλεις τέρμα.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Ζωντάνια, ενέργεια και πάθος χαρακτηρίζουν τη σημερινή μέρα και το φλογερό σου ταμπεραμέντο θα σε οδηγήσει να μοιραστείς στιγμές και συναισθήματα. Πολύ πιθανό να μην αρνηθείς στον εαυτό σου μια ερωτική περιπέτεια που θα σε ξυπνήσει και θα σε ανανεώσει, αν και η διάρκειά της δεν θα είναι μεγάλη.
Σε σχέση: Το τρίγωνο Άρη – Δία ανάβει φωτιές στη σχέση σου, όχι μόνο ερωτικές. Ο αυθορμητισμός και η ειλικρίνειά σου ίσως σε σπρώξουν να πεις πράγματα στο ταίρι σου που στην αρχή δεν θα τα εκτιμήσει, μετά όμως θα καταλάβει ότι μόνο έτσι θα βελτιωθείτε σαν ζευγάρι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Από τη στιγμή που έχεις αποφασίσει να μπεις στον ερωτικό χορό, τότε θα χορέψεις και μάλιστα όσο καλύτερα μπορείς. Δεν μπορείς να κάνεις κανένα πισωγύρισμα πια, ακόμα κι αν ο φόβος της υπερέκθεσης καραδοκεί. Πολύ πιο διεκδικητικός/η και τολμηρός/η θα είσαι σήμερα κι ίσως υποκύψεις σε ένα πάθος που αν και πιστεύεις ότι είναι λάθος, είσαι έτοιμος/η να το ζήσεις.
Σε σχέση: Με την ένεση κουράγιου και θάρρους από το σύντροφό σου ίσως σήμερα διεκδικήσεις κάποια χρήματα που είτε στα χρωστούν είτε θεωρείς ότι τα αξίζεις.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Ούτε αναποφασιστικότητα, ούτε διλήμματα, ούτε αμφιβολίες χωρούν στη σημερινή μέρα που πρέπει να εκμεταλλευτείς για να κερδίσεις ό, τι επιθυμείς. Αν τώρα δε βγεις δυναμικά μπροστά να πετύχεις τους ερωτικούς σου στόχους, τότε πότε; Οι μέρες που ακολουθούν είναι γεμάτες ενέργεια, δράση και γεγονότα και πρέπει να προηγηθείς των εξελίξεων και να δημιουργήσεις τις κατάλληλες ευκαιρίες.
Σε σχέση: Μύγα στο σπαθί σου δε σηκώνεις σήμερα και είναι πολύ πιθανό να προβάλλεις αντιδράσεις σε ένα θέμα που μπορεί να προκύψει, εκπλήσσοντας τόσο το ταίρι σου όσο και τον ίδιο σου τον εαυτό με τη δυναμική σου παρουσία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις συνηθίσει όλες οι κινήσεις σου να είναι μυστικές και υπόγειες και η εξωστρέφεια κι ευθύτητα της σημερινής μέρας δε σε βοηθά να προσεγγίσεις μια κατάσταση όπως θέλεις. Αν κάποια στιγμή είχες ενδώσει σε ένα «παράνομο» δεσμό είναι πολύ πιθανό να βγουν όλα στη φόρα και να ξεμπροστιαστείς. Αν πάλι, έχεις κάποια πρόταση σήμερα από δεσμευμένο άτομο, καλύτερα να μην ενδώσεις.
Σε σχέση: Τόσο καιρό έριχνες βοτσαλάκια στη λίμνη της σχέσης σου περιμένοντας ο σύντροφός σου να τα προσέξει. Μάλλον σήμερα θα ρίξεις ολόκληρη κοτρόνα και θα καταφέρεις για τα καλά να τραβήξεις το ενδιαφέρον του.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Είναι πολύ πιθανό σήμερα, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο δεύτερο δεκαήμερο, να κεραυνοβοληθείς ερωτικά με ένα άτομο που θα ελκύσει και θα σε συναρπάσει με τη δυναμική συμπεριφορά του. Ωστόσο, επειδή δε θέλεις και πολύ να πάρεις φωτιά και να ενθουσιαστείς υπερβολικά, καλό θα ήταν να χαρείς, προστατεύοντας ταυτόχρονα και τον εαυτό σου από πιθανό μελλοντικό ξεφούσκωμα.
Σε σχέση: Θέλεις να βγεις έξω, να ανασάνεις άλλο αέρα γιατί νιώθεις να πνίγεσαι στους τέσσερεις τοίχους του σπιτιού οπότε μάλλον μια βραδινή έξοδος με το σύντροφό σου είναι στα σχέδιά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Δε θα κρατήσεις τους τύπους και τα προσχήματα σήμερα, ιδίως αν γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε συνεπάρει και ίσως υποκύψεις ελαφρά τη καρδία στον πειρασμό. Το σίγουρο είναι ότι δε θα σκεφτείς καθόλου το μετά αλλά το τώρα και γι' αυτό δε θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα αν θα υπάρξει θετική προοπτική. Η ζωντάνια και η ενέργεια όμως που θα πάρεις θα είναι προωθητική για το άμεσο μέλλον.
Σε σχέση: Οι δυναμικές σου πρωτοβουλίες ακόμα και σε θέματα σπιτιού δεν θα δώσουν χώρο στο σύντροφό σου για αντιρρήσεις και διαφωνίες αφού βλέπει πόσο αποφασισμένος/η είσαι να αλλάξεις κάποια κακώς κείμενα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Με το χέρι στην καρδιά και υποκινούμενος/η από τα συναισθήματά σου ίσως αιφνιδιάσεις ένα άτομο, εκφράζοντάς του αυτά που νιώθεις. Εντούτοις, επειδή υπάρχει μια υπερβολή στην ημέρα καλό θα ήταν να μην πεις πράγματα που αργότερα δε γίνεται να μαζέψεις ή δώσεις υποσχέσεις που θα είναι δύσκολο να τηρήσεις. Να θυμάσαι ότι ό, τι πάει πολύ ψηλά, αν δεν μπορεί να κρατηθεί, πέφτει μετά με πάταγο.
Σε σχέση: Πολύ φόρα έχεις σήμερα να κάνεις διάφορα πράγματα αλλά καλό θα ήταν να προσέξεις λίγο τη συμπεριφορά σου που μπορεί να γίνει επιθετική ή προκλητική απέναντι στο σύντροφό σου και να δημιουργήσει ένταση μεταξύ σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Αν και άγαρμπα, θα ξεκολλήσεις σήμερα από μια κατάσταση του παρελθόντος που σε κρατούσε συναισθηματικά δέσμιο/α και θα αναγκαστείς να κοιτάξεις μπροστά. Ίσως μια γνωριμία καταφέρει να σε «ξεκουμπώσει» και να γίνεις πιο παράτολμος/η και απαιτητικός/η, ως προς την εκπλήρωση των κρυφών επιθυμιών σου που δεν παραδεχόσουν ούτε σε σένα.
Σε σχέση: Ένα έκτακτο έξοδο ίσως φέρει σήμερα μια αναταραχή στη σχέση σου αλλά θα είναι και μια ευκαιρία να κινητοποιηθείτε με το σύντροφό σου να βρείτε μια οριστική λύση των οικονομικών σας θεμάτων.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved