Ερωτικό ωροσκόπιο 9/3

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 9/3

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Με αρκετό ενδιαφέρον όσον αφορά στα ερωτικά σου ξεκινά η βδομάδα για σένα, οπότε καλό θα ήταν να μη μείνεις μέσα σήμερα γιατί η ελκτική σου δύναμη θα είναι έντονη και θα τραβήξεις κοντά σου αρκετά άτομα. Μπορεί ένα από αυτά να σου κάνει το κλικ γι' αυτό να είσαι σε εγρήγορση.

Σε σχέση: Μέχρι και το μεσημέρι η Σελήνη θα βρίσκεται στον 7ο οίκο σου, ενισχύοντας τη συντροφικότητα και το ρομαντισμό στη σχέση σου. Μετά όμως τη θέση τους θα πάρουν η έντονη σεξουαλικότητα και το πάθος.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθερος/η: Μέχρι και το μεσημέρι που η Σελήνη θα περάσει στον 7ο οίκο σου μάλλον θα είσαι αρκετά συγκρατημένος/η αλλά μέσα στο επόμενο διήμερο ίσως προκύψουν αρκετές προτάσεις που καλείσαι να αποδεχτείς, χωρίς πολύ σκέψη, καθώς είναι μια καλή ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με καινούργια άτομα, αυξάνοντας τις προοπτικές να γίνει κάτι αξιόλογο στα ερωτικά σου.

Σε σχέση: Περισσότερο εσωστρεφής θα είσαι στο πρώτο μισό της ημέρας, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να σε πλησιάσει ούτε ο σύντροφός σου. Η διάθεσή όμως θα βελτιωθεί και είναι πολύ πιθανό το βραδάκι να κάνει μια μεγάλη ερωτική στροφή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθερος/η: Η εβδομάδα ξεκινά πολλά υποσχόμενη αλλά οι ενεργειακές σου μπαταρίες μάλλον είναι πεσμένες ίσως γιατί το σαββατοκύριακο φρόντισες να εξαντλήσεις τα αποθέματά σου. Τώρα μάλλον έχεις περισσότερο ανάγκη να αποσυρθείς από τη δράση για να χαλαρώσεις και να σκεφτείς πιο καθαρά ένα ερωτικό σου θέμα.

Σε σχέση: Ενδεχομένως να είναι καλύτερα για σένα να μείνεις στο σπίτι να ξεκουραστείς, να αδειάσεις το κεφάλι σου και να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τον άνθρωπό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Η μια σου πλευρά θέλει να υποκύψει, η άλλη σου όμως δεν ξέρει αν μπορεί να αντεπεξέλθει κι ίσως αυτό να είναι ένα μεγάλο δίλημμα που θα αντιμετωπίσεις σήμερα στα ερωτικά σου, καθώς η έλξη που σου ασκεί ένα άτομο είναι πολύ μεγάλη. Αν πιστεύεις ότι δεν είσαι έτοιμος/η να βιώσεις μια συγκλονιστική εμπειρία, τότε μάλλον πρέπει να κάνεις πίσω.

Σε σχέση: Ο ερωτισμός που πλανάται στην ατμόσφαιρα είναι πολύ δυνατός και ενδεχομένως να σε αναγκάσει να βάλεις σε δεύτερη μοίρα κάποια θέματα που είχαν προκύψει τις προηγούμενες μέρες με το ταίρι σου αφού αλλού θα είναι το μυαλό σου.

ΛΕΩΝ

Ελεύθερος/η: Αν σου αρέσει πολύ ένα άτομο, ίσως προσπαθήσεις να μάθεις κάποια πράγματα γι' αυτό μέσω κοινών γνωστών ή άλλων πηγών, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση. Εντούτοις, η καλύτερη μέθοδος είναι βρεις ένα τρόπο να αποκτήσεις μια στενότερη επαφή μαζί του, να μιλήσετε οι δυο σας και να λύσεις άμεσα όλες τις απορίες σου.

Σε σχέση: Η απόφασή σου να κρατήσεις κάποια συναισθήματα για τον εαυτό σου για να αποφύγεις την πιθανή αναταραχή του ήρεμου κλίματος στη σχέση σου, δεν είναι σωστή γιατί θα συνεχίσεις να κουβαλάς το βάρος και θα επηρεάζει την συμπεριφορά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Ίσως νιώσεις αποσυντονισμένος/η και αποπροσανατολισμένος/η σήμερα με όσα συμβαίνουν στην προσωπική σου ζωή. Γι' αυτό σου χρειάζεται μια στάση και περισυλλογή για να ξαναβρείς τα πατήματά σου, ιδιαίτερα αν υπάρχει ένα άτομο που σε προβληματίζει και δεν μπορείς να καταλήξεις τι θα κάνεις μαζί του.

Σε σχέση: Το να κολλάς και να σκαλίζεις λεπτομέρειες, δίνοντάς τους σημαντικές προεκτάσεις ίσως δημιουργήσει ένταση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθερος/η: Μέχρι αργά το μεσημέρι η Σελήνη θα είναι στο ζώδιό σου ενισχύοντας τη γοητεία αλλά και την καπάτσα φύση σου γι' αυτό θα είναι λίγο δύσκολο στο οποιοδήποτε άτομο να σου χαλάσει το χατίρι, αφού μπροστά στο βλέμμα και το χαμόγελό σου λιώνει. Από το απόγευμα και μετά, η σεξουαλικότητά σου θα εγείρει πάθη και επιθυμίες.

Σε σχέση: Τα χρήματα είναι το ευαίσθητο σημείο σου αφού τα χρειάζεσαι για να καλύψεις κάποιες πολύ προσωπικές σου ανάγκες οπότε θα ήταν καλό να κάτσετε με το σύντροφό σου να τα οργανώσετε λίγο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη από το μεσημέρι και για ένα διήμερο να βρίσκεται στο ζώδιό σου, οπότε τα ενεργειακά σου αποθέματα αυξάνονται ενώ ο προσωπικός σου μαγνητισμός κάνει τα πάντα να φαντάζουν δυνατά. Η έλξη που θα ασκείς στο αντίθετο φύλο είναι ακαταμάχητη, καθιστώντας ιδιαίτερα δύσκολο να σου αντισταθεί το οποιοδήποτε άτομο.

Σε σχέση: Έντονη θα είναι η ερωτική σου διάθεση γι' αυτό και η βραδιά με το σύντροφό σου αναμένεται να βαφτεί στα χρώματα του πάθους και του αισθησιασμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθερος/η: Θέλεις σήμερα να βρεθείς με κάποιους φίλους σου είτε έξω για καφέ ή ποτό ή να μαζευτείτε σε σπίτι να τα πείτε, να γελάσετε και να ξεχαστείς λίγο από τα προβλήματά σου. Όμως είναι πολύ πιθανό η κουβέντα σας να περιστραφεί γύρω από ερωτικά θέματα η οποία θα σε επηρεάσει και στο τέλος θα σε ρίξει σε διάθεση.

Σε σχέση: Από το βραδάκι και μετά η διάθεσή σου θα είναι κάπως βαριά καθώς κάποια επαγγελματικά σου θέματα θα σε απασχολήσουν κι ίσως αναζητήσεις την αγκαλιά και τη φροντίδα του συντρόφου σου να παρηγορηθείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθερος/η: Αναζητάς ένα άτομο υψηλών... προδιαγραφών που θα μπορέσεις να ζήσεις μαζί του έντονες ερωτικές εμπειρίες αλλά είναι δύσκολο να το βρεις. Ίσως πρέπει να αλλάξεις στέκια και κοινωνικό κύκλο γιατί έτσι θα γνωριστείς με καινούργιο κόσμο και πιθανόν κάπου εκεί να υπάρχει ένα πρόσωπο που να συγκεντρώνει αρκετά από αυτά που ψάχνεις.

Σε σχέση: Ο περισσότερος και πιο ποιοτικός χρόνος με το σύντροφό σου είναι το ζητούμενο και ίσως σήμερα προτείνεις κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά και θα ξυπνήσει τα ερωτικά αισθήματα μέσα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθερος/η: Παρουσιάζεις μια απολυτότητα στις ιδέες και τις αντιλήψεις σου γι' αυτό δεν είναι εύκολο να αποδεχτείς ένα άτομο που διαφωνεί σε κάποια από αυτά μαζί σου, ακόμα κι αν σου αρέσει εμφανισιακά. Αν όμως κρατήσεις ανοικτό το μυαλό σου κι έχεις θετική σκέψη θα δεις ότι πολλά από τα χάσματα μπορούν να γεφυρωθούν.

Σε σχέση: Πρέπει άμεσα να διευθετήσεις κάποιες υποθέσεις σου που συνεχώς αναβάλλεις, αγνοώντας ακόμα σήμερα τις προτροπές του συντρόφου σου και κλείνοντας τα αφτιά σου σε όλα αυτά που σου επισημαίνει.

ΙΧΘΥΕΣ

Ελεύθερος/η: Προσπαθείς να παίρνεις συνεχώς κάποιες πρωτοβουλίες και να κάνεις κινήσεις, ενίοτε και τολμηρές για την ιδιοσυγκρασία σου, προκειμένου να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή. Σήμερα θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις μια άλλη στρατηγική, πιο πλάγια για να κερδίσεις το άτομο που θέλεις.

Σε σχέση: Το να εκθέσεις σαφώς τις απόψεις σου και την προσωπική σου γνώμη σε ένα θέμα είναι αρκετά δύσκολο για σένα, κυρίως όταν το ταίρι σου διαφωνεί, αλλά καλό θα ήταν να εκφράσεις τις αντιρρήσεις σου έστω και έμμεσα, αν η έκβασή του σε επηρεάζει.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved