Ερωτικό ωροσκόπιο 27/2

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 27/2

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Δεν περιμένεις τίποτα, δε φοβάσαι τίποτα κι είσαι πλέον ελεύθερος/η να χαρείς ό, τι σου προκύψει στα ερωτικά σου μακριά από υπερβολικές προσδοκίες και απαιτήσεις αλλά και πιθανές απογοητεύσεις. Το πάθημα από μια παλιά ιστορία που είχες μπλεχτεί σου έχει γίνει μάθημα και δεν είσαι διατεθειμένος/η να το επαναλάβεις για κανένα απολύτως λόγο.
Σε σχέση: Ίσως νιώσεις την ανάγκη να κάνεις περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σου παρά για το ταίρι σου, που μεν θα του φανεί εγωιστικό αλλά θα το κατανοήσει αν του εξηγήσεις πως αισθάνεσαι.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Μην αφήσεις τα συναισθήματά σου να επηρεάζουν την κρίση σου και άκου με μεγαλύτερη προσοχή τη φωνούλα μέσα σου που σου λέει να είσαι πιο προσεκτικός/η. Καλύτερα να πιεστείς τώρα και να μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις παρά αργότερα να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο.
Σε σχέση: Η δική σου προσωπική εκτίμηση στην προκειμένη φάση έχει περισσότερη σημασία από την άποψη του συντρόφου σου η οποία είναι χρήσιμο να ακουστεί όχι όμως και να την ακολουθήσεις κατά γράμμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Μέχρι το μεσημέρι η Σελήνη θα είναι στο ζώδιό σου εντείνοντάς σου τη διάθεση για καινούργιες γνωριμίες. Από κει και πέρα οι ανάγκες σου γίνονται πολύ πιο συγκεκριμένες και βάζεις στο παιχνίδι και τον παράγοντα συναίσθημα, αναζητώντας από το σωρό εκείνο το άτομο που θα σε αναστατώσει εσωτερικά και μαζί του θα βιώσεις έντονες εμπειρίες.
Σε σχέση: Εάν έχεις την ευκαιρία για μια χαλαρωτική απόδραση με το αγαπημένο σου πρόσωπο σήμερα, άρπαξέ την και φύγετε αλλά πριν χρειάζεται να τσεκάρεις μερικές από τις δουλειές που έχεις για να μην αφήσεις εκκρεμότητες πίσω σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Νιώθεις έντονη την ανάγκη να μοιραστείς τα συναισθήματά σου με ένα άλλο άνθρωπο και να έρθετε πολύ κοντά που αν είσαι μόνος/η η έλλειψή του θα σου δημιουργήσει μια μικρή μελαγχολία. Εντούτοις, έχεις μπροστά σου ένα διήμερο να κυκλοφορήσεις, να γοητεύσεις και φυσικά ευκαιρίες να γνωριστείς με κόσμο οπότε μην το σπαταλάς στην λύπη.
Σε σχέση: Έχεις κάποιες διακυμάνσεις κι ίσως αισθανθείς ευάλωτος/η με τη Σελήνη στο ζώδιό σου γι' αυτό ασυναίσθητα θα επιζητήσεις τη φροντίδα και την προστασία του συντρόφου σου, βλέποντας την ανακουφιστική αγκαλιά του σαν καταφύγιο.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Είσαι μπερδεμένος/η και προκαλείς ανάμεικτα συναισθήματα και σε ένα πρόσωπο που δείχνει να ενδιαφέρεται για σένα, αφού δεν μπορείς να αποφασίσεις τι είδους σχέση θέλεις από αυτό. Σήμερα είναι μια καλή μέρα να μείνεις λίγο με τον εαυτό σου και να τα ξεκαθαρίσεις μέσα σου για να μην ταλαιπωρείσαι και ταλαιπωρείς.
Σε σχέση: Ίσως δεν πρέπει να αποκαλύψεις ένα μυστικό σου στο ταίρι σου σήμερα γιατί είναι πιθανό να ρίξει την ψυχολογία του και να μην μπορέσει να το χειριστεί κατάλληλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Είναι η κατάλληλη μέρα να κλείσεις ραντεβού με ένα άτομο που γνώρισες πρόσφατα και να διαπιστώσεις από κοντά αν υπάρχουν προοπτικές για κάτι πιο ουσιαστικό μεταξύ σας. Αν δεν ανήκεις σε αυτή την περίπτωση, η συνάντηση με κάποιους φίλους σου που έχεις καιρό να τους δεις θα σου κάνει καλό και θα αποσπάσει την προσοχή σου από τα τρέχοντα προβλήματά σου.
Σε σχέση: Δεν έχεις διάθεση για εξόδους και νταβαντούρια σήμερα και θα επιδιώξεις τη γαλήνη του σπιτιού σου αγκαλιά με το αγαπημένο σου πρόσωπο για να βιώσεις πιο προσωπικές στιγμές μαζί του.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Υπάρχει σαφώς ο φόβος μέσα σου μήπως πληγωθείς αλλά δεν θα σε εμποδίσει να ρισκάρεις έστω και λίγο με ένα πρόσωπο μην τυχόν και αξίζει τον κόπο και δημιουργήσεις μια όμορφη κατάσταση μαζί του. Άλλωστε έτσι όπως είναι τα πράγματα δεν έχεις να χάσεις κάτι, συν το ότι έχεις μάθει πια να παίρνεις τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.
Σε σχέση: Σου λείπουν κάποια άτομα από την οικογένειά σου και ίσως σήμερα επιδιώξεις να συναντηθείς μαζί τους αν γίνεται. Θα αναπολήσεις διάφορες στιγμές από τα παιδικά σου χρόνια και μπορεί να θέλεις να τις μοιραστείς με το ταίρι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Ένα μήνυμα ή τηλεφώνημα από ένα άτομο που σου αρέσει και παίζει να γίνει κάτι μεταξύ σας θα αναστατώσει το πρόγραμμά σου και ίσως αναγκαστείς να αναβάλλεις μια έξοδο με την παρέα σου ή να παρατήσεις τους φίλους σου, ζητώντας την κατανόησή τους και να πας να το βρεις.
Σε σχέση: Χρειάζεσαι λίγο χώρο και χρόνο για τον εαυτό σου ώστε να ισορροπήσεις μέσα σου αλλά και να νιώσεις πιο έντονα την έλλειψη του συντρόφου σου και ίσως σήμερα του το ζητήσεις. Αν το παρουσιάσεις σαν ανάγκη για να γίνει λίγο πιο παθιασμένη η σχέση σας, θα το αποδεχτεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Έντονα συναισθήματα θα σε κατακλύσουν σήμερα κι ίσως νιώσεις ότι «τρελαίνεσαι» με ένα άτομο που θέλεις απεγνωσμένα αλλά καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να κοντρολάρεις τον εαυτό σου για να μην καταφύγεις σε υπερβολές που θα σου κοστίσουν. Ωστόσο, έχε το από κοντά και με τον τρόπο σου δημιούργησε την οικειότητα που χρειάζεται να μπορέσει κι αυτό να σου ξανοιχτεί.
Σε σχέση: Είναι μια άκρως ερωτική βραδιά η σημερινή που θα έχει και αρκετές συναισθηματικές αποκαλύψεις γι' αυτό φρόντισε να την απολαύσεις όσο γίνεται με το ταίρι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου από το μεσημέρι ίσως συνειδητοποιήσεις ότι το να αλλάξεις την ερωτική σου κατάσταση δεν είναι τόσο εύκολο όσο νόμιζες γιατί θα πρέπει να βάλεις και πολύ συναίσθημα που μεν έχεις μέσα σου αλλά δε θέλεις να φανεί. Ωστόσο, χρειάζεται να ρισκάρεις και να δείξεις και την άλλη σου πλευρά, την πιο ευαίσθητη για να μπορέσουν να σε προσεγγίσουν άτομα του αντίθετου φύλου.
Σε σχέση: Αφήνεις κατά μέρος επαγγελματικά άγχη και υποχρεώσεις και αφοσιώνεσαι τουλάχιστον για το τρέχον διήμερο στο σύντροφό σου και τις ανάγκες της σχέσης σας που θεωρείς ότι είναι πιο σημαντικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Υπάρχουν στιγμές όπως η σημερινή που νιώθεις τη μοναξιά να σε βαραίνει και μετανιώνεις για την προηγούμενη συμπεριφορά σου που κατά την εκτίμησή σου φταίει για αυτή σου την κατάσταση. Γι' αυτό θα επιδιώξεις τη συντροφιά ενός φίλου σου ώστε να μιλήσετε και να αισθανθείς ότι έχεις ανθρώπους δίπλα σου που σε νοιάζονται.
Σε σχέση: Παρότι δεν το δείχνεις κατά βάθος χρειάζεσαι την ηθική στήριξη του συντρόφου σου σε μια επαγγελματική σου απόπειρα και σήμερα με ένα έμμεσο ίσως τρόπο θα καταφέρεις να την κερδίσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Τίποτα στη ζωή δε χαρίζεται κι αυτό μην το ξεχνάς. Μπορεί στην αρχή ενός ειδυλλίου να υπάρχει η συναισθηματική ένταση και να γίνονται πράγματα μόνο από τη μια πλευρά, αλλά στην πορεία, αν δεν υπάρχει ανταπόκριση θα αρχίσουν να αραιώνουν μέχρι που θα στερέψουν. Φρόντισε λοιπόν να ανταποδίδεις ό, τι σου προσφέρεται από ένα πρόσωπο και μη θεωρείς δεδομένο τίποτα.
Σε σχέση: Προσπάθησε να περάσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου στο ταίρι σου, χωρίς γκρίνιες και παράπονα που μπορεί να φανείς και άδικος/η στα μάτια του, αλλά με υπομονή και ρίχνοντάς το στο φιλότιμο.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved