Ερωτικό ωροσκόπιο 25/2

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 25/2

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Με αρκετή ενέργεια και διάθεση για δράση είσαι σήμερα καθώς ο κυβερνήτης σου Άρης κάνει ένα τρίγωνο με τον Κρόνο, όψη που βοηθά στοχευμένες ενέργειες, χωρίς υποψία σπατάλης. Σήμερα ενδείκνυνται κινήσεις και πρωτοβουλίες που έχουν σκοπό την ικανοποίηση ενός ερωτικού σου απωθημένου.
Σε σχέση: Είναι πολύ πιθανό να πιεστείς να συμφωνήσεις σε μια απόφαση του συντρόφου σου κι αυτό δε θα σου αρέσει αλλά σύντομα θα διαπιστώσεις ότι τελικά ήταν για καλό.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Κάτι δεν πάει καλά στην επικοινωνία σου με ένα πρόσωπο που γνώρισες πρόσφατα και θα το διαπιστώσεις σήμερα αφού άλλα λες, άλλα καταλαβαίνει και υπάρχουν πολλές παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Μάλλον θα αρχίσεις να κουράζεσαι να εξηγείς τι εννοείς και το πιο πιθανό είναι να ξανασκεφτείς μήπως έκανες λάθος επιλογή.
Σε σχέση: Σήμερα θα σε απασχολήσει αρκετά το γιατί κάποια πράγματα ενώ φαίνονται πολύ απλά τελικά γίνονται τόσο πολύπλοκα και δημιουργούν μπερδέματα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Δύο είναι οι όψεις της ημέρας που θα σε επηρεάσουν αρκετά και θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η. Και οι δυο όμως συμφωνούν στο ότι πρέπει να βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει έξυπνα και ίσως παράδοξα για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα στα ερωτικά σου. Άσε τη φαντασία σου ελεύθερη να βρει τον κατάλληλο τρόπο κι έπειτα δράσε καίρια και χωρίς πολλά λόγια.
Σε σχέση: Είναι πιθανό άλλα να είχατε συμφωνήσει με το ταίρι σου κι άλλα να γίνουν ή να μην γίνουν και καθόλου γι' αυτό θα ήταν σοφό να προνοήσεις και να του τα υπενθυμίσεις από νωρίς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Από τη μια σήμερα έχεις μια έντονη ρομαντική διάθεση που σε κάνει να ονειροπολείς για ένα πρόσωπο που θέλεις εσύ κι από την άλλη μια πραγματικότητα που δε σου αφήνει πολλά περιθώρια αδράνειας. Αν λοιπόν έχεις βάλει σκοπό να κατακτήσεις την καρδιά του, καλό θα ήταν να κάνεις μεν μια κίνηση αλλά μη «δέσεις» το αποτέλεσμα ακόμα.
Σε σχέση: Υπάρχουν πολλές δουλειές που πρέπει να γίνουν σήμερα αλλά στην πορεία θα διαπιστώσεις ότι δε θα καταφέρεις να τις ολοκληρώσεις όλες οπότε ή θα χρειαστείς βοήθεια από το σύντροφό σου ή θα τις αναβάλλεις.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Μέσα σου επικρατεί μια συναισθηματική σύγχυση σήμερα και μάλλον θα μπλέξεις την ανάγκη με τον έρωτα και τις επιθυμίες με το τι είναι εφικτό, και ίσως σε κάνει να δεις ένα άτομο τελείως υπερτιμημένα, προσδοκώντας από αυτό πράγματα και αισθήματα που δεν μπορεί να στα προσφέρει. Γι' αυτό καλύτερα να κάνεις μια ανίχνευση πρώτα να δεις τι παίζει κι από τη δική του πλευρά.
Σε σχέση: Το να βάλετε λίγο πολυτέλεια στη ζωή σας σαν ζευγάρι για να νιώθετε και σεις καλά μέσα σας δεν είναι απαγορευτικό, αρκεί να είναι σωστά μελετημένο για να μην γίνει εις βάρος μιας άλλης μεγαλύτερης ανάγκης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τη σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα στον 7ο οίκο σου βλέπεις σήμερα λίγο πιο μακριά από το συνηθισμένο και αντιλαμβάνεσαι ότι στον έρωτα όλα είναι εφικτά αρκεί όχι μόνο να πιστέψεις αλλά και να αφήσεις τη διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει σωστά. Επειδή όμως γνωρίζεις ότι τα θαύματα είναι περιορισμένα, εκμεταλλεύσου και το τρίγωνο Άρη-Κρόνου για να βάλεις το νερό στα αυλάκι, αν υπάρχει ένα πρόσωπο που σου αρέσει.
Σε σχέση: Πολλές φορές η λογική δεν προσφέρει λύσεις γιατί σε εγκλωβίζει σε λεπτομέρειες που ίσως είναι ασήμαντες. Μην επιμείνεις να τις βρεις μόνος/η σου και συζήτησε με το ταίρι σου όλα τα πιθανά σενάρια.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Καλύτερα να δεις με τα μάτια της καρδιάς σου και μετά να αποφασίσεις πως θα χειριστείς το θέμα σου με ένα άτομο που σου αρέσει. Αν πραγματικά το θέλεις πολύ κι όχι απλά για να καλύψεις τη μοναξιά σου, τότε θα βρεις τρόπους να το πλησιάσεις. Το παν είναι να μην επιδιώξεις κάτι που θα σε στριμώξει αργότερα σε μια κατάσταση που δε θα σου αρέσει.
Σε σχέση: Καμιά φορά καλό είναι να μην αφήνεις το μυαλό σου να ξεστρατίζει πολύ γιατί φαντάζεσαι πράγματα που δεν υπάρχουν και μετά δημιουργούνται θέματα με το ταίρι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου που είναι πολύ δυνατή αυτή τη στιγμή για να βγάλεις τα συμπεράσματά σου για ένα άτομο που σου αρέσει πολύ και θέλεις να έχει μπει στη ζωή σου. Έτσι κι αλλιώς μιλάμε για έρωτα κι όχι για μια επένδυση που πρέπει να σκεφτείς καλά πριν την κάνεις, οπότε και το ρίσκο είναι δεδομένο που όσο κι αν το προβλέψεις δεν είναι σίγουρο ότι μπορείς να το αποφύγεις....
Σε σχέση: Αν πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις μια κουβέντα με το ταίρι σου καλό θα ήταν να το πιάσεις με το καλό και να μην γίνεις δεικτικός/η και αυστηρός/η γιατί έτσι δε θα καταλήξει πουθενά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Άρης, Κρόνος, Ήλιος και Ποσειδώνας σε έχουν κυκλώσει σήμερα και ο καθένας από το δικό του μετερίζι σε πιέζει να λειτουργήσεις... Παρότι φαίνονται τελείως αντίθετοι μεταξύ τους μπορείς να κάνεις μια ωραιότατη σύνθεση και να αντλήσεις τα καλύτερα στοιχεία τους στα ερωτικά σου, με όχι αλόγιστη δράση και συντονισμένες ενέργειες που υποκινούνται από τα συναισθήματά σου για ένα πρόσωπο.
Σε σχέση: Αν είσαι ειλικρινής απέναντι στο σύντροφό σου και του εξηγήσεις τις προθέσεις σου σίγουρα θα βρεις ένα συμπαραστάτη στις επαγγελματικές σου προσπάθειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Ο Άρης σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σου Κρόνο σου δίνει το λόγο που αναζητούσες για να κινηθείς, εκμεταλλευόμενος/η τις συγκυρίες και να ανάψεις το πράσινο φως σε ένα πρόσωπο που θέλεις. Θα κερδίσεις μια μάχη στα ερωτικά σου αλλά για τον... πόλεμο, είναι ακόμα νωρίς. Αν όμως σχεδιάσεις σωστά τις ενέργειές σου έχεις πολύ καλές πιθανότητες.
Σε σχέση: Αν υπάρχει συνεννόηση με το ταίρι σου τότε κάποια πράγματα θα γίνουν πολύ πιο γρήγορα απ' όσο υπολόγιζες. Αν βλέπεις ότι βαριέται, δώσε του το κατάλληλο κίνητρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Είσαι γλυκομίλητος/η σήμερα και η κολακεία πάει σύννεφο, πέρα όμως από τα κομπλιμέντα και τα όμορφα λόγια, δεν είσαι διατεθειμένος/η να αποκαλύψεις πλήρως την συναισθηματική κατάσταση που βρίσκεσαι σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και θέλεις να κατακτήσεις γιατί θεωρείς ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα. Αυτό δε σε εμποδίζει όμως να του κάνεις μια αόριστη περιγραφή.
Σε σχέση: Το πώς αντιλαμβάνεσαι εσύ τα πράγματα δεν είναι το πιο σημαντικό. Αυτό που έχει σημασία είναι να το περάσεις στο σύντροφό σου και να τον πείσεις για να υπάρχει μια συνεννόηση.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Ήλιος και Ποσειδώνας συναντούνται στο ζώδιό σου, ενισχύοντας τη ρομαντική σου διάθεση, το ονειροπόλο σου πνεύμα και τον άδολο συναισθηματισμό σου. Με έντονη γοητεία και σαγήνη θα προσελκύσεις τα βλέμματα αρκετών ατόμων και θα φλερτάρεις με το δικό σου μοναδικό τρόπο, αφήνοντας υπονοούμενα και πλήθος υποσχέσεων. Σήμερα εσύ δημιουργείς τους κανόνες του παιχνιδιού.
Σε σχέση: Η διάθεσή σου είναι πολύ αγαπησιάρικη σήμερα και θα εκφράσεις με διάφορους τρόπους τα συναισθήματά σου στο σύντροφο σου. Ίσως δημιουργήσεις κιόλας την ανάλογη ατμόσφαιρα για τους δυο σας στο σπίτι.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved