Ερωτικό ωροσκόπιο 4/3

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 4/3


ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Απογειώνεσαι κανονικά στα ερωτικά σου σήμερα με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να κάνει τρίγωνο με το Δία. Η τύχη σου χτυπά την πόρτα κι εσύ δεν έχεις παρά να της ανοίξεις διάπλατα να περάσει. Πολλές και πολλοί θα σε βλέπουν και θα τρελαίνονται γι' αυτό φρόντισε να έχεις τα μυαλά σου στο κεφάλι και να διαλέξεις τον/ην καλύτερο/η. Και να θυμάσαι ότι όποιος πάει για τα πολλά χάνει και τα λίγα...
Σε σχέση: Μέσα στο κέφι και την τρελή χαρά θα είσαι σήμερα γι' αυτό κάτι θα σκαρώσετε με το ταίρι σου να κάνετε για να ξεσκάσετε και να διασκεδάσετε, χωρίς να σας νοιάζει αν αύριο είναι εργάσιμη.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να τριγωνίζει το Δία αντιλαμβάνεσαι ότι οι ευκαιρίες για επαγγελματική αλλά και ερωτική ανάκαμψη θα είναι αρκετές, αρκεί να μπορέσεις να τις διακρίνεις. Μια γνωριμία πάντως θα σε ξεσηκώσει και θα παρασυρθείς συναισθηματικά αλλά δεν είναι κακό, γιατί θα χαλαρώσεις και θα περάσεις καλά, αν ξέρεις πότε πρέπει να κόψεις ταχύτητα.
Σε σχέση: Υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να πάρεις ένα μπόνους ή να γίνει κάτι πολύ καλό στα επαγγελματικά σου που θα βοηθήσει να βάλεις μπρος κάποια σχέδιά σου με το ταίρι σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Η σημερινή μέρα μόνο καλά μπορεί να φέρει στα ερωτικά σου. Πέρα από την χαλαρή διάθεση και την καλοπέραση και ευκαιρίες για γνωριμίες που είναι δεδομένα, έχεις και τάση για επιπολαιότητα ή ελαφρότητα που σου δίνει τον αέρα, να παίξεις, να φλερτάρεις φτάνοντας ίσως και τα όρια της υπερβολής.
Σε σχέση: Ένα απρόσμενο θετικό γεγονός θα χαροποιήσει τόσο εσένα όσο και το σύντροφό σου γιατί πιθανόν να λύσει ένα θέμα που σας απασχολούσε αρκετά και μάλιστα με τον πιο γρήγορο τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις ροπή για χαλάρωση και απολαύσεις σήμερα ενώ μπορεί να σου βγουν και κάποιες καταπιεσμένες ανάγκες που θα θέλεις να τις ικανοποιήσεις. Ελκύεις πάντως πολύ και μάλλον δε θα προβάλλεις καμία αντίσταση στο έντονο φλερτ ενός ατόμου, αφού διαισθάνεσαι ότι μπορεί να σου προσφέρει όλα όσα ποθείς. Πρόσεξε όμως μήπως βιάζεσαι...
Σε σχέση: Εσύ που ανήκεις στο δεύτερο προς τρίτο δεκαήμερο ίσως προβάλεις υπερβολικές απαιτήσεις από το ταίρι σου που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν αλλά εσύ θα εφαρμόσεις το σκεπτικό «ζήτα πολλά, για να πάρεις κάποια».

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Το σημερινό τρίγωνο Αφροδίτης - Δία βάζει φωτιά στα φρένα σου και σου μένει μόνο το γκάζι. Οι επιθυμίες σου αυξάνονται πολύ και οι προσδοκίες σου είναι τεράστιες. Ευκαιρίες θα υπάρξουν με μια νέα γνωριμία που δεν περίμενες, ίσως μέσω γνωστών ή συγγενών αλλά ο κίνδυνος του υπερβολικού ενθουσιασμού ή υπερτίμησης της κατάστασης υπάρχει, γι' αυτό φρόντισε να μην το παρακάνεις με την έκθεση.
Σε σχέση: Δε θέλεις πολλά κατά τη γνώμη σου για να είσαι ευτυχισμένος/η, θέλεις όμως αρκετά και σήμερα με τον τρόπο σου θα προσπαθήσεις να τα διεκδικήσεις από το ταίρι σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Ούτε εσύ θα μείνεις ανεπηρέαστος σήμερα και παρά τις προσπάθειες της Σελήνης στο ζώδιό σου να σε συγκρατήσει, ούτε διάθεση για δουλειά έχεις, ούτε για ευθύνες και υποχρεώσεις. Στο τσακ είσαι να τα αφήσεις όλα σύξυλα και να σηκωθείς να φύγεις αλλά μάλλον δε θα το κάνεις. Η τύχη όμως μπορεί να σου επιφυλάσσει μια έκπληξη στα ερωτικά και μάλιστα στον εργασιακό σου χώρο.
Σε σχέση: Η ψυχολογία σου είναι ανεβασμένη και χωρίς να το καταλάβεις θα μεταδώσεις την ευδιαθεσία σου και στο σύντροφό σου με τον οποίο θα γελάσετε, θα χαλαρώσετε και θα έρθετε πολύ κοντά.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Υπέροχη μέρα θα είναι για σένα σήμερα κι όχι μόνο λόγω καιρού αλλά και γιατί θα έχεις κέφι και διάθεση να βγεις και να δεις κόσμο, να γελάσεις, να διασκεδάσεις γενικά να ξεχάσεις ό, τι είναι δυσάρεστο ή μίζερο. Το έντονο φλερτ ενός ατόμου θα σε εξιτάρει και δε θα αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη ώστε να κάνεις και συ το παιχνίδι σου και ίσως τελικά όλο αυτό να μην είναι της μιας μέρας.
Σε σχέση: Θέλεις να απολαύσεις τη σημερινή μέρα, βάζοντας μια πολυτέλεια στη σχέση σου κι ίσως κάνεις μια όμορφη εκπληξούλα στο σύντροφό σου που θα τονώσει και την ερωτική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Νιώθεις ότι κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να ανακόψει την πορεία σου και να σου στερήσει την άνοδο σε όλους τους τομείς. Η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά σου φουσκώνουν από την αισιοδοξία που σε διακατέχει και ενδεχομένως να σε προτρέψουν να προσελκύσεις με άνεση ένα άτομο που σου αρέσει και να καταφέρεις τελικά να το κατακτήσεις.
Σε σχέση: Ερωτικά δεν πιάνεσαι σήμερα και η διάθεσή σου να βρεθείς με το ταίρι σου μια ώρα αρχύτερα για να του το δείξεις στην πράξη ενδέχεται να μη σου αφήσει μυαλό να σκεφτείς οτιδήποτε άλλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Εννοείται ότι είναι από τις τυχερές σου μέρες η σημερινή, τουλάχιστον στο ερωτικό τομέα αφού βλέπεις ότι το κέφι και το χιούμορ σου θα προσελκύσουν γύρω σου αρκετά άτομα και θα γίνεις το κέντρο της προσοχής. Οι επιλογές σου θα είναι πολλές και φυσικά αν ήταν στο χέρι σου θα δοκίμαζες όσες περισσότερες μπορούσες, αλλά καλό θα ήταν να αρκεστείς σε μία και καλή.
Σε σχέση: Σήμερα έχεις αρκετά καλή διάθεση και αν δε δώσεις και πολύ σημασία στο ταίρι σου που μπορεί να προσπαθήσει να σε προσγειώσει στο έδαφος, τότε δε θα σε χαλάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Με τις ευκολίες και τον υπερβολικό ενθουσιασμό δεν τα πας καλά ίσως γιατί σου γεννούν επιφυλάξεις αλλά σήμερα μάλλον θα χαλαρώσεις λίγο την άμυνά σου και ίσως και τις αντιστάσεις σου μιας και η μέρα σε σπρώχνει να φλερτάρεις, να φανείς λίγο παραπάνω και γι' αυτό θα είσαι πολύ πιο προσεγγίσιμος/η στο αντίθετο φύλο. Έχοντας γνώση ότι το παν είναι να περνάς καλά χωρίς πολλές ελπίδες και προσδοκίες, ίσως οι πιθανότητες για κάτι όμορφο να είναι μεγαλύτερες.
Σε σχέση: Το έντονο ερωτικό κλίμα αλλά και μια οικονομική ανάσα που ίσως πάρεις σήμερα μάλλον θα ανεβάσουν τη διάθεσή σου στα ύψη κι η ιδέα να το γιορτάσετε με το ταίρι σου θα σε φέρει πολύ πιο γρήγορα κοντά του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Πολλά θα είναι τα θετικά συναισθήματα που θα σε κατακλύσουν σήμερα το ίδιο κι η ενέργειά σου και τουλάχιστον από κοινωνικής άποψης χωρίς ιδιαίτερο κόπο και προσπάθεια, θα γοητεύσεις όποιο άτομο βρεθεί κοντά σου. Αλλά και οι ευκαιρίες για ερωτική άνθιση δε θα είναι λίγες, αν και εσύ είσαι διατεθειμένος/η να χαρείς και να γευτείς όσα περισσότερα μπορείς χωρίς καμία δέσμευση.
Σε σχέση: Όμορφες στιγμές με το σύντροφό σου θα ζήσεις σήμερα αφού και οι δύο θα έχετε τα κέφια σας και ίσως βγείτε για φαγητό ή ποτό για να ξεφύγετε και λίγο από τη ρουτίνα.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Μια νέα κι ίσως μοναδική ευκαιρία στα ερωτικά σου μπορεί να σου προκύψει σήμερα και οφείλεις να την αρπάξεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν αρχίσεις να το σκέφτεσαι και να το ψειρίζεις στο τέλος θα τη χάσεις και μετά θα μετανιώσεις. Φρόντισε πρώτα απ' όλα να περάσεις καλά, χωρίς υψηλές προσδοκίες και προσπάθειες να λάβεις υποσχέσεις.
Σε σχέση: Θέλεις να ξεσκάσεις για αυτό σήμερα θα τα παραμερίσεις όλα και θα αφοσιωθείς αποκλειστικά στο ταίρι σου ώστε να απολαύσεις ευχάριστες στιγμές μαζί του.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved