Ερωτικό ωροσκόπιο 2/3

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 2/3

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τόλμη και γοητεία ξεκινάς τη βδομάδα και φυσικά η μέρα είναι η πλέον κατάλληλη για να δείξεις την αποφασιστικότητά σου και να κυνηγήσεις την βελτίωση της ερωτικής σου ζωής, κάτι που πρακτικά σε ωθεί ακόμα και να ρισκάρεις με ένα άτομο αν σου αρέσει πολύ. Πάντως ευνοείσαι σήμερα στο συγκεκριμένο τομέα και η έλξη που ασκείς είναι μεγάλη οπότε μη μείνεις μέσα.
Σε σχέση: Ωθείσαι να επιδείξεις μεγαλοπρέπεια και γενναιοδωρία, υλική και συναισθηματική, για να δεις το σεβασμό και την εκτίμησή του συντρόφου σου στα μάτια σου και εννοείται ότι κάτω από αυτές τις συνθήκες θα περάσεις όμορφα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Δεν είσαι από εκείνα τα άτομα που θα εκφράσουν με λόγια αυτά που νιώθουν αλλά με πράξεις, ωστόσο καλό θα ήταν να εκδηλώσεις ένα μέρος των αισθημάτων σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει γιατί καμιά φορά τα αυτονόητα δεν είναι και ευνόητα.
Σε σχέση: Έχεις τη διάθεση σήμερα να φουντώσεις τη φλόγα της αγάπης γι' αυτό δεν αποκλείεται να οργανώσεις ένα όμορφο δείπνο για σένα και το ταίρι σου ενώ το χαμόγελο και τα λόγια σου θα δημιουργήσουν μια ερωτική ατμόσφαιρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Η μέρα σου θα είναι γεμάτη από επαφές και συναντήσεις με συγγενείς ή γνωστούς όπου τα κομπλιμέντα και τα όμορφα λόγια θα δίνουν και θα παίρνουν. Δεν αποκλείεται δε, να γνωρίσεις μέσω αυτών ένα άτομο που θα σου κινήσει το ερωτικό ενδιαφέρον και θα ψάξεις τρόπους να το πλησιάσεις.
Σε σχέση: Αν υπάρχει ένα θέμα που θέλεις να συζητήσεις με το σύντροφό σου ή κάποιες δουλειές που πρέπει να γίνουν σήμερα είναι η πιο καλή μέρα αφού τα αποτελέσματα που θα έχεις θα είναι θετικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Το να βελτιώσεις τόσο τα οικονομικά όσο και τα ερωτικά σου δεν είναι εύκολο, αλλά δε σημαίνει ότι είναι και αδύνατο, αφού και στα δύο έχεις σημαντικές ευκαιρίες αρκεί να τις διαχειριστείς σωστά. Αυτό που ίσως θα εκπλήξει ακόμα κι εσένα είναι η προθυμία σου να ρισκάρεις, αν βλέπεις ότι σε παίρνει και να μην περιμένεις να σου προσφέρει τα πάντα η τύχη.
Σε σχέση: Αρκετά ερωτική αλλά και παιχνιδιάρικη θα είναι η διάθεσή σου και παρότι υπάρχουν προβληματάκια οικονομικής φύσης, δε θα αφήσεις να εισχωρήσουν στη σχέση σου και να χαλάσουν το κλίμα.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη από νωρίς το ξημέρωμα έχει περάσει στο ζώδιό σου οπότε η εβδομάδα ξεκινά με σένα βασικό πρωταγωνιστή γι' αυτό ετοιμάσου να γοητεύσεις και να ελκύσεις. Η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη, γεγονός που σε τροφοδοτεί με δύναμη και σθένος να διεκδικήσεις τις επιδιώξεις σου και να κατακτήσεις την κορυφή στο ερωτικό πεδίο ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις μια αλλαγή ή μια αγορά που θα σε ανεβάσει κι άλλο.
Σε σχέση: Πολύ γαλαντόμος/α σε αισθήματα θα είσαι σήμερα και με διάθεση να μοιραστείς με τον άνθρωπό σου όμορφες στιγμές. Το κέφι και το χιούμορ σου θα είναι αναζωογονητικά και για τους δύο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η κούραση που ίσως αισθανθείς αργότερα, το βράδυ, μάλλον οφείλεται σε ψυχολογική υπερένταση, ενδεχομένως γιατί τώρα τελευταία έχεις ενεργοποιηθεί αρκετά εκμεταλλευόμενος/η την εύνοια που έχεις ώστε να βελτιώσεις αρκετά την κατάσταση των ερωτικών σου. Αυτό που σήμερα είναι κατάλληλο για σένα είναι να προσφέρεις στον εαυτό σου μια πολυτέλεια για να τον καλοπιάσεις.
Σε σχέση: Ίσως νιώσεις την ανάγκη σήμερα να μην κάνεις απολύτως τίποτα, παρά μόνο να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τη συντροφιά του έτερου ήμισυ, ξέρεις όμως ότι δε γίνεται, κι όσο δε συγκεντρώνεσαι στις δουλειές σου τόσο περισσότερο θα καθυστερείς.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις την ανάγκη σήμερα να κυκλοφορήσεις, να φανείς και να κερδίσεις θετικές εντυπώσεις, ίσως και να φλερτάρεις περισσότερο γι' αυτό, αν και καθημερινή, δεν αποκλείεται να κανονίσεις να βρεθείς κάπου έξω με ένα φίλο σου έτσι ώστε να μπορείς να δεις κόσμο και να κάνεις παιχνίδι. Πιθανόν να σου λέει κάτι μέσα σου ότι είναι η τυχερή σου μέρα.
Σε σχέση: Ίσως σου γίνει μια πρόταση από άλλο φιλικό ζευγάρι να παρευρεθείς με το σύντροφό σου σε μια εκδήλωση ή μια βραδινή έξοδο για φαγητό την οποία θα αποδεχτείς με χαρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Εκμεταλλεύσου όσες ευκαιρίες σου δίνονται σήμερα και γενικότερα αυτό το διήμερο και γίνε πιο εξωστρεφής ώστε να μπορέσεις να κάνεις καινούργιες γνωριμίες με κόσμο που θα φανεί χρήσιμος στη δουλειά σου κάποια στιγμή αλλά και άτομα που ένα από αυτά θα αξίζει και θα μπορούσες εν δυνάμει να κάνει κάτι μαζί του ερωτικά. Ήρθε η ώρα να ξανοιχτείς λίγο παραπάνω.
Σε σχέση: Η ανεβασμένη ψυχολογία σου κάνει τη μέρα σήμερα ιδιαίτερα φωτεινή και μεταδίδεις αυτή τη θετική ενέργεια και στο σύντροφό σου που θα προσπαθήσεις να ανταποκριθεί όσο καλύτερα μπορεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Είσαι μέσα στον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία και παρότι Δευτέρα δε θα επηρεαστεί καθόλου η καλή σου διάθεση. Θέλεις να βγεις, να δεις κόσμο και η ενέργειά σου είναι απεριόριστη. Μπορεί να φλερτάρεις και να σε φλερτάρουν, να παίξεις και γενικά να διασκεδάσεις χωρίς να σταθείς καθόλου σε λεπτομέρειες και περιοριστικές σκέψεις.
Σε σχέση: Ένας συγγενής ή γνωστός σου θα σου δώσει το κίνητρο να δοκιμάσεις κάποιες από τις ιδέες σου στην πράξη να δεις αν μπορούν να σου αποφέρουν κάτι. Όμως καλό θα ήταν να ζητήσεις και τη βοήθεια ή τη γνώμη του συντρόφου σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Τώρα τελευταία ίσως έχεις διαπιστώσει ότι πάνω που πας να αναθαρρήσεις και αρχίζει να φαίνεται φως στο τούνελ των ερωτικών σου, κάτι στραβώνει και μένεις με το όνειρο. Σήμερα θα ξαναπάρεις τα πάνω σου όμως, με την κρούση που θα σου γίνει από ένα άτομο, αν και θα φροντίσεις να κρατήσεις μικρό καλάθι μέχρι να αρχίσει να τσουλάει.
Σε σχέση: Τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν σήμερα αρκετά ίσως γιατί θέλεις πολύ να κάνεις μια αγορά που από καιρό έχετε συζητήσει με το ταίρι σου αλλά ακόμα δεν νιώθεις 100% έτοιμος/η να προχωρήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου έχεις έντονη ερωτική διάθεση και θέλεις να προκαλέσεις, να μονοπωλήσεις την προσοχή και να φλερτάρεις γιατί νιώθεις πολύ πιο απελευθερωμένος/η και σίγουρος/η για τον εαυτό σου. Θα φροντίσεις λοιπόν να διασκεδάσεις τη μέρα, χωρίς έγνοιες και άγχη και φυσικά όλο αυτό το στυλ θα σε κάνει περιζήτητο/η στο αντίθετο φύλο.
Σε σχέση: Παρότι αντισυμβατικό άτομο, σήμερα θα επιζητήσεις απολαύσεις και κάποια πολυτέλεια που θα σε κάνει να νιώσεις μοναδικά στη σχέση σου και λογικό είναι το ταίρι σου να μην προβάλλει καμία αντίρρηση.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Σήμερα, ως επί τω πλείστων, το μυαλό σου θα απασχολήσουν θέματα σχετικά με τα επαγγελματικά σου κι ίσως κάπου πιάσεις τον εαυτό σου να κάνει όνειρα και να μεγαλοπιάνεται και στα ερωτικά αλλά καλό θα ήταν να μην προτρέχεις και να μην θεωρείς τίποτα σίγουρο, εκτός κι αν πιστεύεις τόσο πολύ στη μαγεία που μπορείς να ασκήσεις σε ένα άτομο, οπότε προσπάθησε να δικαιωθείς.
Σε σχέση: Δεν έχεις καμία τάση να κλειστείς στον εαυτό σου, ίσα-ίσα θα είσαι πολύ διαχυτικός/η σε λόγια και πράξει προς το ταίρι σου για να του δείξεις με όποιο τρόπο μπορείς την αγάπη σου.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved