Ερωτικό ωροσκόπιο 1/3

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 1/3

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Δε θέλεις εξαιτίας των έντονων συναισθημάτων σου να παρασύρεσαι σε κρίσεις και συμπεριφορές που είναι κάπως τραβηγμένες αλλά δεν είναι κι εύκολο να τα ελέγξεις, με δύο πλανήτες στο ζώδιό σου. Σίγουρα πάντως δε θα δεις κάποια κατάσταση στα ερωτικά σου με βάση τη λογική όσο κι αν το προσπαθήσεις αφού η καρδιά σου άλλα λέει.
Σε σχέση: Μια πιθανή αντιπαράθεση με το άτομο που είστε μαζί μάλλον θα σε κάνει να χάσεις την ψυχραιμία σου και να πεις πράγματα που ήθελες από καιρό, αλλά γρήγορα θα ηρεμήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Εκεί που όλα ήταν ήρεμα σήμερα και διαφαινόταν μια μάλλον χαλαρή μέρα μια απρόσμενη είδηση σε αναστατώνει αλλά όχι δυσάρεστο τρόπο. Απλά σε παρακινεί να βγεις από το καβούκι σου και ίσως να έρθεις σε επαφή με ένα άτομο που σου αρέσει ή να γίνεις πιο εκδηλωτικός/η απέναντί του για να του δείξεις έμμεσα το ενδιαφέρον σου.
Σε σχέση: Δε θέλεις να βάζεις με το μυαλό σου διάφορα και να χάνεις την ηρεμία σου, ούτε όμως και να αφήνεις πράγματα να περνούν έτσι γι' αυτό θα ξεκινήσεις μια συζήτηση με το ταίρι σου κι όσο πιο όμορφα μπορείς θα ζητήσεις να σου λύσει κάποιες απορίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Πιθανόν να μην έχεις καταλήξει στο τι ακριβώς ψάχνεις σε ένα άτομο για να νιώσεις καλά πρώτα απ' όλα με εσένα, ωστόσο, σήμερα τα πράγματα γίνονται αρκετά εύκολα και στο να κατασταλάξεις αλλά και να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα σε συγκινήσει αρκετά, δίνοντάς σου ταυτόχρονα και την εντύπωση ότι θα περάσεις καλά.
Σε σχέση: Το μυαλό σου να είναι σε εγρήγορση σήμερα, ψάχνοντας να βρει τρόπους ώστε να βελτιωθεί η ερωτική ζωή στη σχέση σου και είσαι πρόθυμος/η να κάνεις μια κουβέντα με το ταίρι σου και να μοιραστείς τους προβληματισμούς σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η συναισθηματική σου εξασφάλιση είναι η βασική σου ανάγκη που πρέπει να καλύψεις και με τη Σελήνη να συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σου έχεις ευκαιρίες για να το καταφέρεις. Σήμερα πάντως καλό θα ήταν να κρατάς μικρό καλάθι με ένα άτομο που ίσως γνωρίσεις, το οποίο θα σε ξεσηκώσει, υποσχόμενο όμως πολύ περισσότερα από αυτά που μπορεί να σου προσφέρει.
Σε σχέση: Αν έχεις υποχωρήσει σε πολλά θέματα στη σχέση σου κι έχεις αρχίσει να χάνεις την υπομονή σου ίσως σήμερα εξεγερθείς με ένα μάλλον απλό κι ασήμαντο. Πάντως καλό θα ήταν να μην υπομένεις διάφορα που σε ενοχλούν για να διατηρείς το ήρεμο κλίμα.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Ίσως υπάρξει σήμερα μια εξέλιξη στα ερωτικά σου που θα σε κάνει να αναρωτηθείς μήπως είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή κι επειδή μπορεί να αγγίξει την υπερβολή θα το διασκεδάσεις πολύ μεν αλλά θα κρατήσεις μια επιφύλαξη στο πίσω μέρος του μυαλού σου μην προσγειωθείς κι απότομα.
Σε σχέση: Ένα θέμα της σχέσης σου λύνεται με τον καλύτερο τρόπο σήμερα και σου δημιουργεί ψυχική ευφορία και πολύ καλή διάθεση γιατί πλέον μπορείς να χαλαρώσεις και να περάσεις καλά με το σύντροφό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Πιθανόν να αισθάνεσαι μια μεγαλύτερη ευαισθησία σήμερα κι ίσως σε πειράζει που είσαι μόνος/η σου αλλά η μέρα επιφυλάσσει διάφορες εκπλήξεις και μπορεί μέσω γνωστών να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σου φτιάξει τη διάθεση και ίσως φλερτάρεις μαζί του πιο προκλητικά απ' όσο συνηθίζεις.
Σε σχέση: Ίσως έχεις κάποιες ενοχές για την αυστηρή συμπεριφορά που είχες απέναντι στο ταίρι σου γι' αυτό σήμερα, θα κάνεις ό, τι μπορείς, ώστε να το πλησιάσεις και να του δείξεις τα συναισθήματά σου, προσπαθώντας να τον ευχαριστήσεις.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Ίσως σήμερα σου βγει ένας θυμός για τα ερωτικά σου γιατί πιστεύεις ότι είσαι άνθρωπος που μπορεί να προσφέρει πολλά σε μια σχέση και γι' αυτό αξίζεις περισσότερα. Υπάρχει πάντως μεγάλη πιθανότητα σήμερα εκεί που δεν το περιμένεις να κάνεις μια γνωριμία που θα σε συναρπάσει γιατί θα υπάρχουν αρκετά κοινά μεταξύ σας.
Σε σχέση: Πιθανόν σήμερα να πιέσεις συναισθηματικά το ταίρι σου για να σου προσφέρει το κάτι παραπάνω που θα σε κάνει να νιώσεις ξεχωριστός/η γιατί το έχεις μεγάλη ανάγκη, χωρίς όμως να αναλογίζεσαι αν όντως μπορεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η μέρα επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις στα ερωτικά σου, από τυχαίες συναντήσεις και απροσδόκητα μηνύματα ή τηλεφωνήματα μέχρι γνωριμίες και φλερτ με ένα άτομο που θα σε ελκύσει πολύ. Το σίγουρο είναι ότι ο μήνας ξεκινά πολλά υποσχόμενος στο συγκεκριμένο τομέα και σου δημιουργεί ελπίδες για το άμεσο μέλλον.
Σε σχέση: Η αποκάλυψη ενός μυστικού από το ταίρι σου θα σε χαροποιήσει αρκετά γιατί με τη συζήτηση που θα ακολουθήσει θα διαπιστώσεις ότι είχες σχηματίσει τελείως διαφορετική γνώμη και διαψεύδεσαι με τον καλύτερο τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Πολύ πιθανό σήμερα ενώ θα είσαι χαλαρά στο σπίτι να αλλάξεις διάθεση και να αποφασίσεις να πας μια βόλτα να αλλάξεις τον αέρα σου. Εκεί που θα γυρνάς και θα χαζεύεις χωρίς ιδιαίτερο σκοπό, μπορεί να τραβήξεις την προσοχή ενός ατόμου που θα προσπαθήσει να σε πλησιάσει και να σε γνωρίσει καλύτερα.
Σε σχέση: Οι προθέσεις σου δεν είναι κακές αλλά επειδή θα νιώσεις ότι καταπιέζεσαι, ίσως λειτουργήσεις αντιδραστικά προς το ταίρι σου σήμερα αλλά σύντομα θα το μετανιώσεις και θα προσπαθήσεις να επανορθώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Θα είναι μια πολύ περίεργη μέρα για σένα καθώς ξαφνικά θα συνειδητοποιήσεις ότι έχεις πολύ περισσότερα προσόντα απ' όσα νόμιζες και το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγο τύχη που αν την κυνηγήσεις και δεν κάτσεις να την περιμένεις τότε σίγουρα η νίκη στα ερωτικά θα είναι δική σου. Αυτό θα σε πωρώσει αρκετά και θα σου δώσει αισιοδοξία.
Σε σχέση: Ενδεχομένως να υπάρξει μια εξέλιξη στα οικονομικά σου που δεν περίμενες κάτι που σαφώς θα κάνει χαρούμενο/η τόσο εσένα όσο και το σύντροφό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Με δύο όψεις του Ερμή που είναι στο ζώδιό σου με Ουρανό και Δία ξεκινά ο μήνας και σου δίνει ώθηση να κάνεις τις ιδέες σου πραγματικότητα ενδεχομένως με τη βοήθεια κάποιων συγκεκριμένων ατόμων. Σίγουρα θα υπάρξουν εξελίξεις και στα ερωτικά σου σήμερα αφού εσύ ίσως είσαι αυτός/η που θα αποφασίσει ξαφνικά να επικοινωνήσει ή να επιδιώξει μια γνωριμία.
Σε σχέση: Ίσως το ταίρι σου σε αιφνιδιάσει σήμερα με μια επίθεση αγάπης ή μια μικρή έκπληξη που μπορεί να σου κάνει που σίγουρα δεν θα σε χαλάσει. Αντίθετα, θα το δεις σαν σαφή ένδειξη βελτίωσης της σχέσης σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από τα έντονα συναισθήματα γιατί είναι πιθανό να αρχίσεις να βγάζεις προς τα έξω σκέψεις ή παλιά θέματα που κρατούσες μέσα σου και να χαλάσει το ερωτικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε σένα και ένα πρόσωπο που γνώρισες πρόσφατα. Μίλησε γι' αυτά που κρύβεις στην καρδιά σου αλλά χωρίς υπερβολές.
Σε σχέση: Προσπαθείς να αντιμετωπίσεις ένα θέμα με το σύντροφό σου που θα προκύψει όσο πιο ήρεμα μπορείς αλλά είναι πολύ πιθανό να σε πάρει λίγο από κάτω και να μην αποφύγεις τελικά τη συναισθηματική φόρτιση.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved